![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:26:24
|
|
|
|
petra a
|
mogla bi posesati stanovanje, pa se mi ne da...a ni lažje metlo vzet v roke, ja, to bom naredila, za prvo silo bo...prokleto vreme
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:27:31
|
|
|
|
petra a
|
flaška-ker nam delaš gušte z burekom, jaz bi tud, pa se mi ne da do miklošičeve
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:28:21
|
|
|
|
petra a
|
lina-mrbit te pa gleda postran, ker jemlje mere na uč in ti želi kaj kupiti...presenečenje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:28:43
|
|
|
|
petra a
|
kaj mam monologe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:28:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a flaška-ker nam delaš gušte z burekom, jaz bi tud, pa se mi ne da do miklošičeve A si predaleč? Jaz imam do naše pekarnice deset minut. Pa še kuži je bil vesel. Mmmmm, je bil dober burek!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:29:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a lina-mrbit te pa gleda postran, ker jemlje mere na uč in ti želi kaj kupiti...presenečenje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
hihihi, tole je pa tako kot tisti vic od transformatorja: se dve mami pogovarjata, pa pravi prva drugi: a veš da je v transformator trešlo ? pa gre druga k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Franckovo mat trešlo ? pa gre ta naprej k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Francko in mat trešlo ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:31:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* hihihi, tole je pa tako kot tisti vic od transformatorja: se dve mami pogovarjata, pa pravi prva drugi: a veš da je v transformator trešlo ? pa gre druga k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Franckovo mat trešlo ? pa gre ta naprej k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Francko in mat trešlo ? Joj, kako poznane zgodbe! Vaško življenje... Še dobro da sem postala Ljubljančanka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:32:10
|
|
|
|
zoja10
|
waw čestitke k.tja, 13 .. to bo drug tedn al kdaj pišem tri besede že pol ure.. tamala skoz nekam leta okrog... .. poroka, tudi mene še čaka.. še vedno nevem kakšna.. oz bo kar veliko ljudi imam občutek da drugače ne bi šlo.. mislm da bi mi starši zamerili.. no kaj pa vem.. mogoče pa ne.. no sicer si druge poroke sploh ne predstavljam.. ah bo že,.. najbž drugo leto, pravi moj. ni neki zagret,.. ga morm še prevzgojit da ne bo prepzno kuhinjo sva izbrala marles ... in je v salonu kuhinj ali v mercator tehniki ista kuhinja skoraj 1000 eur razlike..(v merc dobiš še fuul pik in dobiš za porabit skor 600 eur), tko da bo kuhinja iz mercatorja pa malo bolj dosegljivo se nam je zdelo čeprou sva skor v bankrotu,.. no sej bomo.. praskali,... http://www.prevc.si/index.php?cat=katalog&catid=53&subcatid=60&page=izdelek&id=77 taka je in bele barve.. tečnoba se je vključila...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:32:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a dudi-dobro da si sploh lahko speljala zadevo, jaz ne bi mogla ja kako bi zgledalo vse skupaj če bi 2 dni prej odpovedala vse ne vem zato pa sva nardila in veliko jih sploh ni vedelo...so pa vsi rekli tuki okrog da je bla to najboljš ohcet kdaj...tko da sm zadovoljna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:34:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lina povej če lahko še kaj prineseš ti bom nekaj naročila,če maš pa preveč že pa reci. Fullll sneži zaenkrat samo gledam in gledam, razmišljam, mož me postrani gleda kaj imam toliko za kupovat, tako da.....če bom naročila, potem kamot lahko pošlješ linke, bomo že kam dali.... Kdaj pa bi to šla? Potem pa povej ko se boš odločila in kako se boš da ti pošljem linke ok.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* hihihi, tole je pa tako kot tisti vic od transformatorja: se dve mami pogovarjata, pa pravi prva drugi: a veš da je v transformator trešlo ? pa gre druga k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Franckovo mat trešlo ? pa gre ta naprej k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Francko in mat trešlo ? Joj, kako poznane zgodbe! Vaško življenje... Še dobro da sem postala Ljubljančanka meni so pa te vaščanske zgodbe zakon in se jim nasmejim do konca prav sproščajo me.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:36:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zoja, lepa! Mi je všeč Dudi, 2dni prej je res mal pozno za prekinitev take velike poroke. Verjamem pa, da je bila to naj ohcet pri vas! Ker si taka fejst baba in drugače sploh ne more bit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:37:08
|
|
|
|
maja1488
|
Zoja...tako napo imamo mi. A jo bosta vzela? Kuhinja je pa ful lepa...sam odtisi se ful poznajo na takih frontih. No mofoče na belih ne bo tko videt.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:37:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Dostikrat me tepe ta lastnost tako da niti ne vem če je dobra?! FLASK_A za tvoj poklic odlična! burek? jaz bi pa rajši kebab,... zoja zdaj pa že dovolj,... saj se še ne bo zgodilo jutri,... lepo kuhinjo sta si izbrala! meni tudi vas bolj leži,... v tem velikem mestu sem kar izgubljena.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:37:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* hihihi, tole je pa tako kot tisti vic od transformatorja: se dve mami pogovarjata, pa pravi prva drugi: a veš da je v transformator trešlo ? pa gre druga k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Franckovo mat trešlo ? pa gre ta naprej k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Francko in mat trešlo ? Joj, kako poznane zgodbe! Vaško življenje... Še dobro da sem postala Ljubljančanka meni so pa te vaščanske zgodbe zakon in se jim nasmejim do konca prav sproščajo me. No, če si del njih niti ni več tolk smešno Poslušat pa jih res ni težko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:38:00
|
|
|
|
majana79
|
ni čudno da tolk pada, k ste čveke no zdej sem plačala končno en račun, vmes klicala NLB, ker sem mela čuden klik, pa so HB popravili, je bila pri njih napaka... pa zelenjava je prišla, bomo imeli kej za jest mojadva se pa igrata na postelji, je moj spet doma se kao neki čudno počuti? no ja, kakorkoli
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:39:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ni čudno da tolk pada, k ste čveke no zdej sem plačala končno en račun, vmes klicala NLB, ker sem mela čuden klik, pa so HB popravili, je bila pri njih napaka... pa zelenjava je prišla, bomo imeli kej za jest mojadva se pa igrata na postelji, je moj spet doma se kao neki čudno počuti? no ja, kakorkoli In ti se pritožuješ? Kaj bi jaz dala da bi se kdaj 'čudno počutil'
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:39:50
|
|
|
|
petra a
|
flaška-mislim da bi prlezla v petih minutah lina- ...pol pa vzem valar v roke, te zihr tud pogledu nau več , ti kr naroč, se bo tvoj potrudu in vse znosu dam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:40:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zoja, lepa! Mi je všeč Dudi, 2dni prej je res mal pozno za prekinitev take velike poroke. Verjamem pa, da je bila to naj ohcet pri vas! Ker si taka fejst baba in drugače sploh ne more bit Hja sej vem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:40:46
|
|
|
|
lake
|
Nisem vas braa za nazaj. Spal nismo praktično nič, Taja se je skoz zbujala, in ni hotla zaspat nazaj, še vedno ne spi ampak sitnar, jst ne morem nič spokat, vglavnm dons je dan, ko bi ji najraj dala mal šnopca na kruh pa v usta Zjutr sm klicala patronažo da je prnesla tehtnico, sva se zmenle da pride vsak mesec. Ma 6860g. Grem naprej sitnobo poslušat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:42:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ni čudno da tolk pada, k ste čveke no zdej sem plačala končno en račun, vmes klicala NLB, ker sem mela čuden klik, pa so HB popravili, je bila pri njih napaka... pa zelenjava je prišla, bomo imeli kej za jest mojadva se pa igrata na postelji, je moj spet doma se kao neki čudno počuti? no ja, kakorkoli In ti se pritožuješ? Kaj bi jaz dala da bi se kdaj 'čudno počutil' ma sej vem... samo ko mu rečem naj gre zdravniku da mu mal kri pogleda pa to, pa noče
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* hihihi, tole je pa tako kot tisti vic od transformatorja: se dve mami pogovarjata, pa pravi prva drugi: a veš da je v transformator trešlo ? pa gre druga k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Franckovo mat trešlo ? pa gre ta naprej k svoji sosedi in pravi: a veš da je v Francko in mat trešlo ? Joj, kako poznane zgodbe! Vaško življenje... Še dobro da sem postala Ljubljančanka meni so pa te vaščanske zgodbe zakon in se jim nasmejim do konca prav sproščajo me. No, če si del njih niti ni več tolk smešno Poslušat pa jih res ni težko oh, sej takšne zgodbe imaš pa tudi v službah, tako da se glih distancirat od njih ne moreš. sem vsega hudega navajena in imam že skoraj železno kožo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:42:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a lina- ...pol pa vzem valar v roke, te zihr tud pogledu nau več , ti kr naroč, se bo tvoj potrudu in vse znosu dam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:43:46
|
|
|
|
petra a
|
sem rojena ljubljančanka in bi umrla od dolgčasa na vasi, ne me razumeti narobe, verjamem da je lepo in vse, ampak bi se res težko privadila živeti drugače...sem vmes živela 3 mesece na Vrhniki (pa ni vas) pa sem po treh mesecih spokala pa šla, če ne bi bilo moje kolegice iz otroštva bi spokala pa še prej eh ja, za kebabčija bi se pa potrudla it ven v tem vremenu
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.