|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
8.1.2010 10:17:46   
PapuaNG
jutrooooo user posted image Po dolgem času! V toplicah je bilo fino, lušno, le da smo na koncu vsi trije zboleli. No, tamal je mel samo en dan mal vročine, zdej pa samo malo kašlja...za razliko od naju z mojim. Moj ma že tri dni vročino, kašlja...jst sem pa že kar ok, me sam še telo boli od vsega. Ampak bo že user posted image

Smo se pa fino kopali v toplicah, tamalga smo ene parkrat tut pod vodo potunkali, brez večjih posledic user posted image Pa na masažah smo bli...uglavnem, fino fino. Le nočno spanje...jaoooo...tamal se je začel na eno uro al pa uro pa pol zbujat...sploh ne vem, kaj mu je. S spanjem gre res samo še na slabše. Pa sploh ni lačen, samo stisnit se hoče za par minut, potem pa nazaj zaspi. Kakšen nasvet? Danes ponoči se enkrat tut nosit ni hotel, niti nič...sem ga kar nazaj v posteljico položila in ga pustila, da je še par minutk jokcal...potem je pa zaspal.

Upam, da se kaj kmalu tole popravi...če ne bom kmalu res ko zombi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.1.2010 10:17:53   
Tanja_
k.tja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super!Sem vesela zate!Drugače pa, če nista za poroko v belem-enkrat sem videla slike z ene poroke, ko sta bila oba oblečena v pletenine Draž-nevesta je imela njihovo obleko, ženin pa pulover, pa take malo lepše kavbojke pa ene čist odbite čevlje. Pa ona je imela korenje v poročnem šopku-kao zato, ker so jo kot majhno vedno silili jest korenček, ki ga sploh ni marala in se ga je potem simbolično osvobodila, ko je vrgla šopek. Ful dobra fora, ne?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.1.2010 10:18:24   
šivilja
Majana ugotavljam da sta pa H in J res po istem modelu narejena, vsaj kar se noči tiče. Mogoče ju morava pa v kakšen tečaj spanja poslat, ali pa nekam skupaj vtaknit, pa naj se zabavata.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 8.1.2010 10:19:18 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.1.2010 10:24:31   
šivilja
Zunaj je pa tako nagravžno, da če ne bo čisto nujno, danes ne grem nikamor

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.1.2010 10:26:34   
Anonimen
joj mene:
http://oldnavy.gap.com/browse/product.do?cid=53712&vid=1&pid=694667&scid=694667012

jest bi kr O tole kupila...bi mu roza barva pristajala ?

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.1.2010 10:27:28   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Leela, kako je z noricami? že bolje?

Ja je že vredu, nekaj malega jih še ima ampak je veliko boljše.

Jaz zadnje čase tolk težko zaspim. Kar naprej razmišljam in kar tako utesnjenost čutim. Bi rabila pavzo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.1.2010 10:34:49   
Leela
tanja res dobra fora, malo posebno. Pa tisti otvoritveni ples na youtubu je tudi odštekan user posted image .

Lina men se zdi da dojenčkom fantkom pašejo rozaste zadeve, v mejah normale seveda. Moj ima en roza bodi. pa enkrat sem kupla spalno vrečo roza, ker je bila skoraj zastonj.
Luka je imal pa lani tako rozasto mikico prav za fante, nekaj med roza in rdečo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.1.2010 10:35:48   
Dudica1
lina sej je tud moder tak user posted image user posted image user posted image ...pa uni bodiji spodaj in hlačke plave ooo kok so lepe 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
8.1.2010 10:39:09   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Leela, kako je z noricami? že bolje?

Ja je že vredu, nekaj malega jih še ima ampak je veliko boljše.

Jaz zadnje čase tolk težko zaspim. Kar naprej razmišljam in kar tako utesnjenost čutim. Bi rabila pavzo user posted image

Te razumem....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
8.1.2010 10:40:22   
Dudica1
lina kdaj greš ti to iskat? user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
8.1.2010 10:42:18   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Majana čakam zelenjavo. Jaz sem se pa kar tako zmenila, da dam tastaro gajbico pred vrata in on pol zamenja za polno. Plačam pa po predračunu, da ni panike če glih spiva al pa sva na sprehodu. Se odlično obnese.

ja sej jaz isto plačam, gajbice pa obdržim, so fine za podkurit user posted image

danes ga dolgo ni, ponavadi je že pred 10 tukaj...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
8.1.2010 10:44:23   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Majana ugotavljam da sta pa H in J res po istem modelu narejena, vsaj kar se noči tiče. Mogoče ju morava pa v kakšen tečaj spanja poslat, ali pa nekam skupaj vtaknit, pa naj se zabavata.

ja res user posted image ju dava skupaj pa naj se zabavata po svoje, midve bova pa uživali user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
8.1.2010 10:46:26   
Anonimen
Jaz zadnje čase tolk težko zaspim. Kar naprej razmišljam in kar tako utesnjenost čutim. Bi rabila pavzo

user posted image  

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
8.1.2010 10:54:39   
Anonimen

Jaz zadnje čase tolk težko zaspim. Kar naprej razmišljam in kar tako utesnjenost čutim. Bi rabila pavzo

user posted image  

te čisto štekam. imam enaka obdobja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
8.1.2010 10:55:43   
Anonimen
Papua, pozdravite se!user posted image

Tanja_ to pa je tudi dobra ideja!

*Lina* saj roza tudi moški nosijo, zakaj ne bi fantki,... samo ne mu še špangic pripenjat v laske!

zadnjič smo bili pri naših in sem za O.ja pozabila rokavice doma. pa je moja sestra izbrskala svoje stare rokavice v živo rozi barvi,... ko jih je pogledal, je samo rekel:"jaz bi modre", a jih je vseeno nosil. s tem, da je rekel, da so od bratrančka (si je malo dvigoval zavest)

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2115
8.1.2010 10:56:03   
AKP
Jaz sem danes tudi tako utrujena. Bi z veseljem šla v neke toplice in bi dala vse štiri od sebe. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
8.1.2010 10:56:55   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Le nočno spanje...jaoooo...tamal se je začel na eno uro al pa uro pa pol zbujat...sploh ne vem, kaj mu je. S spanjem gre res samo še na slabše. Pa sploh ni lačen, samo stisnit se hoče za par minut, potem pa nazaj zaspi. Kakšen nasvet? Danes ponoči se enkrat tut nosit ni hotel, niti nič...sem ga kar nazaj v posteljico položila in ga pustila, da je še par minutk jokcal...potem je pa zaspal.

Mene je kolegica že prej opozorila da se to lahko začne dogajat v tem obdobju. naš že zelooo dolgo spi celo noč, zato mi je dala en nasvet. Če se začne zbujat in jokat naj ga skušam potolažit brez zize. baje se v tem času začnejo počasi zavedat da niso eno z mamo in da mame ni vedno zraven. Čutijo samoto in strah zato kličejo. je pomembno da se odzoveš da mu daš občutek varnosti.

pri nas se sedaj to dogaja že kak teden, se zbuja pa se prej nikoli ni. Če ni samo eno ali dvokratni jamerček vstanem in ga skušam potolažit kar v posteljici brez dvigovanja. Ga pobožam po glavici, dam lupčka, mu kaj zapojem. Če se ne potolaži, imam še foro dude in najkasneje ga dvignem v naročje.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
8.1.2010 11:01:06   
Dudica1
lina a zadnjič ni blo te strani ali pačuser posted image
Nekaj bi imela,najbrž maš pa že preveč a ne.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
8.1.2010 11:01:57   
petra a
katja-čestitke, če sem prav prebrala bo srečni dogodek 13.01., uauuu, to bo pa kmaluuser posted image user posted image
moj neki sanja da bi se letos tudi midva, mene pa mineva

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
8.1.2010 11:03:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

nimam pojma, tukaj imajo vsak teden akcije, takšne in drugačne...danes sem dobila mail, da imajo clearence, popuste do 75%, prejšni teden so imeli 50% popusta... ... in si nisem mogla kaj, da ne bi pogledala....user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2120
8.1.2010 11:06:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

nimam pojma, tukaj imajo vsak teden akcije, takšne in drugačne...danes sem dobila mail, da imajo clearence, popuste do 75%, prejšni teden so imeli 50% popusta... ... in si nisem mogla kaj, da ne bi pogledala....user posted image

a popuste na vse al kako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
8.1.2010 11:06:42   
mama11
Kaj pa berem K.tja, čestitke tudi od mene user posted image . Pa user posted image , da bo sanjsko. Meni do kakšnih hudih ceremonij ni, zato sva koruznika, če pa bi že šla v to, pa absolutno samo starši in priče, pa potem eno ornk poročno potovanje.

Avtosedež, starejšo sem dala pri 11 mesecih, Julija bo najbrž tudi podobno. Glava ji še ne štrli čez, noge pa niso faktor. Po moje ima dobrih 8 kg in gre v bundi/pajacku res na tesno noter, ampak po moje tudi zato v lupinici vedno tako lepo zaspi.

Noči pa... ah, kaj bi razlagala... muke. Ena dvojka se prebija na dan, pa bi glede na noči moralo ven udariti vsaj pet zob naenkrat.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
8.1.2010 11:09:01   
Tanja_
Kako padauser posted image Jutri sva hotla na razprodaje v Udine, pa vidim, da nič ne bo iz tega, k ste tam na Notranjskem čist divji s tem snegomuser posted image No, ja, bom pa čas za učenje izkoristilauser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
8.1.2010 11:11:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
katja-čestitke, če sem prav prebrala bo srečni dogodek 13.01., uauuu, to bo pa kmaluuser posted image user posted image
moj neki sanja da bi se letos tudi midva, mene pa mineva

ne, ne,... petra a, *Lina* je dala predlog,... nekje bolj poleti bo.user posted image

se mi zdi letošnje leto idealno za poroke! ti kar popusti,....user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
8.1.2010 11:12:02   
FLASK_A

ktja ja še vedno se mi pleše...ful je dobr res mi ni žal da sva se vpisala.

flaska kako so pa pasovi Maji???

moram pogledatuser posted image

Hehe, Dudi, najina poroka je bila tudi podobnauser posted image In jaz bi tut ponovila. Sam izboljšave pa niso mogoče. Je bilo perfectuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.