|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
30.12.2009 22:15:15   
Anonimen
mater sem se razjokala zdajle....jah film na poptv....user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
30.12.2009 22:15:25   
ledenka
M. spi, jaz sem tudi pojedla (cel dan nisem uspela, za znoret). vožnja je bila enkratna... NOT!!! dež, megla, dva deroča se mulčka na zadnjem sedežu... M. je začel, nečakinja nadaljevala... pol sta šla kdo je glasnejši. pa kdo delj vztraja user posted image user posted image user posted image auuuuuuu!

v Vidmu je pa ok, shopping smo sicer zelo na hitro opravili. bo treba brez mulčkov... tamalo je bilo skos treba gledat, ker se kar izmuzne, M. sem nosla, ker je deževalo in nisem imela plastične prevleke. eh... na poti nazaj smo hoteli še v velik shopping center, pa je bila taka gneča, da nisem niti na parking zavila.

večerja - meni je vseeno, ali 15. ali 22., ampak povem lahko naslednji teden user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 477
30.12.2009 22:24:44   
lake
Evo gora perila zlikana, zdej se mi pa tud pod tuš ne lub it. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
30.12.2009 22:28:36   
ivanamdb
@VHM

Punce - ponovno vas vse lepo pozdravljam iz Visa.

iz Visa? joj ful lepo!

2. ugotovila, da je ivanamdb nekje v Italiji in da jo kot nekdo, ki sem uspela svojega moža Italijana prepričati, da se preseliva v Sežano, zelo zelo zelo lepo pozdravljam... Kje pa si Ivana?

zivjo VHM  - mi smo sedaj v Trentu, drugac pa zivimo v Postojni (...delamo pa na irskem....prekomplicirano..vem!)
moj bo kmalu zacel tecaj slovenscine (je ze studiral na faksu 1 leto), pa bi tud rad drzavljanstvo...user posted image   kako si ti svojega prepricala?

3. da se tudi jaz prijavljam na skupno večerjo januarja in glasujem za neko restavracijo čim bližje avtocesti in čim bližje Primorski...

jst sem tut predlagala eno gostilno blizu vrhnike, ali pa postojno...user posted image

4. da bi vam z velikim veseljem želela pokazati ene par slikic, kako je tukaj lepo... pa kaj, ko nimam nikoli časa, da bi razumela, kako zares deluje tale forum in kako se daje slike gor....

strinjam se! jaz nimam nikoli cajta da bi to prestudirala!

Pa da imam v svoji glavi tako veliko idej, kaj bi vse naredila med tole porodniško, pa mi čas tako hitro beži... Pa še moja princeska je zahtevna punca, ki si želi, da bi se ji neprestano nekaj dogajalo. In ni šans, da bi jo morda lahko pustila pri kakšni tašči ali svoji mami ali kakšni varuški... Bi bil samo jok in stok... Joj, včasih, ko napišete, da ste šle na kuhančka, al pa na predavanje, al pa kamorkoli... Jaz si to sploh še ne predstavljam, pa tako bi... user posted image

ja, saj to je res, tud men tolk hitr casgre, pa mi se zdi da skoraj nc ne naredim. moja je tudi ful zahtevna, edina sreca je da jo ne interesira kdo je pri njej, sam da negdo je...samo da je "zrtev"...jaz sem jo do sedaj eno parkrat pustila do max 6 ur skupaj s tasco, tezkega srca, ker sem morala nekaj opravit, pa v trgovino in kaj takega, ne da bi sla na feste... moja se navadila bit ful zmano, ker smo bli veliko casa same, moj je bil na irskem, in smo midve ble same v postojni, zdaj ba je boljse, namrec, moj je doma, ampak zdaj se navadila da smo vedno ob njej... to tud ni dobro... tako da bi mozno bilo boljse izkoristit mal tasco za babysitting...user posted image   ce ne bo hudo ko zacne it v vrtec, a ne?

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 479
30.12.2009 22:45:07   
ledenka
grem mal kavčat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
30.12.2009 22:45:38   
Tanja_
VHM živjo!!!!Ti si super aktivna mama- samo jutri boš nakuhala 3 marmeladeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ko bi jaz imela samo 20% tvoje energije, pa bi že našla čas za študirat!Za čevlje pa, ti povem drug teden, kako se nosijo. Kopito je ful dobro, bomo videli...Pa srečno in veselo novo leto tudi tebi in tvojima najdražjima.

Kje pa ste zdaj vse?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
30.12.2009 22:49:37   
ledenka
Tanja, čeveljci so user posted image user posted image user posted image še dobro, da sem zdaj na porodniški, drugače bi bila moja denarnica boga user posted image imajo ravno take čevlje, kot bi jih mela...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 482
30.12.2009 22:52:50   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Tanja, čeveljci so user posted image user posted image user posted image še dobro, da sem zdaj na porodniški, drugače bi bila moja denarnica boga user posted image imajo ravno take čevlje, kot bi jih mela...

Hvala....Sej mi je malo žal, ker so bili kar dragi...Ampak po drugi strani pa, si nisem še nič konkretnega kupila, odkar sem doma.

Pa si jih kupi zdaj, za spomladi,ko bomo šle v službouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
30.12.2009 22:56:12   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hvala....Sej mi je malo žal, ker so bili kar dragi...Ampak po drugi strani pa, si nisem še nič konkretnega kupila, odkar sem doma.

Pa si jih kupi zdaj, za spomladi,ko bomo šle v službouser posted image

bo bolj čas za sandale user posted image ene take konkretne pa sem si privoščila...

user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 30.12.2009 22:58:07 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 484
30.12.2009 23:03:06   
majana79
ledenka, stylish!

grem naprej gledat CSI, se beremo jutri, če bo katera tukaj user posted image

Nočko!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 485
31.12.2009 6:43:41   
Dudica1

Večerja z-majčic 22-ega januarja:

1.
KatMat
2.
FLASKA_A
3.
Dudica1
4.
Leela
5.
Majana
6.
Tubby
7.
HM84
8.
Tanja_
9.
Lake
10.
VHM
11.
12.

Ura in kraj še nista znana.Se bomo uskladili :)

1.predlog:
ITALIJANSKA KUHIJA- GOSTILNA KAŠČA
Leela, Majana, FLASK_A, Tubby, Dudica1

2.predlog:
PR FrFau
KatMat

3.predlog:
PICERIJA AZUR

4.predlog:
KAVAL

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 486
31.12.2009 6:44:50   
Dudica1
DOBRO JUTRO

Maj se je neki zbujal ponoči tale luna očitno zeeelo vpliva na njega!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
31.12.2009 7:51:02   
šivilja
K. spal pri dediju, He. v svoji postelji, H. pa pri nama kot ponavadi. Zbudila se je 3x, kar je za nas pesmica. Sem si pripravila čajček v flašo, da bi se poskusili odvadit nočnih dojenj, pa nisva bili ravno uspešni - prvič ni hotla niti probat, drugič ga je pila, čeprav je bila potem cela postelja mokra, pa čez pol ure se je hotla dojit, tretjič je bilo pa že šest zjutraj, sem jo pa kar takoj podojila. Mogoče je pa res tako lačna, da se zbuja. Zdaj ji za večerjo dajem riževe kosmiče s svojim mlekom par dni in včeraj mi je skor skočila v šalco, kar cmokala je, ker je hotla še. Količino počasi večam, da se ne bo prenajedla - zdaj sva pri 50ml in včeraj je vse pomazala, do zadnje pikice in ni nič ven plunla ali razpacala. Očitno lačna punca. Če ene dva tedna bova začeli pa še s korenčkom.

Ponavadi ob tem času šele vstaneva, danes sva pa že skoraj eno uro pokonci, ker včeraj ni imela časa kakat, pa je takoj zjutraj nadoknadila zamujeno - včasih se vprašam kam dajo tako mičkeni toliko drekcauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 488
31.12.2009 7:54:34   
šivilja
Ja tist forum o dojenju je pa res zabaven, sem se navsezgodaj zjutraj zabavala OMG

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 489
31.12.2009 8:00:38   
Anonimen
dobro jutro

k ne vem koliko časa bo še letos za forum,

vam želim sreče, zdravja, velik dnarja, in veliko zabave z vašimi malčki, uglavnem čim bolj uživajte v letu 2010

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
31.12.2009 8:10:41   
majana79
Jutro!

dudi, a luna je spet? user posted image Ker J. se je non stop zbujal... Pa vrti se sem pa tja pa stoka. Sva ga dala v spalno vrečo, če bo kaj boljše pa ni nič. Tako sem neprespana, da je groza. Zdej mi pa ni za it nazaj spat. user posted image

šivilja
, lahko da je pač eden izmed tistih otrok, ki se hoče dojit tudi ponoči. Naš J. je isti. Zvečer (okoli pol 7, 7) poje polno merico kosmičev z AM, pa se obvezno zbudi ob 11 (in seveda potem naprej na 2 uri). Včeraj se je pa še prej zbujal, že ob 8 (samo ni jedel), pa potem je stalno nekaj stokal, jokcal... Groza

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
31.12.2009 8:11:31   
Dudica1
majana ravno danes je polna user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 492
31.12.2009 8:16:19   
Anonimen

Večerja z-majčic 22-ega januarja:

1.
KatMat
2.
FLASKA_A
3.
Dudica1
4.
Leela
5.
Majana
6.
Tubby
7.
HM84
8.
Tanja_
9.
Lake
10.
VHM
11.k.tja
12.

Ura in kraj še nista znana.Se bomo uskladili :)

1.predlog:
ITALIJANSKA KUHIJA- GOSTILNA KAŠČA
Leela, Majana, FLASK_A, Tubby, Dudica1

2.predlog:
PR FrFau
KatMat

3.predlog:
PICERIJA AZUR

4.predlog:
KAVAL

user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
31.12.2009 8:18:06   
Anonimen

user posted image

leeeepi!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
31.12.2009 8:20:06   
Dudica1
KTJA lepo da se nam pridružiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
31.12.2009 8:25:26   
OliveOyl
Jutro

Naša je že danes silvestrovala ob 1-ih ponoči se je vozila s hoduljico in veselo čebljala,o tem kakšne podočnjake imam raje ne bi.user posted image
Pa ven smo mislile it včeraj,sam potem je nekaj prišlo vmes.

Sem jo fejst nafutrala,skopala, da se je res utrudila,dala spat ob 21-h..ne vprašte..čez pol ure auf in gremo žurat do pol dveh..user posted image
Zdaj pa spi user posted image .Pa še baby sitter mi je pregorel,moram nujno nekam po druzga.Ja zvečer ga bo treba tašči podturit,če bo gospodična spala seveda.user posted image user posted image

Tanja dobri čevlji,sam če bi se jih jaz obula bi imela dva metra pa še malo..user posted image  Evo bi pasala h bratu (2,10m)..
Tiste kozmetike pa ne poznam,zdaj uporabljam Sophyto,je tudi naravna,pa mi kar odgovarja.

Evo zdaj se ja pa zbudila.

Za večerjo vam še sporočim,sam mislim da ne bo šlo,edin če Tino sabo pripeljem al pa joško doma pustim..user posted image

Danes vam želim čimlepši večer v družbi ljudi, ki vam veliko,največ, pomenijo!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 496
31.12.2009 8:26:08   
lake
Dobro jutro!

Tud Taja se je celo noč premetavala, pa zbujala  oz. bla pokonc. In seveda je zdej sitna.

Zdele morm šibat v BTC, ker mi bo zmanjkal plenic, pol pa v trgovino po narezek, pa muffine spečt, če se mi bo dal tud tiramisu.

Cveka Tudi tebi želim veliko denarja in zadovoljstva.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 497
31.12.2009 8:26:50   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majana ravno danes je polna user posted image

o madona, to bo še pestro user posted image

za danes imam polno načrtov, ampak po moje bo šlo vse brez njih, ker je moj spet bil pokonci do jutranjih ur in bo spal do 12 user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 498
31.12.2009 8:29:32   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Za večerjo vam še sporočim,sam mislim da ne bo šlo,edin če Tino sabo pripeljem al pa joško doma pustim..user posted image  

Ja, tako je tudi pri nasuser posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 499
31.12.2009 8:33:39   
mama11
user posted image user posted image user posted image  Punce - tiste, ki ste že uvajale kaki - ali ste ga prekuhale/pražile, ali ste ga dale kar surovega?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?