|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
30.12.2009 21:03:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska kje si pa HM84 našla ??

dont worry, se je pofočkalauser posted image

user posted image user posted image user posted image ...pa samo da nas user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 451
30.12.2009 21:04:22   
Dudica1
hm84 no ja ušel mi je tvoj big brother iz posta user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
30.12.2009 21:09:49   
šivilja
Pa je oči še ta drugo domov pripeljaluser posted image

H. pa začuda že spi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 453
30.12.2009 21:14:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Hitro! Moj je u leklerku. Kje nej pogleda za sodo bikarbonouser posted image

Jaz sem jo ravno zadnjič gledala, tam kjer so stvari za peko.

Bralec ti je bil kul praviš, ni zatežen?Mava ga namen zdele gledat.

Men je bil všeč. Ni pa lahek film. kot Krožna cesta, če si gledala. Men so take drame ful všeč.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 454
30.12.2009 21:16:26   
FLASK_A
No, soda bikarbona je doma. HVALAuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 455
30.12.2009 21:17:11   
FLASK_A
HM, a 22. ti bi bil tudi OK datum? Prideta še Lake in Ledenka, mogoče tut Čveka?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 456
30.12.2009 21:18:17   
majana79
šivilja, zdej se pa usedi, pa neki za dušo pojej ali pa popij user posted image vse je tako kot mora bit, čeprav se ti ne zdi v tem trenutku tako 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 457
30.12.2009 21:20:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, zdej se pa usedi, pa neki za dušo pojej ali pa popij user posted image vse je tako kot mora bit, čeprav se ti ne zdi v tem trenutku tako 

Podpišem. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 458
30.12.2009 21:26:46   
ivanamdb

Večerja z-majčic 15-ega januarja:

uf kolk ste ga  napisale dons!! ne morem vse prebrat... se ni sigurno ce se vrnemo do 15. ... tako da sem jst fifty-fifty...drugac za lokejshon - men je vse ok - ali pa recimo Pr' Kopac, tam proti Vrhniki, ali pa Pod Roznikom v Lj, al pa V. Lasce (ne spomnem se ime, tam v centru je ena super gostilna), ce ne Spajza v Postojni... (a se vidi da mi je ful vsec papat....user posted image )

drugac -
leela - ja, ja, uf, jaz ko zacnem pisat... potem pa ni konca... men je tud ena prijateljica ki je doktorica rekla da apsolutno ne masla, in tud druzga ki je ing. biokemije (pa tud jaz ne bi smela...umpf), in enako je rekla patronazna. holesterol pa se tud dobi iz olja, in tud boljse, ker dobi ta "dober" holesterol... ne spomnem se celo stvar - oziroma to med "saturated fats" in vse to. pa se, moja babi je bla s hvara, tak da kuham bolj mediteransko in ne jemo veliko masla...u bistvu skoraj nc. moja P je dr. Grmek, a tvoja?

mama11  - jaz sem ji poskusila dat frutek, ampak ji ni vsec. nc ne poje... hehe.. gospodicna ze ve kaj ji je vsec. mleko pa bi res odsvetovala, vse do 1. leta ker zelo lahko povzroci resne intolerance - boljs bi blo kozje mleko  - ga dobis v merkatorju, al pa na trznici v Ljubljani - vem da ga tisti iz kmetije Pustotnik sigurno imajo, pa tud ful dobre sire imajo!

ne mislit da sam nekaksen fanatik bio-zdravlje (jaz bi prva morala it na velko hujsanje) - edin je problem v tem da je dans v hrani tolk stvari ki povzrocijo alergije, intolerance, pa tud niso zdravi za majhne otroke (ne vem - cips, coke, i pd.) - in zarad tega hocem da danice je cimbolj zdravo hrano. pa se tud spomnem, 4-5 let nazaj je bil cel skandal s otrosko hrano v italiji, angliji, franciji in ne vem vec kje - je pisalo bio-hrana, bla bla, in potem je bilo tolk hormona v tem da so dojenckom zecele tud joske rast! ni hec!

a ja , dons je tasca huhala telecjo zupco, in smo je popoldan dali v steklenicke, pa tud zmiksali meso. naredila sem fotke, pa bom uploadala tako da se vidi, je res ful malo dela. v bistvu sedaj ima zupce, kasice, mesa za cel mesec... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 459
30.12.2009 21:27:26   
HM84
Ja Flaska, zaenkrat nimam nič v planuuser posted image

Drugače pa...mi je uspelo že skoraj 10 strani prebrat pri dojenju.... ja, da dol padeš no...user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4784950/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 460
30.12.2009 21:28:39   
FLASK_A

Drugače pa...mi je uspelo že skoraj 10 strani prebrat pri dojenju.... ja, da dol padeš no...user posted image user posted image user posted image

tole sem pa tut jaz brala. Za crknituser posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 461
30.12.2009 21:35:47   
lake
Če jst fajn stisnem tud še ven prteče, samo ne vem če bi se ponovno vspostavl. Sm brala enkrat Pušenjaka, da mleko lahko prikaplja tud čez par let. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 462
30.12.2009 21:35:51   
majana79

tole sem pa tut jaz brala. Za crknituser posted image

sem prebrala prvih 5 postov, ko so odprle in zdej je že 10 strani?! user posted image jao bože

< Sporočilo je popravil majana79 -- 30.12.2009 21:37:26 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 463
30.12.2009 21:38:49   
HM84
Ne, zdej je že 10 straniuser posted image user posted image

Jao, jao... jst pa zapostavljam fb, ker visim na rr ju user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 464
30.12.2009 21:43:05   
ivanamdb
a ja skoraj sem pozabla - moja danica je dans stara 7 mes!!!!! wow! kolk hitr to gre! ej pa KatMat tud Tija!!!! cestitam!

a ja pa se...tam v februarjo moram nazaj na irsko skupaj s mojim, ampak si misliva takrat pustit danico tasci....cel teden... ne vem, do sedaj jo nisem nikoli pustila vec kot en dan. tud ko je bla stara 2 mes. je sla zmano na irsko. kaj vi mislite? mislim - 1 teden...lahk se mal spocijem..pa bova tud samiuser posted image , ma na drug stran mi se zdi da sem sebicna....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 465
30.12.2009 21:43:54   
FLASK_A
Večerja z-majčic 22-ega januarja:

1.
KatMat
2.
FLASKA_A
3.
Dudica1
4.
Leela
5.
Majana
6.
Tubby
7.
HM84
8.
Tanja_
9.
Lake
10.
11.
12.

Ura in kraj še nista znana.Se bomo uskladili :)

1.predlog:
ITALIJANSKA KUHIJA- GOSTILNA KAŠČA
Leela, Majana, FLASK_A, Tubby, Dudica1

2.predlog:
PR FrFau
KatMat

3.predlog:
PICERIJA AZUR

4.predlog:
KAVAL

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 466
30.12.2009 21:45:19   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

a ja skoraj sem pozabla - moja danica je dans stara 7 mes!!!!! wow! kolk hitr to gre! ej pa KatMat tud Tija!!!! cestitam!

a ja pa se...tam v februarjo moram nazaj na irsko skupaj s mojim, ampak si misliva takrat pustit danico tasci....cel teden... ne vem, do sedaj jo nisem nikoli pustila vec kot en dan. tud ko je bla stara 2 mes. je sla zmano na irsko. kaj vi mislite? mislim - 1 teden...lahk se mal spocijem..pa bova tud samiuser posted image , ma na drug stran mi se zdi da sem sebicna....user posted image

Hmuser posted image jaz ne vem če bi jo lahko tako malo pustila za en teden. Eno leto in pol starega sem pa tudi jaz komot doma pustila za 14dni. Kaj pa vem??

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 467
30.12.2009 21:52:23   
Anonimen

odvisno, kaj bosta delala na irskemuser posted image

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
30.12.2009 21:53:05   
ivanamdb

Hmuser posted image jaz ne vem če bi jo lahko tako malo pustila za en teden. Eno leto in pol starega sem pa tudi jaz komot doma pustila za 14dni. Kaj pa vem??

ja vem! tudmen je to dilema! mislim ne bo cel teden - od srede do ponedeljka - pa tud tasca bi prisla v nase stanovanje, tako da bi mala imala vse, in bi ji tud pustila vse za jest, tako da nc ne mora kuhat. ne vem...moj si ful zeli da sva mal sama.... a jaz... jaz bi rad SPALA, eno 12-13 ur lepo mirno spala.... ne vem.... ziher je da moram pa it... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 469
30.12.2009 21:57:19   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

odvisno, kaj bosta delala na irskemuser posted image

he he.... moram gor zarad sluzbe nekaj, pa tud moj mora na faks... pa tud user posted image user posted image ... tudi ce bi jaz najrajs spala in spala.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
30.12.2009 21:58:39   
FLASK_A
ja no, sej pa res ni en teden. Mislim da ne bi smelo bit kej narobe... Al pa da bi mogla met slabo vest. A pa se boš kej spočila?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 471
30.12.2009 22:06:22   
FLASK_A
lahko noč, punce.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 472
30.12.2009 22:06:45   
VHM
Punce - ponovno vas vse lepo pozdravljam iz Visa.

Logično, da nisem prebrala vsega, kar ste napisale:

1. sem pa videla čevlje od Tanje... (ki so btw: enkratne!!!! - in daj razloži prosim, če si lahko v takšnih čevljih več kot 20 minut????) - si zares želim, da bi jih lahko kdaj sama obula;

2. ugotovila, da je ivanamdb nekje v Italiji in da jo kot nekdo, ki sem uspela svojega moža Italijana prepričati, da se preseliva v Sežano, zelo zelo zelo lepo pozdravljam... Kje pa si Ivana?

3. da se tudi jaz prijavljam na skupno večerjo januarja in glasujem za neko restavracijo čim bližje avtocesti in čim bližje Primorski...

4. da bi vam z velikim veseljem želela pokazati ene par slikic, kako je tukaj lepo... pa kaj, ko nimam nikoli časa, da bi razumela, kako zares deluje tale forum in kako se daje slike gor....

Pa da imam v svoji glavi tako veliko idej, kaj bi vse naredila med tole porodniško, pa mi čas tako hitro beži... Pa še moja princeska je zahtevna punca, ki si želi, da bi se ji neprestano nekaj dogajalo. In ni šans, da bi jo morda lahko pustila pri kakšni tašči ali svoji mami ali kakšni varuški... Bi bil samo jok in stok... Joj, včasih, ko napišete, da ste šle na kuhančka, al pa na predavanje, al pa kamorkoli... Jaz si to sploh še ne predstavljam, pa tako bi... user posted image

No, novoletna večerja bo ribja (hja, ravno danes je kolega naredil enkraten brodet od kirnje... mljaska....), jaz pa eno totalno dobro focaccio z rožmarinom (sem ga pobrala pred hišo... vsepovsod namreč cveti). Potem smo pa jedli limonino rolado iz domačih limon (tudi iz našega vrta!). Za nameček se pa pripravljam, da jutri skuham tri vrste marmelade... Vse iz domačih sestavin: pomarančno, limonino in grejpfrutovo. Mi res ni dolgčas. user posted image

Lepo lepo lepo se imejte in SREČNO 2010 VAM VSEM SKUPAJ ŽELIM!!!!! Pa še veliko otrok in dobrih mož oz partnerjev! Pa dobre tašče seveda in na sploh veliko LEPEGA!!!!
VHM.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 473
30.12.2009 22:07:13   
ivanamdb
ja ja sigurno bi se spocila! edino kaj mam tud slabo vest vsakic ko jo pustimo tud cez dan pr tasci... ne vem... zdi mi se kot da je stanovanje brez nje tolk prazno.
in tud, v bistvu to je tascino staro stanovanje, pozna vse sosede, pa je P tud blizu... ne vem... imam se mal cajta za premislit...itak bo tedaj ze skoraj 9 mesec... umpf

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 474
30.12.2009 22:08:16   
majana79
Nočko flaska!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?