|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
31.12.2009 8:34:11   
Anonimen
jutro!

danes pa zadnji dan starega leta.
imela sem spet sanje,... kar je zame prav redkost (verjetno zato, ker sem šla z mulčkoma včeraj spat)! in te sanje (ene tistih, ki sem jih že večkrat "odvrtela") niso bile zame prav nič luštne (na koncu me usmrtijo)... vedno se zbudim z dejanskimi solzami na obrazu. kot da bi podoživljala kakšno prejšnje življenje. no, vsekakor: zdaj sem "nova"user posted image

a katera kaj ve, kaj se dogaja v cafe teartu?
komaj čakam leto 2010... imam občutek, da bo to zelo dobro leto (ne samo zame, tudi za vas in ostale!)
danes: vplačati moram loto, nekaj dinarčkov pustiti v trgovini za hrano, posesati stanovanje in pospraviti umazano posodo,... ter k našim, da jih še enkrat vidim v tem letu!

zvečer: otroka bosta šla spati kot ponavadi, če bo kakšen dober film, si ga bom pogledala, drugače bom šla pa spat,... in upala, da ne bo preveč pokanja, ki bi me zbudilo (me itq že U.)

sicer, Dudica (ko boš, če boš urejala), zdaj lahko daš tistega plazečega dojenčka tudi pri mojemu U. ... zdaj je pa res že povsod za mano! sicer se še vedno premika kot ranjenec (desno roko stegne naprej in se nasloni nanjo,... prav lušten je,... tudi hitrosti ima različne!user posted image  tista najhitrejša je že za tekmovanje: a priredimo?user posted image )

sicer pa: LEPO PREŽIVITE DANAŠNJI DAN IN NAJ VAM BO VEČER V UŽITEK, TISTE, KI BOSTE PONOČEVALE (UPAM, DA NE BO TO ZARADI OTROK TEMVEČ ZARADI SLAVJA) - BODITE NASMEJANE!
ZA NASLEDNJE LETO PA VAM ŽELIM ZDRAVJE, SREČO IN FINANČNO UGODJE,... PA NAJ SE VAM ŠE KAKŠNA OSEBNA ŽELJA (ALI DVE, TRI,...) URENIČI!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
31.12.2009 8:40:47   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image user posted image user posted image  Punce - tiste, ki ste že uvajale kaki - ali ste ga prekuhale/pražile, ali ste ga dale kar surovega?

Na žalost ti ne znam pomagat, ker edin kaki, ki je pri nas v povezavi z otroci, je tist , ki ni za jestuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 502
31.12.2009 8:41:17   
šivilja
Katera je MŠK na FB?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
31.12.2009 8:46:56   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image user posted image user posted image  Punce - tiste, ki ste že uvajale kaki - ali ste ga prekuhale/pražile, ali ste ga dale kar surovega?

Jaz sem ji dala surovega.
Najprej pomešanega z jabolkom,nato samo kaki.Pa ji je kar šlo.user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 504
31.12.2009 8:47:44   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Za večerjo vam še sporočim,sam mislim da ne bo šlo,edin če Tino sabo pripeljem al pa joško doma pustim..user posted image  

Ja, tako je tudi pri nasuser posted image user posted image

Tudi za nas še pride čas,enkrat.user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 505
31.12.2009 8:47:56   
lake
Se grem gužvat v trgovino user posted image .

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 506
31.12.2009 8:49:44   
petrazg
Dobro jutro... Kako ste bejbe? A se rihtate na najdaljšo noč?

No, mi bomo kar doma. Pride brat s svojo k nam, pa bomo ponovili žur s prejšnjega tedna user posted image user posted image user posted image ... karte, vinček z ogromno dobre volje in smeha.

Zdej moram iti pa še po am, pa biftek kupit... omg kam naj grem , da bo čim manj gužveuser posted image user posted image user posted image

Lake... BTC , a si mazohist user posted image user posted image user posted image

Mama11... pri nas ga Luka obožuje. Mu dam kar surovega. Je pa to edina hrana, ki mu jo zmiksam...
Tanja, Ledenka... hudi čeveljci user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 507
31.12.2009 9:02:17   
Anonimen
dobro jutro,

hudi čevlji, samo tole ni nič zame. v njih bi hodila ko ena kobila.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
31.12.2009 9:04:57   
Anonimen
danes ne bomo nič pospravljali, bolj malo kuhali, le veliko pili in se crkljali. user posted image user posted image user posted image

ko bo tema, bomo z mulčki naredili nočni pohod, z lučkami na glavi in svečkami v rokavi, šli gledat kakšen ognjemet na vrh hriba, nato pa enega naredili še sami.

trenutno pa se ukvarjamo z mislijo, če se gremo drsat. vreme je zaenkrat kar ok.

lepo preživite dan ! sej se bomo še brale ane ? pa lubčkale tud ?

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 31.12.2009 9:07:31 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
31.12.2009 9:22:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dobro jutro,

hudi čevlji, samo tole ni nič zame. v njih bi hodila ko ena kobila.

lina, ti maš zmerej take hude izjave user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
31.12.2009 10:05:49   
majana79
Evo, J. se je prvič sam usedel! user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 511
31.12.2009 10:11:34   
šivilja
mi pa zgublamo zobe, namesto dabi jih dobivali. K. izpadla zgornja enkauser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 512
31.12.2009 10:11:58   
šivilja
bravo J.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
31.12.2009 10:33:20   
FLASK_A
bRAVO, J!user posted image user posted image user posted image

Kako ste kej punce...

Jaz sem danes mojo mt poklicala in se očitno sama povabila na kosilouser posted image Matr, mi je bedno. user posted image Ona je bla prejšnji teden ful pobudnik, zdej je pa izpadlo kot da sem sama celo mojo familijo tja povabila jestuser posted image BV.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 514
31.12.2009 10:38:18   
FLASK_A
K.tja, kje bo pa tvoj danes??user posted image Tko, mi je padlo na pamet ker ga ni v današnjem planuuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 515
31.12.2009 10:38:57   
petrazg
Jure user posted image user posted image user posted image ... super si.

Šivilja... bodi raje tiho user posted image , mi imamo 3 razbite zobke in enega na pol... in to pri 2 letih in pol user posted image user posted image user posted image

o, Flaska... sranje no... verjetno je imela slabe minutke...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 516
31.12.2009 10:44:09   
FLASK_A
Petraaaa!user posted image A prideš na večerjo 22. jan?? Fuuul bi bilo lepooo!!!

Da je imela slab dan? Mmmm... Slab lajf boljše rečeno. Zato pa nikamor ne gre na obisk in noben ne pride na obisk... Pa sem mislila da je res v drugih problem kakor je vedno pravilauser posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 517
31.12.2009 10:46:43   
majana79
hvala za čestitke...

je pa spet vse pokvaril z jokom, ker ni hotel zaspat user posted image

zdej sem pa pridelala en fini glavobol...

flaska user posted image

petra
, daj, pridi 22.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 518
31.12.2009 10:48:35   
petrazg
Jaaaa, pridem na večerjo.... mi je včeraj Tubby povedala. Pa sem bila kar malo žalostna, ker je rekla 15.... moj je takrat na službeni poti in bi bila potrebna ena orng organizacija. A zdej ste prestavile? user posted image user posted image user posted image

Eh, ne sekiraj se... vem, da je to lažje reči kot nardit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 519
31.12.2009 10:48:42   
Anonimen
smo bli v trgovini, nismo nič kupili, k je taka gužva da smo vse pustili in šli domovuser posted image

dudica1: a si se na čakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

smo bli pr dr. k N. že cel teden hrope tud svečke nič ne pomagajouser posted image   tako da nam je dala prospan oz. smo ga mogli kupituser posted image user posted image user posted image   sam za naše malčke dam tud tazaden € user posted image

bom šla pol popoldne v trgovino k bo manj gužveuser posted image user posted image user posted image

flaška: sej bo, ne se sekiratuser posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
31.12.2009 10:49:15   
ledenka

Večerja z-majčic 22-ega januarja:

1.
KatMat
2.
FLASKA_A
3.
Dudica1
4.
Leela
5.
Majana
6.
Tubby
7.
HM84
8.
Tanja_
9.
Lake
10.
VHM
11.k.tja
12. ledenka

Ura in kraj še nista znana.Se bomo uskladili :)

1.predlog:
ITALIJANSKA KUHIJA- GOSTILNA KAŠČA
Leela, Majana, FLASK_A, Tubby, Dudica1, ledenka

2.predlog:
PR FrFau
KatMat

3.predlog:
PICERIJA AZUR

4.predlog:
KAVAL

user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
31.12.2009 10:50:45   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

bom šla pol popoldne v trgovino k bo manj gužveuser posted image user posted image user posted image

Sanja svinja kukuruz... al kako se že reče... Jaz grem tudi popoldan, ko bo manj gužve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
31.12.2009 10:52:37   
ledenka
lahko damo na seznam še Pr' noni user posted image poleg izvoza iz AC, ita kuhinja, meni je dobro

jutro! spala sem 5 ur v kosu user posted image tako, da me je M. držal za roko... bo že.

greva v shopping, na tržnico, pol pa bo že. eh...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
31.12.2009 10:53:50   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Sanja svinja kukuruz... al kako se že reče... Jaz grem tudi popoldan, ko bo manj gužve user posted image user posted image user posted image

jaz bom kar mojega poslala user posted image vino pa to so moške stvari user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 524
31.12.2009 11:00:26   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jure user posted image user posted image user posted image ... super si.

Šivilja... bodi raje tiho user posted image , mi imamo 3 razbite zobke in enega na pol... in to pri 2 letih in pol user posted image user posted image user posted image

o, Flaska... sranje no... verjetno je imela slabe minutke...

Petrazg - mogoče sem narobe napisala, pri nas je toliko star, da je začel izgubljati mlečne zobe, tako da ni nič narobe

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?