Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 19:52:53
|
|
|
|
kiara24
|
čer, mi će spimo, sem pa ful slabe volje, ker je naša res boga po obrazu in ima grozne rdeče lise in pike. Naj bi imela atropijski dermatitis, gorza in strah. Mene je zdej ful strah da nebi prenesla še kam in da ne bi imela brazgotin. Vidim, da vse bolj stoji tole pisanje, k ni več tolk časa. Ulla- kako je šel izpit? Krtekxxx- najin P je eden izmed najboljših v KR, tako da meni je kul in mi je všeč je dosegliv kadar hočem tudi na mmobitel, če je nuja.... ful prjazen pa tako, vse ti objasni in razloži.... Kje ste ostale? Ploha- kako kaj Meta? ALi ste šli do P? Zdej grem pa nekaj brskat na natu, glede S.P.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:03:47
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 čer, mi će spimo, sem pa ful slabe volje, ker je naša res boga po obrazu in ima grozne rdeče lise in pike. Naj bi imela atropijski dermatitis, gorza in strah. Mene je zdej ful strah da nebi prenesla še kam in da ne bi imela brazgotin. Klara,ubošček mali , a si bila pri P? Vidim, da vse bolj stoji tole pisanje, k ni več tolk časa. to tud jaz opažam .Nekatere že delajo, nekatere imajo uvajanje, nekateri malčki so bolani,nekater opremljajo stanovanje, za nekatere pa res ne vem kaj dogaja - recimo **** se že dolgo ni oglasila pa khurde pa abc, crtka, spetko... Kje ste ostale? tukaj, samo grem komedijo gledat, sem nekam čudna danes, psihično in fizično
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:14:48
|
|
|
|
snežinka7
|
Vse najboljše vsem kateri so že pihali svečko pa čeprav malo prepozno. Mi jo bomo pa naslednji teden in ravno na Alenov roj. dan grem jaz delat. Joj kako je hitro minilo to eno leto. Mi smo hvala bogu zaenkrat še zdravi brez prehlada ali kaj drugega. Do sedaj je bil samo še dvakrat prehlajen. Imamo osem zobekov, shodil še ni, lepo pa gre ko ga držiš za roko.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:15:09
|
|
|
|
nina166
|
Večer! Samo z malo zamude ti želimo vse najboljše za rojstni dan...bodi zdravi in še naprej tak fejst fantek Moj uspava Dašo, Domen je že v pojstli. Imava po novem tako zmenjeno, da jo trikrat na teden on uspava in gre ponjo, če se zbudi pred 22.00...jaz pa ta čas pišem diplomo. Mi smo vredu. Daša se je sicer ponoči malo premetavala in sem mislila, da se je kaj loteva...malo ji sicer teče iz noseka, kaj druga pa upam, da ne bo. Domen je ponoči kašljal, sva danes naredila inhalacije in bom vidla kako bo danes ponoči. Vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdravite in vsek ki uvajate čimmanj solzic. Zdaj pa grem delat diplomo...se mi nič ne ljubi Lepo se imejte in čimlepše spite
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:17:21
|
|
|
|
krtekxx
|
Kak mir. Zatišje? Kiara24, sej vem, da velja za tanajboljšega v Kr. Sam name pa res ni naredil vtisa. Mi je naša P veliko bolj všeč. Ampak saj se ne more poglabljat v vsakega otročka posebej in ker mi nismo pri njem, naredi le tisto, kar mora. Cepljenje bomo pa definitivno prestavili na maj, ko bo manj viroz. Res nekako verjamem, da zamaje imunski sistem. In sedaj kar mrgoli virusov okoli nas ki samo čakajo, da preskočijo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:17:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 čer, mi će spimo, sem pa ful slabe volje, ker je naša res boga po obrazu in ima grozne rdeče lise in pike. Naj bi imela atropijski dermatitis, gorza in strah. Mene je zdej ful strah da nebi prenesla še kam in da ne bi imela brazgotin. ojej, bogica če te kaj zanima kr praši.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:19:42
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Kak mir. Zatišje? Kiara24, sej vem, da velja za tanajboljšega v Kr. Sam name pa res ni naredil vtisa. Mi je naša P veliko bolj všeč. Ampak saj se ne more poglabljat v vsakega otročka posebej in ker mi nismo pri njem, naredi le tisto, kar mora. Cepljenje bomo pa definitivno prestavili na maj, ko bo manj viroz. Res nekako verjamem, da zamaje imunski sistem. In sedaj kar mrgoli virusov okoli nas ki samo čakajo, da preskočijo... krtekxx: tem sem že govorila, tud tkt k sm bla v P so čez njega govoril, tako da tud jest nisem najbol zanjga, pa prav hitro rad napiše antibiotik, včasih brez pregleda krvi itd....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:33:51
|
|
|
|
Ploha
|
sva ble pri P (od klaringa P hčerka ) danes, navadna viroza, sam je rekla da če bo spet visoka vročina in da bi blo še kej zraven, naj se prideva spet pokazat...tko da zdej ima 38,7, kaj bo noč prinesla bomo vidl, medved je že čist hin, je mene sprašvov, kaj je P rekla na metino nespečnost itak je nism take neumnost sprašvala, sam dec je dec
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:35:35
|
|
|
|
Ploha
|
no kva zdej, tokle vs je gor, pa ne bu ne mu od nubene, ajde jezike stegnt zdele mam dar govora
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:36:37
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx - recept za torto? kiara...ojej...no, takole kar na pogled se ne da določit..mogoče pa le ni AD Meta Ulla, a bo s5 5? farfala, kako ste?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:41:18
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 krtekxx - recept za torto? kiara...ojej...no, takole kar na pogled se ne da določit..mogoče pa le ni AD Meta Ulla, a bo s5 5? farfala, kako ste? to se res ne da vedt...še mene ko so skos neki pregledval pa v bolnc pa dermatolog gor pa dol, niso vedl kako temu rečt....sem si kar sama diagnozo postavla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:43:49
|
|
|
|
Ulla80
|
Ulla- kako je šel izpit? je šel bomo vidl, kak bo. kar se ad tiče, je sranje to, ja. je pa alergijskega izvora, oz. pač zaradi preobčutljivosti na nekaj, saj alergija je u bistvu reakcija organizma na nekaj, na kar je preobčutljiv. tud to je eden od razlogov, da se svetuje postopno uvajanje hrane, izogibanje določenih snovi itd., da se take stvari preprečijo. ker starejši k je otrok, bolj je tud njegov prebavni sistem razvit in utrjen in ni več tolk občutljiv na vse. želodec me boli. blah...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:45:12
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha, ti si itak izvedenka... Bi si nardila vročo čokolado z lešniki, pa nimam bele čokolade Lovro se uspava. Kuhala - zelenjavna juhica in ajdovi žganci, popoldne pa popečena polenta s popečenim radičem in porom Jutri pa ne vem, kaj bi. Morda nekaj iz bučk. Pa kruha mam dost, bo treba cmoke naredit.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:47:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Ulla- kako je šel izpit? je šel bomo vidl, kak bo. kar se ad tiče, je sranje to, ja. je pa alergijskega izvora, oz. pač zaradi preobčutljivosti na nekaj, saj alergija je u bistvu reakcija organizma na nekaj, na kar je preobčutljiv. tud to je eden od razlogov, da se svetuje postopno uvajanje hrane, izogibanje določenih snovi itd., da se take stvari preprečijo. ker starejši k je otrok, bolj je tud njegov prebavni sistem razvit in utrjen in ni več tolk občutljiv na vse. želodec me boli. blah... kiara: to ti je ulla po ovinkih htela povedat da čokolda odpade!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:48:44
|
|
|
|
Ulla80
|
to ti je ulla po ovinkih htela povedat da čokolda odpade! koza sam je pa res čokolada fuuuul alergena, pa kaki lešniki, oreščki, med...itd. sej vemo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:49:18
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha, ti si itak izvedenka... Bi si nardila vročo čokolado z lešniki, pa nimam bele čokolade Lovro se uspava. Kuhala - zelenjavna juhica in ajdovi žganci, popoldne pa popečena polenta s popečenim radičem in porom Jutri pa ne vem, kaj bi. Morda nekaj iz bučk. Pa kruha mam dost, bo treba cmoke naredit. joj oprosti sonček, zgleda imava čist drug okus za hrano, ti si bolj gurman, preizkušaš nove okuse in to...jest sm pa, en požeruh ker zelenjava mi gre pa res težko po grlu, sploh pa por
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:50:18
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 to ti je ulla po ovinkih htela povedat da čokolda odpade! koza sam je pa res čokolada fuuuul alergena, pa kaki lešniki, oreščki, med...itd. sej vemo ja takle mamo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:50:36
|
|
|
|
*x*y*z*
|
oj, no da se malo javim na hitro sej preberem vas že (ni kaj dosti za brat, ste vse poniknile) časa za pisat pa zmanjka oz. volje to leto se je začelo katastrofalno, no za silvestrovo smo imeli enodnevno virozo z visoko vročino, zdej pa je že dva dni prehlajen, mu teče tako tekoče iz noska, pa kašlja, hrope, vročine ni, počutje solidno, tko da je samo prehlad. imam pa sranje na delu (sicer še nisem začela, bomo vidli če bom sploh), bom kdaj drugič kaj več povedala, zdej moram najprej se zmenit z odvetnico, potem povem kaj več, da ne pride na kaka ušesa. sam tko kot se reši, dolgoročno potegnem ta kratko, na žalost Vsim bolanim želim hitro okrevanje in čim manj bolezni v tem letu vsim ki ste že upihnili prvo svečko pa želim eno zdravo, srečno in igrivo leto pa za vse mamice se oglasim ko bom lahko dala kakega takega smeškota
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:51:24
|
|
|
|
sonček33
|
Ma ploha, ti si razvajenka mala ..kaj bi pa ti? Khurde?????
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:53:37
|
|
|
|
Ulla80
|
**** glavo gor! karkol že je, pa kokrkol že zgleda, verjem da more bit tko, glej pozitivno. in dolgoročno bi ziher zate boljš in dobro, pa čeprov tega zdej nikakor ne vidiš boš vidla!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:54:38
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ma ploha, ti si razvajenka mala ..kaj bi pa ti? Khurde????? priznam sam ni ga čez šnicl, pa bučke tud morjo bit pohane, če ni nič.... se pa trudim zeloo..kle pri medvedovih majo bolj zelenjavo na jedilniku, pa še eko je...tako da pač to jem ane...če je vojna je vojna za vse
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 20:54:46
|
|
|
|
Ulla80
|
o jebenti, jst se tud morm do mlina po ajdovo in koruzno moko spravt, k se mi tko žgancev lušta, da jih sanjam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 21:07:44
|
|
|
|
Ploha
|
no pa zdej?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 21:08:26
|
|
|
|
Ploha
|
a je muca jezička popapala??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 11.1.2010 21:14:07
|
|
|
|
sonček33
|
vojna ja..ploha... ma ti ga pihneš..kaj bi dala za uno vašo eko zelenjavo...enga prašiča
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?