Ulla80
|
A nič ne kuhaš, pa pečš pa to? Jaz sem danes 3x pomivalca laufala, pa sploh ta velikih dveh ni doma. Res sem nekaj pekla, pa en obisk sem imela, ampak itak je tako vsek dan s to posodo. Kako ti rata samo 4 krožnike umazat? Jaz nisem tak talent. Sicer pa ja, soda mora laufat... menda. seveda kuham, sam ne morem umazat 12 krožnikov, če jih mam samo pet ( taplitkih, globokih je še 6, ajd ) pa mam vok, eno malo ranglo, veliko ponev, srednjo veliko in eno veliko ranglo. pa petlitrski pisker za gel kuhat pa pribor žlice in to po 8 kom par šalc, kozarce za sok mam še sam tri pa par pekačev in tko.... eh... men se zdi bedarija kupovat, če mi s tem čist fajn laufa pa če bi recimo si kupila set nove posode, bi to kar mam vrgla proč tko da bi bla u bistvu na istem...no, kozarce pa res morm kupit me je moj enkrt hecal s pomivcalcem, da sej bi blo kul, bi cel dan zlagala not posodo in zvečer zalaufala, pa skoz bi blo čisto in pospravljeno vse....sej teorija je super, sam v praksi bi blo tko, da bi zjutri dala not šalce od kave, čaja, mleka, pol še kter od otrok kako mleko al kej spije, po kosilu še kaka kava pade, pol pa če bi kdo na obisk prišel, bi pa mogla šalce iz pomivalca vzet in jih pomit pa velik pečem, pa marmelade vkuhavam, pa ni da ni, pa mi super laufa s tem, kar mam