Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:31:25
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Vceraj je npr. prisel domov naklan ob 4.30 in je ze tamalo peljal na bazen. Pustila si pijanega moža k otroku in to k vodi? o jezus kristus.... ko to vse berem so moje težavice tako male, da so kar smešne A ti to resno. Ma mu vrat zavijem ku mladi mački.Sam enkrat je prišel polhen po tamalga v vrtec. Ne vprašaj kaj je pol sledilo.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:33:10
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute viroza...razmisljam, ce bi nacela six packa..... Dej kje se dobimo? Mam dobro črno cocacola pa spotjo kupm.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Ma dejte mi povedar zakaj hodi 40letni moski v nocne klube? Pomoje zato ker je bil prehitro odstavljen od dojke in prehitro nastavljen na AM.. zdaj bo pa spet debata, zakaj je materino mleko dobro a si ti tud ze kj spila danes?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
pismo, viroza....teb se sanja ne v kaki luknji slovenije se jst nahajam
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:38:50
|
|
|
|
viroza
|
Nč še nism pila ma imam prtiska tam okoli 500. Kaj te briga luknja ti na pol jaz na pol potem pa za ves dnar se ga nažgat.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:39:33
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek pa ne gre 3x tedensko ven do jutranjih ur vcasih se zgodi, da pride domov tako pozno, ampak to res redko. Ponavadi tud vem s kom je zunaj. Pa a imate res vse perfektne partnerje? Ja. Samo moj partner nima perfektne žene .
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:41:30
|
|
|
|
Zamima
|
Zdaj se že dva dni sprašujem: komu je namenjen t.i. veseli december? Otrokom? Ko pridejo trije dobri možje (miklavž, deda Mraz in Božiček) pa lučke, pa smrekice, pa okraski, pa darila pa vso to vzdušje? Ali odraslim (pogojno rečeno) pijančkom, da si dajo duška in na klin obesijo družino in otroke, samo, da se imajo oni fajn do jutranjih ur??? Moj ga zaenkrat še ni sral zunaj do jutranjih ur, ko pa ga bo začel tak sračkat, pa mislim, da se nimava več kaj pogovarjati. Nekaj je pijača po šihtu (pa še to v mejah normale), nekaj pa do jutra, doma pa otrok in (noseča) žena z rizično nosečnostjo (ali brez nje) ????? A on rabi odklop ona ga pa ne rabi al kako? Srečen tisti, katerega žena to podpira. Jaz bi definitivno popizdila
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Nč še nism pila ma imam prtiska tam okoli 500. Kaj te briga luknja ti na pol jaz na pol potem pa za ves dnar se ga nažgat. jst mam se 50 €
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: viroza Nč še nism pila ma imam prtiska tam okoli 500. Kaj te briga luknja ti na pol jaz na pol potem pa za ves dnar se ga nažgat. jst mam se 50 € sicer, za nzgat se, jih je dost.....po pa dragi mozek za hrano poskrbel
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
viroza. od kje si? mogoce pa sve sosede
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:46:11
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Vceraj je npr. prisel domov naklan ob 4.30 in je ze tamalo peljal na bazen. Pustila si pijanega moža k otroku in to k vodi? o jezus kristus.... ko to vse berem so moje težavice tako male, da so kar smešne A ti to resno. Ma mu vrat zavijem ku mladi mački.Sam enkrat je prišel polhen po tamalga v vrtec. Ne vprašaj kaj je pol sledilo. saj z virozo se ni za hecat
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:47:44
|
|
|
|
viroza
|
Okolica postojne pa ti?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:48:54
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Vceraj je npr. prisel domov naklan ob 4.30 in je ze tamalo peljal na bazen. Pustila si pijanega moža k otroku in to k vodi? o jezus kristus.... ko to vse berem so moje težavice tako male, da so kar smešne A ti to resno. Ma mu vrat zavijem ku mladi mački.Sam enkrat je prišel polhen po tamalga v vrtec. Ne vprašaj kaj je pol sledilo. saj z virozo se ni za hecat Ja kaj nej mu rečem dej še tako dragi?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
omg, viroza....okolica cerknice
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:50:19
|
|
|
|
Zamima
|
te čist zastopim, samo kaj ko ene mislijo, da so taki pa zelo odgovorni očkoti
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:52:36
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute omg, viroza....okolica cerknice Vkerih rovah se dobimo? A ja naš gospod se je prikazal.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:54:13
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima te čist zastopim, samo kaj ko ene mislijo, da so taki pa zelo odgovorni očkoti Sej pol ni več tega naredu verjemi.Drgač pa se s tamalim ful štekata in bi dal vse zanj.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:59:56
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: Zamima te čist zastopim, samo kaj ko ene mislijo, da so taki pa zelo odgovorni očkoti Sej pol ni več tega naredu verjemi.Drgač pa se s tamalim ful štekata in bi dal vse zanj. pravilno si reagirala, men bi tud film počil
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 19:04:57
|
|
|
|
viroza
|
I n ko vse utihne ve da je kriza in je en cajt spet OK
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 19:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
evo me....sem si sla zalogo cikov narest
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 19:10:26
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute evo me....sem si sla zalogo cikov narest pridna
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 19:11:38
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute evo me....sem si sla zalogo cikov narest Se ti že z ušes kadi ?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 19:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
haha se ne se.....se mi zdi, da bom noc ob RR prebedela....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 19:14:16
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute haha se ne se.....se mi zdi, da bom noc ob RR prebedela.... Zakaj al boš poredna?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 19:14:53
|
|
|
|
1cebelica
|
Miška ne preveč kadit
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?