Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 17:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ujaaaaa....a si dalec? po mojem ze...ker jst sem daaaaalec od vseh
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pa v bistvu ni treba da je bambi...sam da so %!
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:03:17
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pa v bistvu ni treba da je bambi...sam da so %! Ma sm in nism daleč kar pa se % tiče mislem da ne rabmo dosti.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:06:59
|
|
|
|
Colt
|
Dons smo pa spet malce poredne Saj prav tako
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Dons smo pa spet malce poredne Saj prav tako a nam kj druzga preostane????
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:10:19
|
|
|
|
viroza
|
Ma prav nič poredne ampak žleht kot .Lepo da si se oglasil. SI balzam za dušco.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:11:15
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Colt Dons smo pa spet malce poredne Saj prav tako a nam kj druzga preostane???? se javljam
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
kaksno poanto po rogljicek dobla iz te teme???? men se zdi, da smo mal zasli.....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:13:56
|
|
|
|
Colt
|
No no, da ne bo pomote, jaz to čist podpiram...čeprav smo pol zelo hitro pri BJ Queen itd ponoči na privat chatih, ampak je čist fajn he he he Zdivjat se je treba tko alpa drugače....še dobro da sem starejši uglajen gospod, ki je vse to že dal skozi hehehehehe
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
starejši uglajen gospod, razneslo me bo!!!!
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:20:47
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Pri nas je pa tko, da gre 1x na teden do jutranjih ur in potem se vsaj 1x zvecer na pijaco s prjatli. Ma dejte mi povedar zakaj hodi 40letni moski v nocne klube? Zakaj že?
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:20:58
|
|
|
|
puncica
|
Moj sploh ne hodi ven, ne vidi fore v tem niti potrebe, jst ga pa tud ne silim. Poročena sva 6 let in je vedno bil tak. No gre pa tako 1X na mesec po šihtu s sodelavci na pijačko, ampak je v čist normalnih urah doma, no mogoče ura, dve poznej kot ponavad.
< Sporočilo je popravil puncica -- 29.12.2009 18:22:17 >
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:22:11
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt No no, da ne bo pomote, jaz to čist podpiram...čeprav smo pol zelo hitro pri BJ Queen itd ponoči na privat chatih, ampak je čist fajn he he he Zdivjat se je treba tko alpa drugače....še dobro da sem starejši uglajen gospod, ki je vse to že dal skozi hehehehehe Ja pa ja de ja
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:22:39
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute starejši uglajen gospod, razneslo me bo!!!! ja jz sse tud naglas režim
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: Colt No no, da ne bo pomote, jaz to čist podpiram...čeprav smo pol zelo hitro pri BJ Queen itd ponoči na privat chatih, ampak je čist fajn he he he Zdivjat se je treba tko alpa drugače....še dobro da sem starejši uglajen gospod, ki je vse to že dal skozi hehehehehe Ja pa ja de ja men je vse smesno danes
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:23:46
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: Colt No no, da ne bo pomote, jaz to čist podpiram...čeprav smo pol zelo hitro pri BJ Queen itd ponoči na privat chatih, ampak je čist fajn he he he Zdivjat se je treba tko alpa drugače....še dobro da sem starejši uglajen gospod, ki je vse to že dal skozi hehehehehe Ja pa ja de ja men je vse smesno danes
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:25:17
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Pri nas je pa tko, da gre 1x na teden do jutranjih ur in potem se vsaj 1x zvecer na pijaco s prjatli. Ma dejte mi povedar zakaj hodi 40letni moski v nocne klube? Zakaj že? Ti to se tudi jaz sprašujem -no moj jih še nima 40 in če bo tako naprej sviral jih tudi učakal ne bo.Časna lopovska.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:25:46
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Vceraj je npr. prisel domov naklan ob 4.30 in je ze tamalo peljal na bazen. Pustila si pijanega moža k otroku in to k vodi? o jezus kristus.... ko to vse berem so moje težavice tako male, da so kar smešne
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:26:07
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Moj sploh ne hodi ven, ne vidi fore v tem niti potrebe, jst ga pa tud ne silim. Poročena sva 6 let in je vedno bil tak. No gre pa tako 1X na mesec po šihtu s sodelavci na pijačko, ampak je v čist normalnih urah doma, no mogoče ura, dve poznej kot ponavad. Je že v redu. Z nečim se pač moraš tolažit.
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
BJ Queen
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:26:35
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Pri nas je pa tko, da gre 1x na teden do jutranjih ur in potem se vsaj 1x zvecer na pijaco s prjatli. Ma dejte mi povedar zakaj hodi 40letni moski v nocne klube? Zakaj že? Ti to se tudi jaz sprašujem -no moj jih še nima 40 in če bo tako naprej sviral jih tudi učakal ne bo.Časna lopovska.
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:27:17
|
|
|
|
viroza
|
A si že na % ? Čakej me bom tud jaz.Morda še kdo????
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:30:00
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Ma dejte mi povedar zakaj hodi 40letni moski v nocne klube? Pomoje zato ker je bil prehitro odstavljen od dojke in prehitro nastavljen na AM..
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
viroza...razmisljam, ce bi nacela six packa.....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 18:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Ma dejte mi povedar zakaj hodi 40letni moski v nocne klube? Pomoje zato ker je bil prehitro odstavljen od dojke in prehitro nastavljen na AM.. zdaj bo pa spet debata, zakaj je materino mleko dobro
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?