kasso
|
Jaz vam toplo priporočam, da čimprej odvadite te vaše dedce hodit po gostilnah, ker se sami od sebe ne bodo. Da gredo občasno na eno pijačko in da pridejo pravočasno domov nimam nič proti, ampak vsak dan, dan za dnem...Ve pa trpite, posledično tudi otroci...Imajo tisti krog prijateljev, ki isto počnejo in predvidevam da drugih niti ne. Z enimi in istimi se dobivajo na pijački, pa beseda nanese na besedo in njih ni in ni domov. Saj veste kako je, če greste same na eno kavo s kolegico, dve uri gredo kot bi mignil. Ampak če se pa to dogaja vsak dan, jaz vas res ne razumem zakaj to prenašate. Prijateljica je pred parimi meseci prekinila s svojim, čeprav imata hčerko skupaj in prav zaradi nje je vztrajala skupaj, ampak kaj pa je imela od njega. Ni ga bilo in ni ga bilo, vedno prišel nakalan domov. Ko je imela hčerka rojstnodnevno zabavo, se je prikazal ob enih tisti dan, s tem da ga ni bilo od prejšnje noči, seveda nakalan. A je to kakšna ljubezen do hčerke . zdej se je pa izkazalo, da se dobiva z eno znanko, pa ne mi rečt, da se ni že prej. Torej niso bile le pijačke s kolegi to da je hodil domov po parkrat na teden sredi noči pijan. Dajte se malo zamisliti. Moj tast pa je en fenomen. Zjutraj zgodaj vstane, pripravi za kosilo in zajtrk, da ima potem on ali pa tašča samo za pristavit. Gre na kavo s prijatelji, Pride nazaj s svežim kruhom, skupaj pojedo zajtrk in spet gre po svoje na pijačke, pa bogve kam vse in to skoraj vsak dan. Pride nazaj za kosilo, poje, gre spat, potem vstane in pospravi posodo in spet gre po gostilnah. Vrne se zvečer, večkrat nakalan, malo poje in gre v posteljo. In to je skoraj vsak dan. Tašča se je sprijaznila. Tako on je fenomen zato, ker spotoma tudi dobro poskrbi za gospodinjstvo, gre v trgovino, skuha....Bolje da ne pomislim, koliko denarja pusti za te pijačke Tako, zdej sem pa res zatežila, ampak le zato, da se malo spametujete. Nej da raje dedc tisti denar vam, da ga koristno porabte, kot pa za pivičke. Če gre 20x na mesec na eno pivo je to 50 eur na mesec. viroza, ja jst sem pa blizu Nanosa in Hruševja
|