Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 10:19:58
|
|
|
|
grahek85
|
tanc123, lepo pozdravljena in hvala za nasvet! Ti pa kar verjamem, ker meni fant zvečer večkrat zmasira podplate in se mi je že zdelo, da se potem moje noge nekak v celoti bolje počutijo. Saj ne rečem, da je kiropraktik , ampak mogoče pa včasih zadane pravo mesto. ugi, srečno na CTGju Številko od tinncyke maš, a ne?
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 10:19:58
|
|
|
|
naja6
|
obro jutro punce,pa je še ena neprespana noč za nami.Tudi jaz sem ravno klicala v P in me je naročila v soboto2.1.2010 za seznam
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 10:22:16
|
|
|
|
Isabelle
|
Pozdravljene, kako ste kaj? Js sem danes grozno slabo spala, skos sem se zbujala in hodila na wc.Pa začela sem malo otekat in mam v prstih na rokah en tak čuden občutek, kot da so trdi in jih kar težko premikam. Učeri sem bila pri frizerki in to skor 4 ure. Me je pobarvala in postrigla in sem ful zadovoljna s frizuro.Danes moram še kozmetičarko poklicat da se za depilacijo naročim, pol pa lahko grem v P. Moram it potem se še slikat za osebno (zdej k mam lepo frizuro ) in po nekaj stvari še kupit v trgovino in lekarno ker danes pa res moram napravit torbo za v P ker če bom še kr odlašala me zna kej presenetit.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 10:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Isabelle a z depilacijo misliš bikini predel ali brazilsko ali noge? Ker moja prijateljica mi priporoča total waxing tam spodaj, češ da je to ful fino, ker če se pustiš samo briti v P in si kaj šivana, potem ti te dlake ful hitro zrastejo in se kaj vname. Jaz si zaenkrat sama brijem in pomojem bo tako tudi ostalo, čeprav vidim se pa nič tja dol (mi ogledalo služi). Kako pa mislite ostale s tem? Jaz pa grem jutri verjetno na pedikuro, mam po podplatih že ful trdo kožo in se mi ne da sami s tem ubadat
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 10:46:48
|
|
|
|
ugi
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 ugi, srečno na CTGju Številko od tinncyke maš, a ne? Imam že shranjeno v mobiju. Pa še mojmu moram pokazat kako lahko kak post napiše tu. Mi je bilo ful dobr k se je od Kike mož javil.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 10:50:50
|
|
|
|
Isabelle
|
Js grem na depilacijo nog in bikini.Na brazilsko si nekako ne upam.Js se ne brijem več sama ker ne morem, mogoče bom pa probala tudi js z ogledalcem.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 11:01:00
|
|
|
|
zmajčika
|
Jutro. dans sm pa tko utrujena ko bi celo noč krampala . medenica me boli za znort, pa mali ma plesene vaje rtika sm pa tja pa še nemal nogice pod rebra . me že zej budi kaj bo šele pol . tule pr ns je začel mal sneg naletavat tko da nč čudnga da sm ko cota. uživite.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 11:09:52
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle Js grem na depilacijo nog in bikini.Na brazilsko si nekako ne upam.Js se ne brijem več sama ker ne morem, mogoče bom pa probala tudi js z ogledalcem. Jaz sem bila včeraj na bikini depilaciji in pedikuri ... sicer sem itak redna koristnica bikini dep. In moram rečt, da se prav bolje počutim, ker sem sedaj porihtana pred porodom. Noge si pa nekako za silo kar sama pobrijem, ker si še vse lepo dosežem. Pač imam en tak "strah" oz. nelagodje, če ne bi bila pobrita in če bi imela ful trde kože na podplatih. Saj vem, da je porodničarjem vseeno ali imam kurje oko al ne in da se med porodom ne bom spomnila na moje podplate in bikini predel ampak vseeno mi je bolj, da grem tja urejena. Zdaj pa imam naslednjo depilacijo šele v feb., seveda pod pogojem, da ne bom več imela krvavitev od poroda.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 11:12:51
|
|
|
|
ugi
|
Jaz se tudi ne brijem, si kar ne upam. Me je strah, da se urežem. Bom pa mojga prosla, da me pred porodom še obrije, razem če me kaj ne prehiti. Aja včeri smo pol kar v LJ šibal, še pojstlce nisva uspela sestavit. Je reku moj, da lahk neki časa kar pri nama spi. Včasih je bil ful proti, me kar preseneča. Luka je danes v vrtcu, sicer je ponoči neki kašljal, zjutri je imel mal zamašen nos, drgač je pa OK. Je zdej v drugem vrtcu, ker jih je tako malo in so jih združil.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 11:28:00
|
|
|
|
Isabelle
|
Evo js sem se naročila na depilacijo, imam jo pa v torek 5.1.Zdej si grem naredit kosilo, potem pa šibam po opravkih.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 12:51:29
|
|
|
|
emica2008
|
tanc123 dobrodošla
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 13:15:27
|
|
|
|
areskaa
|
ojla! evo mene iz prvega CTG-ja in pregleda pri G- vse ok, malemu se še nič ne mudi na hladno , sicer pa ima še čas, saj imam rok proti koncu januarja, počutim se pa še tudi kr ok, pač normalne težave me dajejo tako kot vse ostale-zgaga, neprespane noči, bolečine v nogah, zaprtje...reni-proti zaprtju men pomagajo suhe slive, ki jih čez noč namočim v vodo in zjutraj spijem sok in pojem slive za seznamček: naslednji ctg imam 12.1., pregled pri G pa 22.1.( če ga bom dočakala )
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 13:43:29
|
|
|
|
majčyca
|
Oj! Jaz sem danes po dooolgem času vsaj malo boljše spala (sem se zbudila samo cca. 7x - to je že dosežek v zadnjih dneh zaradi prehlada). Počutim pa se danes tudi že malenkost boljše, zgleda, da antibiotiki delujejo upam, da bom res čimprej ok, da bom lahko pripravila (oprala in zlikala) vse stvari za pikico, ker še vedno nimam sem imela v planu, da bi to imela vsaj do novega leta, ampak trenutno še nimam toliko moči, da bi to nardila. Bom pa res takoj, ko bom lahko. Imam pa jutri pregled pri G in se ga res že veselim, ker se te dni, ko sem imela vročino (no saj zvečer še jo vedno imam), pikico kar manj čutila in upam, da je vse ok. Kaj mogoče katera ve, kako vpliva šipkov čaj na zgago? Ker jaz sem ga zadnje dni res ogromno popila (jedla pa nisem nič, oz. še tisto sadje, ki sem ga pojedla, sem zaradi kašljanja izbruhala ) in me zgaga tako peče, da več ne vem kaj naj naredim. Me že kar boli po grlu od zgage, groza no. Zdaj pa sem spet malo nekaj jamrala... ne bit hude Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 13:43:46
|
|
|
|
alex17
|
joj, sem glih vse napisala, pa mi ni hotl objavt, grrr zdaj se mi pa več ne da pa ko maj tipkam zarad teh prstov, ni luštn tole pa noge mi otekajo, se počutim kot slon in kašljam še tud kar precej in nahodna, vsaj vročine ni. sem sprobala taščin stol-gugalnik in bo po moje kar fajn za dojenje, pa un povštr-kiflc okol pasu, se mi zdi da bo OK ga bom imela spodaj v dnevni sobi, kjer bom večinoma čez dan, ponoči pa bom dojila kar leže v postelji v spalnici. no upam, da bo šlo dojenje! sem brala da je zelo pomembno, da si pri dojenju dobro podpreš križ in roke ker so drugače lahko kar hude posledice še kasneje. lep dan!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 14:58:02
|
|
|
|
grahek85
|
glede depilacije - jaz se že nekaj časa več ne brijem spodaj, se mi je nekrat par mesecev nazaj grdo vnelo, tako da si ne upam več. Namesto tega samo s škarjicami lepo pristrižem in sfriziram. No ja, nazadnje se več nisem mogla sama, me je dragec. Je tako lepo opravil, da sem ga že hecala, da je zgrešil poklic Noge si pa tudi že nekaj časa nisem pobrila Ma se niti ne vidi, ker imam že tako povsod precej švohne dlakice, take bolj nežne in svetle (čist kontra kot lase ), zdaj med nosečnostjo jih mam pa še manj kot sicer. Tako da sploh ni panike Na brazilko si pa definitivno ne bi upala zdaj med nosečnostjo, sploh takole na koncu, ko je vse bolj občutljivo in se mi zdi da tudi percej bolj prekrvavljeno. Pa mam visok prag bolečine, me v salonu vedno pohvalijo, da sem pridna majčyca, me veseli, da si bolš Ne se sekirat za antibiotike, ni sile v nosečnosti, sploh pa ne takole na koncu. Vsem ostalim, ki niste najbolj pri zdravju, pa pošiljam par pikapok za hitro okrevanje:
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 14:59:00
|
|
|
|
Isabelle
|
Evo me iz šopinga.Sem nabavla še vse kar mi je manjkalo (70% alkohol, fiziološko raztopino, gazice, vložke, palčke za uha, bepanthen in še eno kremico v lekarni ki je za vse mogoče-Penaten).Vložke sem kupila kr Vir Nature, ker baje imajo Vir80 na vrhu neko mrežico in če si šivana baje zna to motit in ti drgnit za šive. Sem si pa še bombažne nogavice kupla in sp. hlačke, pa za bombažne rokavičke. Sem kr malo utrujena od teh trgovin, povsod so obupne gužve. Grem zdej naštimat torbo.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 15:33:05
|
|
|
|
nincrli
|
Sma imela fajn popoldanski počitek Meni je kar moj prej naredil pedikuro(mogoče je tud poklic sfalil ), ko mama uno mašinco za brusit, te pa mi mal zbrusi če je kje bolj trda koža, nohte pa to mam pošipane... Pa sprašvala sem ga če bi se še pobrila, sam menda ni potrebe, se mi niti ne da, spodaj pa niti ni še hudo Sem pa tud jaz dobila enkrat neki mozolj pa sem rekla, da se ne brijem več, sam sem se pol še vseen enkra, ker drugače me ful moti. Nog si pa nasplošno ne brijem pozimi, še poleti je treba le tu pa tam, mam srečo z neporaščenostjo Mali je pa dans tolk miren, mi še 2 giba manjkata do 10, ponavadi tak čas ne rabim več štet. Je pa res bil 2 dni ful akiven, včeraj mu je prav fejst dogajalo, tak da dans zgleda bolj počiva.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 16:15:31
|
|
|
|
poopek
|
živjo bejbe! jz sem pa glihkar pojedla puding, sem naredila tazga z mal cukra, ker zarad sladkorne ne smem, ampak sem morala! sam sladko bi jedla, se mi že meša!!! 3 dni sem se držala brez, halo, danes pa se je blo treba mal zgrešit. sva bla v trgovini in so se mi kr sline cedile za sladkarijami, njami njami, jz bi pa vse tm pojedla! a ni to žalosten?! pismo!!! jz se tud pozimi redko brijem, sem srečnica, ki ji počasi rastejo dlakice, a na brazilsko si ne bi upala! noseča al pa ne! enkret smo se že menile o teh zadevah, a nismo? kakorkoli že, jz bom kr sestri rekla za pedikuro in britje, nekak se ne počutim glih najlepše zdej, k sem obilna k omara, še sama je ne vidim, buh vej v kakšnem stanju je, hahhaha . mam pa še zmer bolečine med nogami, k da sem na štango padla, uffff! jutri pregled!! jupiiiii kumi čakam. pozdravčki
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 16:30:57
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopek mam pa še zmer bolečine med nogami, k da sem na štango padla, uffff! te bolečine še jaz tudi mam nom še morala potrpeti 2t. zdaj se grem pa zrihtat pol pa na pregled - ctg... jupii
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 16:49:01
|
|
|
|
ugi
|
Evo mene s pregleda. CTG, urin OK ... sem pa odprta 2 cm. Zgleda se počasi začenja. Je rekla G, da zdaj samo še čakam popadke. Naslednji pregled imam: 4. 1. 2010 - točno na rok. Če ne bom seveda že prej šla rodit. Pravi G, da bom verjetno vmes že rodila.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 17:46:41
|
|
|
|
mimikica
|
ojla punce no glih sma se z lubijem navečerjala, tudi midva sva bila danes malo na zadnjem šopingu ponoči pa me je tako 2x špiknilo k sem misla da bo že treba kam it, ampak ne hb vidim da vse mate ctg, meni pa še noben ni nič rekel o tem, hm pregled mam 13.1., to je 7 dni pred rokom, in čudno da ne omenja nihče ctg ja pa še trebuh mi ful pogosto otrdeva, mislite da je kaj resnega??
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 17:47:46
|
|
|
|
Kika99
|
Živijo Evo midve z Anjo sva doma . Trenutno je zaspala na očiju (sta se kengorujčkala pa jo je zmanjkalo ) Sva dobila pa res lepo božično darilo. Svetujem vam da masirate presredek. Jaz sem bila rezana zdaj pa boli ko hudič. Huh samo nekaj dni me ni bilo pa smo že v 3. delu , si moram prav čas uzet (ko bo pikica spala ) da bom prebrala za nazaj. ČESTIKE VSEM JANUARKAM, KI SO V TEM ČASU POSTALE MAMICE
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 17:54:23
|
|
|
|
marijaa
|
Jao jaz imam tudi te bolečine med nogami. Jaz sem bila pred 14 dnevi na masaži podplatov in je tudi bilo bolje, zdaj sem pa zatekla spet kot . Na wc hodim vsakih 5 minut, se mi zdi, da me ful tišči pol pa grem par kapljic. Ful me boli tudi spodnja trebušna mišica., Prav čutim pritisk kako tiščita navzdol. Ma do 10.1. bom že zdržala vse tegobe, samo, da bosta pikici zdravi! brije me spodaj moj z ženskim brivnikom pred vsakim g pregledom. Zadnji letošnji nakupi so za nami. Hrane sem spet preveč nakupila, je hladilnik nabit. Nabavili smo tudi pirotehniko, da bo imel mali veselje. Moj je v Hervisu kupil Patriku še une plastične smuče, ki se nataknejo kar na čevlje, smo imeli še nek popust, ga bosta z tastom malo postavila, da bo dobil občutek. Me res zanima kako bo ot izgledalo. Ker se mi ni dalo doma jest, smo kar še jedli vzunaj in je Patrik polil sok po meni . Tko da sem pol bla taka kot, da bi se res poscala. No na srečo je bilo to čisto na koncu predno smo šli domov.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 17:55:30
|
|
|
|
mimikica
|
kika joj kako lepo da že pestuješ, in kak je to lepo da je zaspala na očiju, no jaz tudi že komaj čakam da bom na tvojem mestu ja masiranje presredka- so rekli da baje pomaga tudi če ga masiraš z olivnim oljem, ne vem koliko je to res, ker sem si ga jaz nabavla, samo ga še nisem uporabla
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 29.12.2009 17:56:17
|
|
|
|
marijaa
|
o kika 99 lepo, da sta že doma in je z Anjo vse o.k. Lepo se cartajta!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?