majčyca
|
Oj! Samo na hitro se malo oglasim, potem pa nazaj v posteljo. Jaz še vedno nisem zdrava oz. vsak dan sem bila slabša in sem malo prej prišla od zdravnika, dobila pa sem antibiotike (Hiconcil), pa še en recept za lekadol Upam, da bo to zdaj vsaj hitro pomagalo, če že moram jest antibiotike v nosečnosti sem pa res čisto neka boga, čisto brez glasu, grlo imam čisto vneto, kašljam tako, da verjetno moja pikica misli, da je potres pa skozi nos nisem dihala že kak teden, ker imam tako zamašenega in nič ne pomaga Res upam, da bom čimprej ok. V sredo pa imam pregled še pri G in upam, da bom sploh čahko šla, da mi bodo antibiotiki do takrat že pomagali. Vidim pa, da je zdaj že res kar nekaj januarčkov prihitelo na svet čestitke vsem mamicam, očkom, bratcem, sestricam in pa seveda malim januarčkom IZVIRNO SPOROČILO: poopek nevem ktera ma lubeka, ki dela v nemčiji tud po tri tedne, dobra si da lahk zdržiš... jz sem tuk navezana, enostavno sem preveč navajena da je tu! pol pa se skus kadar gre v službo zafrkavam, naj me vzame s seboj, da bom čist pr mir, pod njegovo mizo v pisarni, hehhee Hja, to pa sem jaz ti povem, da je nama od začetka tudi bila res ful kriza, ker sva bila pred tem vedno skupaj, ampak potem se človek preprosto navadi na to. Zdaj mi je to že čisto nekaj normalnega, čeprav si resnično želim, da bo zdaj lahko začel malo pogosteje hodit domov, da bo najina pikica vsaj malo navajena tudi na njega. Zdaj pa šibam nazaj v posteljo, da se čimprej spravim k sebi...
|