|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
12.4.2010 12:04:51   
Momtobe
araz naš tudi zdaj par dni noče več jest :( ... ful se upira, potem ga pa komaj prisilim, da začne jest. saj ko začne, kar poje, samo imam tak občutek, kot da mu mleko ni več dobro (smo na aptamilu). a je možno, da se mu je mleko uprlo - če bi bilo bolje, da kupim drugo znamko?? za GH je namreč še prezgodaj. 4 mesece bomo stari šele 2. maja ...

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
12.4.2010 12:04:59   
araz
Sej tud jest največkrat nič ven ne potegnem. Ima tko čuden zabit nos nekje znotrja in potem se ji tista sluz skoz zatika v grlu in se davi. Včasih se prav ustrašim.

Marusi ne se preveč hvalit, bomo vse kar k tebi prišle vozičkat user posted image . Drugače pa uživajta na sončku vama privoščim.
Pa kako si ti in tvoje zdravje?

No midve sva pa šele sedaj uspele pojest jutranji obrok do konca user posted image . Zdej bi moral biti že naslednji pa ga očitno ne bo.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
12.4.2010 12:11:58   
ShopGirl
Hello mamice!

After a long time... mam mal časa da napišem kaj se nama s Kajo dogajauser posted image  Prejšnji teden sva bili cele dneve zunaj, dobesedno. Sem jo tudi dojila in previla na sončku, tko da je blo res took fajn. Z anuš in njeno Tajo smo tok enih KM prevozičkale da so šle še zadnje kile in sm zdej spet na stari teži. Si pa full želim da bi še zgubila kak kg - sej veste, za samozavestuser posted image

Mal me tole vreme daje, nism več vajena da me zebe in da ne morem ven. Ne vem kaj bova počeli s Kajo ta teden, ko bova skos noter. Ker ko rata sitna je...nevzdržnouser posted image  Ponavad jo grem kar dojit in pol zaspi.

araz; včeri se nama je po pol ure vozičkanja zbudila in začela jokat, pa sem jo vzela ven in mal nosila. Pa zadnjič sem jo 20min imela v rokah ker sva bli tok daleč od doma, ona se je pa drla... Uh. V glavnem, z njo nam ni lahkouser posted image  Zdej bom mela kar kengurujčka s sabo in jo bom vsaj nosila na lažji način (obrnjeno proti meni). Je pa res, da je možno da je lačna ko tko joka, ker dojenje jo vedno pomiri! Sam čudn mi je kr jo vedno nahranim predno greva venuser posted image  Ne vem...

Darja...šnops pod nos so pa baje dajal otrokom kadar so full jokali in so hotli da zaspijouser posted image  Grozn ane? Baje so dal na kruh mal šnopsa in otroku za povohat. Ma...noro. Zadnjič jo je moj čuval ko sm bla na pilatesu in ko sm pršla domov mi je smrtno resno razlagal da je to dal Kaji, ker je tok jokala. No predn sm uspela **** ga je izdal smeh...user posted image

izpadanje las...obup. Moj je rekel da naj si dam vrečko v žep in lase noter dajem, ker jih je po stanovanju tok da bi jih loh začela prodajat za lasulje. Smešno, ampak jst se ne hecam - šopi las gredo od mene. Dobr da mam tok goste, drugač bi bla že plešasta. Me pa full nervirajo.

Da še pohvalim mojo Kajo, da ne boste mislile da sam jamram kok jokauser posted image  Osvojila je obrat iz hrbta na bok pa pol na trebuh. Čeprav to še ni čist TO, ker mora še nekak prepričat roke da sodelujejo in ji pomagajo da še zgornji del telesa zasuka na trebuh. Zdej je nekak na pol obrnjenauser posted image  Luštno res.
Kravice zelo rada pase. Moja pastiricauser posted image

katja.nero... Tarik in Kaja bi se lahko spoznala, bi se full ujela. Namesto da bi se igrala bi lahko skupi jokalauser posted image  ahh ja... ne vem zakaj se tko bunijo tele naše štručke. Jst jo morm skos animirat, nabolj se smeje če oponašam kihanje in če skačem v luftuser posted image  Aja, pa če jo z obrazom žgačkam po rebrih se pa full naglas smeje! Tudi jaz v leže dojim, da zaspi. In tudi moja se mi v naročju zvija zvečer in ji nič ne paše. Zanjič sva jo imela res poln kufer, in sva jo dala v posteljico. Histerično je jokala 15min...dokler je pač nism vzela ven. Itak je bil ta poizkus čist zgrešen, ker če bi hotla dosežt kakršenkoli efekt bi jo mogla pustit tok časa jokat dokler se mi ne bi čist umirila in jo šele pol vzet iz posteljice. Samo...zaenkrat tega ne zmorem nardit. I'm softičuser posted image

marusi, pri previjanju je pri nas enakouser posted image  Komi uspem namontirat pleničko, ker tok skače. Full je luštna na previjalni...smejček mali.
jst tut mažem lička z bepanthenom. učeri sm se spraševala zakaj ma tok rdečo bradico, ampak zdej ko si napisala da bi to lahko bilo od slinjenja mi je pa jasno! Seveda...se tok slini da je noro! Mamo tut mi slinčke...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
12.4.2010 12:18:34   
ShopGirl
Takoj ko se otopli gremo v ZOO - ste za? Ta teden bo itak bedno vreme...pol pa počas določimo datumuser posted image  Iii komi čakam.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
12.4.2010 12:38:43   
katja.nero
Shopgirl: Ja;Tarik res rabi ful pozornosti, sem ugotovila, da je dobre volje le, če se z njim ukvarjam 100%, kar pa je med tednom težko, ker še imam 2 šoloobvezni hčerki in vsak dan skuham kosilo za njiju, pa še za mojega ekstra včasih, ker je on vegeterijanec, tako da mi kuhanje vzame ful časa.Pa želim zjutraj mal sčistit, pa zlikat in res ne gre, zato sem se odločila, da med dopoldanskim časom sedaj le najnujneše, popoldne, ko so pa moj in punci doma, pa sesanje, pa ostalo. Pač 5 nas je, sem vajena gospodinjstva, le Tarik pa res želi pozornost, da sem z njim, ne le bežno in takrat je vesel. Pa tudi ugotovila sem da rabi več spanja, da je morda zato tako siten in mu nič ne paše. Kaja pa zgleda isto, hehe. Drugače je pa vesel bil čez vikend, se smejal, samo dojila ga, moj pa je bil z njim, ko sem kuhala in ostale stvari delala, ker z njim res težko, kr jokat začne, ni fajn, sam ne moremo nič pomagat.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
12.4.2010 17:04:35   
ShopGirl
katja.nero: joj, kot da bi jst napisala tvoj post...s Kajo je zelo podobno. Če se ne ukvarjaš z njo 100% rata fejst sitna. Že meni je težko, pa mam samo njo, ampak se mi zdi da res ne morm kej dost pomagat da bi blo drugač z njo...da bi bla več časa sama. Hitro se naveliča vsake stvari, tut igrače. Recimo gleda vrtiljak v posteljici ravno toliko časa da se uspem umit, potem pa že pojokava... Prej sm si celo uspela skuhat kosilo medtem ko je bla v počivalniku, ampak pojest pa nism mogla, kr ji že ni blo prav da je tok časa sama. Če se igram z njo pa tok uživa. Se skos smejčka. Tut jst opažam da se hitro utrudi, oz. da rabi spanec. Ona še vedno spi 2x na dan. In takrat nardim večino stvari.

(odgovor članu katja.nero)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
12.4.2010 17:04:58   
orhideja75
jst sm tut za, da se enkrat, ko bo lepo vreme dobimo
katera hodi kej v arboretum vozičkat?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
12.4.2010 17:11:37   
araz
Orhideja75, jest imam letno karto za Arboretum. Čakam samo še na lepo vreme potem pa sem lahko tud skoz tam user posted image .
Smo šli pa prejšnji teden gledat dinozavre. Sem mogla Zjo skoz nosit, ker jo je tolk zanimal  vse. Se iz košare ni nič ven vidlo, pa je bla tečna.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
12.4.2010 17:35:59   
orhideja75

IZVIRNO SPOROČILO: araz

Orhideja75, jest imam letno karto za Arboretum. Čakam samo še na lepo vreme potem pa sem lahko tud skoz tam user posted image .
Smo šli pa prejšnji teden gledat dinozavre. Sem mogla Zjo skoz nosit, ker jo je tolk zanimal  vse. Se iz košare ni nič ven vidlo, pa je bla tečna.

kolk pa to pride?
bi tut jst mela, pa ko bi blo topleje bi večkrat šla. pa fajn bi blo, če bi imela družbouser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
12.4.2010 17:37:18   
orhideja75
glede GH ...
a kuhate obroke, al kupite kašice .. mislim za začetek, ko poje sam po par žličk ... če kupujete, katere kupite in kje?

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.4.2010 19:46:44   
Momtobe
spanje podnevi ... midva vstaneva okoli 6ih, potem pa ponavadi eno uro bedi, eno uro spi, eno uro bedi, eno uro spi ... včasih bedi recimo dve ure ali spi samo pol ure, ampak nekako tak ritem ima. čim je pokonci 3 ure je že štala zvečer, ker je preveč utrujen in ne more zaspat in je potem jok :(

no, pa če nisva sama oz. je še kdo zraven, ki se z njim ukvarja je dlje pokonci, samo je potem ista zgodba ... rata utrujen, zaspat pa noče in je potem tečka.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
12.4.2010 20:41:48   
araz
Orhideja75, glede na to, da si iz Domžal te pride letna karta 20EUR (za občine, Kamnik, Mengeš, Domžale in Komenda je letna karta 20 EUR za ostale pa mislim, da okrog 45 eur).

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
12.4.2010 21:58:52   
tintara
Hojla! Malo manj se oglašam, včasih vmes sam preberem. Tako zdaj ne bom čist vedela kaj pokomentirat.

JAz se grem danes raziskovalno novinarkouser posted image . Dobili smo odločbo za vrtec, pravzaprav zelo spodbudno, smo 5 na čakalni listi. Vauuu, super. Sam itak nam bolj malo koristi, ker tudi če 4 odpovejo do začetka leta, smo še vedno zunaj, ker nimamo izpolnjenega starostnega pogoja. Torej morajo 4 izstopiti od 1 septembra naprej. Toliko jih pa zagotovo ne bo. Hm, 5 pravzaprav, no pa to nima veze.

Meni je začelo vse skupaj nekam smrdet. Slučajno sem govorila s poštarjem, ki je prinesel in je rekel, da ima otroka rojenega 28. oktobra (torej dva dni za Vanetom) in je 7 v čakalni listi, pa prijateljica je deseta, z otrokom en teden mlajšim od VAneta... V glavnem zanima me, kako hudiča so v Kamniku od 1 do 26 oktobra rojeni le 4 otroci, potem pa v povprečju en na dan ali vsaj na dva dni????? Če mene vprašate, so sprejemali tudi otroke, rojene po 1.10., torej še niso izpolnili kriterija 11 mesecev ob sprejemu v vrtec. Mi smo pa ven padli kao samo zaradi tega. Ma ne vem, morda sam bluzim, ampak jaz poznam 4 otroke, ki so bili rojeni pred našim, pa menda ne poznam vseh otrok v Kamniku.
za kakršnokoli pritožbo imam čas 15 dni, sam saj itak ne vem, če je fora.

Tudi naš je spet malo prehlajen (no, odnesel jo je fuuul dobro, v primerjavi z nami - očitno je res pomagalo, da sem se nalezla jaz in mu potem v mleku dajala protitelesa, drugače si ne znam razlagat). Tudi bolj malo ven potegnem. Nekaj pa že. Jaz imam oba aspiratorja, na vpih in tega na baterije (z linka) in moram rečt, da tale baterijski je zanič. Vsaj naš. Kot da ne bi bilo vakuma, če sem hotela kaj ven povčelt, sem mogla prav v nos zarint tist ta roza nastavek, sam potem pa v kako žilco zadeneš in je takoj kri zraven. S tem je pa v redu, zelo redko pride do krvi.

Evo, jaz sme pa ravno premišljevala, kako različen je Vane od ta prvih dveh. On je uživač. Ne morem vam povedat, kako priden je. Vedno se smeji, skoraj nič ne joka..., ponoči sicer ne spi najbolje, ampak čisto v redu pa. Idealen otrok torej. Sam zdaj sem začelka ugotavljat, da napreduje pa ne tolk hiter, vsaj zdi se mi, ko vas berem. Npr: našega obrat s hrbta na trebuh ne zanima. On je vedno zadovoljen s tistim kar zna. In zato ne joka, ker nima problemov. a me zastopite. Srček je, res UŽIVA ŽIVLJENJE KOT MU JE DANO. Nisem vedela, da je to možno. Nadja je bila 100% drugačna (no, je še), vedno na poti k novemu in sprva nemogočemu, kar pa je gonilo napredka, a zraven prinaša veliko tečnobe, ker ne uspe narediti, kar si je zadala. Je kateri znano - Shopgirl, mislim, da bi lahko našla Kajo v tem. Tako malo za tolažbo, najbolje je neka srdeina, verjetno. No, kakorkoli že, itak prav veliko ne moreš naredit. Vsak po svoje, pravi moja tašča.

Uf, dost bo nakladanja. Mere napišem naslednjič. Pa lahko noč, T

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
12.4.2010 23:28:47   
marusi
ej, punce, če je katera na obali, anj se mi javi!!!! modva z majem bova full vesela družbeuser posted image user posted image user posted image .

sicer je pa pri nas sonce, danes je bilo 20 C!!!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
13.4.2010 8:35:51   
orhideja75
tintara si me kar potolažila. sem že mislila, da smo mi edini, ki nas ne zanima obrat iz hrbta na trebuh in obratno. sicer na bok mu včasih rata, drugače pa ne. pa tudi kravce je začel pasti šele predkratkim. sej jih je prej tudi, pa na pregledu pokazal, da jih zna. ampak drugače ga je to živciralo, če je bil na trebuščku. sedaj je že bolje. no, vzpodbudno, ko prebereš, da niso vsi čist po jusuuser posted image . sicer pa eni preje, eni kasneje ane?

araz, potem bom pa jaz tudi kupla karto. pa se mogoče kdaj srečamo

dans pa sploh nimam ideje kaj bi kuhala. mogoče rižoto, al pa kakšno zelenjavno juhco. ne vem še.
pa tut vreme danes ni še nič vzpodbudno, da bi me mikal it ven.
nič, sej verjetno okrog 10ih dobiva obiske in bo pasal mal klepetat, če že ne bova šla vozičkat

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
13.4.2010 8:56:43   
evangelie
helloooo punce! Vas čez vikend nisem brala, pa sem zdaj kar rabila nekaj minut, da pridem skozi..pridne!user posted image

Mi smo pa imeli v nedeljo fotošuting, sem našla eno supersko fotografinjo, ki ima izkušnje s slikanjem dojenčkov in so fotke (nekaj mi jih je že dala na meil) vrhunske! Ful dobre so izpadle tudi tiste, na katerih sva skupaj, so črnobele in direkt za na steno!user posted image U glavnem, čist navdušena nad našim manekenčkomuser posted image Če bi katero zanimalo, ji lahko dam kontakt.

Lasje meni tudi na srečo ne izpadajo,tudi meni se zdi, da imam malo boljše
(drugače imam precej tanke, zdaj jih je pa večuser posted image )

Zobki bi znali tudi nam nagajat..a res mislite, da je že to to? Vitan se non stop slini in tišči pest v usta, ugotavljam pa, da mu ful paše grizt moj prst. In ta mala štručka tako močno stisne, da mi sploh ni jasno od kje mu moč...

Košara/športni del- zadnje dni mi je začek ful protestirat v košari. Prej se je vedno rad vozičkal, ponavadi je kakšne pol urce zaspal, potem pa je pač gledal in bil priden. Zdaj 3 dni pa ves čas nekaj stoka in protestira, miren je le če se voziva pod drevesi ali pa ko ga vzamem ven, da lahko gleda. Je ful radoveden, če se kaj dogaja, je najbolj priden bejbi na svetu...Sem se odločila, da počakam, da bo spet malo lepše vreme, potem pa akcijauser posted image Je pa super, ko je bolj toplo, da ga lahko med sprehodom podojim..tako priročnouser posted image

Pasenje kravic je po novem Vitanu ena izmed ljubših dogodivšinuser posted image (prej sploh ni maral bit na trebuščku) V parih dneh je tako napredoval, da se samo čudim...Obrača pa se še ne.

Krčki nam še vedno 'lepšajo' sicer 'dolgočasne' dneveuser posted image Opažam,da tistih večernih napadov nekaj dni ni bilo, ampak čez dan (pa včasih tudi proti jutru, okoli 4. ure) pa še vedno...Zdaj bi bil pa res že čas, da to črevesje dozoriuser posted image Bomo pa v soboto stari že 4 mesece...le kdaj so minili???

Evo, moj žabček se prebuja..pa saj sem itak dovolj napisala, kdo me bo pa braluser posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
13.4.2010 9:39:46   
ShopGirl
Dobro jutro!

S Kajo danes praznujeva 4m user posted image  Joj, štručka mala, kok je zrastla!!! Pa kaj vse že zna...user posted image

Tintara, še predn sm prebrala da bi se katera lahko prepoznala v tem kar si napisala, sem pomislila na mojo malouser posted image  That's her,... Mene moti sam tist tečnoben del, vse ostalo je superuser posted image  Sam sej je za razumet da takega otročička full nervira če mu nekaj ne uspe doseč/nardit, kar si took želi.
Končno sem dojela zakaj začne jokat v počivalniku po določenem času. Hja...igračke visijo na dosegu rok, ampak ne pa tut na dosegu ustuser posted image  Po 10-ih min je skregana z vsemi igračkami in sam še vpije... Ubožčka mojauser posted image

Tintara, boš napisala pritožbo? Mal zaguljena situacija... Se mi pa zdi zelo nefer, da dobiš več/manj pik glede na to kdaj je otrok star 11m! Katastrofa. A zdej bomo mogli po planu delat otroke, da bomo dobil več pik? Recimo, ker bo Kaja šele do 1.12. dopolnila 11m avtomatsko dobim manj pik kot nekdo ki je delal otroka mal prej od mene in bo s 1.11. dopolnil 11m. Kam smo pršliuser posted image user posted image

evangelie, super za fotošutinguser posted image  joj jst bi tut!!! Sam, kok pa to kej stane?

Fajn bodite, kljub drekastemu vremenu.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
13.4.2010 10:01:39   
evangelie
evangelie, super za fotošutinguser posted image joj jst bi tut!!! Sam, kok pa to kej stane
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Cena je 100 eur, vključuje pa 2 uri fotografiranja, 20 obdelanih fotk na CDju, 1 fizično...Lahk počekiraš na http://www.ednevnik.si/entry.php?w=malea&e_id=120094, da vidiš kaj približno lahko pričakuješ...

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
13.4.2010 10:05:27   
evangelie
aja, pa čestitke shoppunčki Kaji!!!! Da bi še naprej tako pridno jezila mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
13.4.2010 10:12:25   
METULJ1
Kaja in ShopGirl - čestitke za dopolnjene 4. mesec.user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
13.4.2010 10:14:10   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

evangelie, super za fotošutinguser posted image joj jst bi tut!!! Sam, kok pa to kej stane
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Cena je 100 eur, vključuje pa 2 uri fotografiranja, 20 obdelanih fotk na CDju, 1 fizično...Lahk počekiraš na http://www.ednevnik.si/entry.php?w=malea&e_id=120094, da vidiš kaj približno lahko pričakuješ...

super fotke user posted image user posted image Luštna sta user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

Neposredna povezava do sporočila: 2121
13.4.2010 10:46:48   
tulpika

evangelie: wooowwww...full hude fotke

mi smo imeli pa v nedeljo nečakov krst in sem se jaz po več kot pol leta lepooo oblekla (več al manj sem zdaj stalno v trenerki, kavbojkah in priročni majci za dojenje user posted image ). pa smo imeli doma tud photoshooting (mal smo se mi 3 afnal user posted image ). Ravno sem razmišljala, da moramo nekam v studijo, da naredimo par lepih fotk...ker skor nimam slikce, ko bi bili mi3 skupaj gor.

Kje pa ma studijo da fotografinja?

Neposredna povezava do sporočila: 2122
13.4.2010 10:51:42   
tulpika

pa še od mene čestitke za vse obmesečnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
13.4.2010 10:53:07   
tulpika

še user posted image za tiste, ki mamo nizek pritisk...no, pa za ostale tud...sam pazite, da je ne spijete preveč user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
13.4.2010 11:00:18   
araz
Heej,

Shopgirl čestitke za Kajim 4.mesec. En šopek user posted image zanjo. PA vsem ostalim, ki ste praznovali in ki še boste tud pošiljam šopek user posted image .

Evangelie, jest imam pa v petek fotošuting z mojo Zojo. Naju bo pa kar moja sestrična, ki študira fotografiranje poslikala (bo kar zastonj) user posted image .

Orhideja75 pol se bova pa zmenile za arboretum. Ti kar povej. Pa če se ne motim, bi Tintara, ki je iz Kamnika tud šla, a ne?

Jest sem imela pa patronažno na obisku zaradi uvajanja na GH. Tako ,da bom že kar danes ji ponudila kakšen korenčkov pire.
Me pa prav zanima kakšno faco bo naredila, ko bo probala.
Pa še mal mi je za zobke razložila. Je rekla, da zdej po novem zobki rastejo tam nekje okrog 9 meseca in takrat dobimo vabilo za zobozdravnika.

Tud moja Zoja se fejst razjezi,če ji kaj ne rata. Včeri se ji je pa uspelo iz hrbta prevalit na trebuh. Ampak je pa pozabila kako se iz trebuha na hrbet obrne user posted image (je že znala).
Najrajš pa ima, ko ji rečem moja, moja. Pol ma pa začne objemat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.