taipai
|
hej! Za seznam nezy: 1.m:55cm, 4800g, 2m.nismo imeli pregleda - sama doma, okrog 6kg, 3m: 6830g, 62,5cm :) danes smo bli pa prvič v šopingu z našim princem:) ponavad sta se z atijam okrog vozila, da ga nisva vlačila v nak.centre, dons pa smo pač mogl to izvest ful mu je zanimivo gledat vse, pa ni šans, da bi zajokcal, kadar se kej dogaja.. Tko, da prav super.. še bomo lahko šli. Sem mu kupla nek potovalni vzglavnik - se mi zdi ok, če bo kaka daljša tura z avtom, da glavo lepo nasloni.., pa par jopčk, pa kapice pa tok fletnih stvari je, da bi najrajs kr porodniško v trgovinah pustila za mojga sončka s GH mi še nismo začeli, ampak imam občutek, da Anžetu ni več dost dojenje.. ful na pogosto bi se, ponoči se več zbuja, skratka.. mogoče je to že znak:) Krožniček&pribor ima pripravljeno, samo še čakamo :) začela pa bom s korenjčkom&cvetačo.., bučko&krompir.. najprej zelenjavo, pol pa sadje. Bom pa (če bo le zneslo) vse sama pripravljala doma, tiste frutke in podobne zadeve pa le, če bomo kje na poti.. Nekak mi ni, da bi ga s tem hranila, kaj pa vem ... obračanje: joooj, tole na previjalni je tut pri nas prav "obupno" že ratalo:) se prav odriva od mojga trebuha, dviguje ritko, obrača, zdej se trudi tut na trebuh, pa mu še mal fali,kriči, vpije zraven, prav hecno Da ga zrihtam,včasih ful traja:) tok živahen !! me pa kr skrbi, k se tko odriva, da se ne bo z glavco v steno.. bo treba z nečim zaščitit ... :) dudko si tut ze sam ven vzame in jo da nazaj. prejšni teden je imel pa svojo uro in set_am okrog 2h zjutraj zbudu in začel sam s sabo pogovarjat v postlci, vpit, kričat :D pravo gobezdalo je tale moj fantič! lasje: čakam,d a bom brez:D izpadajo še vedno ful, ne vem, kdaj se bo to kej nehal!! vsepovsod so:S voziček: za 1x imamo še košaro,ker mi na sprehodu lepo spi, tko da bomo prakticiral, dokler bo spal.. jih mate v avtu še vedno v lupinici? no,lahko noč:)
< Sporočilo je popravil taipai -- 10.4.2010 23:01:20 >
|