|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
10.4.2010 11:21:21   
Puffy
Dober dan.

Jaz nisem začela z žličko ali dvemi kašice – ji že od začetka dajem polovico obroka (okoli 80 ml), pa ko zmanjka, prav tako joče hehe user posted image Jo moram hitro priklopit na jošk, tako da še malo popije in pol pa itak zaspi. Mam pa riževo kašico od Milupe, tudi meni je ful dobra...eno žličko za Kajo, eno pa na skrivaj za mamo user posted image Danes bom mogoče probala skuhat korenček, bomo videli če nam ni že zagnil v hladilniku user posted image

Kengurujčka sem kupila od Infantino (tistega za 30 euru ali nekaj takega, v Pikapoki). Se kar rada nosi noter, ga tudi doma kdaj uporabljam, tako da mam fraj roke in da lahko kaj sproti še naredim. Zadnjič smo šli na sprehod na en hrib, pa je tako radovedno gledala okrog, sploh ni hotla spat user posted image . Vedno jo obrnem tako da gleda naprej, pa tudi če zaspi, je ne moti ta poza kaj preveč user posted image

Joj zdej je sam dež napovedan, spet bomo doma. Pa sem komaj čakala da dobim osebno za Kajo, da skočimo kaj čez mejo na morje. Pa mojemu lenuhu se kar ne da it....user posted image

Za ven jaz Kaji oblačim večinoma samo še spodnji bodi, tanke bombažne hlačke in na vrh eno majčko in še ene hlačke. Ponavadi sem ji dala še eno majčko, pa ji je bilo kar toplo in je skoz sitnarila.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.4.2010 16:00:41   
Puffy
Zdej sem videla reklamo pri strani, pa sem se spomnila...a je kera naročila Linostar plenice za testirat? Jaz sem jih že nevem kdaj, pa jih še kar nisem dobila user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.4.2010 16:16:20   
Lenč.i
Sem morala spremeniti slikico, da vam pokaževa,kaj tudi me že znavauser posted image .
Lasje: mogoče se je pa to ispadanje res malo ustavilo.
Krema: jaz jo tudi kar z Bepantenom namažem, se ji praske od nohtkov takoj pozdravijo.
Katja.nero: če naša ne spi čez dan vsaj 6 do 7 ur, je zvečer jokava - ne na ful, ampak je zelo utrujajoče tudi zame. Nič jo ne boli, le zaspati ne more. Ponoči spi - še oba obroka poje na pol v spanju. Je ena pospanka. Včasih podnevi pa tudi zelo veliko bedi, posledice so pa user posted image .
Nočno spanje je še vedno v njeni posteljici ob moji postelji. Podnevi pa v košari v dnevni sobi.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.4.2010 20:34:34   
evangelie
Sem morala spremeniti slikico, da vam pokaževa,kaj tudi me že znava
IZVIRNO SPOROČILO: Lenč.i

Mi tuuuudi znamouser posted image user posted image user posted image Končno mu je postalo zanimivo na trebuščku ajat in zdaj ful steguje to svojo malo glavico in gleda naokrog, ves ponosenuser posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.4.2010 21:04:23   
araz
Lenči kaj tvoja ponavadi spi čez dan po 7 ur. Moja ni šans, da sploh kaj spi. Danes sem šla dvakrat mal ven samo zato, da je vsaj za pol ure zaspala. Samo zdej tud v vozičku ne spi, se zgleda boji da bo kaj zamudila in skoz opazuje okrog sebe. Sploh ne vem kaj naj naredim, da bo vsaj mal spala čez dan user posted image .

Je pa danes stara 4 mesece user posted image .

Meni je tud moja tko smešna, ko jo dam na trebušček. Tko gleda okrog sebe, zdej se je pa začela še pogovarjat z dudo v ustih in spušča take smešne glasove, da se ji moram smejat. Pol se pa še ona začne, ko mene vidi in sliši.
Pa zdej me je začela objemat. Ko pridem do nje, začne rokice stegovat proti meni in potem, ko se ji približam z glavo, me objame user posted image .
Pa zadnjič jo je imela moja mami v naročju pa sem šla slučajno mimo je začela rokice stegovat proti meni, da bi jo vzela. Se je moji mami tko zamal zdel ,ker je hotla k meni. Meni pa ful dobr.

Meni pa niso še nič začeli izpadati lasje. Upam, da mi tud ne bodo, ker mi jih že Zoja dosti populi.

Zoja še vedno spi pri nama v spalnici v svoji postelji. Zjutri pa jo dam k nama, da se malo pocrkljamo.

Mirno nočko vam želim.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.4.2010 21:45:26   
Zibka
Dober večer!

Ja, mi pa danes spet driskamo... Marusi, sestra mi je po telefonu pred pregledom govorila o rotavirusu, med tem ko je zdravnik govoril le o virusni okužbi (ki ni nujno rota) ali alergijski reakciji. Ne vem kaj je. Danes popoldne je spet kar lilo iz nje, preden se je začela serija kakanja, pa je bila tečkasta... Pa nisem vedela, da jo tolk boli, sm bla kr mal huda nanjo..pol ko je pa začela kakat in kakat (6krat sva zamenjali čist pokakano pleničko v 1,5ure), mi je blo pa tak hudo, da nisem bila bolj nežna, potrpežljiva in ljubeča..

Tasmanskivrag in Tulpika, hvala! Sem takoj probala z žgečkanjem in se je takoj zasmejala na glas, potem je pa nehala s smejanjem. Jutri nadaljujemo... Ni lepšega zvoka kot otroški smeh!

Katjanero, super ideja! Kdaj?

Klara spi v svoji posteljici ob najini postelji. Če se začne zbujat na 1 uro, pa jo dam k nama na sredino. V vsakem primeru, pa pride k meni v postlejo zjutraj za dremanje zadnje kitice user posted image

Meni še kar izpadajo lasje. In enako kot je ena rekla: me je kar strah pogledat v ogledalo, ko si operem lase user posted image

A je še katera bolj občutljiva kot je bila? Jaz imam take težave...npr. danes sem videla enga atija, ki je spremljal malo punčko na kolesu (tistemu s pomožnimi kolesi). In potem je revica zadela ob rob pločnika in seveda padla. ati pa jo je tko na trdo pobral in trdo postavil na tla.. Jaz pa kar v jok. In potem se mi ta otrok (ki ga sploh ne poznam) tako smili in ne gre iz glave že cel dan... da ne govorim kaj se mi dogaja, če poslušam o kakšnih sirotah, da ne govorim o zlorabah. Mene tko potre, da sploh ne morem funkcionirat neki časa. Jaz sem že prej bila zelo čustvene in občutljive naravwe, samo od poroda naprej sem pa še veliko bolj...

Araz, cestitke za obmesečnico.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.4.2010 22:53:07   
maya2
Pozdravljene.

Mi smo vseskozi leteči, preberem vas, pisat se mi pa ne da user posted image ...
Imamo tudi plan it v arboretum, ampak čakamo na boljšo vremensko napoved.
Mali še vedno kašlja in smrka user posted image , pridno čistimo nosek, veliko več pa tudi ne moremo.
Kravce tudi ne mara past user posted image , uživa pa če ga na sprehodu po mestu dam ven iz vozička in si ogleduje okolico, firbec maliuser posted image .... ravno zato in pa zato ker tako rad spi v vozičku bo še nekaj časa v ležečem položajuuser posted image in obrnjen proti meni

Zadnje dni se hoče obračat na bok, predvsem preden zaspi da objame svojega medvedka user posted image ... tako da sem že stopila v  akcijo, da dobim še rezervno ninico, tistega medvedka k je bil v telegramih, ampak na žalost so v tem času zamenjal telegrameuser posted image , zdaj sem našla neko stran uvoznika, tako da bom kontaktirala njih, če imajo še kakšnega.

lp

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
10.4.2010 22:54:53   
taipai
hej!
Za seznam nezy: 1.m:55cm, 4800g, 2m.nismo imeli pregleda - sama doma, okrog 6kg, 3m: 6830g, 62,5cm :)
danes smo bli pa prvič v šopingu z našim princem:) ponavad sta se z atijam okrog vozila, da ga nisva vlačila v nak.centre, dons pa smo pač mogl to izvest user posted image ful mu je zanimivo gledat vse, pa ni šans, da bi zajokcal, kadar se kej dogaja.. Tko, da prav super.. še bomo lahko šli. Sem mu kupla nek potovalni vzglavnik - se mi zdi ok, če bo kaka daljša tura z avtom, da glavo lepo nasloni.., pa par jopčk, pa kapice pa tok fletnih stvari je, da bi najrajs kr porodniško v trgovinah pustila za mojga sončka user posted image

s GH mi še nismo začeli, ampak imam občutek, da Anžetu ni več dost dojenje.. ful na pogosto bi se, ponoči se več zbuja, skratka.. mogoče je to že znak:) Krožniček&pribor ima pripravljeno, samo še čakamo :) začela pa bom s korenjčkom&cvetačo.., bučko&krompir.. najprej zelenjavo, pol pa sadje. Bom pa (če bo le zneslo) vse sama pripravljala doma, tiste frutke in podobne zadeve pa le, če bomo kje na poti.. Nekak mi ni, da bi ga s tem hranila, kaj pa vem ...

obračanje: joooj, tole na previjalni je tut pri nas prav "obupno" že ratalo:) se prav odriva od mojga trebuha, dviguje ritko, obrača, zdej se trudi tut na trebuh, pa mu še mal fali,kriči, vpije zraven, prav hecno user posted image Da ga zrihtam,včasih ful traja:) tok živahen !! me pa kr skrbi, k se tko odriva, da se ne bo z glavco v steno.. bo treba z nečim zaščitit ... :) dudko si tut ze sam ven vzame in jo da nazaj.
prejšni teden je imel pa svojo uro in set_am okrog 2h zjutraj zbudu in začel sam s sabo pogovarjat v postlci, vpit, kričat :D pravo gobezdalo je tale moj fantič!

lasje: čakam,d a bom brez:D izpadajo še vedno ful, ne vem, kdaj se bo to kej nehal!! vsepovsod so:S

voziček: za 1x imamo še košaro,ker mi na sprehodu lepo spi, tko da bomo prakticiral, dokler bo spal..
jih mate v avtu še vedno v lupinici?

no,lahko noč:)

< Sporočilo je popravil taipai -- 10.4.2010 23:01:20 >

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
11.4.2010 17:23:36   
*nivea
živjo

grozen veter, midve pa itak v hiši, ker sve obe prehlajene.. user posted image naj bo že enkrat lepo vreme

ja, na današnji dan pred enim letom, sem zagledala dve črtici na testu za nosečnost, sedaj pa moja ljubica sedi v naročju in bere kaj jaz pišemuser posted image

nič novega. čakamo,da se veter umiri, da bi malo šle ven, sam nevem če bo kaj iz tegauser posted image

smo danes že 3x ajali po pol ure, zdaj pa čakamo, da ati pride iz službe, pa da nas malo razvajauser posted image

uživajte

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
11.4.2010 19:11:40   
Lenč.i
Obup! Sem vam napisala naš sobotni urnik spanja, pa me je ven vrglo.
V glavnem: zjutraj spala do 9h,
jedla in nazaj zaspala ob 10h,
zbudila ob 12h do 13h,
ob 13h zaspala in spala do 17.45
z vmesnim obrokom ob treh, ki je trajal 15 min.
Potem je bila vesela vse do pol desetih zvečer.
Ponoči je dvakrat skoraj v spanju pojedla svoj obrok.
Danes je bil popoldanski ritem porušen in zdaj je po enournem uspavanju komaj zaspala.user posted image . S tem, da ne spi trdno.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.4.2010 6:19:02   
METULJ1
Dobro jutro,

vidm, da vse zelo pridno pišete. Mi smo mel za vikend malo časa za piasnje. Sem včeraj komaj vse prebrala.

Ja našo pa zgleda že zobki mal matrajo. Ma skoz rokice v ustih. Sem ji kupila neki za grizat, sam kaj ko so rokice najbolše. Tud zvečer ne zaspi tako hitro koz sicer.

Lasje - tud men izpadajo kot nori. Upam, da se to kmalu neha, ker drugač ostanem brez las.

mere za seznam - jutri imamo pregled pri 3.mesecih in 9 dneh in vam sporočim.

GH - počakamo, da dopolni dobre 4 mesece in začnemo. Komaj čakam. Se mi zdi da naša punčica tudi.

Športni voziček, košek, previjalna v kopalnici - vse to počaka, da bo stara 4-5 mesecev in nato pospravimo za bratca ali sestrico.

Me malo skrbi, kako bo prenesla jutrišnje cepljenje. Upajmo, da bo vse ok.

Toliko zaenkrat. Pa si še kaj napišemo.

Poljubčkajte vaše biserčke in prejmite pozdravče od nas

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.4.2010 8:19:00   
natasa28
Groza kako vreme, pri nas je zunaj belo, kar nisem mogla verjeti da je šel sneg, sicer zdaj pa dežuje, tako da ne bo dolgo belo. Res pravi april!!!
Danaji pa se je včeraj 1. uspelo probrnit iz hrbta na trebuh na igralni blazini,včeraj je delala prave akrobacije, se je sukala po blazini kar okoli, je zadnji čas da ji nabavim penaste puzzle za na tla, je ni več same za puščat na postelji in kavču, zjutraj me je skoraj kap. Sva pojedle flaško kolikor ji je bilo, pa je sedela naslonjena na pojšter, jaz odnesem mleko v hladilnik (ni bilo zagreto, samo direktno sčrpano) in ko pridem nazaj tamala leži, se je prekucnila tako da je bila z glava čisto zraven nočne omarice, prav fajn bi lahko kresnila po robu, pa me nibilo le trenutek ali dva. Res je ni več samo za puščat.
Sem pa ji včeraj dala prvič kašico od Milupe (breskev banana, riž), ko se skupaj zmeša z vodo, pa ji sploh ni bila všeč, mogoče ker ni vajena drugega mleka kot mojega, je skoraj vse izbljuvala, sva se 3x preoblačili. Potem pa sem ji naribala, jabolko in banano pa je pojedla skoraj cel lonček (180 g), sem Milupino kar vstran vrgla. Samo tudi kakšno prodajajo, me je skoraj kap, sem včeraj pogledala datum do kdaj je uporabna in je samo do 22.4. pa je še nimam mesec dni doma, tako da punce glejte rok porabe ko kupite te stvari.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.4.2010 8:21:10   
natasa28
Metuljj: daj ji takoj ko prideta domov gor obkladek iz mlačnih kamilic, potem pa ji gaico kar gor prilepi pa na kako uro zamenjaj, pri Danaji je to pri 2. cepljenju res pomagalo ,ni nič jokala tako kot prvič ko tega nisem naredila.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.4.2010 8:55:52   
tulpika

jutroooo..evo, spet častim user posted image user posted image ,

a je katera že poslala obrazec za otroški dodatek s podatki za leto 2009? zanima me kam ste vpisale znesek, ki smo ga dobile od CSD-ja?.

nivea: pocajtita se obe čimprej. Pa ko bo lepo vreme hitro ven na zrak user posted image

lenči: tamala je pa faca da tolk spi. Pri nas ni šans, da bi tolk spal...že v porodnišnici ni nič pančkal ..je bolj radoveden pa misli, da mu bo kaj ušlo user posted image

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.4.2010 9:28:40   
ROmama
Dobro jutro, hvala za kavico. Danes je pa res mraz, sem šla kar zakurit centralno. Pa ta dež, me čisto depresira, pa tečno je zjutraj, ko z user posted image  voziva Lukca v vrtec.
Naša Ema je spet prehlajena in pokašljuje. Diha sicer lahko, razen zjutraj. Me pa moti, ker ko ji čistim nosek, je vedno kri pomešana s šmrkeljčkom. A se pri kateri podobno dogaja? Čistim ji pa z aspiratorejm na dih, kako bi bilo šele, če bi z BABYvacomuser posted image . Zaradi tega prehlada se tudi meni zbuja na dve uri, sem precej utrujena, to njeno nespanje se vleče že od torka, ko je bila cepljena. Nosek čez dan samo z FR zalivam.

Celjanke -sem za srečanje, ko bo spet toplo.

Lasje - trenutno mi še ne izpadajo.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.4.2010 9:29:04   
*nivea
jutro

taja še spi. se je zbudila ob 4, gledala kak sokol. sem ji dala jesti, te pa več ne zaspati. ob 5 se je le predala in sve obe zaspale.user posted image
te ko je ati šel delat, se pa nekaj zbujala. pa te ob 8 sve jedle, pa zdaj še spi.

je moja mama iz nočne prišla in je takoj zakurila, pravi da to ni normalno kak je zunaj mrzlo.. brrrr.. huje kak pozimi.. no, saj ne, samo te smo bli takih temperatur vajeni

ja, bravo Lenč.i za Urško pri pasenju kravicuser posted image
Taja je pa zdaj skužila, da če jo damo kravice past, je super zadeva da se lahko obrneš nazaj na hrbet. in to prakticira s takim veseljem, da joj user posted image

puffy- sem jaz tud te linostarove pleničke naročila, pa še nisem nič dobila.

no, grem malo v posteljo nazaj. sem zacela kihat, ocitno je postelja taprava rešitev user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.4.2010 9:31:11   
*nivea
aja, to sem še hotela napisat.. meni lasje ne izpadajo. očitno je pri meni kontra.. pred nosečnostjo sem mela tanke, bolj redke lase. po porodu pa so mi lasje postali gostejši, lepši.user posted image .
so se še moje frizerke čudile, da je to pri meni obratno kot pri večini mamic po porodu

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.4.2010 9:32:13   
ROmama
Še nekaj - tiste ki dojite, že jeste sveže sadje in solato?

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
12.4.2010 9:58:43   
araz
Dobro jutro.

Tulpika hvala za kavicouser posted image .
Jest še nisem dobila izračuna za dohodnino tako, da še ne morem izpolniti obrazca. Do kdaj pa je rok? Sem na to čist pozabila.
Sicer pa imam podatke, ki so mi jih poslali iz službe.

Romana jest moji nos pucam z elektronskim aspiratorjem pa mi je do sedaj samo enkrat bil smrkeljček mal pomešan z krvjo. Pa ji res non stop pucam nos.
Naj se Ema čimprej pozdravi.

Natasa28 iz kje pa si, da vas je pobelilo. Jest sem bila pred kako uro zunaj pa se mi niti ni zdel tko zelo mrzlo.
Je pa tole vreme res pravo aprilsko.
Me pa res nimamo sreče letos z tem vremenom.

Jest sem pa prejel klicala patronažno zaradi uvajanja GH. In bo jutri prišla mal na obisk, da mi malo razloči kako in kaj.
Ker meni se bo kar zmešalo z tem hranjenjem. Vsakič mi skor živci popustijo take počne. Nimam več idej kako naj jo še pripravim da mi bo normalno pojedla. Zdej tud v ležalniku ni več dobr. Glavo mi obrača skor za 360 (če bi se dalo). Z rokam odriva flasško, ven pljuva. Pol pa še  tisto kar poje kasneje ven zbruha. Očitno ji mleko ni več všeč.
Reda sploh nimava več nobenega user posted image . Pa tko lep urnik sva imele.

V petek se greva pa mal slikat. Moja sestrična študira fotografiranje pa ima najet studio pa naju je povabila, da bo Zojo mal poslikala. Komaj čakam. Pol bom pa kar kakšno fotko dala v okvir pa na steno.

Nič, zdej gem pa mal likat. Upam, da bo vsaj mal vremena, da bova šle lahko kaj ven. Včeraj nas je kar fajn prepihal.
Sem šla zvečer tečt, pa sem domov prišla čist premražena.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.4.2010 10:00:40   
d4rj4.84
araz, kakšen aspirator imaš to?

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.4.2010 11:06:24   
orhideja75
kakšno vremeuser posted image , spet ne bova šla nič ven. enkrat rosi, pol neha, pa spet začne
mi z GH še nismo začel. drug teden imamo 2.cepljenje, potem pa tut mi počas začnemo uvajat
lasje mi ne izpadajo več tolk. sem se pa kr ustrigla.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.4.2010 11:23:34   
araz
Takle aspirator imam jest:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
12.4.2010 11:25:39   
d4rj4.84
jst mam tud tega, pa sploh ne gre nč smrklov ven čeprav mu prej našpricam v nos fiziološko.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.4.2010 11:30:45   
METULJ1
tasa28na - hvala za nasvet. Bom poskusla in upam, da bo vse dobro prenesla.

Pa jutri sporočim mere in kako je blo

p.s.: vreme je pa ubijalsko. Tud men se čist nč ne da.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
12.4.2010 11:55:02   
marusi
mi imamo pa sonček!!!! naš mali je pa danes hiperaktiven. pa full ga zobki matrajo user posted image pozdravček vsem

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.