|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
13.4.2010 11:03:15   
araz
Evangelie sem šele sedaj pogledala fotke. SUPER!!!.

Ej Tulpika hvala za kavico. Komaj živim od tega nizkega pritiska. Si bom kar še eno skuhala, da mal k sebi pridem user posted image .

Zoja pa ravnokar kaka. Se tolk napenja .......

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.4.2010 11:11:12   
evangelie
blondy, hvala...a prav vidim, da Manca že sedi? Bravo Manca!user posted image

tulpika, fotografinja je iz Koroške, ampak dojenčke najraje slika na domu, ker se tam najbolje počutijo. Prinese vse s sabo in ti dnevno sobo spremeni v studio user posted image

araz, super...to je še boljše, ampak v moji žlahti tega žal nimamo...boš pa zihr navdušena, je čist neki drugega, če te profi poslika....

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.4.2010 11:17:43   
orhideja75
ja araz se bova zmenle. super. pa še tulpika in ostale tutuser posted image
a si dobila kakšne recepte kako pripravt kašice?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.4.2010 11:32:39   
Lenč.i
Oh, po 2h urah bedenja jeuser posted image zaspala takoj, ko sem jo položila v zibelko. Ko bi bilo v utrujenih večernih časih tako. Ravno ko se hvalim, kako veliko spi, se ritem podre in spet je joj.
Res lepe fotke user posted image . Mi se tudi kar doma slikamo, ampak vsi trije smo pa res le na parih slikah. Se bom morala bolj potrudit glede tega.
Čestitke Kaji in Shopgirl za praznovanje 4. mesecev user posted image .
Za kosilo bo nekaj iz puranjih zrezkov - moram še na kulinariko pogledat, kaj predlagajo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.4.2010 12:07:38   
araz
Nisem dobila nikakršnih receptov. Itak pa so na Paparici (mi je tud patronažna rekla, da je to kar ok. stran).

Seveda, gre tud Tulpika zraven pa njen Arne. Drugač bo Zoja žalostna user posted image . Tko in tko se bomo pa enkrat zmenila, da se  tam dobimo, pa v ZOO tud. Samo vreme se mora poštimat.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.4.2010 12:32:25   
ROmama
Evangelie - super slike, kak ste lepe, sem bila kar malo solzna, me še vedno poporodna daje...user posted image
Naša user posted image  ponoči še kar ne spi, zbuja se na dve uri, se mi zdi, da se samo uležem, pa že spet vstajam. Danes sem se kar malo v posteljo zapletla, moram pazit, da se ne spotaknem. Mogoče, da preveč spi podnevi, danes je že dve urici odspala, no zbudila se je ob 6,10, zdaj pa spet spi. Sva hotle iti ven, pa skozi nekaj rosi, okrog hiše se mi pa ne ljubi vozit, bomo šli potem vsi skupaj ven.
Tintara - jaz kar ne razumem teh vrtcev. Da povem, kako je bilo pri mojem Luku. V vrtec naj bi bil sprejet s 1.11., komisija se je odločila, da bo do konca oktobra vse avtomatsko vključila v vrtec, našega je pa dala na 1. mesto na čakalno listo. Ker sva tu priseljenca in nimava kam dati otroka, sva šla tja, sva izvedela za to, da so oktoberčki vsi vključeni, da pa imajo prosta še 4 mesta, ampak jih morajo imeti rezervirana do septembra, če se slučajno do takrat še kdo prijavi, ki je starejši kot Luka. Potem sva kar večkrat hodila spraševat in jokat tja in nama je na koncu avgusta obljubila, da smo notri, ampak ne smemo nikomur povedat. Se pravi, da bi lahko vklučili še štiri otroke, ki so se pravilno in pravočasno ob vpisu prijavili.
Me je kar malo strah, kako bo z Emo, izvedeli bomo nekako do konca aprila. Na žalost ne vidim več te gospe, ki mi je takrat obljubila mesto za Luka, izgleda da je veliko odsotna, ali kaj.
Aspirator - mi smo imeli tudi tega na baterije, ampak se je izgubila ena gumica in zato nima več vakuma in nič ne potegne ven.
Marusi - vam kar zavidam, da ste na obali, pa imate sonček, tu je kot tvajlajtzone (piši kao što govorišuser posted image ), temno, pusto, megleno, brez sonca,...
Naša se tudi še nič ne preobrača iz hrbta na trebuh, na bok in nazaj na hrbet ji pa že uspe, sicer je pa med najmlajšimi tule.
Športni voziček - danes sem ga naštimala. Imam tega od Pegperego, ki se poleže, fajn je zato, ker se zloži kot marela, pa obrnjena je k meni, mraz pa tudi ni več tako, če pa bo, bom pa eno dekico dala še zdraven.
Kolki - jutri greva na slikanje - držite pesti, da bo vse v redu.
ShopGirl - Čestitke za 4 mesece in vsem ostalim - kako gre hitro časuser posted image

Ja sva se enkrat že pogovarjali z eno mamico, da bo treba delat otroke tako, da bodo septembra vključeni v vrtecuser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.4.2010 12:56:54   
tulpika

Evangelie, a pol ji kar email napišemo in pride na dom?....krasno se nam ne bo treba tolk daleč vozit.

o ja ne pozabite na Tulpiko...obvezno moram videt razstavo tulipanov user posted image . Pa Arne mora mal še Zojo osvajat...mogoče bosta pa enkat oba budna pa da se bosta še gledala user posted image . No pohvalno je pa to, da sta bila skupaj v shoppingu user posted image ...za moškega je kar ok prenesel nakupovanje user posted image .

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.4.2010 13:09:22   
evangelie
Evangelie, a pol ji kar email napišemo in pride na dom?....krasno se nam ne bo treba tolk daleč vozit.
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

Ti kr napiš, pa se bosta zmenili..lahko poveš, da si videla Evine oz. Vitanove slike...user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.4.2010 13:34:25   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

blondy, hvala...a prav vidim, da Manca že sedi? Bravo Manca!user posted image

Čisto samostojno še ne sedi, če ima pa za hrbtom povšter pa lepo sedi. Na slikci jo moja mami malenkost drži, samo se drugo kot roke ne vidi. Velikokrat ko je naslonjena na povšter se pa tako sama privzdigne, da za malenkost pa že brez opore sedi.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.4.2010 13:37:22   
taipai
ola bejbe!

dons je pa taaak krasen dan - kljub dežju! je bila dop.sestra na obisku in sva skupaj nardile testek in je blo videt user posted image !!! Č bo vse kot mora biti, bo srečna user posted image decembrka!!! user posted image user posted image Kak hecno, js sm tut za svojga srčka zvedla na isti dan lani user posted image
čestitke vsem za obmesečnice user posted image

MOj pikec zdej spi, tko da imam mai čas kej skuhat/pospravit/brskat po netu user posted image . Zdej je skoz bolj dojemljiv za stvari in je odkril foro ropotuljice in prav veselo maha z njo user posted image , mami pa vsa srečna in zadovoljna zraven user posted image . Obrača se tut veselo, sicer bolj na boku, naprej nekak ne gre user posted image

včeraj smo dobili osebno zanj, tko da gremo lahko konec mesca na morje! Mal sprememba okolja, upamo še na dobro vreme in voila user posted image Da vidim, kako bo mojmu srčku kej pasalo drugje spat:)

lepo se mejte, kljub dežju..se vidi da je april :)

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.4.2010 13:53:58   
tulpika

bravo Manca user posted image

taipai: čestitke za tvojo sestro user posted image

Araz: ne pozabi poročati kako je uspela misija s korenčkom user posted image

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.4.2010 14:06:34   
araz
Evo poročanje: nisva sicer probale korenčka, ker ga nisem imela doma (sem mislila, da ga je še kaj v hladilniku). Sva pa probale banano.
Je tko z začudenjem jedla in tko previdno. Pa pačla se je tud kar fejst. Se bo morala navadi po žlički jest. Je skoz jezik ven tiščala potem je šla pa več ven kot noter.
Ampak prvi poiskus je še kar uspel user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.4.2010 14:29:08   
neanja duo
Joj,kako hitro rastejo tile naši biserčki.Midva z Martinom sva začela z uvajanjem GH.Danes je 2.dan dobil jabolčno kašico in vso pojedel.Mleko mu ni več dosti.Koliko so pa kaj vaši dojenčki težki?Se mi zdi ,da naš vse šiša.Pri 3 mesecih je imel 7500g in 63 cm,zdaj ima ziher čez osem kg.Nosi že mogoče še kakšen bodi 68,večina pa 74.Se pa ne doji in je na Hipp.

lp

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.4.2010 14:41:03   
araz
Neanja duo tvoj je pa res velik fantič. Moja je imela pri 3 mesecih 6050g in bila velika 59,5cm. Sicer so punčke mal manjše od fantkov.
Kako pa si ti naredila jabolčno kašico in koliko jo je pojedel. Midve sva ravno prejle za probo jedle zmiksano banano z mlekom (Aptamil).

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.4.2010 14:52:26   
METULJ1
Hoj,

no pa smo s pregleda. Naša pupa dobro prenesla 1. cepljenje.
Mere za seznamček:
1. mesec: 4.340g, 55cm,
2.mesec: 5.060, 60cm,
3.mesec +9 dni : 6.300, 61 cm.

Skratka vse ok in smo super veseli.
Zdej samo še upamo, da ne bo kakšne posebne reakcije.

Pozdravčki 

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.4.2010 14:55:39   
blondy_81
GH: midve pa sva začele bolj z zelenjavo. S sadjem (sploh sladkim, kot je banana) nočem začet, ker ji bo sladek okus postal všeč in ne bo zelenjave hotla. Smo pa najprej jedli korenček, pa ga ni marala, potem jabolčno kašico je mal pojedla, potem ob cvetači se je davla in ven pljuvala, pa žlica je letela čez pol kuhinje, potem sem ji včeraj dopoldan skuhala riž in cvetačo, vse spasirala in malce zalila z mlekcem. Je tulila ko zmešana. Popoldan je pa moj prinesel kašico od hippa okus korenček in jabolko. S kakšnim užitkom je jedla. Kar zaganjala se je v žlico. usta je na veliko odpirala in kar smejalo se ji je. Tako da danes ob naslednjem obroku ponovimo. Dopoldan ni nikol zadosti lačna, zato ji rajše popoldan dam GH.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.4.2010 18:47:03   
neanja duo
jabolko olupim,narežem in kuham v vodi(nič cukra) cca.20 min.Potem vodo odlijem(spravim)v lonček,jabolka spasiram s paličnim+dodajam spravljeno vodo po potrebi.Tako,da ni preveč gosto za začetek.

To jer usta odpiral kot ptiček....upam,da bo tako tudi pri zelenjavi...user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.4.2010 19:19:50   
ammam
Naša ni več preveč navdušena nad mlekom. Sem ji pa že parkrat ponudila zelenjavno in sadno kašico in je zelo navdušena. Kadar mi ne poje mlečnega obroka-zajtrk do konca, ji v preostalo mleko vmešam rižek in ponudim po žlički in tako jo sfintiram, da zaužije dovolj mleka. Žličko ima ful rada.

Imamo pa prave nočne more. Ne vem, kdaj se bo začelo kakšno bolj konkretno spanje do zgodnjega jutra. Veliko se zbuja, od tega samo enkrat za hrano, sem mislila, da je lačna, pa sem ji ponujala, vendar je odklanjala hrano. Spat gre ob osmih, ko se naje AM po flaški, potem pa spi ene pet, šest ur, včasih je že vmes nemirna..., potem pa se zbudi in jo nahranim in nastane problem, ker noče več zaspat. Danes ponoči se je zbudila ob dveh in smo skupaj v postelji zaspali šele ob štirih. Potem je precej nemirno spala zraven mene (kar naprej hoče dudo) do osmih. Zjutraj sploh ni lačna in jo težko pripravim, da spije mleko (če ne bi ponoči jedla, bi bila najbrž lačna kot volk, ampak to pač zahteva). A se da kaj preverjenega naredit za boljše spanje, ali je pač treba počakat, da bo prerasla? Starejši dve sta namreč spali celo noč od 6 tedna in mi je to zdaj nekaj novegauser posted image .

Ful se slini in tlači rokice v usta, pravzaprav vse, kar ima v roki nese v usta.

Je kar zahtevna dojenčica, hitro se zjezi, če ji kaj ne paše- tako se zdere, da se sliši na ulico, začela je precej sitnarit (da ni že malo razvajena???) potem pa je naenkrat nasmejana in kar vriska in piska od zadovoljstva.

Njen ljubek nasmeh vse tegobe  in mamino utrujenost odtehta.

Moji lasje so tudi po celi bajti, najraje bi jih odrezala na kratko.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.4.2010 20:34:55   
Puffy
Kaj je z našimi user posted image te dni? Vsi se zgleda skoz zbujajo zadnje čase user posted image . Moja se je včeraj od 5h naprej zbujala vsako uro, danes pa celo noč na 2 uri. Groza, kar živci me prijemajo proti jutru ker bi jaz rada spala, ona se pa non stop prebuja. Skoz se tepe s koutrom in neki jamra, duda ne pomaga, samo jošk jo uspava nazaj user posted image Danes sem jo proti jutru pustila kar na sredi, pa spet nisem nič več spala, ker sem se bala da jo zmastim. Bolj kot sem jo dajala na sredo postelje, bolj je lezla proti meni... Pol sem po eni uri muk kar ustala, pa še vse me je bolelo od čudnega ležanja user posted image

Aja, danes smo končno tudi mi osvojili obrat s trebuha na hrbet. Sem jo slekla, tako da je bila samo v spodnjem bodiju, dala na posteljo in jo pustila da miga...Ful vesela, k je bla končno naga user posted image
Pa včeraj je ugotovila da ma tudi noge, skoz si jih tika zdej user posted image

Zdej sem ji 3 dni dajala korenček - sem ga narezala na tanke rezine in ga kar dosti časa kuhala v malo vode, pol sem vse to fajn zmečkala in dala noter par kapljic olivnega olja. Pa ga je mela kar rada. Razen ko sem ji dala prvo žličko, jo je malo skisalo, pol je pa kar odpirala usta in čakala novo porcijo user posted image Naslednja hranca bo pire user posted image
Jaz bom s sladkimi stvarmi tudi še malo počakala, ker se bojim da bi mi začela zelenjavo zavračat pol.

Taipai čestitke, upam da bo vse super user posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.4.2010 21:06:02   
d4rj4.84
oj, mi mamo tudi zadnje noči pestre. čez dan spi normalno, pa tudi lepo zaspi ob osmih, čez kakšne tri ure pa se začne premetavanje po posteljici, da mi gre kr na živce. potem ga pa kar zbudim, ker se bojim da se bo butnu ob ograjico al pa da se mu rokica kam ne zatakne. ja, sej mamo posteljico oblazinjeno, ampak zgleda da bo treba še drugo polovico oblazinit. potem ga pa dam k sebi v posteljo in tudi lepo zaspi nazaj, čez nekaj časa pa se spet začne boksanje in brcanje v spanju. nevem, kaj naj bi to pomenilo. včeraj ga zanalašč nisem pustila spat čez dan, ker sem mislila, da bo spal mirno. in kaj je bilo ponoči, spet boksanje in brcanje in premetavanje.

zanima me, ali lahko dam v korenčkovo kašico mleko? kaj jabolko mora biti kuhano ali surovo?

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.4.2010 22:21:23   
araz
Meni je patronažna rekla, da je sadje lahko oz. boljše, če dam surovo (ima več vitaminov kot prekuhano). Če pa bo imela Zoja probleme, da jo napenja pa ga naj prekuham.

Jest ji bom jutri dala še banano potem bom pa šla na korenček.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
14.4.2010 8:53:24   
tintara
Evangelie, super fotke!

Blondy: jaz sme ga tudi probala dat včeraj mal posedet, pa sem bila kar presenečena, je zdržal kake tri sekunde, preden je telebnil (ne saj sem ga ujela, seveda). Smo se zadnjič žogali z eno tako mehko žogico, ki zvončklja jaz sem ga imela v sedečem položaju med nogami, nasproti pa otroka. Ma to je bil tak glasen smeh, da se ta velika dva hočta zdaj vedno žogat. No in se je sam lepo dvignil in sedel pR TRENUTKOV ČIST SAMOSTOJNO. sPLOH NISEM (opala velike črke), pričakovala, ker ga tretiram kot 4 mesece in ne kot več kot 5. No, bomo videl, do pravega sedenja mu manjka še kar veliko, čeprav manj kot do obrata, ker tisto ga pa ne zanima.user posted image

Arboretum: samo rečte kdaj, upam, da bom uspela videt in pridet. TA teden je bolj kislo, edino petek je morda malo boljši? Drug teden pa nimam pojma. V glavnem jaz sem vaša od pon do četrtka, v petek je dan šole, pa potem počitnice, tako da od petkja naprej imam spet otroke doma in ne bo šlo na čvek sprehode za hodit. Saj veste, laufajo samo tisti, ki imajo tudi starejše otroke, ki gredo z našimi na igrišče.

Hrana: ah, men se pa slooooh ne da začet. Jutri smo korigirano 4 mesece, pša bomo tud najbrž počas začel, sam se moiram prej jaz v red spravt. Dans ponoč mi je bilo fuul slabo (pa še M mi je zamujalauser posted image ), no ampak dans sem že bolje, pa tudi M je prišla. Včeraj mi je ena rekla, da naj bi zdaj začel gluten uvajat med 16 in 26 tednom???? Nazadnje je veljalo po 8 mesecuuser posted image . Araz, kaj je tebi rekla patronažna včeraj? No, mislim, da smo mi teh 26 tednov že bolj ko ne ztamudil in se bom kar ta starih navodil držala (no, predvsem pa svoje glave - torej bo gluten na vrsti ko bo zmanjkalo zelenjave in sadja za uvajat)>

Nič, mejte se. T

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
14.4.2010 9:02:34   
orhideja75
mi smo imel dons tut ful nemirno noč. sem ene 30x vstala, mu dala dudo, na koncu sem ga kar k nama vzela, ga okrog 5.ure podojila in zdej fant še kar spi
mene pa zanima, če ste že vse dobile tisto redno M po porodu? jst še vedno ne. no, sej je fajn, sam me vseeno zanima kaj je zdej to. sicer jemljem tabletke cerazete in dojim še. mogoče zato še ni prišla.
mi bomo tut počas začeli z GH. pa kar s korenčkom. sicer ne bom nič riža not dala kot piše v paparici. bom korenček sam pokuhala in mogoče na koncu še kakšen košček jabolka noter, pa s svojim mlekom zalila. upam, da mu bo všeč.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
14.4.2010 9:34:13   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Evangelie, super fotke!

Blondy: jaz sme ga tudi probala dat včeraj mal posedet, pa sem bila kar presenečena, je zdržal kake tri sekunde, preden je telebnil (ne saj sem ga ujela, seveda). Smo se zadnjič žogali z eno tako mehko žogico, ki zvončklja jaz sem ga imela v sedečem položaju med nogami, nasproti pa otroka. Ma to je bil tak glasen smeh, da se ta velika dva hočta zdaj vedno žogat. No in se je sam lepo dvignil in sedel pR TRENUTKOV ČIST SAMOSTOJNO. sPLOH NISEM (opala velike črke), pričakovala, ker ga tretiram kot 4 mesece in ne kot več kot 5. No, bomo videl, do pravega sedenja mu manjka še kar veliko, čeprav manj kot do obrata, ker tisto ga pa ne zanima.user posted image

Arboretum: samo rečte kdaj, upam, da bom uspela videt in pridet. TA teden je bolj kislo, edino petek je morda malo boljši? Drug teden pa nimam pojma. V glavnem jaz sem vaša od pon do četrtka, v petek je dan šole, pa potem počitnice, tako da od petkja naprej imam spet otroke doma in ne bo šlo na čvek sprehode za hodit. Saj veste, laufajo samo tisti, ki imajo tudi starejše otroke, ki gredo z našimi na igrišče.

Hrana: ah, men se pa slooooh ne da začet. Jutri smo korigirano 4 mesece, pša bomo tud najbrž počas začel, sam se moiram prej jaz v red spravt. Dans ponoč mi je bilo fuul slabo (pa še M mi je zamujalauser posted image ), no ampak dans sem že bolje, pa tudi M je prišla. Včeraj mi je ena rekla, da naj bi zdaj začel gluten uvajat med 16 in 26 tednom???? Nazadnje je veljalo po 8 mesecuuser posted image . Araz, kaj je tebi rekla patronažna včeraj? No, mislim, da smo mi teh 26 tednov že bolj ko ne ztamudil in se bom kar ta starih navodil držala (no, predvsem pa svoje glave - torej bo gluten na vrsti ko bo zmanjkalo zelenjave in sadja za uvajat)>

Nič, mejte se. T

Men se Manca je parkrat obrnila, ampak ne zdi se ji pa to tolk zanimivo. Vse drugo jo bolj zanima kot pa to obračanje. mi je patronažna rekla, naj se ne sekiram glede tega. Da bo že. Pa moja mami je rekla, da tud midve s sestro se nikol nisva obračale, pa puzale tud ne, ampak sva ful kmalu shodile. Pa ni z nobeno nč narobe.

Gluten je pa men rekla, da lahko pri 6. mescu začnemo uvajat.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
14.4.2010 10:03:05   
Momtobe
joj, kako sem jezna, ko mi napiše we are sorry .... jaz pa romane pred tem.

evangelie - čudovite fotke! oba sta zelo lepa!!

spanje ponoči - naš se je tudi danes začel na 2 uri zbujat ... pa tako dolgo je trajalo, da se je odvadil in potegnil malo dlje. :).
je pa res malo nevarno tole vstajanje ponoči. jaz imam že tako nizek pritisk in se mi je že parkrat zgodilo, da me je skoraj sfalilo ponoči, ko sem vstala (tema pred očmi, omotica, itd.) ... sicer sem že navajena od prej, ampak me je strah, da nebi mela malega v rokah ravno takrat ...
sicer pa sem ga nehala previjat ponoči, ker se čisto zbudi, tako da ga nesem tiste dva metra od postlice do najine postelje, da se naje, potem je pa itak že koma user posted image

menstruacija - jaz je tudi še nimam. sem pri Pušenjaku prebrala, da naj bi jo dobil nekje v roku treh mesecev po prenehanju dojenja. lahko tudi prej. samo jaz ne dojim več, že kar nekaj časa, pa ni še nič ...

kg - bom spet malo odprla to temo. :) jaz še vedno nisem uspešna user posted image user posted image - vsakič ko se spravim malo manj oz. malo lepše jest sem lačna kot volk!! prav sestradana okoli hodim ... in če to kombiniraš z utrujenostjo in neprespanostjo ni ravno dobra kombinacija. očitno bom letos na morju plavala v dolgih hlačah in rokavih user posted image (no ja, niti ni tako zelo smešno)

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.