ROmama
|
Evangelie - super slike, kak ste lepe, sem bila kar malo solzna, me še vedno poporodna daje... Naša ponoči še kar ne spi, zbuja se na dve uri, se mi zdi, da se samo uležem, pa že spet vstajam. Danes sem se kar malo v posteljo zapletla, moram pazit, da se ne spotaknem. Mogoče, da preveč spi podnevi, danes je že dve urici odspala, no zbudila se je ob 6,10, zdaj pa spet spi. Sva hotle iti ven, pa skozi nekaj rosi, okrog hiše se mi pa ne ljubi vozit, bomo šli potem vsi skupaj ven. Tintara - jaz kar ne razumem teh vrtcev. Da povem, kako je bilo pri mojem Luku. V vrtec naj bi bil sprejet s 1.11., komisija se je odločila, da bo do konca oktobra vse avtomatsko vključila v vrtec, našega je pa dala na 1. mesto na čakalno listo. Ker sva tu priseljenca in nimava kam dati otroka, sva šla tja, sva izvedela za to, da so oktoberčki vsi vključeni, da pa imajo prosta še 4 mesta, ampak jih morajo imeti rezervirana do septembra, če se slučajno do takrat še kdo prijavi, ki je starejši kot Luka. Potem sva kar večkrat hodila spraševat in jokat tja in nama je na koncu avgusta obljubila, da smo notri, ampak ne smemo nikomur povedat. Se pravi, da bi lahko vklučili še štiri otroke, ki so se pravilno in pravočasno ob vpisu prijavili. Me je kar malo strah, kako bo z Emo, izvedeli bomo nekako do konca aprila. Na žalost ne vidim več te gospe, ki mi je takrat obljubila mesto za Luka, izgleda da je veliko odsotna, ali kaj. Aspirator - mi smo imeli tudi tega na baterije, ampak se je izgubila ena gumica in zato nima več vakuma in nič ne potegne ven. Marusi - vam kar zavidam, da ste na obali, pa imate sonček, tu je kot tvajlajtzone (piši kao što govoriš ), temno, pusto, megleno, brez sonca,... Naša se tudi še nič ne preobrača iz hrbta na trebuh, na bok in nazaj na hrbet ji pa že uspe, sicer je pa med najmlajšimi tule. Športni voziček - danes sem ga naštimala. Imam tega od Pegperego, ki se poleže, fajn je zato, ker se zloži kot marela, pa obrnjena je k meni, mraz pa tudi ni več tako, če pa bo, bom pa eno dekico dala še zdraven. Kolki - jutri greva na slikanje - držite pesti, da bo vse v redu. ShopGirl - Čestitke za 4 mesece in vsem ostalim - kako gre hitro čas Ja sva se enkrat že pogovarjali z eno mamico, da bo treba delat otroke tako, da bodo septembra vključeni v vrtec
|