evangelie
|
juhuhu, pa smo ga dočakali, prvi glasni smeeeeeeeh O, je bilo tako fajn..česa lepšega v življenju še nisem slišala Zdaj pa komaj čakam, da ga ponovi Vidim, da kar nekaj naših sončkov noče past kravic. Čudno pa, da meni pediatrinja ni rekla, da je kaj narobe ali da bi ga morala obračat na trebušček. Sem ji povedala, da ne mara biti, pa je rekla, da ga bo samo čisto na hitro obrnila, da vidi, če ga vleče na katero stran...in to je bilo to....Jaz ga dajem povprečno 1-2x dnevno na trebuščćek, bom pa sedaj poskušala večkrat, mogoče se navadi.... Pranje perila - na začetku sem prala ločeno in brez mehčalca, zdaj pa operem njegove stvari, pa kakšno najino majico (kakšno, ki je oblečeva glih 1x in v bistvu sploh ni umazana) ali kak drug bolj čist kos...Uporabljam pa tudi malo mehčalca.... Za kopanje uporabljam čebriček Bebeyou, pa mu je ful fajn . Imam tudi banjico, ki pa sem jo odneslo domov k mami (živi 120 km stran), pa sem ga ravno zadnjič kopala v njej, pa nama ni bilo tako všeč..bi se morala navadit verjetno... Igranje s tamalim izgleda predvsem tako, da se mu mami ves dan pači No, pa saj se tudi sam zamoti, sploh pod glasbenim vrtiljakom, ki je absolutni zmagovalec med igračami, pa tudi v ig.centru se zaigra. Drugače pa velikokrat leživa na postelji in se 'pogovarjava', dosti je v ležalniku, nosiva se tudi, sploh če imamo na obisku krčke..Jah, bolj na gu gu, ga ga smo
|