ROmama
|
Dobro jutro, naša Ema je bila pa včeraj stara 3 mesece, z zamudo častiva tortico ! Danes pa dež , včeraj smo se tudi odpravili popoldne na sprehod, iz avta vzeli voziček, mož je namontiral kolesa, pa začnejo kaplje, smo kar nazaj pospravili, pa na eno kavo šli. Naša tudi noče biti v jajčki, ko je budna, se ful dere. Včeraj sem jo morala na kavi ven uzeti, tako da si je potem vse okrog ogledovala, potem je bilo pa v redu. Če zaspi, je pa v redu. Prijemanje igračk - jaz ji kar velikokrat v roke dajem igračke. Tako se medve igravi. Drugače pa ji uspe prijeti, držat pa ne, nima še nobenega občutka, razen v jajčki ima tako muciko za potegnit, potem pa jo na koncu za repek drži, je ful simpatična, samo to ni zavedno držanje. Drugače pa so roke zakon, si jih tlači v usta, pa slini, tudi jaz bom mogla slinček počasi uvest, drugače se bomo kar naprej preoblačili. Uaaaauuuu ravnokar ji je uspelo dudo v usta dat, slučajno seveda, jo je že ven potegnila, lumpika, se mi tako smeje, ko jo ogovarjam Všššcccc boooleeeeeezzeeennnnn. Menstruacije še nisem dobila, vsaj mislim, imam pa cel čas neke izcedke zaradi mirene. Evo, ta čas ko pišem, se je pa malo sončka pokazalo, saj bo prenehal dežek. Pri svakinji (so na 900 metrih) imajo pa snegec. Vesele velikonočne praznike, veliko prihov!
|