|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
2.4.2010 12:13:58   
KulGirl
Prenizka teža. v zadnjem mesecu samo 330 guser posted image Živa je pa ko poperček. Mogoče pa zato ker je bolj drobižek, je tudi bolj okretna. No ampak ona je že prvi teden ko smo prišli domov iz porodnišnice pasla kravice. Imam sliko kako strumno drži glavico pokonci. Sem bila tudi ful presenečena ko se mi je prvič na glas zasmejala. To je bilo 10.3.
Tvoji kar lepo v rokico potisni kakšno čisto lahko ropotuljico. Moja ima en tak obroček in gor so eni štiri mali obročki, da ropotajo in to se da zelo lepo prijet. Potem bo pa že sama pogruntala kaj naj z njo počne. Nič se ni treba obremenjevati. Tdi tvoja bo vse to znala in še večuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
2.4.2010 12:49:56   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Pozdravljene...

razmišljam kaj naj: skoraj vso noč smo bili pokonci user posted image , od polnoči do petih se je Tomaž drl (ne jokal) nič ni pomagalo, vmes je enkrat na meni zaspal za 15 minut, vse sva probala, nič ni pomagalo.... je prehlajen, ima zabit nosek, zjutraj se mi je zdel topel zmerila sem temperaturo 37,7 v ritki.... ni visoka, je pa povišana.... zdaj čakam da se zbudi pa bom še enkrat pomerila (spi že skoraj dve uri), razen noska ne slišim nobenega 'piskanja'... ne vem a čem še počakat al ga kar peljem pokazat,... A je že kateri od vaših biserčkov imel povišano temperaturo? Hči tako majhna ni imela težav, zato ne vem če lahko dam kar calpol....

Luka je imel pri enem mesecu vročino čez 39, pa sem mu po nasvetu zdravnika dala pol svečke v ritko - paracetamol, prerežeš tako na pol.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
2.4.2010 13:03:06   
ShopGirl
Ojla!!

Včeraj sva bili cel dan na Gorenjskem in je blo prav luštno mal zamenjat okolje. Sem bla pa na koncu dneva took zmatrana... Sem hotla barvat jajčka ampak sem kar na danes prestavila. Sem raje povabila prijateljico na obisk in sva imele pravi ženski čvek do poznih ur. Moj je mel pa itak rekreacijo in mi je full pasala družba.

Maya, jaz ti svetujem da pokličeš pediatrinjo in vprašaš za nasvet.

Drugače pa, Kaja zelo dolgo ni marala bit na trebuščku. Zdaj ji je pa že par dni fejst všeč ta položaj in hoče bit skos na bušiju. Pol pa tko opazuje naokrog pa se matra ker se hoče premaknit naprej...pa ne gre. Dotikala bi se predmetov pred sabo pa ji še nekak ne uspe naročit rokicam naj zgrabijouser posted image  Sej včasih ji rata ampak mislm da je to bolj naključno.
Če je pri meni, me boža, cuka za laske, grabi majčko... Kr močna je. Ornk zaboli ko zgrabi za lase. Mam skos visok čop, pa ne pomaga kr mam že full dolge lase.

Lase mi izpadajo - noro. Povsod so POVSOD! Meša se mi. Zdej se češem nad banjo in potem pobiram lase ven...ker drugač loh vsak dan sesam.

Jutri gremo v Cerknico, majo starši od mojega dol vikend. Pa še sonček je napovedanuser posted image  Dol je tak fajn raven teren za vozičkanje...pa dober zrak.

Dejte probat še dudo od MAM (prodajajo v Muellerju), je taka fajn dudka, ki ma hrapavo površino (kot bradavička). Kaja jo ma kr rada.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
2.4.2010 14:22:54   
evangelie
Brrrr, sva ravno s sprehoda, pa sem se zgleda kar razvadla s pomladanskimi temperaturamiuser posted image Dopoldan sva bila v laboratoriju, so mu vzeli kri, da preverijo alergijo na mleko in jajca.  Sem ga mogla zbudit, pa je taaako jokaluser posted image Sej pol se je hitro potolažil, ampak vseeno je blo mamici hudo...
Momtobe, mi nismo imeli nobenih stranskih učinkov. Kako je pa prenesla cepljenje? Meni je P rekla, da kadar so user posted image sproščeni in samo malo zamijavkajo, ko jih piči, ponavadi prenesejo ok, če pa že med in takoj po cepljenju histerično jokajo, pa da ponavadi ja.

Valjenje na bok
tudi Vitanu uspeva, ampak samo na levega, na desnega se nikol ne obrne. Pa nasploh ima raje levo stran, tud vedno gleda v levo...(že od rojstva)

lepe praznike tudi od naju 2user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
2.4.2010 14:35:49   
ShopGirl
Lepe velikonočne praznike tudi od mene in Kaje user posted image

Obračanje: tako kot pri Vitanu... z levega boka na levo... tut z levo rokico bolj prijema in raje gleda v levo user posted image

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
2.4.2010 14:37:01   
ROmama
ShopGirl - jaz sem iz Cerknice, a ne koku je l'pu tam, malo Notranjskega narečjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1981
2.4.2010 14:44:00   
ROmama
preseljena na Štajersko..

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
2.4.2010 15:12:28   
araz
Ojla punce,

Tud midve z Zojo želiva vsem vesele praznike in pošiljava enega velikonočnega zajčkauser posted image pa veliko lepih pirhov.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
2.4.2010 16:05:08   
d4rj4.84
maya2 nam  je bilo rečeno, da se vročina zbija, ko je 38,5 in več. naš je bil tudi prehlajen in je imel zabit nosek oz. ga ima še sedaj že dva tedna. skos mu čistim s fiziološko in z baby vacomin,  mislim, pa  da bolj mu čistim, več smrkljov ima, danes sem mu pa dala v fiziološko par kapljic operila za otroke in je 95% bolje.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
2.4.2010 18:39:54   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

maya2 nam  je bilo rečeno, da se vročina zbija, ko je 38,5 in več. naš je bil tudi prehlajen in je imel zabit nosek oz. ga ima še sedaj že dva tedna. skos mu čistim s fiziološko in z baby vacomin,  mislim, pa  da bolj mu čistim, več smrkljov ima, danes sem mu pa dala v fiziološko par kapljic operila za otroke in je 95% bolje.

ja vem da se prej ne zbija, me je zanimalo za vsak slučaj če bo ponoči spet panika... čez dan je bil ok user posted image ... za operil mi je pa rekla ne pred enim letom, čeprav takole s fiziološko vem da se uporablja... če ne bo kmalu boljše bom še jaz poizkusila ....
Ko ga danes opazujem kaže vse znake tega, da mu izrašča zobek, ampak se mi zdi še čist prekmalu user posted image

Lepe praznike vsem, midve z malo sva že včeraj pobarvali jajčke, potico peče babi user posted image , suho meso je kuhano, hren tudi v hladilniku user posted image , jajčka ki jih je poskril velikonočni jajček sva že poiskali user posted image , darilo sem ji dala, vse popoldne se že igra user posted image , jutri pa ponovi vajo pri babi user posted image

Lp

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
2.4.2010 19:05:38   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

ja vem da se prej ne zbija, me je zanimalo za vsak slučaj če bo ponoči spet panika... čez dan je bil ok user posted image ... za operil mi je pa rekla ne pred enim letom, čeprav takole s fiziološko vem da se uporablja... če ne bo kmalu boljše bom še jaz poizkusila ....
Ko ga danes opazujem kaže vse znake tega, da mu izrašča zobek, ampak se mi zdi še čist prekmalu user posted image

Lepe praznike vsem, midve z malo sva že včeraj pobarvali jajčke, potico peče babi user posted image , suho meso je kuhano, hren tudi v hladilniku user posted image , jajčka ki jih je poskril velikonočni jajček sva že poiskali user posted image , darilo sem ji dala, vse popoldne se že igra user posted image , jutri pa ponovi vajo pri babi user posted image

Lp

Medve z Emo sva dobile v bolnici Operil, zjutraj eno kapljico in zvečer eno, pa je bila stara en mesec, ko je pri dveh mesecih spet imela zamašen nosek, sem ji zvečer tudi dala po eno kapljico Operila, je tudi lažje dihala in spala.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
2.4.2010 23:50:39   
tintara
Evo me, se pokorno javljam! Ma saj sem neki vmes odgovarjala, pa me je ven vrglo s sorry... in pol ni bilo več volje. No, mal mi net nagaja, no v bvistvu najin sploh ne dela, se pa šlepava pri nekom očitno, sam občasno ne prime...

Drgač visim vsak dan na netu (iščem nam naepremičnino, zaenkrat bolj brez uspeha), pol pa za sem včas zmanjka, al pa sam opreberem. Grozna sem...

Ja, mi tudi že prijemamo igrače, sam nekaj časa traja da jo prime. Pol tud že neki maha z njo naokoli. Prevali se sam so boka, včasih ima dan, da se trudi na trebuh zvrnit, pol pa kar pozabi na zadevo za 14 dni.

Na glas se tudi smejemo. Jemo še vedno samo mami mlekec, ker je mami tako najbolj enostavno. Ma, pa tak mali je še...

Zaenkrat smo zdravi, sam Nadja je šla ta teden v vrtec, pa že od srede smrka. Čakam, da se stvar preseli na Vaneta.

Zbujamo se kar anenkrat ful, po 3 do 4x na noč. Zakaj, pa še nisem uspela ugovotit. Ma je bilo pričakovano, ker se mi je pri prvih dveh isto zgodilo, sam pol je pri Gašperju trajal sam kak mesec ali dva, pri Nadji pa skor do enga leta.

Didi: kako je z vašim učkom? Pri nas AB sicer nekaj prime, tako da stvar postane znosna, sam je po prenehanju  dajanja AB, po dveh dneh stanje spet slabo.  Sem zadnjič še soseda spraševala (Araz vajinega zdravnika) in je svetoval, da dam kapljico AB tudi skozi nosnico. Ampak tudi on mi je napovedal širjenje nekega grdega dne...

Vesele praznike, mi jutri šibamo na Koroško k sestri. Bomo kar tam farbal pirhe, pa itak majo pri nas zdaj trije RD in bo poleg potice še torta.

T

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.4.2010 7:25:43   
METULJ1
Dobro jutro,

tud jz vsem želim vesele praznike. Zdej pa še eno vprašanje. A vse svoje biserčke vizte že v športnem delu vozičkov??

PA PA

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.4.2010 7:38:30   
araz
Dobro jutro,

Meni je pa včeri zvečer uspelo potico spečt (moja prva)user posted image . In to kokosovo. Sem jo ravnokar probala in je fantastična.

Joj, moja Zoja se tud zadnje čase kar nekaj zbuja ponoči. Pa tud ne vem zakaj. Ji dam dudo pa potem nazaj zaspi za kakšne dve urci pa potem spet nekaj jamra, pa zajoka, ... Vglavne moje spanje je bolj slabo.

Danes bomo šli pa v Arboretum. Imajo razstavo dinozavrov in orhidej.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.4.2010 9:10:28   
KulGirl
Jaz je še nisem dala v športni del vozička. Se še kar v košari furava.
Zdaj, ko so prazniki sem kar malo žalostna, ker ne bom jedla čisto nobenih dobrot. Nič, nada, nienteuser posted image Zaradi male sem na dieti brez mleka, jajc, svinjine ... Tako da odpadejo vse sladkarije, čokoladie, pirhi, šunkice, potičke... Občasno si kar malo želim, da bi bila na adaptiranem mleku. Sem grozna.
Sicer pa se je včeraj 3x obrnila s trebuha na hrbet. Ko je pristala na hrbtu, je gledala ko čukec, ker ji ni bilo najbolj jasno kaj se je zgodilouser posted image Ko se je prvič, sem mislila, da se je samo po naključju, potem pa se je še dvakratuser posted image Ta vikend bomo bolj leteči. Danes eni stari starši, jutri drugi, v ponedeljek pa prijatelji. Upam, da bo user posted image pridna in bo dobro prenesla ves ta šunder. Cele dneve gleda samo mene in potem zna kr orng jokat, če jo prime kdo drug. No saj se sploh ne mara več nosit po rokah. Ji ne paše. Je raje cel dan ali v igralnem centru, ali pa v ležalniku.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.4.2010 9:28:32   
evangelie
Zaradi male sem na dieti brez mleka, jajc, svinjine ... Tako da odpadejo vse sladkarije, čokoladie, pirhi, šunkice, potičke...

Tudi jaz...ampak na srečo nisem ravno ljubitelj klobas, potic ipd. Pa vsaj ne bo slabe vesti, da smo se ćez praznike zrediliuser posted image

Zunaj je spet soooonček, čakam, da se VItan prebudi, potem pa jo mahneva na en dolg sprehod, potem pa barvanje pirhov, zvečer, ko pride ati iz službe bom pa spekla še perece (velikonočne kruhke v obliki kitk), ker gremo jutr k njegovim na zajtrk...Jaz jih itak ne smem jestuser posted image

Aha, prebuja se....

lp

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.4.2010 13:14:28   
kejti

Osebno sem mu dvignila na upravni enoti. Poslikala sva ga kar doma in odnesla slike fotografu in je on izbral tisto najboljšo.

Drugače je malo prehlajen, kako vi kaj ukrepate v takšni situaciji? Kiha in smrka.
Lepe praznike!

Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.4.2010 19:58:43   
Lenč.i
Mi smo tudi bili danes pri babici. Se je naša user posted image  pestovala pri bratrancih in sestričnah in je bila zelo pridna. So ji peli pesmice, ona se je pa smejala.
Jaz je tudi ne bom dala še v športni del vozička, čeprav ima GT3 možnost popolnega ležanja. Je tako lepo v zavetju vetra v košari. Naša je še majhna in se nam nikamor ne mudi.
Danes smo vse bolj redkobesedne, se vidi, da so prazniki. Lepo jih še naprej doživljajte ob nasmehih vaših biserčkov.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
4.4.2010 8:11:00   
METULJ1
Lenč.i - športni del vozička. Sej tud naša je še majhna. Danes stara 3. mesece in se tud men zdi, da je v košari v popolnem zavetju. Hec je pa v tem, da če je mala budna, skoz dviguje glavico, ker zgleda hoče vidt, kaj se dogaja zunaj košare.

Sicer jo bom pa verjetn vseen kar še cel april vozila v košari, v maju, ko bo pa že res bolj toplo, bomo pa otvorili sezono športnega vozička.

Pozdravčki

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
4.4.2010 10:52:38   
*nivea
vesele praznike še od naju s Tajo

mi mamo tudi še košaro, je kar fajn, glede kak pri nas danes veter piha. nič lepo vreme ni. škoda.. user posted image v športni del jo bova dala verjetno čez kaki mesec, če gospodična zdrži do tačas...

Taja pa ni rada na trebuščku, tak da niti kravice ne pasemo radi. jo poskušam čim večkrat dat na trebuščeka, sam kaj ko mi vedno protestira..

sicer pa smo mi že malo začali papati GH, malo korenčeka, pa malo banane.. in moram priznati, da je mala navdušena. celi čas z usti kaže da bi ona še več papala user posted image

lepo se mejte

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
4.4.2010 11:01:12   
blondy_81
Vesele praznike želiva tudi midve z Manco user posted image user posted image
Midva sva se pa včeraj odločila, da jo dava v športni sedež. Je na sprehodu tako tulila v košari, ko sem jo pa vzela ven in je gledala naokrog, je bla pa vsa zadovoljna. No danes na žalost ni lepega vremena, da bi ga sprobali.
Midve sva tudi začeli z GH, pa ji korenček ni preveč všeč. Ste pa ene zgodnje z GH. Manca je tretja najstarejša tukaj pa smo šele v tem tednu začeli. Mi je tudi patronažna rekla, da brez veze prej.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
4.4.2010 16:25:34   
tintara
Hm, hrana, mi še nismo začel, mi je dojenje ful bolj na kamot. Čeprav zdaj ga vidim, da če ga imam v rokah in kaj jem, da bi on tudi. No, počasi bom že, mogoče bom počakala da bo korigirano 4, morda tudi ne. (saj to bo itak kmal).

Evo, zdaj sem pa jaz bolna. Sem mislila, da se bo Vane nalezel, pa sme se jaz. No, upam, da pri tem ostane. Smrkam, grlo peče, vročina... Tak da imam frej in grem lahko spat.

Športni del: mi smo še v košari, se mi zdi, da boljše spi, lčeprav se pri nas tudi čisto poleže. Sam se spomnim še od Nadje, da je bila ful micena glede na ogromnost vozička (Freestyle) in smo jo kar pol v Gašperjevem vozil (Pliko P3). Pa še za avto je bolj kamot za dat. No, za vozit pa ni tolk fajn.

Nič, grem res počivat. T

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.4.2010 20:50:54   
Zibka
Kako kaj naši želodčki? user posted image Moj se malo pritožujeuser posted image user posted image

Sem se pritoževala, da moja Klara ne prijema igrač, pa je akr naenkrat začela. Danes je celo z obema rpkama prijela grizalo in ga kar nekaj časa grizljala. Ufff, se mi je oddahnilo. Saj bo...počasi naprej...
Kravice pa rada pase.

GH : jaz nimam začeti z uvajanjem gh vse do 6.meseca, če bom le uspela polno dojit. A ima še katera tak plan?

Košaro imam namen čim dlje uporabljati- zaenkrat Klara še lepo leži in pe vedno večinoma spi, tako da kot kaže bo še šlo. Sem zadovoljna, ker leži na ravni podlagi in ker ima zavetje..

Lepo praznično vzdušje še naprej...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.4.2010 22:17:13   
*nivea
user posted image

DECEMBERSKI BISERI 2009

Datum        Ime (starost)      PDP         Ime otročka    Teža      Velikost

25.10.09    Ninča77(32)     15.12.09     Matevž         3360 g      49 cm
26.10.09    tintara(32)       14.12.09     Vane           2000 g      43 cm   

02.11.09    blondy_81(28)  07.12.09    Manca           2800 g      49 cm 
11.11.09    lana24(?)          08.12.09     Aljaž           2660 g      51 cm   
22.11.09    Sasi_M (29)      06.12.09      Narja           2550 g      48 cm 
27.11.09    orhideja75 (34) 04.12.09     Tomaž         3480 g      53 cm
27.11.09    katja.nero (31)  2.12.09     Tarik           3170 g      50 cm 
30.11.09    robika (?)          01.12.09      Lana          3310 g      49 cm   
01.12.09    malažabica (33)   06.12.09     Dea          3820  g     51,5 cm    
02.12.09    anaj22 (25)       12.12.09     Nejc           3850 g      55 cm  
04.12.09    neanja duo (?)    03.12.09    Martin         4000 g      55 cm  
05.12.09    nataša28 (29)     25.12.09    Danaja        3820 g       50 cm
05.12.09    metkara (28)     3.12.09      Julija         3440 g       51 cm
05.12.09    dreamz (29)      17.12.09    Samuel        3540g        52cm
05.12.09    kaja13 (?)         10.12.09    Uroš           4060 g       54 cm
05.12.09    terida (31)         02.12.09    Primož       3760 g      52 cm
07.12.09    *nivea (28)       10.12.09     Taja            3130 g      49 cm
07.12.09    martinca (24)     07.12.09    Filip           3800 g      52 cm
07.12.09    zoya88 (?)        20.12.09    Tarik           2760 g        48 cm  
07.12.09    babysurprise (?) 18.12.09      Bor            3170 g      52 cm
08.12.09    MiNa* (?)           24.12.09     Filip           2980 g       50 cm   
09.12.09 
   Anuš (30)         17.12.09      Taja       
    3000 g      50 cm
09.12.09    neža7 (28)         16.12.09    Aljaž          3400 g       52 cm

10.12.09    araz (?)              16.12.09     Zoja          3220 g      50 cm 
10.12.09    *katika* (23)      10.12.09     Tibor         3310 g      48,5 cm
10.12.09    pipika 13 (?)         28.12.09     David          3400 g     52 cm 
11.12.09    Lenč.i(22)           xx.02.10     Urška          g       cm
11.12.09    Puffy (?)             14.12.09     Kaja          3500 g      53 cm 
11.12.09    pikapoka78 (?)    22.12.09    Tomi           3270 g     51 cm
11.12.09    *kristy (?)           12.12.09    Peter          3100 g     51 cm
11.12.09    d4rj4.84 (?)         28.12.09      Rok             3520 g     51cm   
12.12.09 3peresnadeteljica(35) 16.12.09 Katarina       3990 g    53 cm
12.12.09    busi.gaja (29)       ?.12.09                                g        cm
13.12.09    ShopGirl (24)      10.12.09     Kaja           2950 g     50 cm
15.12.09    Afrodita1 (?)       15.12.09     Kira            3530 g     51 cm
15.12.09    Elly79 (30)          15.12.09    Gašper        3270 g     50 cm 
16.12.09    zalbi (29)            09.12.09    Žane           3520 g     52 cm 
16.12.09    summmer725 (25) 11.12.09    Anže          4200 g     53 cm  
17.12.09    Zibka (26)           08.12.09    Klara           4440 g     55 cm
17.12.09    vijolca (28)         16.12.09    Erika           3265 g     51 cm
17.12.09    evangelie (27)      ?.12.09     Vitan           3700 g     53 cm 
18.12.09   *mirjam* (28)       11.12.09    Jakob          3630 g     52 cm 
18.12.09    tf (31)                16.12.09    Špela           3620 g     52 cm
18.12.09    mala bejba (27)     28.12.09  Sara             3630  g    51 cm
19.12.09    nezy (24)            25.12.09    Anže           3370 g     53 cm 
19.12.09    Tincy90 (19)       12.12.09    Alisa            3450 g     52 cm
19.12.09    vagica (28)          17.12.09    Gal              3600 g     52 cm
19.12.09    kajkakr (20)        19.12.09   Kristjan        3760 g     52 cm 
19.12.09    KulGirl (?)           12.12.09    Zala            3440 g      52 cm
20.12.09    ammam (?)          14.12.09    Eva             3760 g      52 cm
20.12.09    1čebela (34)        26.12.09    Neža           3110 g     50 cm  
21.12.09    maya2 (?)            10.12.09    Tomaž         3820 g     55 cm 

21.12.09    mel* (?)               16.12.09    Lukas          2950 g     49 cm  
21.12.09    taraji (37)            27.12.09    Iris             3330 g     51 cm
22.12.09    riba83 (26)          19.12.09    Amadej        3940g     50,5 cm 
24.12.09    Tulpika (34)         19.12.09    Arne           3730 g     53 cm 
25.12.09    zmajči25 (32)         31.12.09   Sofia          3165 g     51 cm  
25.12.09    Kika99 (28)         02.01.10      Anja         2860 g      49 cm 
26.12.09    *Mojca* (27)         27.12.09    Sara            3240 g     52 cm 
26.12.09    marusi (31)           25.12.09    Maj            3090 g      50 cm 
27.12.09    punsha (28)           01.02.10     Enej        2500 g     47 cm 
29.12.09    Tasmanskivrag (29) 20.12.09    David         4110 g      54 cm
30.12.09    kleopatra28 (?)      30.12.09    Safija         3780  g     50 cm 
01.01.10    ROmama (33)           30.12.09    Ema            4030 g     52 cm 
02.01.10    Momtobe (28)       25.12.09    Sebastjan     2830 g     48 cm  
04.01.10    METULJ1 (28)       30.12.09    Laura           3730 g     53 cm  
05.01.10    pipika 13 (?)         28.12.09     David          3400 g     52 cm    
xx.12.09    DiDi* (?)               xx.12.09     Niko                   g        cm  

29 user posted image  : 39 user posted image

user posted image           

< Sporočilo je popravil *nivea -- 4.4.2010 22:19:50 >

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
5.4.2010 7:55:54   
evangelie
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Sem se pritoževala, da moja Klara ne prijema igrač, pa je akr naenkrat začela. Danes je celo z obema rpkama prijela grizalo in ga kar nekaj časa grizljala. Ufff, se mi je oddahnilo. Saj bo...počasi naprej...

Hehe Zibka, tudi Vitan jih je začel! Se vidi, da sta na isti dan rojena user posted image

Kravice pa rada pase.

No, to pa našemu gospodiču še vedno ne odgovarja...ne more z nogicami migat:user posted image

GH : jaz nimam začeti z uvajanjem gh vse do 6.meseca, če bom le uspela polno dojit. A ima še katera tak plan?

Tudi jaz....sej bo potem še dovolj časa za pljuvanje user posted image

Košaro imam namen čim dlje uporabljati- zaenkrat Klara še lepo leži in pe vedno večinoma spi, tako da kot kaže bo še šlo. Sem zadovoljna, ker leži na ravni podlagi in ker ima zavetje..

Jaz jo mislim dokler ne bo bolj toplo...sem pa opazila, da tudi že hoče ven gledat in mu včasih, ko je buden in tečko, dvignem naslonjalo v košari, da lahko malo ven kuka...pol je pa ok, je pravi radovednežuser posted image

Lepo praznično vzdušje še naprej...

Sem opazla, da mi je uspelo vsak komentar z drugim odtenkom napisatuser posted image Talent pačuser posted image

< Sporočilo je popravil evangelie -- 5.4.2010 7:57:41 >

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.