tintara
|
Evo me, se pokorno javljam! Ma saj sem neki vmes odgovarjala, pa me je ven vrglo s sorry... in pol ni bilo več volje. No, mal mi net nagaja, no v bvistvu najin sploh ne dela, se pa šlepava pri nekom očitno, sam občasno ne prime... Drgač visim vsak dan na netu (iščem nam naepremičnino, zaenkrat bolj brez uspeha), pol pa za sem včas zmanjka, al pa sam opreberem. Grozna sem... Ja, mi tudi že prijemamo igrače, sam nekaj časa traja da jo prime. Pol tud že neki maha z njo naokoli. Prevali se sam so boka, včasih ima dan, da se trudi na trebuh zvrnit, pol pa kar pozabi na zadevo za 14 dni. Na glas se tudi smejemo. Jemo še vedno samo mami mlekec, ker je mami tako najbolj enostavno. Ma, pa tak mali je še... Zaenkrat smo zdravi, sam Nadja je šla ta teden v vrtec, pa že od srede smrka. Čakam, da se stvar preseli na Vaneta. Zbujamo se kar anenkrat ful, po 3 do 4x na noč. Zakaj, pa še nisem uspela ugovotit. Ma je bilo pričakovano, ker se mi je pri prvih dveh isto zgodilo, sam pol je pri Gašperju trajal sam kak mesec ali dva, pri Nadji pa skor do enga leta. Didi: kako je z vašim učkom? Pri nas AB sicer nekaj prime, tako da stvar postane znosna, sam je po prenehanju dajanja AB, po dveh dneh stanje spet slabo. Sem zadnjič še soseda spraševala (Araz vajinega zdravnika) in je svetoval, da dam kapljico AB tudi skozi nosnico. Ampak tudi on mi je napovedal širjenje nekega grdega dne... Vesele praznike, mi jutri šibamo na Koroško k sestri. Bomo kar tam farbal pirhe, pa itak majo pri nas zdaj trije RD in bo poleg potice še torta. T
|