ROmama
|
Dobro jutro Moja je danes spet spala do šestih zjutraj, sem imela čisto mokro pidžamo od mleka, imam srečo, da mi ven steče, drugače bi kak mastitis fasala. DiDi* - tudi jaz nimam izkušenj s sorom, upam, da se ga kmalu znebite. Premaknjena ura - mene nič ne moti, ker imamo bolj jutranje otroke, pa je zdaj ravno prav za vstajanje. Se spomnim, da sem pri Lukcu bolj gledala na uro, takrat ko se je pramaknila, zdaj pa se vsi štirje obnašamo čisto po občutku. Moj se je že tako spijaznil s tem, da ne gleda več poročil ob sedmih, pa tudi zunaj sta bila včeraj do sedmih, medve z malo pa do pol šestih, je tako spala na zraku. Blondy - če mala in ti nima vročine, gresta po moje lahko ven. Izgleda, da ena od druge dobivata prehlade. Jaz sem mojo takrat ko je kašljala kar z materino dušico od Justa mazala, ampak ne direktno na kožo, ampak na spodnji body. Se mi zdi, da ji je pomagalo. Dugače se mora zjutraj pa tudi skašljat in skihat, ker se kar precej sliši šmrkeljčkov v grlu. Zeleno blato - Ema do zdaj še ni imela zelenega blata, Luka pa kar kak mesec. Eni pravijo da je zeleno od krčkov, drugi od hitre prebave, pa tudi eno vražo sem na ta račun slišala, in sicer če otroka po temi zunaj nosiš. Spanje v vozičku - moja tudi v vozičku hitro zaspi, ampak za enkrat mi je še ni uspel oprestaviti iz vozička v posteljico, da bi naprej spala. Včeraj sem jo kar pustila spati pred hišo, mi je moj rekel, če se ne bojim, da bi mi jo kdo ukradel, ker Luka nisem pa nikoli puustila zunaj. Smo se namreč preselili sem, pa kar nisem imela zaupanja. ShopGirl - bravo za Ikeo, zanimivo da Kaja ni bila lačna. Pa super za kosilo, midva sva šla prejšnji teden skupaj na kosilo z Emo, pa ni hotela biti v jajčki, tako da je najprej eden pojedel, potem pa drugi.
|