ROmama
|
Dobro jutro, kako ste kaj? Mi smo spali do pol šestih, potem pa obe budilki pokonci, midva z atijem bi pa še spala. Ejejej, kaj bo to, ko bo treba pa v šolo, bosta hotela pa spat. Sem mislila iti na sprehod, ko je prej tako lepo sonček zasijal, pa grem na drug konec hiše, pa čisto črno, zdaj je pa že dež. Tamala pa ful sitna, bi ji po moje prav pasalo malo vozičkanja, meni pa tudi. Moja se tudi ne jezi, če ji dam kapico gor, smeje se zdraven. Jo imam pa tudi v avtu pokrito za nekrat, v navadno bombažno, ker nimamo ravno novega avta, pa se mi zid, da bi lahko od kje popihalo. Sem malo panična, drugače pa tavečjega zdaj ne silim več s kapo, saj pravijo, da vnetje ušes ne dobijo zaradi vetra. ShopGirl - super za Ikeo in za vaju s tvoijim, da bosta sama. Jaz sem ravno včeraj sanjala o tem, kdaj bova midva lahko šla sama na sprehod, mogoče čez enih 10 let , No saj jih bova že prej kdaj pustila pri babici pa dediju, jaz misli ma to, ko jih lahko sama pustiš kdaj doma. Verjetno se bova s tamalo vseeno odpravile ven, bova pa pod streho pred hišo. Lep dan, kljub dežju.
|