|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
26.3.2010 14:04:29   
Lenč.i
IZVIRNO SPOROČILO: Puffy

Sem pozabila prašat v posvetovalnici glede krvne skupine - v materinsko mi niso nič napisali, tako da ne vem al sploh ob rojstvu naredijo preiskave al ne. Kera ve? user posted image

Jaz sem že v porodnišnici vprašala glede krvne skupine in so mi dali potrdilo, samo naša je bila na intenzivni negi - najbrž je zaradi tega imela to analizo. Ne vem, če jo imajo vsi.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
26.3.2010 14:21:36   
araz
Ne morem verjet, ampak moja Zoja že skor 1 uro spi in to v svoji postelji. Zgleda je tud ona bolj vremenska user posted image .
Imam tak mir, da mi je prav čuden. Še radia nimam prižganga. Mi kar paše mal tišine.

Mene tud zanima katero krvno skupino ima Zoja? Pa mi tud nikjer v materinski ne piše. BOm naslednjič vprašala, ko bova imele pregled, kako lahko izvem. Verejtno bo pa potrebno vzeti kri in poslati na zavaod za transfuzijo, da bodo tam analiziral.

Puffi a tvoja je bila pa v nogo cepljena. Mojo so pa kar v rit piknil. Verjetno zato, ker ima tud kar orng mišelinke pa verjetno igla ne bi prišla do tja kamor mora user posted image .
Je pa tvoja že kar velika punca.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.3.2010 14:33:17   
tulpika

mi smo pa že v porodnišnici zvedeli katero krvno skupino ima Arne. Verjetno zato ker sem jaz Rh negativna in so morali pogledati katero krvno skupino ima tamali...če bi imel pozitivno bi jaz morala dobiti še eno injekcijo...ker je pa negativec tako kot jaz jo pa nisem dobila.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
26.3.2010 15:21:18   
d4rj4.84
Puffy, ko sem jaz dala malemu delat osebno sem rabila sliko in rojstni list. šla sem v sredo, dobila sem pa jo v ponedeljek.

a mogoče katera uporablja električni aspirator za nos?

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
26.3.2010 15:45:33   
taraji
No, to je pa res dobro vprašanje glede krvne supine - jaz tudi ne vem katero ima naša.

Puffy in araz - naša ima šele mišelinke saj kolikor se spomnim araz koliko je Zoja težka - naša je dolga 62,5 tehta pa 6640 - ni mi jasno po kom je to dete, saj sva oba z možem bolj suha. Je mož že zadnjič rekel, da bo morala malo pogledati, če po bloku hodi kakšen debel rdečelas poštaruser posted image user posted image user posted image user posted image - na svetlobi ji lasje potegnejo skoraj malo na rdeče.

Ja, naša je danes tudi malo vremenska, pa kar spi nekaj.
Za kosilo bo pa musaka - se že peče in solata.

Je pa danes res takšno zaspano vreme - meni bi tudi pasalo kakšno kitico oddremat - no mogoče ko pride mož domov mi celo uspe.

< Sporočilo je popravil taraji -- 26.3.2010 15:46:07 >

La vita e bella

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
26.3.2010 15:48:04   
taraji
O, tulpika ma pa novo slikco - kolk je pa luštkan Arne - tako veselo gleda v svet

La vita e bella

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
26.3.2010 16:01:05   
tulpika
Hvala Taraji user posted image .
Moja skrita želja je pa, da bi 1x mela punčko z rdečimi laski user posted image . Noro luštkane so mi take bejbike.

Mogoče pa Arne pride tud v vaše kraje kaj osvajat vašo Iris....za zdaj osvaja samo Zojo od Araz (k sta skor soseda).
Danes na sprehodu sta bila celo oba budna sam se še nista čist vidla user posted image . Mal jima je bilo nerodno user posted image .

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
26.3.2010 16:15:31   
Lenč.i
Jaz sem tudi RH- in sem dobila krvno skupino. Mogoče pa je kaj na tem.
Vse imate take lepe slike. Kako pa to naredite? Lahko dobim kak napotek?

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
26.3.2010 16:31:52   
araz
Taraji, moja je bila pred enim tednom težka 6050 in velika 59,5. A veš, da tud Zoji na svetlobi lasje potegnejo na rdečkasto oz. bolj na oranžno, drugače so pa še kar temni. Itak bo pa verjetno blond, ker sva tud midva oba svetla.

Tulpika, a veš da sem predvčerajšnjem v parku vidla eno punčko (po moje staro tam nekje 4 leta) z rdečkastimi lasmi spetimi v dve kitke in mal pegic je imela. Tko je bla luštna, da sem jo kar gledala. Mal porajti, ko se bodo z vrtcem sprehajali po parku, mogoče jo boš vidla.
Jest zdej ful gledam te punčke in razmišljam kakšna bo moja pri teh letih.
Ej, ful simpatična fotka tvojega Arneja. Bo imela pa Zoja kar velik dela, ker so sami fantki v njeni bližini. Nisva še nobene punčke spoznale.

Zoja pa spet spi user posted image .

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
26.3.2010 19:27:13   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

mi smo pa že v porodnišnici zvedeli katero krvno skupino ima Arne. Verjetno zato ker sem jaz Rh negativna in so morali pogledati katero krvno skupino ima tamali...če bi imel pozitivno bi jaz morala dobiti še eno injekcijo...ker je pa negativec tako kot jaz jo pa nisem dobila.

isto, s tem da je pozitivna, jaz pa dobila inekcijo.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
26.3.2010 19:27:32   
Tasmanskivrag
Hoj, hoj!!!
Kapica: no, naš je eden izmed tistih, ko se začne na glas smejat, ko mu dajam kapico gor. Smo se zadnjič, ko sem imela obiske, prov smejali ko sem mu kapico gor dajala. Očitno mu je všeč, četudi ne gremo pol ven. Se pa zna razjezit ko mu jo dol dajem. Se pravi: kapa je zakon! Jo bo pa pomoje treba še kar lep čas nosit, ker kapa nima funkcije pokrivanja ušes, ampak zaradi izgube toplote, ki je največja pri glavi, ko pa ima takšno površino. Takšna so bila navodila moje patronažne.

Kam bodo pa nešega cepili? Povsod sam špehec, bojo mogli kakšno kost najt pa tja cepit. Me prov zanima teža.

Našemu pa igralni center ni več všečuser posted image . Se začne ful dret notri. Pol mu pa samo moj poušter dam pod hrbet, da je malo dvignjen in tako lahko preživi kakšno uro ali pa še več. Očitno mu grejo tiste viseče igračke prov na živce. Noče jih več. So mu njegove rokice čist zadosti. Kr neki.
Pa dostikrat, ko je v naročju, sem opazila, da mu postane vroče in rata kr tečen in tuli. Sem se že parkrat nategnila in sem mislna, da je lačen in naš je seveda pojedel, požerušček, čeprav je jedel pred 2 urama - smo na AM. Nč čudnega, da je tak bajsek. Ne vem če ne bomo mi tut kmal pri pol leta na 11 kg user posted image !

Kako ve uspavate čez dan svoje user posted image ? Razen v vozičku. Zaspijo na ziziki, jih nosite?

Pozdravček vsem!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
26.3.2010 19:49:02   
Tasmanskivrag
Pozabila: na našem koncu se je v roku 4 mesecev rodilo 6 fantkov. Bodo mogli jit naši kar daleč po svoje izvoljenke, na domačem terenu bodo imeli bolj mal izbire user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
26.3.2010 19:53:53   
tulpika

Lenči: Izbereš si eno sliko, narediš njeno kopijo in jo nekam shraniš, na kopijo klikneš z desno tipko na miški in izbereš "open with paint", če imaš XP izbereš image in nato opcijo stretch/skew, če imaš pa windows7 pa izbereš resize in se ti odpre okence resize and skew. Zmanjšaš na čisto majno slikco in nato shraniš. Potem pa jo "pobrowsaš" na ringaraji in se ti pokaže avatarček.
Če ne bo šlo....mi pošlji sliko pa bomo uredili user posted image .

Araz: ja ja...bo mela Zoja kr velik izbire...sej jo vsakič spoznam z drugim fantom user posted image .

Tasmanskivrag...user posted image tale vaš pobek je pa car, da ma tko rad kapico. Eden redkih.

Neposredna povezava do sporočila: 1863
26.3.2010 21:14:58   
ShopGirl
tulpika, enako je pri nas; jaz sm rh minus in mala tudiuser posted image  za krvno skupino mi je pa ušlo iz spominauser posted image

mate pa tko lepe slikce od vaših sončkov, punce! prav vsi so lepiuser posted image in lepeuser posted image

tasmanskivrag, men Kaja zaspi v naročju z dudo, al pa med dojenjem (dojim v leže). Full mi jo je težko dojit v sede, ker je kar težka že...

kapa, sem se mal pogovarjala z drugimi mamicami, pa pravjo da pri 15-ih stopinjah dojenček ne rabi več kapice. bi se kr strinjala...moja je vsa nervozna ko ji dam kapo gor.

danes je bil pri nas čisto normalen in miren dan, kot da se včerajšnji kraval sploh ne bi zgodil. Drugač pa glede prehrane; nč posebnega nism jedla. za zajtrk kruh in topljeni sir (namaz), za kosilo pa piščančji file z njoki. That's it...
Mogoče se je preveč zraka najedla med dojenjem - ne vemuser posted image

Skratka...jutr greva v Ikeo, mala bo v varstvu pri moji mami in sam upam da ji bo hotla jest po flaški. Mam še neki svojega mleka...če bo premalo mamo pa še AM. Če bo lačna bo že jedla - ane? Sj me full skrbi, pa mal mam slabo vest, ampak me mami krega kr nikamor ne grem brez nje in pravi da je že čas da sm mal sama s svojim dragim. Uff, bomo vidli kako se bo to izteklo...

Lep vikend!

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
26.3.2010 22:00:44   
Tasmanskivrag
ShopGirl ti samo uživaj v Ikei!!!!! Mami ima čist prav! Boš vidla kako bo pasal!

Lep vikend!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
27.3.2010 8:39:09   
Lenč.i
Dobro jutro s kavicouser posted image .
Tulpika, hvala za napotke za slikico. Pomanjšala sem, zdaj moram samo še pogruntat, kako jo na RR spravim. Če ne bo šlo, ti jo bom pa res poslala.
Naša user posted image  je pa včerajšnje krčke prespala, s tem pa tudi kopel. Je zaspala ob 19.30 in je nisem mogla zbudit do 21.30. Potem je le pojedla in spala naprej. Zdaj pa res ne vem, čemu tisti joki prejšnje dni: je pomagala ne solata, kapljice ali pa se je že pozdravilauser posted image user posted image . Malo solate bom spet začela jest, ker jo imam rada, pa še regrat je na jedilniku.
ShopGirl kaj lepega nakupi, vse pa uživajte na sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 1866
27.3.2010 9:29:46   
tulpika
evo Lenči pa je uspelo user posted image ....kakšna lepa okrogla lička user posted image
a Shopbaby ma že čopke v laseh ??? Bom morala Arneja mal na vaše konce pripeljat user posted image

< Sporočilo je popravil tulpika -- 27.3.2010 9:30:49 >

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.3.2010 9:41:14   
ROmama
Dobro jutro, kako ste kaj? Mi smo spali do pol šestih, potem pa obe budilki pokonci, midva z atijem bi pa še spala. Ejejej, kaj bo to, ko bo treba pa v šolo, bosta hotela pa spat. Sem mislila iti na sprehod, ko je prej tako lepo sonček zasijal, pa grem na drug konec hiše, pa čisto črno, zdaj je pa že dež. Tamala pa ful sitna, bi ji po moje prav pasalo malo vozičkanja, meni pa tudi.
Moja se tudi ne jezi, če ji dam kapico gor, smeje se zdraven.  Jo imam pa tudi v avtu pokrito za nekrat, v navadno bombažno, ker nimamo ravno novega avta, pa se mi zid, da bi lahko od kje popihalo. Sem malo panična, drugače pa tavečjega zdaj ne silim več s kapo, saj pravijo, da vnetje ušes ne dobijo zaradi vetra.
ShopGirl - super za Ikeo in za vaju s tvoijim, da bosta sama. Jaz sem ravno včeraj sanjala o tem, kdaj bova midva lahko šla sama na sprehod, mogoče čez enih 10 letuser posted image , No saj jih bova že prej kdaj pustila pri babici pa dediju, jaz misli ma to, ko jih lahko sama pustiš kdaj doma. Verjetno se bova s tamalo vseeno odpravile ven, bova pa pod streho pred hišo. Lep dan, kljub dežju.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
27.3.2010 9:48:15   
Lenč.i
Ja, uspelo je. Lička? Seveda, jaz pa nekaj s težo kompliciram - smotana mami.
Joj, kje pa je dež? Pri nas na Dolenjskem še vedno sonce sije. Se moramo hitro previti, obleči pa venuser posted image .

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
27.3.2010 10:54:16   
ROmama
Okolica Polzele - pri nas je skozi dež pa sonce, dež pa sonce,... Se bomo mogli popoldne kam na obisk spravit.
Kosilo - danes bo pa pri nas musaka, njamiiii, pa mal orediča bom naredila, bomo videli, če bo kaj krčkov. V nedeljo sem malo regrata, pa ni bilo nič kaj posebnega, mogoče no, malo bolj tečkasta zvečer preden zaspi.
Rotavirus - jaz sem pa včeraj naročila ono drugo cepivo, so tri doze, upam da tudi pri tem ne bodo čez par let našli kake svinjarije.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
27.3.2010 11:21:21   
Lenč.i
Me smo pa že nazaj. Ujele smo še zadnje sončne žarke, prve dežne kaplje, grmenje in bliskanje. Ampak na zraku smo pa le bileuser posted image .
Kosilo: nekaj pri mami tašči.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
27.3.2010 11:24:07   
Lenč.i
Ja, poglej no, zdaj pa še toča pada. Pakaj bo še dol padlo.user posted image .

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
27.3.2010 11:28:58   
ROmama
Mi bomo tudi popoldne nekam šli, verjetno k babici in dediju. Pa v Spar moram za Luka po spodnje majčke - bodije, včeraj  je dec oblekel enega raztrganega, me je bilo prav sram danes zjutraj, ko sem videla. Sem ga takoj vrgla v smeti.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
27.3.2010 12:42:07   
Zibka
Živjo!

Sem že dvakrat napisala cel roman, potem pa we are sorry user posted image user posted image user posted image

Torej, da ponovim:
včeraj se nisem uspela nič javit, ker smo super spali (samo ob 3h je jedla) in sem imela potem čez cel dan ful energije. Danes pa že spet stara pesem: zaspala je ob 8h, spala do 12h, potem pa alarm ob 1.30, 3, 4, 5, 5.30, 6- vsakič je jokala, sem jo vzela k sebi, podojila (samo parkrat je pozizala), je zaspala in sem jo položila nazaj v njeno posteljico...do naslednjega alarma. Ob 6h pa nisem več mogla in sem jo pustila kar pri sebi- pa sva spali do pol osmih. Mislim, da tale moja Klara rabi samo crkljanje..ker če bi bila lačna bi hlastala za dojko ali p na koncu ne bi po parih požirkih zaspala ampak bi vreščala. In sedaj me skrbi, da me bo počasi zdresirala tako, da bo spala samo še pri nama... Neskončno je lepo ko je pri nama- npr. za jurtanje ali večerno crkljanje, samo za celo noč pa... kaj pa vem. Do 3. meseca smo govorili, da dojnečka ne moremo razvaditi, kaj pa sedaj? Ampak itak nimam izbire: če se joče, jo moram potolažit in če je to samo na tak način bo pač tako. Sicer pa jo mogoče tole kar samo od sebe mine user posted image

Pa še ena zanimivost: Klara ima igralni lok v dnevni na raztegnjenem kavču in nikakor ne zdrži tam več kot 5min sama. Masiram jo pa v sobi na tleh- tam pa zdrži tudi če je sama tut pol ure. Zdaj sem pa nesla igralni center tja in je že pol urce pridna- kaj naredi prostor ali podlaga ali ne vem kje je trik user posted image

Lenči, dokler ima pikica take lepe ličke, ni treba skrbet zaradi teže.
Shopgirl, uživaj v Ikei.
Vse imate tko lepe slikice dojenčkov.

Pri nas pa malo prši, malo sonce, malo vsega- se bomo kar oblekle in šle malo ven- sem kupila v Dm dežno prevleko za 5€ (za na vsako košaro je) in nama je že velikokrat prav prišla v vetru in rahlem dežju. Da smo vsaj malo na zraku..

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
27.3.2010 16:50:20   
zoja88
Ojla pupe!
Z Tarikom se spet malo javlama.

Moram rečti da smo končno zdravi k ribe,težki že več kod 6 kil.
Spimo ponoči dvakrat po pet ur.Podnevi še tudi kakšno.
Znebili smo se temenc.

Mam pa eno vprašanje če katera mamica slučajno daje svojem biserčku avstrijsko železo Aktifferin,mam jst za
prodati eno flaško po simbolni ceni k mi jih več ne rabimo pa so nam ostale ene cele.

Lepo se imejte in uživajte v družbi biserčkov!

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.