evangelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl A dojiš na 3h? Men se je Kaja mal bolj poredila (1kg v enem mesecu), ko sem jo začela na krajši čas dojit. Na koliko časa jo dojiš? Mi imamo tudi krizo s kilami. Prva 2 meseca malo nad 600 g kar je OK, sedaj pa samo 330 g. Pri treh mesecih ima 4.940 g in 59 cm. Smo dali kri in vodo, da vidijo, če drugače vse štima in je preblem v tem, da je bolj lenušček za papat. Ne bi rada postala obsedena z njeno hrano, ker potem otroku razviješ nezdrav odnos do prehranjevanja ampak vseeno moram pogruntat kako bi mala več pojedla. Sedaj si tudi črpam in ji dam nekaj obrokov po flaški namesto dojenja, da malo več poje. Midva se dojiva čisto po njegovi želji, ampak zelo pogosto. Čez dan bi rekla, da nekje na 2 uri, včasih na manj, če pa slučajno spi, pa na več (to se itak zgodi zelo redko). Problem pri našem so krčki, saj se dostikrat zgodi,da ga med hranjenjem zagrabi in bi še jedel, pa ne more. Je pa drugače res zelo živahen dojenček, nasmejan, vesel...Saj če nekdo toliko miga, tudi ne more ne vem koliko pridobiti na teži Pridobila pa sva tudi midva le 350g (pri 6t je pridobil 400g od porodne, pri 2m pa dodatnih 450g, skupno pri 2 m približno 1 kg), me je ful presenetilo, sem bila prepričana,da je že na 6 kg....Je pa tudi res, da je zdaj 2 dni jedel manj, ampak se mi zdi normalno, da pride takšen dan, saj tudi mi kdaj manj jemo...U glavnem , P je rekla, da zaenkrat ni panike, če pa se bo ta tendenca nadaljevala, ga bomo dali na podrobnejše preiskave, ker bi lahko bilo povezano s krčki. Bomo videli, jaz mislim, da bo vse ok...Oziroma vem, itak da bo Lenč.i sporoči, kakšna bo reakcija. Držim pesti za solato Shopgirl res je bilo super Pa še v akciji so imeli tuno v šparu Mi je pa danes spet ratalo it tečt, čeprav je slabo kazalo, ker je mali malo tečko, pa mislim, da ne od cepljenja ampak od Oleovita - je spet zaprt. Jaz mu teh kapljic ne bom dajala, se mi preveč smili revček mali...Bomo pa več na soncu! lp
|