|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
9.3.2010 15:16:38   
araz
Jest sem pa mislila, da je samo pri nas tako, da gre moj rajš na pivo al pa kam drugam, kot da bi se z tamalo mal ukvarjal vsaj takrat, ko ni v službi. Pa vidim, da smo skoraj vse na istem.
Sej jim bo še žal kaj zamujajo. Moj se je zadnjič prav začudil kako že glavco pokonci drži. Pa sem mu rekla, da jo že kar nekaj časa.
Ah, ja ti naši moški oni bi samo imeli, ukvarja naj se pa mami ......

Evo, moja danes spet neče nič zaspat. Uspelo mi je celo 5 plenic zlikat, pa kavico skuhat in vmes popit. Kosilo bo pa kar počakalo, da moj pride, pa naj ga on skuha, če hoče jest ... bom kar mal zlobna user posted image .

Zdej je pa mal moja mami prišla gor in bom iskoristila pa psa peljala mal ven, da vsaj mal do zraka pridem.

Punce držte se kljub temu groznemu vremenu.

(odgovor članu mel*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
9.3.2010 15:22:57   
blondy_81
Ah ti moški....tud jst sem že 2 dni vsa penasta na njega. Že tko sem utrujena od učenja, tamala ne spi in ima zabasan nos, pa še marsikej druzga je treba nardit. Njega morm pa vse prosit. pa on bi spal zjutraj do ne vem kdaj, ker popoldan dela. Jst nej pa za otroka skrbim, kuham, peglam, pospravljam in še učim se.
Pol mi pa očita, da zakaj se mu nič ne posvečam, pa zakaj sem zvečer utrujena, da on bi sexal, pa zakaj hodim k Manci v sobo spat, da itak ni bolna. Samo angelcare na vsake 15 min tuli, ker ima Manca zabasan nos in neredno diha. In kdo hodi k njej ob vsakem pisku...JST!!! On je sploh sliši ne. Pol pa glih dobr zaspim, mi pa še smrči na uho in pol sm sploh vsa penasta.

Oh sm se mogla mal skašlat, ker mi gre zdele 2 dni tko na živce, da ga prav težko gledam.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
9.3.2010 15:37:50   
ShopGirl
araz, pravilno,...ti kr pejt mal na zrakuser posted image  Kosilo loh počaka... Hmm, kaj pa če mu daš Zojo za čuvat ko pride in takrat skuhaš kosilo? user posted image  

Pač so egoti. Vejo, da bomo me poskrbele za otroke. Jim je jasno, da me ne mormo kar it, oni pa lahko. Oni ne dojijo, oni ne uspavajo... Če nam otrok joka ga bomo že znale potolažit. Če njim joka so čist zbegani in ne vejo kaj bi z njim. Dokler se Kaja smejčka je vse super fajn, ko zajoka al pa je sitkana je že pri meni. Al ji pa dudo tišči v ustauser posted image  Hmm...

Pazte to: ob 4h ne more zaspat po dojenju ker ma zamašen nos. In zbudim mojega, da ji greva spucat noska. Neki jamra, končno vstane. Ob 5h spet vsa nemirna, se kr popraska po obrazu...težko diha. In mu spet rečem da je treba nosek spucat. je full klel potihemuser posted image  Pol sem mu pa rekla, da če mu je tok težko vsaj to nardit zanjo pol si jo nej pa kar vzame na svojo stran postelje in proba zaspat ob njej, ko se tko matra. Klinc. Kako nej spim če se matra zravn mene?

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
9.3.2010 16:56:17   
evangelie
user posted image vsi so isti...Shopgirl, moj mu tudi dudo s kapljicami tiši za vsako figo...Ko mu pa rečem, da ga naj na trebuščka obrne in nosi, pa on tega ne zna. Pa sem mu že pokazala, pa je probal, ampak vseeno...ker to je pa res huda znanostuser posted image
Blondy, čudno ne, da nisi vsa 'voljna' zvečer, ko se ti po celem dnevu uspe stuširat in preoblečt v svežo pidzamo, ki še ne diši po otroškem bruhanjuuser posted image in bit za akcijouser posted image
Eh, sej bo, mal jih je treba še vzgojit, pa bo...Jaz sem mu ga danes, ko je prišel iz službe dala in šla za 1 uro spat, je ful pasalo, zdaj pa mali spi, ati pa kuha večerjo (je kuhar po poklicu)....Mami pa na RR jamrauser posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
9.3.2010 17:02:49   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

user posted image vsi so isti...Shopgirl, moj mu tudi dudo s kapljicami tiši za vsako figo...Ko mu pa rečem, da ga naj na trebuščka obrne in nosi, pa on tega ne zna. Pa sem mu že pokazala, pa je probal, ampak vseeno...ker to je pa res huda znanostuser posted image
Blondy, čudno ne, da nisi vsa 'voljna' zvečer, ko se ti po celem dnevu uspe stuširat in preoblečt v svežo pidzamo, ki še ne diši po otroškem bruhanjuuser posted image in bit za akcijouser posted image
Eh, sej bo, mal jih je treba še vzgojit, pa bo...Jaz sem mu ga danes, ko je prišel iz službe dala in šla za 1 uro spat, je ful pasalo, zdaj pa mali spi, ati pa kuha večerjo (je kuhar po poklicu)....Mami pa na RR jamrauser posted image

oni po moje mislijo, da kako smo me spočite, ker smo itak cel dan doma. Pri meni misli, da grem jst vsak popoldan za 2 uri spat in da pol moram bit spočita zvečer. Matr še stuširat se ne morm dokler on ne pride domov, ker nikol ne vem kdaj se bo mala zbudila. In pol se tuširam tud ob 1h ali po dveh ponoči.
Oni so pa revčki božčki, morjo delat in so utrujeni. Mi smo pa tolk nesramne, da jim otroka poturimo ko pride domov, pa še ponoči bi rade vidle, da bi oni vstajali ipd.
In pol je moj revček, k ne dobi vsak dan za sexat. Haloooo...in pravi, da ga morm tud jst razumet.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
9.3.2010 17:09:05   
araz
Ja, moj tud kar dudo tišči v usta, pa v ležalnik jo da, al pa v zibko in gre TV gledat user posted image .
Zdele jo je sicer celo uspaval in lepo pančka.
Sej počasi jih bomo že vzgojile ni hudič.

Je bila pa Zoja prejle tko boga. Zgleda so jo danes mal prej krči matral. Sva mal prejle jedle in revca tud jest ni mogla. Je tko prdce spuščala in se jokala zraven, da tud jest ni mogla. Bila je čist mokra. No nekako sva uspele pojest in celo mi ni nič zbruhala kljub trem velikim podrtim kupom. Pol sem jo pa nesla na previjalno, da sem ji dala vse plenice dol, da se je še mal lažje sprdkala. Pol se je pa pomirila.
Pa ji ravno opran bodi oblečem (prejšnji je bil ves moker od tega, ker tko čuden je in še ma je ven vrgla, ker sem jo zgleda mal preveč premetavala) se mi je pa še polulala. Pol se mi je pa tolk smejala, jest pa jezna kot user posted image . Pa sem jo lahko še enkrat preoblekla.

Zdej grem pa končno nekaj pojest. Je moj prinesel lososa, hvala bogu je hitro narejeno, ker sem res že kar lačna.

Neposredna povezava do sporočila: 1481
9.3.2010 17:21:18   
d4rj4.84
ko berem vaše poste, ko pišete kakšni so vaši partnerji se kr zamislim. jst sm tud včasih malo jezna na mojga ker se dost ne ukvarja s sničkom, ampak po drugi strani mi naredi vse, zjutraj zakuri, zavre vodo, opere flaške, skuha kosilo, posesa pa še se bi kaj našlo. me pa zanima kako bo spomladi ko bo lepo vreme ko bo poleg službe treba še kaj drugega nardit (v stricovem vinogradu)

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
9.3.2010 17:58:43   
mala bejba
Vidm d mal govorite čez partnerje pa se vam še jst pridružimuser posted image .
Moj je isti,tamalo kr u gugalnik rine sam d ma fre roke.Pa mu rečem d ne jo ne dae skoz notr pa prav d tamala tok uživa not.Sam že tko  je dost u gugalniku ko smo same.
Mama pa zmejen d jo vsak en večer uspava in je kr pridn kr se tega tiče.Sam previjat o pa noče.
Aa pa zjutri obvezno na kavo namest d bi vsaj tok počaku d se st umijem pa najem,kej hujšga d bi zamudu.
Eh bo že,ne razumejo d mamo svoje otroke najraj na svetu,sam počitek pa vseeno rabmo.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
9.3.2010 18:02:31   
marusi
no, na tem mestu moram pa jaz priznati, da imam zklatega moškega:) edino, česar ne dela, je kuhanje (v dobro vseh), sicer je pa že prej delal vse (no, dojit ga ni mogel), vse ostalo pa. in sedaj je p0o mkoje malemu bolje z njim kot z mano, se full ukvarja in ima full potrpljenja.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.3.2010 18:14:38   
taipai
ola!

hahaha, očitno je nekaj v zraku! Moj user posted image že 2 dni ne spi pr nama; pravi, da je zjutraj preveč utrujen za v službo user posted image user posted image user posted image Sva pa s princem sama, pa je prav fajn user posted image lepo spiva, čeprav sem bla jaz danes bolj v kotu, ker je rokice raztegnu in je blo vse njegovo user posted image Čeprav, ko pa pride iz službe je pa kr okj, in je velik s tamalim :)
smo se šli pa zdej vpisat v vrtec;smo imeli že dan otprtih vrat. Skor me je na rit vrglo, ko je omenila ceno: 450 EUR je polna, pol pa odvisno od dohodkov; če je sreča lahko le 80% te cene! LAH BANKROTIRAM ANE user posted image

maruši, držim pesti zate user posted image user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.3.2010 18:30:59   
taraji
Punce, zdele ste me pa prav nasmejaleuser posted image user posted image - tko vas je luštno brat ko pojamrate čez vsoje drage - pa verjamem, da prav paše malo pojamrat.

No, jaz sem mislila da sem jaz boga ko mojega moža cele dneve ni doma - zjutraj ne gre ravno zgodaj v službo pol je pa ura šest, sedem ko pride domov. Pa vedno, ko pride domov se ful ukvarja z malo, pa tudi zjutraj preden gre postori dosti stvari, ampak včasih je pač tak dan ko je mala bolj sitna in jaz imam ponavadi ravno takrat še kaj nujnega za naredit za firmo da sem prav jezna nanj ker ga ni, še posebej če v službi potegne kakšno uro.
No, ampak sedaj vidim da se res nimam kaj pritoževat.
Samo včasih pa vseeno paše mal pojamrat.

Marusi - tebi pa želim da ti čas ločen od tvojih dveh fantov mine kar najhitreje in da se vrneš k njima vsa prerojena in zdrava. Ti pošiljam kuouser posted image user posted image user posted image za pogum in boj

La vita e bella

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.3.2010 18:51:31   
*nivea
kak se je naš forum razživel user posted image user posted image user posted image

vas je prav luštno brat. zaenkrat jaz nimam problemov z user posted image , ker čuva Tajo,ko je doma, pa se vozička z njo, pa jesti ji tudi da, ko jaz kaj drugega delam. ful je taki skrben očka, pa mala je tud cela nora na njega.. kak le ne bi bla, če pa je njegova kopija user posted image

marusi user posted image user posted image user posted image user posted image

smo mi danes meli posvetovalnico pri 3.mesecih. težki smo 5430g in veliki 60cm. kolki so okej, pa naj bi široko povijali do šestega meseca, vendar sva se midva odločila, da jo bova ponoči povijala široko,podnevi pa bo brez tega. ker uživa ona v norenju ob brcanju. jaz pa ob tem ko jo gledam, kak je vsa vesela user posted image user posted image user posted image user posted image

dobili smo prvo pikico, malo se je jokcala. jo je ves naš zdravstveni dom občudoval zarad njenih dolgih lasekov in frizure ki jo ima user posted image

tak da naš dan minil veselo. zdaj pa Taja aja. malo bo morala papat, te pa se gremo kopat pa spat.. pa še prej spet jest..

toliko o naši mali. mejte se. fajn vas je brat user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.3.2010 19:22:19   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea

kak se je naš forum razživel user posted image user posted image user posted image

jp.. sam čez dedce je treba začet šimfat user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
9.3.2010 20:07:27   
Zibka
Ja, res je fajn mal pošimfat čez dedci, je takoj bolš user posted image user posted image

Nivea, zakaj pa še do 6. meseca na široko, če so kolki ok?
Mi gremo pa jutri sikat kolke, če nas ne zamete ali odnese. Upam, da se znebim teh plenic...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
9.3.2010 20:26:20   
*nivea
naš pediater praksira to široko povijanje do šestega meseca..
te mamo spet uz kolkov.

sam pravim, jaz jo bom samo ponoči povijala široko, ker čez dan se mi revica smili, ko bi ona tak rada brcala..

čao

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
9.3.2010 21:24:41   
araz
Jest moram tud do 4 meseca, ko imamo spet UZ kolkov, na široko povijat. In se mi tud revica kar smili, ker je ovirana pri gibanju in brcanju. Pol jo grem pa kar bolj pogosto previjat, in sva skor po eno urco na previjalni. Kaj to uživa, vam sploh ne znam povedat.
In res komaj čakam, da se znebimo teh plenic. Pa še rdečo ritko je zaradi tega dobila. Poleg tega ji pa še nobene hlače niso več prav.
Ima pa ravno tako kolke A1, samo zaobljeni še niso dovolj in moram zato tako povijat.

Danes smo se pa izkašljale, a ne? Jest se zdej kar mal lažje počutim.

Pa mirno noč vam želim, da bi malčki čimdlje spali.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
9.3.2010 21:53:28   
tulpika

marusi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za user posted image pa velja takoj, ko boš lahko.

še za Matevža kup user posted image

Mi smo pa danes šli na pregled, ker Arne večkrat glavico obrača v levo in občasno, ko je kaj tečkan postane ves trd, da bi ga lahko človek napol prelomil user posted image . Ima že 6,5kg in 63cm...velik fant user posted image . Dobili smo napotnico za razvojno ambulanto (to sem tudi želela zato, da mi pokažejo pravilni handling in pa vaje) pa majčkeno ima baje povečan tonus...no to nam bodo v razvojni več o tem povedali.

eheheh...kolk sem se pa do solz nasmejala vašim debatam o user posted image eheheheh tolk ste simpatične. Sej boljš da se tuki izkašljate kot pa da dobite rano na želodcu, povišan holesterol ipd user posted image .
No, jaz lahko mojega samo pohvalim s samimi 5icami. Zjutraj preden gre v službo mi pripravi zajtrk, tamalega previje...ko pride iz službe pa skrbi za njega, da lahko jaz kaj drugega postorim al pa da se sam spočijem. Skuha, pospravi, previja, se igra z njim, ponoči vstaja če je potrebno...skor kot kakšna mami...sam še dojit ga ne more...no to je edina stvar, katere ne počne. Če želi iti ven me pa prej vpraša, če mi je OK da gre na eno pijačo....no, sej jaz tud njega vprašam. En tak zdrav odnos se mi zdi. Ve da nisem iz jekla in da tudi jaz lahko pregorim.
Se je pa zadnjič zelo ustrašil, ko sem rekla da sem totalno utrujena od dojenja na dve urci ponoči...ga je tolk skrbel za mene, da sva se odločila da malega dava zvečer na flaško....ampak kot po čudežu je mali zgleda slišal, da je mami utrujena in zdej spi od 3 do 4 urce user posted image . Je veliko lažje...zdej vsaj spim 3 urce v kosu.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
10.3.2010 8:07:33   
tulpika

jutroooooo...zunaj je nova ledena doba user posted image . Spet nič od vozičkanja pffff.....

Blagor se medvedom k tako vreme lepo prespijo za par mesecev user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
10.3.2010 8:18:40   
tulpika

marusi en topel user posted image danes za tebe.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
10.3.2010 8:22:30   
evangelie
hehe, res je luštno mal pojamratuser posted image No, pa da ne bom preveč krivična (včeraj sem imela slab dan), naš ati v resnici ni tako slab....Imam kar malo slabo vest,da sem ga tako 'oblatila'user posted image

Mi smo danes hvalabogukerdrugačebisemižezmešalo spet lepo spali - prvo rundo je potegnil od 20.15 do 3.30user posted image Aleluja! Potem se je sicer do jutra spet pogosto zbujal, ampak sem se naspala....

Hotla sem vas vprašat, če ste cepile proti rotavirusu? So imeli kakšne stranske učinke?

Vremena pa sploh ne bom komentiralauser posted image

lp

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
10.3.2010 8:56:22   
blondy_81
marusi tud z moje strani kup user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image da boš čim prej doma pri svojih sončkih.

evangelie tud jst mam že par dni slabe dneve in sem zato še tolk alergična na marsikaj. Zato sem se mogla pa tukaj skašljat.

Kako ste drugače kaj? Otročki so zdravi??

Mi imamo še kar zabasan nos, pa mal vnete učke. Občasno mal zakašlja, samo to večinoma takrat ko ji nos pucam in jo zalivam s FR. Pa še ko je huda, ker ne mara pucanja nosu.
Zdele je pa tolk dobre volje. Leži vposteljici in gleda Mačka Murija, ki ga ima na steni, pa se pogovarja z njim in skos vriska.

Neposredna povezava do sporočila: 1496
10.3.2010 9:25:35   
orhideja75
zanimivo, da je nač tut začel zadnje čase nekej polivat. ko kupčka podre, je obvezno treba imet pleničko na rami, drgač se lahko takoj preoblečem. pa že tko se večkrat na dan, ker včasih lih tok čudn glavo obrača in skače po men, da gre ravno mimo pleničke. prej ni pa nikol polival. izgleda, da se preveč nabaše, pa nč ni pr miru, ko kupčka podiramo
ah moški ... kaj nej rečem... moj mi pa vse pomaga. sam mu moram večkrat rečt. če kej rečem, gre takoj nardit. da bi pa sam kej vidu, to pa ne. drgač je pa zlati očka. tolk uživa v igri z otroki

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
10.3.2010 10:17:05   
mala bejba
Hej,hej.
Mi smo meli ps včeri zvečer celo žurko.Ob 10h se je najedla,pa je trajal celo uro pa pol d smo kupčka podrle,pol pa še previjanje.Ko sm jo dala u pojstlco se je pa pobruhala,pa jo vn vzamem d jo bom preoblekla pa se mi princeska tko lepo smeji...Sm se kr topila zravn.Pol smo pa v 10min zaspale pa potegnile do osmihuser posted image
Ja moja tud že ceu tedn poliva,ne vem a se tolk  naje al kajuser posted image Temu sledi preoblacenje 100x na danuser posted image
Nosek nam še kr nagaja,sam hecn mi je d ko pa spi ji pa nč ne nagaja,tko d ne vem če je to lih zamašenuser posted image .

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
10.3.2010 10:18:36   
mala bejba
Marusi,velik objem zateuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1499
10.3.2010 10:36:05   
maya2
Dobro jutro

marusi: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja danes praznujejo tile naši user posted image pa bodmo mal prizanesljivejše user posted image user posted image

vreme: katastrofa user posted image , že ves teden nisva bla zunaj z vozičkom....

Naš Tomaž je že drugi dan tko sitenkar ni v njegovi navadi, ponoči je imel čist zabit nosek, sevedanismo ravno spali že drugo noč zapored, je pa hecna kako semaladva izmenjata, če jemala sitna je Tomaž angelček in obratno.... Mala je bila včeraj zgledno pridna... za nagrado je zvečer dobila dve štampiljki user posted image

nič spet'kliče'

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?