terida
|
Toliko časa se nisem že javila, da sploh ne vem kje začet Ninča, super, da ste doma! Zdaj je vse lažje, kajne? Pa držim pesti, da bo čim več jedel! Marusi, tudi od mene kup in ! Primož danes tako pridno spi, da komaj verjamem. Včeraj pa mi je v celem dnevu spal samo 3 krat po 10-15 minut. Se je že obema mešalo... Saj zato pa skoraj nič več ne pišem - ne utegnem! Pa to vreme - no comment. Krizice s partnerjem... Vidim, da imate iste probleme No, mi smo prvi "pok" imeli kar kmalu po Primoževem rojstvu, ko se mi je zdelo, da se mu premalo posveča (no, nič se mi ni zdelo, res ga je komaj povohal). Takrat sem mu povedala in moram rečt, da je zdaj tako priden, da nimam pripomb. Ko pride iz službe se druži z obema otrokoma dokler ne gresta spat. Če ima še kaj za delat, dela to potem. Pa tudi kar se športa tiče (enkrat na teden gre na nogomet) je še preveč požrtvovalen - je tolikokrat že odpovedal, da ga zdaj že jaz priganjam, da naj gre. Se spomnim kako je bilo s hčerko - ko je prišel iz službe domov, jo je vzel v roke, ji malo govoril, malo pel, jo enkrat nesel na obhod stanovanja, potem (približno 15 minut jo je imel) mi jo je pa vrnil rekoč: "Jaz sem svoj repertoar iztrošil, na, ti jo imej." Kot da bi jaz imela pa neskončen repertoar! V glavnem, ko bodo tile naši dojenčki malo bolj zrasli, bodo tudi očetje bolj aktivni z njimi - zdaj je verjamem marsikomu težko, ker ne ve sploh kaj naj počne s takole štruco. Tako da, punce, nič bat, saj bo bolje! Evo, se je že zbudil, pa moram šibat. Samo to sem še hotela vprašat: A vam tudi izpadajo lasje?
|