tintara
|
Marusi, zate! Groza, kaj vse se ne zgodi! Še dobro, da si pravi čas odreagirala. Upam, da ti čas čim prej mine. Je zoprno, ker je dolgih 14 dni, ampak je kar treba. Tudi pri večjih otrokih, kaj šele pri teh malih. No, se bo pa očka bolj navezal, potem pa spet ti uskočiš. Čisto tehnično vprašanje: je moral dati dopust ali so mu dali bolniško? Porodniško? Sanja svinja kukuruz, kaj. Blondy, najbrž si še kmalu dobila datum. Ne, ne vem, sam pri nas se povsod fuul načakaš. Malo poizvej, če so kje čakalne vrste krajše (če sploh še kje v SLO to obstaja). Nimam pojma, sorry. Mi imamo nonstop vnet uček. Ne pomagajo ne AB kapljice (dve vrsti), ne moje mleko, ne izipranje s fiziološko... NIČ. Samo čistim lahko in po priporočilu zdravnice masiram kanalček, sam to mi ne zgleda neki, k da pomaga. Če je prehlajen, potem je izcedka več, sicer manj, je pa skoz (mislim, da je bil prvih 14 dni brez). Ne vem kaj bi še lahko naredila, samo čakala (po enem letu naj bi se večini razširil kanalček)? Nadja ima tudi take roke, vse v enih izpuščajih, in to vsako zimo. Poleti je pša super. Ma jaz se bom kar kam preselila, k je celo leto toplo. Dobili neko kremo, ki ne pomaga, pa eno ki pomaga, sam je ne smem velik mazat z njo. Za kako alergijo nas niso poslali, sam ne vem, sprobam še eno kremo, nato pa aztežim na polno. Mi smo bili danes zunaj (kaj vse mora naš Vane prenašati). Je bilo treba po Gašperja v šolo, pa še žal mi je bilo, ker smo šli bolj pozno (okoli 12h). Sam pol sem zunaj kaj hitro ugotovila, da je sonček zelooo varljiv. Je pihalo tako hudo, da mi je skor Nadjo odpihnilo, vrečo za dež, ki je bila čez voziček, mi je pa tudi nazaj grede skoz čez voziček metalo. Kriza, naj bo že pomlad...
|