ShopGirl
|
Drage moje, vse naboljše za 8. marec!!! Danes pa tako piha in je tak mraz, da ni za vozičkanje... Čeprav ko pogledam ven pa zgleda tak lep dan, krasen sonček. Jst sm se v soboto zjutri zbudila brez glasu in s pekočim grlom... To se mi pa še ni zgodilo, da bi brez glasu ostala. Zdej neki piskam in se trudim da bi mal glasu iz mene pršlo, ko se pogovarjam s Kajo Tole dojenje me je čist "izpilo", se mi zdi da mi to full slabi moj imunski sistem. Ker Kaja si vzame kar rabi, jst pa očitno nimam tok zaloge, da bi še zame ostalo. taipai: če se full polula ali pokaka, ti bo težko katera koli plenička to zadržala brez da bi mal ušlo. Poskusi pamperske New Baby, ki imajo tudi mrežico v sami plenički in so res zelo vpojne. Jaz sem s temi najbolj zadovoljna. Če ni te mrežice se mi zdi, kot da mi direkt v kakcu leži. Dobiš jih v Mullerju, rumena embalaža, noter jih je 48...cena pa skor 11 eur. Najbrž so med dražjimi ampak jst ostajam pri njih. Sem mela že velikost 1 (newborn), zdej smo pa na 2...in je kr velika tale dvojka, velik večja kot št. 2 od enih drugih pampersk ki sm jih tut probala. So pa zelo zelo mehke pleničke. Zibka, hvala bogu da se moraš odreči samo kravjemu mleku, ker tista dieta za kandido je res grozna. Upam da se Klari lepo pozdravi ritka. Mi smo meli celo štalo (tut razjede pa full full rdeča), ko sem pojedla pomarančo. Je full dolgo trajalo da sem jo pozdravila. Momtobe, upam da je z malim boljše? Kaja je tut dobila čez vikend full full suho in rdečo kožo pod vratom. Smo ji kupili Mustelino kremo (14 eur ), pa s emi zdi da smo denar stran vrgli, ker ji najbolj pomaga bepanthen! Poskusi! V enem dnevu je opaziti veliko izboljšanje. Se mi zdi, da ji bolj ustreza ker je bepanthen masten in gost, pa dlje ostane na koži. Mustelina krema se pa takoj vpije v kožo in bi lahko skoz mazala, pa dvomim da bi pozdravla. ROmama, joj še dobro da je z Lukom vse OK! Maš dvojne skrbi... Kako je pa Ema? Hm, vi mate rumenkast šmrkeljček, pri nas je pa zelen (kr naenkrat!). Vročine ni, vse ostalo je normalno, brez sprememb. Še ena ideja kako uspavat biserčka ali biserčico Jst se uležem zraven nje in jo leže dojim. Ko vidim da se je že najedla in ma zaprte učke pa se sam še mal crklja, ji dam dudo... Pri nas deluje Ampak ji pa res dam dudo šele takrat ko že skor čisto spi. Tako uspavanje mi vzame tut pol ure ali več, ampak mi pa vsaj spi potem uro - dve, včasih tut 3. Aja Kaja še vedno full spi, se še ni zgodilo da bi bla cel dan budna. Redno gre dopoldne spat, in potem še popoldne. Zvečer zaspi okrog 21h. Še vedno jo dojim 1x na noč in potem zgodaj zjutraj okrog 5h - 6h. Gladko spi do 9h vsak dan... se naje, previje in poigra in spet spančkamo od cca. 10.30 dalje. Zdej še vedno spi Se še kaj tipkamo!
|