|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
5.3.2010 16:59:16   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: taipai

plenice: joj, sem kar obupala. SPloh ne vem več, ktere naj mu dajem. Pri milerjevih mu drekec uide ven, pri hugies je ves polulan, pamprske so pa ful trde in se mu pozna elastika, tko da sploh ne vem ktere naj še probam :S pa da so NEMŠKE!

Jaz sem zdaj prešaltala na Hoferjeve. Prej sem uporabljala Pamperske in pa Muellerjeve, a so mi prve predrage, druge pa pretrde oz. predvsem je problem v tem, da nimam nobenega Muellerja blizu in se mi ne zdi smiselno hodit tja samo po plenice. Te (Hoferjeve) pa so po ceni tam nekje kot Muellerjeve, a mehkejše. Tudi glede vpojnosti nimam pripomb. Jih priporočam. Seveda, če se ti sploh še da eksperimentirat ;)

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
5.3.2010 17:02:33   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

aja...še terido sm pozabla pokomentirat: super, da so kolki pozdravljeni!!! Široko povijanje je res mučno... a ti je zdaj kaj čudno, ko ma naenkrat toliko prostora v bodiju in hlačah?user posted image
kaja je mela sicer 1a, ampak v Postojni prakticirajo povijanje s tetra plenico do 3-eh mesecev. Jst preprosto nism zdržala in sm ukinla tako povijanje po posvetu s patronažno.

Na začetku me sploh ni motilo, se mi je zdelo, da imam vsaj kaj prijet user posted image Sčasoma pa sem se res naveličala, da ne govorim o tem, da sem ga morala oblačit v št. 68! No, medtem pa je toliko zrasel, da bo itak spet samo št. 68 prišla v poštev user posted image

Joj, mi bi morali imet posvetovalnico in cepljene v ponedeljek, pa smo zaradi bolezni prestavili. Saj mi je prav, ker najslabše je napol bolne otroke cepit, a mi je tako žal, ker ga ne bomo zvagali in zmerili. Jaz že komaj čakam, da vidim še v številkah kako veliki smo po novem user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.3.2010 17:26:17   
mala bejba
Me mamo tud s5 nosek zamašen,upam d ne fašemo s5 kšnga bronhiolitisa,ki smo ga komaj pozdravili.Pa ful je začela kihatuser posted image .
Jst bom tud nabavla inhalator,noter se daje kr fiziološka ne.
Jst sm pa ful zadovoljna s pamperskami,dj smo šle na trojko,so mal višje kot dvojka.
Pa včer smo pospravili oblačila velikosi 56user posted image ,sicer bodyji so nam še kr prav,hlačke so pa tesne že.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.3.2010 18:07:45   
Zibka
Sem šla v akcijo za glivicami in kandido in aleriijami.
Takele imam informacije:
kot je ena rekla kandido imamo vsi in je samo kadar je prekomerno namnožena in si ti slabše odporen lahko nevarna. Tisti test s pljuvanjem v kozarec na tešče pa sicer vsi delajo, vendar naj ne bi bil v nobeni strokovni literaturi omenjen, tako da tisto je kar nekaj. Zdravnica mi je povedala, da je pri nas to vnetje ritke najverjetneje Klarina alergija na kravje mleko in ne glivično vnetje. Zato ker se naša ritka pozdravi takoj sama od sebe ko neham jesti mleko. Sicer imam v dieti cel komplet: mleko, jajca, sladkor, vendar pravi da je najverjetneje (najpogosteje) mleko. Sedaj se že 2 dni držim spet te diete in je ritka že skoraj popolnoma lepa. Kot čudež, res deluje takoj. Če pa nekaj pojem takega je pa takoj vneta in razjedena. Tako da mam enostavno dieto naprej: mleko. jaz pa se bom za vsak slučaj odpovedala še jacem in sladkorju- no, sej to tudi meni ne škodi, glede na to da imam še 10kg viška user posted image

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
5.3.2010 18:41:42   
Zibka
Še plenice:
jaz sem najbolj zadovoljna z babylove (dm).

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
5.3.2010 18:49:18   
summmer725
Evo da se še jaz malo javim. Tale vreme je tok morasto in temu primerno je tudi obnašanje mojega sina. Skoz bi bil samo po rokah, pa jokca kar za brez veze, se prav vidi da mu manjka ko ne greva nič ven.
Joj kok ste ene pridne s telovadbo. Jaz sem dobila še 2kg gor, namesto da bi šla dol user posted image user posted image user posted image . ja to so pa moji bombončki pa čokoladke.
Ninča želim ti da se Matevž čim prej pozdravi, pa da  začnete uživati user posted image user posted image .
Glede prehlada  sem  vsak večer na olju prepražila kamilce, jih zavila v gazico in mu jih položila na prsa (da mu zmehča sluz) in nam je res pomagl. Sicer je ful grdo kašljal ko se je izkašljeval ampak pozdravil se pa je.
Plenice imamo tudi mi Hofrove. Terida katero št. Hofrovih plenic uprorabljaš?? Nikakr ne dobim 3-ke, 4-ka pa mu je še malo velika.
Iščem eno pametno marelo za poleti. Bi pa rada tako da lahko user posted image tudi leži notri, če slučajno zaspi. Ima katera kak predlog??

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
5.3.2010 19:15:56   
orhideja75

IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Še plenice:
jaz sem najbolj zadovoljna z babylove (dm).

enako tudi mi.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
5.3.2010 19:18:36   
orhideja75
dans smo imeli 1.cepljenje in smo bili zelo pridni. nismo nič jokcali. pa 6410g imamo, pa velki smo že 63 cm
pa dojenje nama je že čist zalaufalo. končno se dojiva na 3 urce. no, če hoče prej mu pač dam prej, sam načeloma je tm nekje na 3 urce. pa ponoč spimo cca 8 ur, včasih kej več, včasih tudi manj

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
5.3.2010 19:36:37   
araz
Heej,

Vidim, da se kar vse soočamo z podobnimi problemi.

Tud jest komaj čakam, da se znebimo širokega povijanja, ker je zarad itega spet dobila vneto ritko. Vmes sem nehala široko povijat, ker nam je bilo samo priporočeno (kolki 1A). Potem pa smo imeli drugi UZ kolkov in so rekli, da moram še kar široko povijat do naslednjega UZ, ki ga imamo v začetku aprila. Sem kar žalostna, ker imam tolk lepih hlačk, pa ji nič gor ne spravim user posted image .

Zamašen nosek se pa meni zdi "neverending story". Čez deset dni imamo posvetovalnico in cepljenja in bom omenila. Sicer je pri moji Zoji zamašen večinoma samo ponoči. Najhujše pa je zjutri. Pa tudi ponoči se mi zbuja zarad tega in pol ji grem pucat nosek. Še dobro, da potem takoj nazaj zaspi, pa ko bi vsaj jest tud lahko.

Danes sva se potepale kjlub temu, da je tko grdo pihalo.
Sva šle popoldne čez naš park in mi je blo tko hecno, ker je bila polovico parka v soncu, polovica pa v snežnem metežu.

Ninča in Matevž - mislim na vaju in Matevžu želim čimhitrejše okrevanje.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
5.3.2010 20:31:10   
Momtobe
Jaz pa ne vem, kaj je z mojim malim :( ... že tri dni se nekaj čudno "obnaša". prvi dan je imel zvečer vročino in je kar nekaj jokal in mu nič ni pasalo. drugi dan - včeraj - je bil ful dobre volje cel dan, zvečer pa ista štorija ... jok (pa niso bli krčki, pa ni ga šraufalo, pa ni bil lačen ne žejen,...). danes pa že čez celi dan nekaj spi in vmes ga prime in joka in se krega ????

a je možno, da kako nanj vpliva, ker ga ravno te tri dni mažem z eno kremo po obrazu. namreč sva bila pri zdravniku in je ful lisast po obrazu (rdeč po ličkih in neke izpuščaje in suho kožo ima). pa sem že prej ga z dvema kremama mazala, pa ni pomagalo, pa je zdravnica mu sedaj napisala en recept (v kremi je samo olivno olje in še nekaj kar naj nebi bilo agresivno in naj nebi povzročalo alergij). ampak ko sem ga danes namazala je bil ful rdeč potem - točno tam, kjer je bil s kremo namazan. tako da sem nehala. ampak a je možno, da zaradi tega joka? da ga kaj boli ali peče ali srbi???

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
5.3.2010 22:11:13   
*nivea
večer

mi mamo babylove pleničke pa smo tud zadovoljni z njimi

široko povijanje - uz kolkov mamo v torek, upam, da se rešimo širokega povijanja. sicer pa ji popoldan že ne dajem pleničk gor, pa je mala tak vesela, da lahko brca kak ona hoče user posted image

tehtali in merili se bomo tudi v torek.

je danes pri nas tud fejst pihalo, a mi smo se skrili v vozičku, taja je bla vesela, da smo bili zunaj, jaz pa tudi.. in mi je spala od 16-18.30. pa smo te danes komaj ob pol devetih se šle kopat, pa se je najedla in v momentu je spala user posted image

Taja je taki dobrovoljček, nonstop bi se smejala pa se pogovarjala.. no, ko ni lačna, ker ko je, te mamo tapravo breko user posted image

kaj sem še htela napisat? nimam pojma, idem v krpe...
lahko noč

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
6.3.2010 9:02:03   
evangelie
Dobro jutro! No, pri nas žal ne tako dobro, ker ga je spet celo noč (od 12h naprej) zvijalo. Zaspal je samo pri meni v naročju, v trenutku, ko sem ga odložila v njegovo posteljico, se je začel ful zvijat in stokat...Res ne vem, kaj je to zadnjih 10 dni, pa tako lepo jeprej spal ponočiuser posted image No, ampak zjutraj je bil pa spet dobrovoljček, pa sem kar pozabila, da sem nenaspanauser posted image

Kar se pa plenic tiče, pa sem tudi sama zelo zadovoljna s Hoferjevimi, všeč so mi tudi DM-ove in Mullerjeve, še najmanj pa v bistvu pamperske, ker so mi ful plastične. Mi je kar žal, da vsi obiski prinesejo pamperske in jih imamo še ful na zalogi. Jah, 100 ritk, 100 okusovuser posted image

Odzunaj je tako lepo vreme, mi smo danes prvič mislili it 'v hribe', pa so se nam plani porušili, ker mora user posted image cel vikend delatuser posted image

Nič, lep vikend vam želim....

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
6.3.2010 11:29:49   
natasa28
Glede plenic, mi že od začetka uporabljamo Pampers Premium, zdaj bomo iz 2 prešaltali na 3, pa ne kompliciram kupim jih kar v Šparu ali pa BC, pa sem z njimi zadovoljna, mogoče je do zadaj v 3 mesecih vse skupaj 5 x šlo skozi, da je bila mokra, pa sem jo morala preobleči,
Smo pa včeraj ko smo bili stari 3 mesece tudi mi imeli slikanje kolkov in so še kar 1a, tako da nismo nič zmrdali ker že od začetka nisem na široko povijala.
Moram pa se pohvalit da mi tudi zdaj že 3 dni spimo v eno od 22. do pol 5. zjutraj, potem malo poje cca 5-10min in spi dalje še do 7. , luksuz ni kaj.
Mi pa začenja nekaj štrajkat pri hranjenju na flašo (z mojim mlekom), poje tam cca 60-70ml, potem pa štrajk, se morma včasih prav skregat da potem še 30-40 poje pa še rata ne vedno, če pa ji ponudim zizo pa potem še je nekaj časa, samo kaj ko potem ni dovolj za sčrpat za naslednji obrok, začaran krog, še dobro da imam malo zaloge še v zmrzovalniku in si s tem pomagam, doadatka pa ji do zdaj še nisem dala nobenega.
Sem pa kupila že par sokecov in kašic tako da komaj čakam da bomo jih lahko probali.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
6.3.2010 11:45:43   
ROmama
Moja je imela ponoči tako zabasan nosek, da ni mogla spati, sem ji ga morala parkart iti sčistit. Iz prozornega šmrkeljčka je nastal rumen. Zdajle spi in za enkrat ni slišat, da bi kaj hropla. Mi je pa čudno, da se je vmes zbudila in nato zaspala nazaj brez dude. Upam, da se ne bo ponovil bronhiolitis. Najbolj me jezi, ker je spet vikend. Me je tako strah, da je spet ne bo treba peljat v bolnicouser posted image .

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
6.3.2010 12:43:17   
kejti
Vidim, da imamo podobne težave, pri nas tudi nosek zabasan, tudi najbolj pogosto ponoči. Fiziološka in na delo. Ful mu to gre na živce in ga čist razbudim, smotano.
Lep vikend!

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
6.3.2010 13:23:03   
mala bejba
Tiste k mate probleme z vneto ritko probajte kremo od Mustele.  Mi smo mel v treh mesecih samoo enkrt vneto.Previjam jo po vsakem hranjenju(na 3ure) oz. tud vmes če vidm d je pokakana al pa sam polulana.Jo pa umivam po ritki sam z vodo,fan obrišem,pustim par minutk d se posuši,tačas se pa pogovarjamo,kr ful uživa k je nagec.Pa namažem s kremo.Razn v primerih d se mi zdi d hoče bit ritka majčken rdečkasta uporabim Sudocreme pa je do naslednjega previjanja boljš.Nam se to obnese,tud k je mela vneto se je to v dveh dneh pozdravilo.
Jst kupujem pamperske v avstriji pa nm  je mogoč 5x do zdj skoz prišlo,pa še to k sm uporabljala new baby,dj mamo pa baby dry je pa še boljš.Smo pa lih prešaltale na št3.
Naša je tud tečna že tri dni,pa ful velik spančka.Včer ji je ati dau lupčka k je pršu domov ona pa užaljeno v jok.
Se je pa začela slinit na polno.Rokice si pa tlači nenormalno velik,pa d jih slučajno ne umaknem pa poskusm zamenjat z dudo,ker je princeska užaljena.Sploh ne vem ka jo drži.Pa polivat je spet začela,če je vsaj 6x na dan ne preoblečem...
Romama mi smo tud malce zaskrbljeni kr mamo s5 nosek rahlo zamašen,d s5 kej ne dobimo.Vročine nimamo hb,se pa v nosku sliši vsake tok časa smrkeljček,sam vn ji pa nč ne spravim.Mislm pa d sm ji jst nosek razdražila,kr ji dva dni nism nč fiziološke dajala,kr je bla že vredu,pol sm pa tri dni nazaj rekla preventivno d ji dam kapljico fizioliške v vsako nosnico,je pa spet začela vlečt na trnutke.Mogoč se še ni vse sčistlo od bronhiolitisa,bomo vidli.Upamo na najboljše. 
Je pa začela ful velik jest,še vedno na tri ure s to razliko d se zdej 3x na dan naje tok d komi diha,vmes pa mal manj.Očitn ji že paše tko.Važn d se zvečer naje d pol mirno spančkamo.
Pregled kolkov mamo v sredo,sicer že dolg ne povijamo več na široko,kr smo mel pregled že pri mesecu in pol,kr je mela bolj nerazvite ob rojstvu,pa smo zgleda fajn povijal tko d so že takrt rekl d zadostuje pamperska,pa smo jo vseen preventivno še 14 dni na široko povijal pol sm pa nehala kr je mela tm ful suho pa rdečo kožo od vseh tistih pleničk.
Matr sm se razpisla.
Lep vikend vam želim,bolanim malim pikicam pa da se čimprej pozdravijo.user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.3.2010 13:33:06   
ROmama
Meni se bo zmešalo. Luka je jedel zrnca sredstva za polže in čaka zdaj v bolnici na pregled. Verjetno bo ostal tam na opazovanju, čakam da me mož pokliče. To je tisto sredstvo, ki nima karence in lahko zelenjavo ješ takoj, ampak ne veva koliko teh zrnc je pojedel. Ema pa spet spi, pojedla je bolj malo, bom videla kako bo do večera, drugače se bova tudi midve odpravile k dežurnemu. Vročine v ritki je imela 37,7.

Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.3.2010 14:14:24   
mala bejba
Romama ti maš pa res vse na kupu.Sj bo boljš.Sam glavo pokonci pa bo.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
6.3.2010 14:30:48   
ROmama
Se sploh ne morem pomirit no...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
6.3.2010 14:54:36   
maya2
ROmama: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja srčka, naj se situacija čimprej izboljša, pa še en user posted image zate. Najhujše so skrbi za otroke user posted image .

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
6.3.2010 14:58:17   
mala bejba
Verajamem d je težko se pomirit.En kupuser posted image za oba tvoja pikeca,zate pa en velik user posted image .

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
6.3.2010 17:07:21   
Zibka
Romama, upam, da je vse ok...sporoči. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1397
6.3.2010 18:36:17   
ROmama
Hvala vsem za user posted image , je kar pomagalo. Mož mi je sporočil, da prideta zvečer domov, ne bo treba čez noč ostati v bolnici. Dobil je preventivno infuzijo pa dvakrat so mu kontrolirali kri in je vse v mejah normale.
Emi sem pa naredila inhalacije s kamilično paro in zdaj dokaj lepo diha in spi. Popoldne je kar precej stokala in neenakomerno dihala, tako kot takrat, ko je imela bronhiolitis. Verjetno bo še težka noč, ko se ji bo spet vse zamašilo, ampak bo vsaj mož doma, da se lahko potem skupaj odločiva, ali bi jo morala peljati k zdravniku.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
6.3.2010 19:50:01   
mala bejba
ROmama,kako pa narediš inhalacije s kamilično paro?
Super da je z sinčkom vse okuser posted image .

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
7.3.2010 8:31:07   
METULJ1
Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image , da vaši sončki čim prej ozdravijo. Mi imamo sicer tud zabasan nosek, sam zaenkrat situacijo rešujemo še s fiziološko. Upamo, da bo to tudi v naprej pomagalo.

Plenice - zaenkrat pamperske. Ker je to to, kar dobimo od obiskov. Ko smo jih kupili sami, smo sprobali DM-ove in Mullerjeve, pa so slednje za nas boljše. Po DM-ovih imela vneto ritko, ki smo jo pozdravili z Bepanthenom. Tako, da bomo v kratkem prešli na 3. in začeli z Mullerjevimi.

Kolki - naša je imela v podornišnici kolka 1a in 1b, zato sem se sama odločila, da jo bom na široko povijala. Zdej imamo slikanje 22.4. in upam, da bosta kolka ok. Sem se odločila, da jo povijam do jutri, ko imamo 2. posvetovalnico.

"Pasenje kravic" - kako pogosto dajete vaše past kravice?. Mi ene 2x-3x na dan za par minut. Včasih glavico drži bolje, včasih slabše. Me zanima, kako je z vašimi sončki. 

Zdej morm pa šibat. Naš sonček se zbuja.

Pozdravček vsem in lep preostanek nedelje

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?