pipika 13
|
Pozdrav! Naš David je danes star 1 mesec. Glede hrane - na polno dojim, mleka imam veliko, preveč, mali lepo pridobiva na teži. Po našem tehtanju doma ima že 5 kg. Glede moje prehrane pa - mlečne izdelke in jajca jem, kave ne pijem, stročnic in zelja ne jem, svinjine tudi ne, suhomesnih izdelkov tudi ne, solate, radiča in motovilca tudi ne. Vseeno imamo tu pa tam malo (po pol ure tistih tahudih krčev, vendar ne vsak dan), napenjanje in prdenje pa je pristono nonstop. Včeraj sem pri obisku pri tašči, na kosilu iz uvidevnosti 3 x napiknila zeleno solato (ni vedela, da je ne smem jest in jo je kupila zame ), potem smo pa imeli urnebes med vožnjo domov(približno pol ure v avtu, pa ga nisem smela med vožnjo iz lupinice ven dajat, bogi ) Smo samo ustavili in dali kapljice in potem je čez pol ure minilo. Mislim, da je bila solata kriva. Glede mlečnih izdelkov pijem samo prijo z mlekom zjutraj, torej bela kava, tu pa tam kak dan spijem kak jogurt za zajtrk in pojem na kruhu kak sirni namaz. Je patronažna rekla, da če bi bilo mleko probem, potem bi ga zvijalo cel dan in ne samo zvečer. Torej? Očitno ne smem jest sveže zeljenjave (solate, zelja, radiča, motovilca) - pa si tako želim. Ker imam še malo manj kot 14 dni do pregleda pri G, me zanima, kaj ste se odločile, glede kontracepcije tiste, ki ste že ta pregled dale skozi? Pri nas je želja po čimprejšnjem seksu velika in .......treba bo pazit, ker sem imela carski rez, da se ne zgodi nova prehitro, ker ni dobro zame, niti za nosečnost. Še nekaj - po nekaterih informacijah sem slišala, da se cepljenja otrok lahko preložijo za kak mesec in nekatere od mamic to prakticirajo z razlogom, da si želijo, da je otrok malce starejši, pa da še malo pridobi na teži itd. Kaj pa vi mislite o tem?