|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
28.1.2010 14:44:59   
blondy_81
tulpika ali prek amazona pri angel care-u dobiš celo 2 prenosni postaji?

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 726
28.1.2010 15:39:43   
tulpika

Blondy jaz sem dobila samo 1 prenosno enoto. Tako se prodaja tudi v SLO v kompletu...sam da je cena pri nas 160€ v UK sem pa dala 68 funtov. (aja...pa če boš naročila iz UK si moraš nabavt še adapterje za v vtičnico).

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 727
28.1.2010 15:50:58   
ROmama
Zamašen nosek prosim, če mi poveste, ali vaši user posted image  tudi kašljajo, ko imajo zamašen nosek. Naši se je nekako spucal, bomo videli kako bo zvečer, moti pa me, ker je začela pokašljevat. Njen starejši bratec kar precej kašlja, včeraj zvečer je pa dobil še vročino, tako, da ga je user posted image  odpeljal k zdravniku. Bolje, da preverijo, kaj je narobe, zaradi Eme.

Sprehodi, vam kar zavidam, da greste že ven. Po večini ste vsi stari že več kot mesec. Jaz pa tako ne morem, ker imam tavelkega ta teden, razen v ponedeljek, doma.

Za poporodno otožnost mi je moj kar persene kupil, na med.over.net sem prebrala, da ne škodujejo user posted image , pa moram reč, da mi kar pomaga.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 728
28.1.2010 16:08:42   
ShopGirl
Se mi zdi da je blo dons zunaj manj mraz kot včeraj, al sm bla pa jst bolj oblečena...ne vem. Luštno je blo, samo žal brez anuš ker ni utegnila - pa drugič. Sej zdej se res težje kej zmenimo, ko so otročki bolj brez ritma. Do pomladi se bo pa to že uredilo in bo full lažje kam it.

Blondy, midve sva itak zmenjene za ZOO... komi čakam. Pa še Manco spoznam - juhu... Bo mela Kaja full prjatlčkov pa še vedla ne bouser posted image  
Tiste blizu Kosez ste pa itak vabljene na skupno vozičkanje takoj ko boste ready za to.

Tale angel care se mi zdi pameten nakup, bom razmislila...mam še neki časa predn gre Kaja v svojo sobo, mejbi kakšnega rabljenega dobim.
Dons sm se zmenila za igralni center (našla na bolhi) - dobim čez kakšno urco, jupiuser posted image  gre moj iskat. Pa še PP Melodia najbrž jutri dobim, upam ker je pol vikend...sm ga tut na bolhi najdla. Black bubbles (men je tok všeč!!!).

KulGirl, sem vidla tvoj oglas, da kupuješ PP Melodia - če želiš, ma ta gospa ki bo meni prodala črnega, še enega v roza barvi. Cena na netu je 60 eur. Oglas najdeš na bolhi....glej oglase za mesec oktober 2009user posted image

No prou punce, se pravi sm po vaši zaslugi prišparala eurčke za daktarin kremo...hvalauser posted image

Men so tut rekli da naj ji ponudim dojko in ne prekinjam dojenja...oz. naj ji omogočim dojenje kadarkoli bo želela. Ona bi skos - itak...pol pa bruhauser posted image  Ne poliva...prou bruha ker ji je valda too  much za tak mejhn želodček! Tko da, ne vem, vsaka bo mogla skužit svojega otroka sama...nekega univerzalnega recepta niuser posted image

Je pa zdj full lažje odkar ma prijateljico dudo...

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 729
28.1.2010 16:13:57   
ShopGirl
ROmama, ja...občasno zakašlja, po moje bo res nosek kriv. Nimaš kejuser posted image
Upam da bo sinček kmalu zdrav, tebi pa želim da se  čimprej odpraviš ven - ko bo kak lep sončen dan... Men  to full pomaga.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 730
28.1.2010 16:24:55   
marusi
punce - a na bolhi kupujete rabljene ali nove izdelke? (mogoče butasto vprašanje, ampak nimam izkušenj)

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 731
28.1.2010 16:30:09   
ShopGirl
marusi, jst sm kar rabljeno vzela. je tok ugodno da se novo res ne splača kupovat za teh par mesecev... men je celo žal da sm kupila nov voziček, ker se full malo rabljeni vozički prodajajo pol ceneje.

angel care je na ebay uk 70 funtov. Nov.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 732
28.1.2010 16:58:03   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Blondy, midve sva itak zmenjene za ZOO... komi čakam. Pa še Manco spoznam - juhu... Bo mela Kaja full prjatlčkov pa še vedla ne bouser posted image  
Tiste blizu Kosez ste pa itak vabljene na skupno vozičkanje takoj ko boste ready za to.

Tale angel care se mi zdi pameten nakup, bom razmislila...mam še neki časa predn gre Kaja v svojo sobo, mejbi kakšnega rabljenega dobim.

Ja v ZOO pa absolutno gremo, ko bo malce bolj toplo. Komaj čakam, da tudi mal okolje zamenjam in grem vozičkat kam drugam in se dobim še z drugimi osebami. Mi manjka tega druženja, ker sm non stop med istimi ljudmi.

Za angelcare meni ni žal, da sem ga kupila.Mi je fajn. Pa kot je tulpika napisala, je tudi meni všeč lučka na njem. Jo Manci ponoči prižgem, da nima trde teme,pa še meni ni treba luči prižigat, ko jo pridem pogledat in ji dudo v usta dat

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 733
28.1.2010 17:07:17   
taipai
hej!
no,danes sva bla z mojim sončkom zunaj, prav uživa v vozičku user posted image drgac je pa mala cmerica, zdele se nekaj pri atku "odkašljuje" user posted image Se mi zdi, da te Oleovit kapljice zgago delajo, je ratal ful občutljiv in tut podnevi ful mal spi ... tko da prejšnjo hvalo vzamem nazaj user posted image

evangelie:
danes je boljše, drekec je bvil ze gorčične barve, pa tut napenjal se ni, tko da upam, da tko ostane!! user posted image me je tist včer res ustrašl preveč..

nc, alarm je hud, treba it :)

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 734
28.1.2010 17:19:55   
KulGirl
ShopGirl hvala za namig, ampak roza ga pa res ne bom kuplauser posted image
Sem hotla nabavit novega rdeče barve, pa so to barvo v novi kolekciji skenslal in ga ni nikjer za dobituser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 735
28.1.2010 20:06:23   
evangelie
IZVIRNO SPOROČILO: taipai

user posted image

evangelie:
danes je boljše, drekec je bvil ze gorčične barve, pa tut napenjal se ni, tko da upam, da tko ostane!! user posted image me je tist včer res ustrašl preveč..

super, upam, da se vam ne bo ponovilo...Pri nas je bilo prvič, potem 1 teden nič, potem pa kr vsak dan, danes je že 5. Pa pravi P, da ni take panike, bomo vidli kako bo čez kaka 2 tedna, ko se mleko in jajca čisto izločijo iz mojega telesa...

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 736
28.1.2010 20:08:30   
evangelie
aja, ena je spraševala za guganje pri PP melodie (tulpika, če se ne motim?). Sam ga moraš zibat oz. če je otrok živahen, se pač sam ziba. Sem ga pa prej (ko sem prebrala tvoj post) malo zazibala, pa so mu oči kar skupaj zlezle...upam, da bo tudi jutri delovalouser posted image

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 737
28.1.2010 20:50:26   
blondy_81
Jst bom dons znorela. Sem že čist izčrpana. Manca je sitna, da ne ve kaj bi sama s sabo.Je zaspana, pa ne more spat, je lačna, pa ne je. Ne vem kaj ji fali. Samo javka, pa nerga skos. Po naročju je pa tud ne morem 24 ur na dan nosit.   

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 738
28.1.2010 21:15:51   
araz
Heej,

Blondy, moja je bla dons popoldne tud tolk sitna, da sem mislila, da se bo tud men zmešal. Pomagalo je edino kopanje, ker se je tolk zmatrala od tuljenja, da mi je takoj zaspala, ko sem jo zavila v brisačo. Tako, da sva spustile večerni obrok.
Drugače sva šle pa danes prvič same z avtom na obisk k babici user posted image .
A imate ve, če same vozite lupinico na sprednjem sedežu ali zadaj?

Orhideja lahko bi se kdaj zmenile sej sem tud jest iz tega konca.

Shopgirl sem ti že zadnjič hotla napisat, da na Bolhi ena prodaja te dva ležalnika. Tud jest sem takega najdla na bolhi. In kako je Kaji všeč (če si ga sploh že dobila). Moji se najbolj dopade muzka - konjiček. Pol ji pa še ful živalic gor namontiram in kar vriska. Imam vsaj kakšno uro frej, ker kar hitro zaspi. No sej jest pa tud ob tej muzki. Včasih mislim, da se mi bo kar strgalo od samega piskanja in enega in istega takta user posted image (pa glasbeni vrtiljak, pa mišla, ki igra, pa pojoči sonček, pa ležalnik z muzko, ...).

Marusi jest sem zlo velik rabljenih stvari kupila preko Bolhe. Od posteljnine, cunj, opreme, ... Pa še vsake tolko mal pokukam, če je kaj pametnega in poceni. Se kar splača, ker je res škoda dati ne vem kolk denarja za par mesecev. Do sedaj sem z vsemi stvarmi, ki sem jh kupila preko bolhe zelo zadovoljna.

Pa mi vas je uspel mal pokomentirat. Zdej grem pa mal v vodoravni položaj preden bo spet akcija.

Neposredna povezava do sporočila: 739
28.1.2010 22:13:33   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

. Njen starejši bratec kar precej kašlja, včeraj zvečer je pa dobil še vročino, tako, da ga je user posted image  odpeljal k zdravniku. Bolje, da preverijo, kaj je narobe, zaradi Eme.

enako kot pri nas, mala je imela danes vročino ves dan, bom videla kaj bo ponoči, kašlja, kaj drugega pa ne opazim.... me pa tudi skrbi, da se bo Tomaž kaj nalezel user posted image user posted image ... danes sem mu dvignila vzglavje če bo kaj pomagalo

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 740
28.1.2010 22:21:28   
tintara
Shopgirl in Blondy (in še kera), ko se bosta zmenili za ZOO, me prosim obvestita, midva greva tudi. Mi smo itak za BožičkA dobili letzne karte, tako da bi šla tudi zraven. No, sam če imata namen it v februarju, potem bom najbrž preskočila, ker bom imela spet dosti Nadjo doma, pa še šolske počitnice so vmes.
Sicer so me pa dans iz službe klical (sosednja stavba od ZOO-ja), če se prideva kaj pokazat. No, sem pšrestavila na marec, ker zdaj mi je še premraz za dojit naokoli... Shopgirl, takrat se oglasim tudi pri tebi za en sprehod, prav? Je pa res da tile obiski v službi ponavadi znajo trajat, ker ful folka srečaš in klepetaš...

Orhideja: pozabila sem, a si ti iz Domžal al kako že? Neki smo se enkrat z Araz menile, da bi se dobile, kajne? Pa sem potem jaz itak že rodila? No, jaz sem občasno v Domžalah pri babi na obisku, se lahko kdaj zmeniva. V Mengeš imam pa tudi anmen it, ker je tam ena ful fina mamica iz intenizvne doma (ima dvojčka) in sva tudi dogovorjeni, da se vidiva. Pa itak ej Mengeš blizu. Sam dokler je tolk mrzlo, grem jaz sam po 1x ven na dan in takrat grem po ta velika otroka. Tak da tudi to bo bolj kasneje.

A vam kaj težijo, ko vasd vidijo zunaj? Mene je danes ena starejša gospa malo manj prijazno opozorila, da je premrzlo za dojenčke (sem si mislila, še dobro, da ga ne vidi v košari - kolk je res še majhen, ker bi me socialni prijavila).  Ma sem ji prijazno odgovorila, da se meni ne zdi (v glavi mi je pa odzvanjalo: zase se brigiuser posted image ) Pa bilo je sredi dneva, da ne bo pomote. Torej je bil sonček in pomoje okoli 0 stopinj,. PA vsi zdravniki in patronažne... ses trinjajo, da se gre lahko ven.

Ajde, moram rečunalnik predat možeku. Šibam, T

Aja, še tole: tudi Nadja je imela občasno krvave nitke v blatu in vedno takrat ko se je pokakala ta desetič v dnevu. Če je slučajno kakala samo 5x npr, potem ni iemla, kar je bilo več od 6, pa ja. Jaz sme imela občutek, da je res od tega stalnega draženja in pritiskanja. Ko smo začeli z gosto hrano, je bilo takoj v redu. Smo pa enkrat mogli dati blato ne pregled (ker je na prvem obisku pri pediatru tako jokala, da je menil, da ima alergijo, v resnici je samo izražala svojo voljo ozu nejevoljo) in točno vem, da sem zajela tudi ta rdečo nitko zraven. Rezultat je bil: ni krvi v blatu, al neki tako. Tak da pol nisem več hodila zaradi tega k zdravniku.

Nič, štafeta...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 741
28.1.2010 22:48:22   
taipai
evo, naš korenjak spi, tako da lahko v miru mal preberem. smo imel kopanje na sporedu in sva z atijam za 3 urce dobra :)

eno vprašanje: kje bi lahko dobila kak kombenizonček na nogice ?? sem klicala vsepovsod, ga sploh niuser posted image ne BC, ne Wenice, nikjer. Mam enga k je pa Anžetu že kr mičken in bi blo fajn met številko večjega. Bomo šli kar na 74!
kakanje: danes je krasno user posted image prej smo se previjali, najprej ful prdne, pol pa drekec v curku ven, men po roki, po celi spalnici je un drekec nesl, hahaha:D in sem bla ful vesela, da je blo brez kkršnihkoli nitk user posted image sploh pa sem ugotovila, da najrajs kaka takrat, k je brez planice :)

tintara: te krvave nitke naj bi ble lah tut vzrok za kako alergijo ..

zaščita:kaj bote prakticirale? maternični vlozek, kondomi, tablete? !? (upam, da ni preveč trapast vprašanje :S )

dost za danes, grem vodoravno
nočko*

< Sporočilo je popravil taipai -- 28.1.2010 22:50:02 >

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 742
28.1.2010 23:14:44   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Shopgirl in Blondy (in še kera), ko se bosta zmenili za ZOO, me prosim obvestita, midva greva tudi. Mi smo itak za BožičkA dobili letzne karte, tako da bi šla tudi zraven. No, sam če imata namen it v februarju, potem bom najbrž preskočila, ker bom imela spet dosti Nadjo doma, pa še šolske počitnice so vmes.

A vam kaj težijo, ko vasd vidijo zunaj? Mene je danes ena starejša gospa malo manj prijazno opozorila, da je premrzlo za dojenčke (sem si mislila, še dobro, da ga ne vidi v košari - kolk je res še majhen, ker bi me socialni prijavila).  Ma sem ji prijazno odgovorila, da se meni ne zdi (v glavi mi je pa odzvanjalo: zase se brigiuser posted image ) Pa bilo je sredi dneva, da ne bo pomote. Torej je bil sonček in pomoje okoli 0 stopinj,. PA vsi zdravniki in patronažne... ses trinjajo, da se gre lahko ven.

tintara veš da ti bova povedale. Bi tudi tebe rada spoznala user posted image user posted image Od kod si pa ti doma? V februarju dvomim da bova šli v ZOO-ja, ker tud velik živali zdele še spi in se skrivajo po mojem in ni velik za vidt. Pa dokler je sneg, ne bo prijetno vozičkov furat tam.

Mene je ena soseda že parkrat neprijazno opomnila, da si veliko upam,ker tako majhnega dojenčka ven vozim v takem mrazu. Sm si tud jst mislila "brigaj se zase".

Naši Manci bo kmal košara od vozička premajhna user posted image user posted image user posted image Ravno danes sem to opazla. Upam, da do spomladi zdrži. 

IZVIRNO SPOROČILO: taipai

zaščita:kaj bote prakticirale? maternični vlozek, kondomi, tablete? !? (upam, da ni preveč trapast vprašanje :S )

Midva bova zaenkrat kar kondome. Res da ni tko fajn,ampak na tabletke ne grem več. Sem jih 8 let jedla in je zadost.

IZVIRNO SPOROČILO: araz

Blondy, moja je bla dons popoldne tud tolk sitna, da sem mislila, da se bo tud men zmešal. Pomagalo je edino kopanje, ker se je tolk zmatrala od tuljenja, da mi je takoj zaspala, ko sem jo zavila v brisačo. Tako, da sva spustile večerni obrok.
Drugače sva šle pa danes prvič same z avtom na obisk k babici .
A imate ve, če same vozite lupinico na sprednjem sedežu ali zadaj?

a tvoja je tud sitna praviš? Pol je pa res luna kriva. Sem brala en forum na mama.si in so vse ženske pisale, da otroke luna začne dajat par dni pred luno,ene pa še par dni po luni. Upam, da bo pri nas samo pred luno, ker če ne se mi bo zmešal.

Zaenkrat še nikol nisva šle z Manco same z avtom. Pa tudi mene zanima kje imate lupinice? Jaz imam spredaj airbage. Bi se mogla pozanimat kako se izklopijo.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 743
29.1.2010 7:20:36   
anaj22
hej hoj

a se me še spomnite?

Sem bla brez neta, uf to je katastrofa kot bi te en odrezal od sveta.

Obiaki so nam prinesli prehlad, tko da mi oba tamaledva smrkata na ful. Sem jezna ker njihovi otroci celo zimo smrkajo in pol mislijo, da naši tud. Ne mi to zimo sploh še nismo bli bolani. Zard prehlada sem prestavla Nejcu za en teden posvetovalnico.
Drugače pa je naš mali priden, krčki počasi mojenjujejo, kaplice D3 sva mal opustila ker ga je zvijal pa bova počakala da boa star 3 mesece. Začel je lepo prespati noč, spi nekje od 21h do 5h potem je in potegne še nekje do 8h. Čez dan se dojiva na 2 uri, obžuje sprehode v vožičku al pa v štorklji, sovraži lupinco in oblačenje.
Jaz sem kar mal neprespana, ker sta se zdnje dve noči oba izmenično zbujala, ker je blo treba nosek pucat. Sej počas gre že na bolje.

No tkole imamo prinas upam da ste vsi ostali zdravi. Za nazaj mi vrejetno no bo uspelo nič prebrat :(

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 744
29.1.2010 7:27:25   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Začel je lepo prespati noč, spi nekje od 21h do 5h potem je in potegne še nekje do 8h.

Imaš pa pridnega sinčka, da ti spi od 21h do 5h. Kako ti to uspeva? Manca mi pred polnočjo redkokdaj zaspi. Sicer potem spi do 6h ali 7h, ampak vseeno bi jo rada navadla, da gre malo prej spat.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 745
29.1.2010 7:30:29   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

Blondy jaz sem dobila samo 1 prenosno enoto. Tako se prodaja tudi v SLO v kompletu...sam da je cena pri nas 160€ v UK sem pa dala 68 funtov. (aja...pa če boš naročila iz UK si moraš nabavt še adapterje za v vtičnico).

jaz sem tukaj gledala http://www.amazon.com/Graco-Angelcare-Deluxe-Movement-Monitor/dp/B001PBFWLK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1264746510&sr=8-3
dobiš kar 2 postaji zraven. In 140$ je nekje okoli 80 € če se ne motim.
Jaz sem sicer angel care kupila v SLO. Je bil drag, ampak mi ni žal.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 746
29.1.2010 8:20:33   
METULJ1
Hoj,

"elastične" spodnje hlače - med nosečnostjo sem imela res ogromen trebuh, tako da mi zdej koža kr precej visi; sem slišala, da je dobro če po porodu nosiš elstične spodnje hlače; baje pomagajo, da gre koža lepše nazaj; seveda je zraven tega potrebna še telovadba; zdej me pa zanima, če jih katera uporablja in kje jih je kupila;

- s telovadbo začnem v pon (bo 4 tedne od poroda); 4.1.10;

- ja jz bom kr pri vas ostala, ker sem mela sicer rok 30.12. - upam, da vas to ne moti;

pozdravčki vsem in čim manj sitnosti z vašimi zakladki;

Neposredna povezava do sporočila: 747
29.1.2010 8:24:17   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Hoj,

"elastične" spodnje hlače - med nosečnostjo sem imela res ogromen trebuh, tako da mi zdej koža kr precej visi; sem slišala, da je dobro če po porodu nosiš elstične spodnje hlače; baje pomagajo, da gre koža lepše nazaj; seveda je zraven tega potrebna še telovadba; zdej me pa zanima, če jih katera uporablja in kje jih je kupila;

- s telovadbo začnem v pon (bo 4 tedne od poroda); 4.1.10;

- ja jz bom kr pri vas ostala, ker sem mela sicer rok 30.12. - upam, da vas to ne moti;

pozdravčki vsem in čim manj sitnosti z vašimi zakladki;

Jaz sem jih naročila prek Neckermanna. Take, ki so za trebuh in stegna. Jih še nisem dobila in čakam nanje. Jaz imam trebuh kot puding in zgleda, kot da še enega pričakujem. Morm začet z dieto in telovadbo....sam mi nikakor ne uspe se dovolj zmotivirat, da ne bi po sladkarijah segala.

Drugače sem pa jaz novembra rodila,pa sem ostala pri decembrkah. Tako da tudi ti dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 748
29.1.2010 8:29:47   
araz
Dobro jutro biserčki in mamice

Po včerjašnjem pestrem dnevu je bila noč mirna user posted image kljub temu, da je šla spat brez večerje. Zbudila se je najprej ob 1 pa potem ob 5, pojedla in spala nazaj.

Tintara res je. Nekja smo se menile že med nosečnostjo, da bi se dobile pa potem nismo utegnile. No se bomo pasedaj z našimi biserčki. Pa še Tulpiko povabimo zraven, ker je skor moja soseda, čeprav se tud še nisva nič videli.
Sicer bo pa kmal spomlad in bo velik lažje. Pa še daljši dan bo. Komaj čakam.

Anaj veš, da se te še spomnimo. Saj zaradi tebe lahko čvekamo tuki gor.
Ampak tvoj sinko je pa res priden.
Ne vem kako vam rata, da vaši user posted image tolk časa skupaj spijo. Moja več kot 4-5 ur skupaj nikol ne spi. Pa zvečer ji dam vedno več zajest.

Taipai, no pa si ti tud dobila eno porcijo kakcev. Tud jest sem mogla že celo sobo pomit, ker je šlo vse po previjalni, pa po tleh ...  hvala bogu ni šlo nič po steni. Ja najraje se pokakajo in polulajo, ko daš vse pleničke stran user posted image .
Moja se vedno pol tolk smeji, ko se pokaka, sploh če je to velik. Najbrš si misli ... mami, zdej me boš pa mogla spet čist preoblečt user posted image

Zaščita: midva ne vem, če bova kaj uporabljala. Itak sva se matrala 8 let, tko da kej dost šans nimava, da nama rata (tud z zdravstvenega vidika). Sicer pa čudeži se dogajajo. Bova pa do konc leta vseeno mal pazila.

Blondy upam, da mojo tud luna nosi samo pred luno. Bova vidle kaj bo danes. Dugače pa kar v bano, pol bo cel dan spala user posted image .

No, danes se nam pa spet obeta en lep mrzel dan. Upam, da kaj manj mrzel kot včeri. V vsakem primeru greva ven. Sicer sem nekaj prehlajena ampak se bom pa zadekala, da mi bojo samo oči ven gledale. Tamala je pa itak kot en zombi. Če jo hoče kdo pogledat v voziček vidi samo dekce, pa kapo.

Neposredna povezava do sporočila: 749
29.1.2010 10:10:30   
malažabica
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

Zaenkrat še nikol nisva šle z Manco same z avtom. Pa tudi mene zanima kje imate lupinice? Jaz imam spredaj airbage. Bi se mogla pozanimat kako se izklopijo.

JAz jo imam odzadaj, ker se spredi baje ne da izklopiti airbag. Če bi se dal, bi jo sigurno imela odspredi, da jo lahko vidim. Ker odzadi, ko mi kaže hrbet, je tko neprijetno.

pa ga končno imamo! čisto pravi forum o pralnih pleničkah namreč...
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime otroka
N5ra

Z možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?

Zak (12%)

Lian (26%)

Zan (24%)

Val (38%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!