tintara
|
Shopgirl in Blondy (in še kera), ko se bosta zmenili za ZOO, me prosim obvestita, midva greva tudi. Mi smo itak za BožičkA dobili letzne karte, tako da bi šla tudi zraven. No, sam če imata namen it v februarju, potem bom najbrž preskočila, ker bom imela spet dosti Nadjo doma, pa še šolske počitnice so vmes. Sicer so me pa dans iz službe klical (sosednja stavba od ZOO-ja), če se prideva kaj pokazat. No, sem pšrestavila na marec, ker zdaj mi je še premraz za dojit naokoli... Shopgirl, takrat se oglasim tudi pri tebi za en sprehod, prav? Je pa res da tile obiski v službi ponavadi znajo trajat, ker ful folka srečaš in klepetaš... Orhideja: pozabila sem, a si ti iz Domžal al kako že? Neki smo se enkrat z Araz menile, da bi se dobile, kajne? Pa sem potem jaz itak že rodila? No, jaz sem občasno v Domžalah pri babi na obisku, se lahko kdaj zmeniva. V Mengeš imam pa tudi anmen it, ker je tam ena ful fina mamica iz intenizvne doma (ima dvojčka) in sva tudi dogovorjeni, da se vidiva. Pa itak ej Mengeš blizu. Sam dokler je tolk mrzlo, grem jaz sam po 1x ven na dan in takrat grem po ta velika otroka. Tak da tudi to bo bolj kasneje. A vam kaj težijo, ko vasd vidijo zunaj? Mene je danes ena starejša gospa malo manj prijazno opozorila, da je premrzlo za dojenčke (sem si mislila, še dobro, da ga ne vidi v košari - kolk je res še majhen, ker bi me socialni prijavila). Ma sem ji prijazno odgovorila, da se meni ne zdi (v glavi mi je pa odzvanjalo: zase se brigi ) Pa bilo je sredi dneva, da ne bo pomote. Torej je bil sonček in pomoje okoli 0 stopinj,. PA vsi zdravniki in patronažne... ses trinjajo, da se gre lahko ven. Ajde, moram rečunalnik predat možeku. Šibam, T Aja, še tole: tudi Nadja je imela občasno krvave nitke v blatu in vedno takrat ko se je pokakala ta desetič v dnevu. Če je slučajno kakala samo 5x npr, potem ni iemla, kar je bilo več od 6, pa ja. Jaz sme imela občutek, da je res od tega stalnega draženja in pritiskanja. Ko smo začeli z gosto hrano, je bilo takoj v redu. Smo pa enkrat mogli dati blato ne pregled (ker je na prvem obisku pri pediatru tako jokala, da je menil, da ima alergijo, v resnici je samo izražala svojo voljo ozu nejevoljo) in točno vem, da sem zajela tudi ta rdečo nitko zraven. Rezultat je bil: ni krvi v blatu, al neki tako. Tak da pol nisem več hodila zaradi tega k zdravniku. Nič, štafeta...
|