evangelie
|
mi smo imeli včeraj 1. pregled in smo zrastli na 59 cm (porodna 53 cm), prijedli pa smo 4.650 g (po konkretnem jutranjem kakanju , porodna 3.700 g). Načeloma je vse ok, sva se pa zaradi krvi v blatu (taipai, kako ste vi danes), ki se nam pojavlja kakšen teden, dogovorili, da nadaljujem z dieto brez kravjega mleka in jajc, pa bomo videli kako bo. Čez 3 tedne imava spet pregled. Sprehodi so zakon in obvezni na najinem urniku. Načeloma greva ven vsak dan, za danes pa res nisem prepričana, čakam, da se vsaj malo segreje, -10 je res prehladno Šport mamica pridno vsak dan lavfa na orbitreku, ta teden le 30 minut, drug tedn pa bomo podaljšali na 40. Je treba začet počasi, da se mi mleko ne skisa Budnost naš je čez dan skoz buden (no, ene 2 uri že naklepa), ponoči pa ponavadi spi od 20h do 8h (s kratkimi odmori za hranjenje). Pa mi tudi paše, glavno da ponoći spi dojenje/krči jaz mojega dojim čisto po njegovi želji (beri podnevi nonstop ), včeraj mi je P svetovala, da naj bi le vzpostavila nek ritem in naj poskusim najprej na 2, nato na 3 ure, ker naj bi to tudi pomagalo pri krčih - da ni ves čas nov dotok mleka. Sem včeraj poskusila, pa je začel kmalu jokati (drugače za hrano nikoli ne joka, ker mu itak takoj ponudim), pa ga nisem mogla gledat...itak. Pa bi tudi meni bolj pasalo...POnoči je super, ampak čez dan se pa naje, zaspi na dojki, ko pa ga prestavim v ležalnik, se pa po 10 minut prebudi, ves živahen in naspan, kmalu pa seveda tudi lačen oz. željan crkljanja. Si pa pri krčih pomagam z dudo, da ga zamotim in mi kar uspeva - jest tako ali tako ne more, ko ga zvija...Kako imate vi urejen ta dnevni ritem? [/quote]
< Sporočilo je popravil evangelie -- 28.1.2010 12:48:08 >
|