tintara
|
Hojla! Se oproščam, ker ne bom komentirala, ampak sem tolk jezna sama nase!!!! Evo v soboto smo šli nabavt avtosedež za VAneta in smo vzeli Romerjevega Safefixa, ful lep, vse ok, ISofix in oh in sploh. Ful drag, ampak dobro, za otroke itak vse. Zraven se spomnim, da bo tako ali tako za NAdjo kmalu treba kupit večji sedež (sem mislila, da čez ene dva meseca) in si še ona izbere ful lepega zelenega isto isofix, Romer Kidfix. No, gremo potem to v pon iskat (ker nisme iemla dovolj gotovine, pa je bil popust) in danes končno anmontiramo oboje v naš avto. In ugotovitev: mislim, meni je to za zjokat, grejo sicer vsi trije notri, ampak sta ta nova dva dosti širša od prejšnjih in tudi precej bolj fiksna (kar je z vodika varnosti super), da se pri jahačih ne da pripenjat!!!!!!!!!!!!!! Roke ne moreš spravit norti oz z veliko, veliko težavo, traja najmanj 5 minut na sedež, kar pa ni izvedljivo. Tudi male otroške roke ne morejo tega izvesti. Kriza In zdaj???? Imamo dve možnosti, se mi zdi, prodati čisto nova avtosedeža, ali pa zamenjati avto. Pa tako se mi je fajn zdel, da gredo trije avtosedeži not, pa bla, bla. Ma tudi slučajno nisem pomilsila, da širine niso standardne. Ma to je tako, kot bi bil pralni stroj nekje širok 60, nkeje 65, lahko pa tzudi 55. Ali pa hladilnik, pol si ga vmontiraj v omaro in kuhinjo! Joj, kar na jok mi gre. Roka me pa tudi boli od mučnega pripenjanja. Mislite da bi ga vzeli nazaj? Pa da tam kupim kakšnega ožjega? Po vrhu vsega možek ne najde računa, tako da če ga ne najde, smo itak opleli. No, vsaj za ta del štorije je on kriv, čeprav... Evo, če kdo še ni kupil avtosedeža in si ogleduje Romerjev SAfefix plus in ga je pripravljen odkupiti od nas, naj prosim javi. Je pa tak rjav, z oranžnim vzglavnikom. Aja, GAšper, tebi moram pa vseeno čestitati. Bravo za hojo, si pravi korenjak (itak, ko je pa Gašper ).
|