pipika 13
|
Pozdravljene, tako na hitro, dokler se David ne zbudi, ker potem greva malo ven, da ujameva še dan. Da malo pokomentiram: - jamrate o službi, hehe, jaz sem že 1 mesec službe preživela in moram reč, da je bilo v začetku hudo zame, ne za otroka, ker je v dobrih rokah in vse, ki ga čuvajo pozna, pri vas zna biti za malcke stresno, ker bodo morali v vrtec. Zdaj je pri nas doma vse utečeno, za pouk se pripravim cel teden v soboto, da potem med tednom lahko kaj časa poleg službe preživim s svojim sinom, da kaj skuham, operem in vozičkam - spanje ponoči - naš še nikoli ni prespal cele noči, zbudi se 3x, okrog polnoči, da malo pocuza, pa potem okorg 3, da spet pocuza in potem okrog 6, pol 7 da dobi zajtrk s dojenjem - odvajat ga ne mislim, upam, da se bo sam odstavil, čeprav mi je zdanje čase bradavice skoraj uničil, ne vem, ali od takega vakuma, ker tako vleče, ali me dejansko z zgornjimi zobki malo špika, če me grize . kako naj ga to odvadim? Se še kateri to dogaja? - hrana, naš je vse, tudi perutinsko salamo in pašteto, sirčke, vse kar mi jemo, samo svinjine ne in suhomesnih izdelkov, ter stročnic, pa kakih golažev tudi ne Če je kdaj kaj takega na jedilniku, mu dam kako Hipovo kašo, vendar jo moram malo solit, ker drugače ne bo jedel - čeveljčki, kje jih vi kupujete? Koliko imajo vaši številko? Mislim na tiste, ki z opetnikom, za hojo - gibanje: naš na veliko šiba po dnevni, pa v našo spalnico, pa v svojo sobico, pa v kuhinjo, povsod ga je dosti, zdaj se že intenzivo vstaja, smo morali vse police počistit, ker kar je na dosegu leti, ali pa je v ustih, zdaj se počasi navaja tudi sam nazaj vsest iz stoječega položaja, kar pa prej ni znal in smo fasali kar veliko bušk, se vidi, da je fantek, da ne more biti pri miru, da ga zanimajo samo gume, ki se vrtijo in orodja - pucanje noska - je trenutno prehlajen in brez pomoči še kake osebe ne gre, dere se kot da ga iz kože dajem, ta oseba mu drži roke, jaz pa fiziološko šibam in potem z aspiratorjem vlečem ven - dobili smo železo, v sirupu, ki je sladek, vendar ga naš ne mara, zato so to muke, da to popije, kar na silo mu ga dajemo po žlički (dobili smo ga zato, ker je železo na meji) - pijemo že en teden po magičnem lončku, rabil je en dan, da je pogruntal, kako mora povleč - trma- pri nas se veselo že uveljavlja, pa tudi vihanje noska poznamo, pa jok za sitnarjenje itd, kaj morem, mislim, da ga bosta babici scrkljali - igrače, imamo jih veliko in prakticiramo tako, da vsake par dni ene skrijemo in jih potem spet ven iz koša privlečemo, da so spet zanimive, najraje pa ima avtomobilček v katerem ga vozmo (rinemo) Vsem nosečkam lepo nosečnost, vsem bolančkom dobro okrevanje. Romana imaš še en ZSm če si spregledala:)