natasa28
|
Da še jaz nekaj po dolgem času napišem. Čez vikend smo bili v Moravcih, je bilo kar fajn, Danaja tak uživa v vodi da jo je res veselje gledat. Hodimo pa mi ob opori že kar lepo, se jo drži pod rameni, ob trupu, ne za roke! pa prav lepo premika noge. Čeveljčke take okrasne ima že dolgo, raznorazne teniske, sem ji pa zdaj pred kratkim kupla ene polškrenjčke malo trše pa ni lih navdušena, ji pa nameravam kupit ene Nike, zelo mehki gibljivi , izdelani prav po neki posebni tehnologiji za dojenčke, cena 40 eur, so pa malo višji. Je pa Danaja že prav lepo tudi sama z roko, ji dam celo jabolko pa kar grize in grize, večje je bolj ji je zanimivo. Je pa tudi kruh z raznimi namazi-zdenka sir, dukat... Zakon pa ji je polika, mazne tudi po par rezin, pa pol žemljce zraven. Bomo pa jutri stari že 10m, kam gre čas. Jo pa tudi menda nekaj muči, se je včeraj ponoči v moravcih zbudla, pa jokala, ni htela pit pa nič, sem jo mogla vzet k sebi pa da je zaspala, pa jo dam nazaj v posteljico pa v jok, tak je blo 3 x pol pa je le tudi v posteljici zaspala. Danes ponoči pa zopet, jok, ji dam flaško, naredi par požirkov pa jok, pa je nisem htela ven vzet, pa se pomiri pa zopet malo jok, pa mir, pa zopet jok, pol sem ji pa dala drugi sok v drugi flaški pa je spila 1,5 dc pa je zaspala do 7., pol pa je zopet bla nek tečko, ne vem kaj jo mantra kak novi zobek, ker to lih ni v njeni navadi. Je pa še nekaj drugega novega, je zamujala pa smo naredili test pa je pokazal en velik +. Tako da tudi spadam med nosečke, rok pa je tam nekje 2.6.2011 tako da bo lih 18m razlike ali pa še manj glede na to da je tudi Danaja bila 3 tedne prej, sicer zaradi CR malo premalo, me bo po mojem G malo skur...., se še nisem naročila. Ker še nisem ravno dojela, da sem , čas ni ravno najtaboljši, v službi namreč ko pridem s porodniške 13.12. (po 10 dnevih dopusta) napredujem, pa bom te lih 4m delala pol pa zopet v porodniško. Ne vem no sicer pa glede na to da sem imela pred Danajo 2 SS se še nočem ne vem kako veselit, bomo vidli, kaj bo pa bo.
< Sporočilo je popravil natasa28 -- 4.10.2010 11:27:16 >