|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
13.1.2010 13:22:47   
ShopGirl
Daan mamice user posted image

Mam par minutk ker moja lepotička pančka, sam se bo zdele vsak čas zbudila...morm pohitet.

Včeri nam je ratal zrihtat dokumente v dobre pol ure - s slikanjem vred. Pikici nisva dala delat osebne ali potnega lista, je tko lepo spala v lupinici, da sva jo kr pustila. Se nam ne mudi z njenimi dokumenti. Referentka mi je rekla da dokument otroku velja 3 leta oz. dokler izkazuje pravo podobo na fotografiji.

blondy - revca no... Naj te ne skrbi za Manco že v naprej. Ona dobiva zdravila prek tvojega mleka in je s tem zaščitena pred okužbo...oz. se lahko pri njej izrazi v obliki prehlada. Tebi in tvojemu želim hitro ozdravitev user posted image

mala bejba, hvala za odg. Zdej bom mirna do ponedeljkovega pregleda... Kaji je tut teža padla z 2.950 na 2.720 (ob odpustu), zdej ma pa 3.400 (sej ne vem, najbrž sm to že napisala sam se ne spomnemuser posted image ). Morm jo dons spet tehtat, da vidm kok se je zbajskala.

Danes je Kaja stara en mesecuser posted image

araz, dobr da si napisala svojo zgodbo pri pediatru - da jst tut rezervni pulover vzamem s sabo user posted image

čišča je končno odšla...upam da je res dokončno odpeketala kr jo mam vrh glave. Skos si smrdim, groza. Drugač pa taipai - še prejšnji tedn sm mela nekaj sveže krvi, to je ravno 14 dni do pregleda...

anuš....vsa čast za pridobljeno težo - waw!

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 351
13.1.2010 13:27:01   
MiNa*
naš fant je imel pri mesecu prvi pregled pri pediatru: vse OK, na teži je pridobil točno 1kg, tako da se pridno dojiva.

Dude nima, pa ne vem koliko časa bomo tako folgali, ker ima namesto tega zizo.
Sem pristaš dojenja (če le gre) in se zavedamn poitivnih strani dojenja, vem da gre po eni strani za hranjenje, enako pomemnbo pa je na čustvenem nivoju, za tolažbo, pomiritev, ...
ampak včasih to pri nas pomeni, da je cel dan in celo noč na zizi.

kako pa ve uspavate svoje dojenčke? Pri nas ni šans, da ga položimo v posteljico in tam zaspi. pOnavadi zaspi med dojenjem, nato ga previdno odložim v posteljico in če imam srečo, da se ne zbudi, potem nekaj časa spi, sicer ponovimo postopek na zizo.

koliko ste pa kaj budni čez dan?
Mi dva dopoldan spiva do 10., sva kakšno uro budna, da ga umijem, jaz pojem zajtrk, potem pa počasi že dojenje in nova runda spanja. Popoldan pa je budan tam kakšne dve uri. Večino časa drema na zizi, jaz pa med tem berem, gledam TV.
Zvečer pa imamo kar težavo za zaspati. Mogoče zato, ker bi ga morala čez dan bolj angažirat za okolico in nespanje?Ta velika gre spat ob 20., in tudi malega takrat poskušam uspavat, vendar je samo dremanje do kakšnih 23., nato končno zaspi in spiva do 10 dopoldan 8vmesse dojiva ob 1, 4, 7).

Oba pa že komaj čakav toplejšedneve, da bova lahko špancirala po mestu in v naravi.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 352
13.1.2010 13:31:39   
MiNa*
ja še to: razmišljam, da bi kupila sling ali kakšen drug trak (kre je ogromno različic) za nošenje.
Ker ga še nikoli nisem videla v resnici, me zanima par stvari:
Morda katerega priporočate?
ALi ne obstaja nevarnost, da otroček padeven (se skloniš ali da trak popusti)?
Ali ni škodljivo za hrbteničko, ko otroček tako zgrbančen čepi -leži noter?
Ali si ga je kje množno sposodit, da testiram ali nama je oK?
ALi lahko uporabljava že pri 1 mescu?

Hvala vam za vse nasvete glede tega.

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 353
13.1.2010 13:55:55   
Anonimen
ola mamickeuser posted image

se opravicujem,ker sem bolj malo tukaj,ce pa ze,pa samo sprasujem.sodelujem se naj junijkah,za vec,mi pa zmanjka casa.

In evo spet eno vprasanjeuser posted image
tamala je zacela dobivati mazoljcke.Ste ve kaj umivale obrazek z kamilicami,ali s cim drugim,ali pa mazale-no,to se mi v bistvu zdi bv,bolj me zanimajo kamilice.Ali ste kar pustile,naj se samo scisti?

poleg tega ima moja Safija vnete ucke.Ji dajem kapljice in izpiram s crnim cajem.koliko casa je pri vasih trajalo vnetje?

Drugac pa upam,da je z vami in novorojencki vse ok,da se lepo cartateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiNa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
13.1.2010 14:01:03   
lunca144
Čauči kleo,sej te ne zasledujem,sem te prišla sam mal pozdravituser posted image user posted image user posted image ......glede mozoljčkov,mislim,da je najbolje da ji samo z vodo umivaš,pa bodo sami izginili,ker se ji sedaj koža čisti,in pusti naj narava naredi svoje,ker preveč kremic pa tud kamilice lahko nadražijo še zelo tenko in občutljivo kožico tvoje safi.Učki so pa tud trdovratna zadeva,ker si verjetno sama mal pomenca uček in si tako prenaša iz enega okeca na drugega,pa tud to bo počasi mimo.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
13.1.2010 14:06:51   
kaja13
Končno sem našla par minutk, da se javim...

Uroš je star 5.5 tednov in še vedno nimava nobenega pravega ritma. Ta moj bajsek je v 5 tednih dobil 1.600g samo z dojenjem... verjetno vam je jsano kaj to pomeni (beri: mama je duda). Prave dude mu pa nikakor ne morem uturit, ampak jaz se ne damuser posted image . Če smo imeli dva dudlarja, bo pa še tretji. Karakter ima isti kot starejša bratca, kar pomeni, da ponoči ne spi, ne mara vozička in joka tako na glas, da se ga po celem bloku slišiuser posted image .... Danes sploh nisva šla ven, ker se mu je čisto zmešalo, ko sem ga v voziček dala. Pol ure sem imela odprt balkon, oba sva bila oblečena in sem poskušala.... takoj v voziček - dretje, uspavanje na rokah, potem v voziček (dretje), s tresočim vozekom po stanovanju (dretje, dretje, dretje). Potem sem šla pa na internet in dve nosilki naročila... 

MiNa... zadnje dva dneva sem preživela na internetu in gruntala tele nosilke. Pri www.mojskratek.si imajo ful teh zadev pa še izposodijo ti. Jaz izbiram med maya wrap, hotslingom in sleepy wrapom... danes sem jim napisala, da si jih bom izposodila za 1 teden, potem bomo pa videli. če si iz Ljubljane, se lahko naslednji teden udeležiš njihovega srečanja, kjer lahko vidiš in izprobaš nosilke... jaz bom verjetno šla.

Shopgirl.. jaz sem imela tudi patronažno Alenko, sam meni ni ravno sedla. Po 5x sem ji morala iste stvari govorit, ker me sploh ni poslušala. Če boš v svoji soseski zagledala mamico s kričečim vozičkom al pa mamico, ki doji na zasneženi klopci al pa mamico, ki doji sredi hodnika v koseškem blokuuser posted image .... ja, to sem jazuser posted image .

Kravje mleko... ena je vprašala, če pomaga proti krčem. Baje, da fuul. Pa dosti bebic ima alergijo nanj in jim ful odgovarja, če ga mami ukine. Uroš  nima tako hudih krčev in se bom takih drastičnih ukrepov zaenkrat vzdržala. Brez jogurtov se bi mi zmešalo. Patronažna mi je rekla, da naj z mlečnimi izdelki ne pretiravam (fora a ne Momtobe - vsaka ima svojo teorijo)

Bradavice... meni so tudi blazinice od Multimum nabolj pomagale!!!

Sprehodi... previjanje, dojenje, oblačenje in na sprehod - zaenkrat 1x na dan okoli 12.00. Zunaj sva cca 1,5 ure.... če se mu prej ne sfuzla. Pred tremi dnevi sem ga od koseške tržnice do doma nosila v eni roki, z drugo pa sem rinla poln voziček zelenjave. Ko sem prišla domov, leve roke sploh čutila nisem več.

A še kateri biserček ne mara vozička????

< Sporočilo je popravil kaja13 -- 13.1.2010 14:09:08 >

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 356
13.1.2010 14:10:49   
mel*
Živjo

A zna katera tukaj francosko rada bi naročila en voziček pa ne vem kako oz. nekaj stvari me zanima. če zna katera pomagat bi lepo lepo prosila.

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 357
13.1.2010 14:12:54   
kaja13
IZVIRNO SPOROČILO: MiNa*

Morda katerega priporočate? Še izbiram
ALi ne obstaja nevarnost, da otroček padeven (se skloniš ali da trak popusti)? Če ga pravilno namestiš - NE
Ali ni škodljivo za hrbteničko, ko otroček tako zgrbančen čepi -leži noter? Na začetku ga nastimaš tako, da leži. Sigurno je bolje, če leži v vozičku na sprehodu, sam če dete noče biti v vozičku.... Če ga boš pa doma malo nosila, pa itak ni drame...
Ali si ga je kje množno sposodit, da testiram ali nama je oK? www.mojskratek.si
ALi lahko uporabljava že pri 1 mescu? Ja.

Samo še nekaj... baje, da v razvojni uporabo teh zadev odsvetujejo, samo jaz nimam izbire...

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 358
13.1.2010 14:18:40   
kaja13
Kleopatra... baje, da pomaga, da v učke svoje mleko nakapljaš (če dojiš).

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 359
13.1.2010 14:20:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

Čauči kleo,sej te ne zasledujem,sem te prišla sam mal pozdravituser posted image user posted image user posted image ......glede mozoljčkov,mislim,da je najbolje da ji samo z vodo umivaš,pa bodo sami izginili,ker se ji sedaj koža čisti,in pusti naj narava naredi svoje,ker preveč kremic pa tud kamilice lahko nadražijo še zelo tenko in občutljivo kožico tvoje safi.Učki so pa tud trdovratna zadeva,ker si verjetno sama mal pomenca uček in si tako prenaša iz enega okeca na drugega,pa tud to bo počasi mimo.

no evo,namesto,da bi tebe vprasalauser posted image

ok,ne bom nic kamilce uporabljala.Hvala 3xna mamiuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
13.1.2010 14:24:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaja13

ja,to vem,sem pri Marisi isto,samo na zalost ne dojim.Pa hvala vseenuser posted image

(odgovor članu kaja13)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
13.1.2010 14:24:59   
malažabica
IZVIRNO SPOROČILO: MiNa*

ja še to: razmišljam, da bi kupila sling ali kakšen drug trak (kre je ogromno različic) za nošenje.
Ker ga še nikoli nisem videla v resnici, me zanima par stvari:
Morda katerega priporočate?
ALi ne obstaja nevarnost, da otroček padeven (se skloniš ali da trak popusti)?
Ali ni škodljivo za hrbteničko, ko otroček tako zgrbančen čepi -leži noter?
Ali si ga je kje množno sposodit, da testiram ali nama je oK?
ALi lahko uporabljava že pri 1 mescu?

Hvala vam za vse nasvete glede tega.

sva z mamo ravno včeri naredili en trak za nošenje, da sprobam.
rjuho sva razrezali na pol, pa skup zašili (smo dobili 70 cm x 5 m). stvar se obnese, a danes bova to naredili iz enega bolj tanjšega blaga, ker je rjuha preokorna, probaj sama narediti iz tega kar imaš, da vidiš če si za.

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 362
13.1.2010 16:11:24   
blondy_81
dojenje in adaptirano mleko: pri nas takoj ko je okusila AM noče več mojega mleka pit. Res da ga nimam več velik, ampak nekje za 2 obroka in pol ga je pa še bilo. Vendar ga noče pit. Ji je boljši AM. Tako, da bom začela delat na tem, da se mi popolnoma preneha mleko delat.

sprehodi: mi gremo na sprehod, ko se lepo naje. Ko poje, jo oblečem in gremo ven. V vozičku mi tako zelo hitro zaspi.

dokumenti: jaz sem samo kopijo rojstnega lista poslala v službo in so tam vse zrihtali za zdravstveno zavarovanje. Najprej sem dobila samo začasno potrdilo, potem pa kmalu še kartico.

mozoljčki: mozoljčke čim manj mazat. Otroku umiješ obraz, ko ga vsakodbžnevno umivaš, potem pa mozoljčke pustiš na miru. Pri nas so v 3 tednih izginili in ima sedaj tako lepo kožo. V kolikor mažeš, se stanje poslabša.

vnetje oči: Manca je imela vnete učke in je dobila kapljice. Čistila sem s fiziološko in dajala kapljice, pa je bila po 2 dneh dobra.

mlečni izdelki: meni je patronažna tudi rekla, naj ne pretiravam z njimi. In dejansko ne pretiravam. Manca zdej že kak mesec nima krčev.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 363
13.1.2010 16:19:20   
*nivea
mi smo danes bli malo na zraku. se malo vozičkali. glede na to kak mamo sedaj mrzlo, je takrat super toplo blo. midve greve običajno tam okrog pol 12 na sprehod, pa sve kako urco zunaj. paše njej in paše meni user posted image

mamo mi tudi probleme s tem, da Taja zvečer noče zaspati. skopamo se, se najemo in ob 9 smo pripravljeni na spanje. sam kaj ko mala noče in noče zaspat do pol 11. potem jo pa le zmanjka. spimo pa tak do pol 9-pol 10. s tem da se ponoči dvakrat zbudimo za jesti. enkrat tam okrog 1 in tam okrog 5-6 ure. čez dan je pa tudi bolj trmasta in noče spati.. no, saj je to kar okej, vsaj razlikuje med dnevom in nočjo. največkrat med vozičkanjem zaspi, pa te aja kake dve urce. danes nam to ni uspelouser posted image se je pa najedla in potem ob pol 2 jo je le zmanjkalo, zdaj pa še aja...

jaz jo načeloma ponoči ne previjam, razen če se pokaka. ker potem vem da ni šanse, da bo ona pokakana spala...

ja, telovadim jaz, samo itak 10minut na dan, tolko da se malo migam.
čišča mi je pa po treh tednih odšla. hvala bogu, ker sem jo mela že prek glave. zdaj pa v torek na pregled in si nabaviti zaščito, ker takoj novega deteta nočemo imetiuser posted image
za kakšno zaščito ste se ve odločile?

mi smo rojstni list dobili en teden po rojstvu. papirje mamo večinoma vse zrihtane, edino za otroški dodatek še moram vložit.

toliko. sedaj pa še grem malo bluzit po netu, dokler Taja aja

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 364
13.1.2010 17:12:52   
tulpika

punce katere papirje je treba vse urediti?:.

rojstni list: dobiš po pošti v 30 dneh

EMŠO: je na rojstnem listu

Zdravstvena izkaznica: pošlješ ftk rojstnega lista v službo in oni potem uredijo prijavo. Zdravstveno dobiš po pošti

vloga za otroški dodatek: izpolniš in pošlješ na CSD

Obrazec za olajšavo pri izračunu akontacije dohodnine: izpolniš, pošlješ v službo. Za leto 2009 poslati do 5.2.2010 na DURS

Davčna številka: no, to pa ne vem kaj narest ???

še kak drug dokument razen osebne in potnega lista ??

Araz: bili smo 2x po 10 minut...pločniki so tko slabo skidani, da se gibamo samo okoli bloka user posted image . Čakam na otoplitve pol pa šibamo v park.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 365
13.1.2010 17:56:50   
araz
Tulpika pločniki so res slabo spucani. Midve greva kar po stranskih nič kaj prometnih ulicah, kjer sploh ni pločnikov.
Se lahko kdaj zmeniva in greva skupaj.

Glede davčne številke: jest sem jo kar po pošti dobila in mi za to ni bilo treba nič narest. Dobila pa sem jo mislim, da en teden po rojstvu. Takrat kot rojstni list.

MOja je pa dons čist nemogoča. Šele zdele mi je mal zaspala od zjutri  pa vprašanje za kolk časa user posted image . Kosilo sem šele zdele pojedla tud tolk časa nisem imela. Pa kot zanalašč še mojga dons cel dan ni. Ne vem kje hodi user posted image . Za kazen bo ponoč dežural .

Nič moram it se spet mal pogovarjat, pa pesmice pet, pa ...

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 366
13.1.2010 18:02:24   
vijolca
Tulpika, davčna te sama najde! user posted image Kar hitro boste dobili domov davčno številko, brez skrbi...

Glede kravjega mleka: tudi meni je patronažna svetovala, da bi bilo dobro, če z vsemi mlečnimi izdelki ne bi prekoračila 0,5 l kravjega mleka na dan (sir seveda veliko doprinese, ker je manj vode in več, hmmm, "mlečnih zadev"? tako nekako. No, jaz pa odvisna od mleka in mlečnih izdelkov... Problem - če to sploh je - sem malce omilila z uporabo kozjega mleka - kupim ga v tetrapaku od Vindije, okusa je zelo nežnega (pa tudi bolj močen me ne bi motil), tako da si z njim naredim celo nescafe (drugače pa ga jem z misliji, kornfleksom ali pa kak piškot not namočim user posted image )

user posted image Bravo mamice, kako lepo ste poredile otročke z dojenjem! Je pa to res delo, ja... Sem naračunala, da v 24 urah kakih 5 ur dojim in ker pri tem ležim v postelji, to pomeni, da s spanjem vred v postelji prebijem kakih 15 ur?! Ni čudno, da kile nikamor ne grejo... user posted image Naš prvi pregled pa je jutri, me prav zanima, koliko sem poredila našo Eriko, po moje bo blizu kilce, verjetno pa ne čisto.

Kaja13, otroček, ki se ne vozička rad? Nerodno, ker ponavadi res zaspijo v trenutku, ko jih položiš noter. Upam, da se s trakom izide!

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.1.2010 18:13:25   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: kaja13

definitivno pomaga... preverjeno...  prejšnji teden se je moja ta večja zbudila zjutraj z zalimanimi očki, pa sem tuhtala, če bi ji mal nakapala v oko ali čakala da bo treba spet po antibiotike user posted image , pa sem ji 2x in se ji je popolnoma sčistilo...

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.1.2010 18:16:31   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

Obrazec za olajšavo pri izračunu akontacije dohodnine: izpolniš, pošlješ v službo. Za leto 2009 poslati do 5.2.2010 na DURS

Davčna številka: no, to pa ne vem kaj narest ???

davčno smo ni že dobili....

kaj pa tole za olajšavo, pri meni gre za 10 dni? a to moram tudi oddati? oz. a se mi splača oddat?

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.1.2010 18:23:44   
araz
TUd mene zanima davčna olajšava za 2009? Sploh ne vem kaj moram naredit. BOm zdele kar mojo teto poklicala, ki je računovodkinja. Bom vidla kaj mi bo svetovala. Vam sporočim.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.1.2010 19:12:50   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

V službo ali na durs?? Jaz nisem nikoli nič na durs pošiljala pa ne vem sploh a je treba?? A to v službi porihtajo??

Potni list: mi ne bomo delali, ker itak ne mislimo it nikamor izven eu v kratkem in bo osebna dovolj user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.1.2010 19:14:26   
*Mojca*
aja, mi imamo že 3 tedne pa še nimamo davčne. Še kdo?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.1.2010 19:26:53   
d4rj4.84
jst, oziroma moj dec je šel kar na davčno iskat pa je takoj dobu.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.1.2010 19:50:52   
tulpika

aha pol me bo davčna najdla user posted image . Sem mislila, da moram to sama urediti. Imamo pa že skor 3 tedne pa še nič nismo dobili.
Verjamem, da se jim ne bomo mogli skriti user posted image

Araz: zmenjeno...bi pa vseen počakala, da se mal porihta ta snegec. Mi ni ravno, da se po glavni cesti sprehajam z vozičkom. Sej bo kmal skopnel...če le ne bo novi zapadel user posted image

Oddajte olajšave za družinske člane tudi če je za 5 dni v letu 2009...zakaj bi karkoli puščali državi kar je našega.
Z lanskim letom je davčna uprava uvedla novost glede poročanja podatkov o vzdrževanih družinskih članih in sicer je bil delodajalec dolžan podatke posredovati do 31.12.2009. Vse, ki ste uveljavljale olajšavo pri obračunanih in izplačanih plačah v letu 2009, je vaše podjetje moralo le-take podatke tudi posredovati na DURS.
Če želite uveljavljati posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem izračunu dohodnine 2009, pa morate do 05.02.2010 poslati na davčni urad.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.1.2010 21:19:11   
*nivea
davčno sem jaz šla rihtat na davčni urad pa sem potem v roku par dni dobila davčno številko za Tajo

nekaj dni smo se mantrali s tem da zaspimo, zdaj pa se je skopala, se najedla pa v momentu zaspala.. mi je vse čudno user posted image
očitno sva jo z atijem tak zmantrala pri kopanju user posted image

zdaj pa grem i ja pred tv

lahko noč

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?