evangelie
|
Lenči, sporoči kdaj ti bi ustrezalo, malo bova tudi midva terenska...mogoče nama pa rata Evo, samo toliko, da poročam kako se je obneslo današnje uspavanje po načinu, ki ga je opisala terida, oz. po malo prilagojeni varianti Jutranji spanec smo kar preskočili, ker mu ni bilo jasno kaj naj zdaj počne v posteljici, se je čisto prebudil in čakal na akcijo Pa se nisem sekirala, itak enkrat mora zaspati. No, čez ene 2 uri ga je zmanjkalo - med dojenjem mu je učke že skupaj vleklo, pa sem ga samo prestavila, je malo zamijavkal in zaspal. Popoldanski spanec je bil podoben, spet se je podojil, potem pa sem ga odnesla v spalnico, ga položila na najino posteljo (ki je čisto zraven njegove) in se vlegla zraven njega (če bi ga položila v njegovo, bi se sigurno spet čisto zbudil). Zaspal je v roku 10 minut in spal skoraj 3 ure! Zvečer pa sva se spet podojila in sem ga položila v posteljo - prvič malo prehitro, ker je bil čist naspidiran , mi je skoraj iz postelje skočil Sem ga vzela ven še za dobrih 10 minut, še malo priklopila in ga ponovno položila v posteljo - še vedno budnega, a že zaspanega. VPoložila sem ga na bok oz. se je kar sam zavrtel, čeprav vedno spi na hrbtu in tako kot Zibka in Shopgirl, sem ga tudi jaz trepljala po ritki, drugo roko sem imela na njegovi glavici. V usta sem mu dala dudo, na katero sem dala 1 vetrovno kapljico (saj to sem že pisala, da je mali od njih odvisen Zdaj je bolje, ker ga odvajam, ampak danes sem mu jo dala) To trepljanje je trajalo nekje 2 minuti, za piko na i sem se nagnila čisto k njemu, mu dala ljubčka na čelo in ostala v tem položaju kakšno minutko. In...to je bilo to! Mali spi, nič manj trdno in nič kasneje, kot ostale dni! Pa čisto brez joka! Vsekakor nama je uspelo povsem nad pričakovanji. Upam, da nisem imela le začetniške sreče Jutri vsekakor ponovimo postopek. Če nama bo uspevalo tako še nekaj dni, bomo potem vključili še atija, da se še onadva naučita uspavat Tako, to je to...tuš, potem pa počasi spat - mi vstajamo med 5. in 6.
< Sporočilo je popravil evangelie -- 16.6.2010 20:06:22 >
|