|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
16.6.2010 9:03:57   
taraji
Hvala za kavico,

user posted image user posted image user posted image za anketo - moram malo pregledati svoj urnik in potem oddati svoj glas saj bi vas tudi midve z Iris rade spoznale.

Momtobe - ja, si predstavljam, da si bila besna, ker dobro vem - tako kot verjetno vse ostale kako je prenašati torbe, otroka ....

Obračanje - Iris se že kar nekaj časa obrača s hrbta na trebuh obratno pa ne gre, ali pa se ji ne da, ker ko ji na trebuščku ni več včeš ona raje zašne p...in motem jo seveda mamica obrne.

GH - terida, jaz sem ravno v neki brošuri brala da goste hrane ne dajemo ko je otrok preveč lačen, saj on je do sedaj  navajen da se nasiti s sesanjem. Naj bi delali tako, da otroka najprej podojimo, ali mu damo mleko po steklenički, nato vmes gosto hrano in nato spet mleko. Vse to je strnjeno v en obrok. In pri iris je bilo od začetka vedno tako, da če je bila že preveč lačna in sem ji začela dajati hrano po žlički se je vedno drla zraven - sicer je jedla ampak je jokala. Potem sem začela tako da sem ji dala najprej malo mleka potem pa po žlički in je veliko lepše jedla. No sedaj, ko imamo opoldan že samostojen obrok GH je tudi ko je že zelo lačna, samo težko dohajam z žličko ko ona tako hitro usta odpirauser posted image user posted image user posted image

No, pa se je končno malo ohladilo, pa vrta ne bo treba danes zalivati - tudi dež je včasih dobrodošel, vendar upam, da bo spet kmalu sonček da bomo lahko uživale zunaj s svojimi biserčki.
No, v primeru dežja bo pa tale naš forum spet malo bolj aktivenuser posted image user posted image
Kakorkoli dež ali sonce - uživajte s svojimi biserčki.

La vita e bella

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
16.6.2010 9:19:07   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

jutro! evangelie, hvala za kavico!

spanje: terida, hvala za nasvete. nekaj podobnega je v knjigi spi, dtete, spi! pri nas imamo drug problem: ne joka v posteljici, ampak se obrača na trebuh in se dviguje na kolena, pleza po posteljici, rije z glavo v blazine in ograjicouser posted image .... in to v vreči! kaj bi se dalo nartediti v taki situaciji? ali je imela katera podoben primer? samega se ne upam pustiti... če sem pa zraven, ga pa ves čas obračam....
sicer pa podnevi ni problema: dam ga v voziček (podnevi spi v vozičku), mu dam dudo in pleničko (se zarine v pleničko) in sam zaspi /Uvčasih šele po 10 min, vščasih takoj)...

zbujanje ponoči: našega srčka ponoči daje lakotauser posted image popije tudi po pol litra ponoči.. podnevi se mu pa ne da jesti... a ima katera podoben problem?

lepo se imejte!

M

Marusi, kot bi opisovala Iris in to v obeh problemih. No, Iris ravno zaradi tega premetavanja, obračanja na trebuh, rinjenja z glavo v vse možne stranice še vedno spi v zibelki (sem že napisala da imamo nestandardno zibelko - je namreč dolga 90 cm) ker v zibelki nima toliko prostora in se potem ne more obračati in zato posledično spi bolje, saj če se ponoči preveč premetava se potem obrne na trebuh in ji to ni všeč in sem jo morala potem ene 5x na noč obrniti nazaj na hrbet v zibelki se mi pa na trebuh ne more obrniti pa tudi z glavo nima kam zariti.

No, na srečo z uspavanjem nimamo problemov ne podnevi in niti zvečer (obdobje, ko se mi je pred spanjem od utrujenosti ful drla je na rečo minilo). Podnevi, če sva doma jo ko se naveliča igralne blazine lepo položim v zibelko, potem se notri še malo igra, pogovarja, vleče planice na glavo  - se gre skrivalnice in nato zaspi, če pa sva naprimer pri moji mami jo pa ko je čas za spanje položim na kavč kjer načeloma spi in se malo pogovarja nato pa zaspi. Zvečer je podobno - po hranjenju jo dam v zibelko in maksimalno v roku 20 minut zaspi - brez da bi bil kdo ob njej.

Hranjenje ponoči - mi, kot sem že napisala se ponoči ne hranimo več, pride pa kakšna noč, ko je očitno bolj lačna in takrat mi ponoči popije tudi po dve flaši - 150 ml čaja.

La vita e bella

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
16.6.2010 9:24:05   
taraji
Aha - pa še eno vprašanje za vse morebitne udeleženke srečanja - približno ob kateri iuri bi se dobile - saj veste planiuser posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
16.6.2010 9:32:32   
pipika 13
IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13

Nivea
sem pred kakim tednom nazaj napisala podatke za našega Davida, si verjetno spregledala.

5. mesec 8550 dkg  69 cm

(v 4. mesecu ni bilo meritev)

Uf, sorry NIvea, šele zdaj vidla, da je Tincy vnašala podatke in da nisi ti.user posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
16.6.2010 10:32:50   
MMMojca
Terida - upam, da mi ne zameriš - sem skopirala tvoje nasvete glede spanja in jih objavila pri nas, Prve snežinke 2010. Sama sem sicer tudi decemberka, ker sem rodila v 36. tednu mojo deklico, zato vas veliko berem. Drugače pa objavljam pri januarkah, ker sem bila od začetka pri njih.
Se bom pa še kdaj kaj oglasila in vas kaj vprašala, ker naša pikica tesno sledi vašim sončkom.

Neposredna povezava do sporočila: 3080
16.6.2010 10:40:49   
kejti
Za seznamček podatki:

PDP 12. 1. 2010, rojen 22. 12. 2009 Jure je imel 3510 gr, 52 cm dolg.
Lepo bodite!

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
16.6.2010 10:53:34   
ShopGirl
After a long time...hello girls!

Upam da ste vse fajn, zdrave in da vaši otročki lepo napredujejo. Pri nas vse OK, Kaja lepo napreduje, se razvija... Dnevi bežijo! Pol leta je že od poroda - ne morem verjet.

Jst bi lahko prišla v petek, mam precej blizu do ZOO-ja, vprašanje samo kakšno bo vreme? Če se uspemo zmenit za petek, bom še Anuš povedala, pa najbrž skupi prideva. Drugač pa kdaj drugič, ane?

Lepo bodite!

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
16.6.2010 10:57:03   
Tincy90

Nivea
sem pred kakim tednom nazaj napisala podatke za našega Davida, si verjetno spregledala.

5. mesec 8550 dkg  69 cm

(v 4. mesecu ni bilo meritev)

Uf, sorry NIvea, šele zdaj vidla, da je Tincy vnašala podatke in da nisi ti.user posted image

user posted image js sm napisala sm svoje podatke.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3083
16.6.2010 11:14:45   
maya2
Pozdravljene vse.

Meni ne rata več tle gor čekirat user posted image , spremljam še fb to je pa vse. Te dni smo dobival zobek... groza kok enga joka user posted image .

Zanima me pa tole glede uvajanja gh ... kako naj vem recimo ali so pikice ki jih ima od vročine ali mogoče od hrane? user posted image user posted image

Na hitro sem videla da se dogovarjate za srečanje? user posted image user posted image meni tako ne bo zneslo, ta teden imam gužvo, ta velika je doma na 'bolniški', mali je tko skoz v naročju pri meni, mojga nič doma, v nedeljo pa gremo za par dni na morje.... ne vem kdaj bom sploh uspela vse pripravit user posted image .  No lepo se imejte

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
16.6.2010 11:15:19   
ShopGirl
Mal sm uspela prebrat zadnje strani in bom pokomentirala...

Tintara: Kako je z Vanetom? Me je zaskrbelo ko sem prebrala o trasfuziji! Želim vse najboljše, tebi in seveda njemu. Drži se... Ne bom te motila s klicanjem, ker maš najbrž polne roke dela? Če pa želiš, se seveda lahko kaj slišiva in mal poklepetava. V glavnem - oba sta v mojih mislih.

Ritem: Kaja spi 2x na dan, dopoldne in popoldne. Dopoldanski spanček je daljši, traja cca. 2h. Jp - super jeuser posted image  Popoldanski pa kakšno urco.
Spat hodi redno med 19. in 20. zvečer. Odvisno kok se zmatra. Zaspi v svoji posteljici. Dam jo na bok in jo trepljam po ritki...zaspi v cca. 10-15min in spi do cca. 2h. Se podoji in spi do 5h...še en podoj in spi do cca. 7h.

Dojenje bom full pogrešala. To je tok enostavno. Loh sva skoz zunaj, kjerkoli... Zdj uvajam GH in mi je fajn, ampak je pa to dodatna skrb. Vsako živilo uvajam 4 dni. Probala je korenček in krompir, zdej bo 4 dni na uvajanju brokoli. Zvečer, kot zadnji obrok, poje mlečno kašico. Mela sm HIPPovo, BabyLove, zdej je pa na vrsti še Milupina. Full lepo je po žlički, ma rada mlečne kašice. Zelenjava bolj tko tko, par žličk. Vode ne pije...razn če je res kriza, spije 4 žličke vode.

Tko kot terida, ji bom tut jst dajala pit iz kozarca. Dokler so tko mejhni jih je lažje naučit kot malo kasneje, ker se že "navlečejo" na raznorazne flaške itd. Tam se pa taka svinjarija nabira da mi slabo rata, sam da pomislm da bi pila iz tega.

Obrača se full, plazi po prostoru, ni je več za puščat same. Je velik na tleh, to se mi zdi še najboljše tut za njen razvoj. Zdej neki poskuša sedet, sam jo rajš bremzam pri tem, ker se mi ne zdi dovolj stabilna v trupu. Dokler ne bo čist sama sedela, brez prekucavanja, zame ne sedi. Se bo mogla sama potrudituser posted image

Zobkov pa še nima... vsaj ne grizeuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
16.6.2010 11:18:11   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Torej, pojdite na Doodle (http://www.doodle.com/r2g93dnkztzehb64), vpišite svoj nick in označite vse dneve in lokacije, ki vam ustrezajo. Pod tisto tabelco se potem avtomatično seštevajo glasovi. Če se gremo potem lepo demokracijo, bomo za srečanje izbrale termin in lokacijo, ki ustreza čim več ljudem. Pa dejmo še rečt, da se odločimo najkasneje v četrtek do poldne, da bomo/boste imele dovolj časa za priprave (če se slučajno dobimo res že ta petek).

Dajte punce glasujte vse, da se dobimo v čimvečjem številu, ker tiste ki smo bolj od daleč, ne moremo pridet pogosto gor na sprehod. user posted image

Evo, malega sem dala v njegovo posteljco in zdej ga počasi pobira. user posted image  Pol grem pa pripravit kosilo: polnjene bučke z mletim mesom v pečici in mlad kromir. user posted image  Tuki je vse črno in full grmi... kot da bo nevihta, bomo vidli.
Pol pa gremo v šoping za krst, ki bo v nedeljo user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
16.6.2010 11:53:10   
Lenč.i
Pa smo spet tam-naša še kar spi. Imeli sva le enourno pavzo ob 9h. Saj je umes že 4x jedla, pa vse v polspanju. Zdaj ji kuham bučke, mogoče bo spet lačna, ko se zbudi.
Ja, Terida, bi zamenjala, ampak bi ti bilo kmalu dolgčas po njej, ko bi jo kar naprej čakala, da se zbudi. Se že dolgo dogovarjava z Evangelie, da se dobiva, pa ne upam več predlagat termina. Dopoldan je pri nas čas za spanje. Jo pa raje pustim spati v miru, kot da bi jo matrala v budnem stanju če ni potrebno.
Evangelie, sva še vedno na liniji, kaj ne?
Jaz ji GH hrano ponudim pred obrokom mleka in lepo je. Bom poskušala tudi med obrokom, če je tako bolj prav in če me bo ubogala.
Mene na srečanje žal ne bo.   

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
16.6.2010 12:20:20   
orhideja75
za srečanje je ura ob 9ih ane?

tut pri nas je tako, da ko gremo zvečer spat se kar lep čas premetava po postelji, zdej sploh, ko je še pogruntal, da se lahko obrača. sam tko je ene 15-20 minut, potem pa zaspi. mu je treba večkrat priti dati dudo nazaj v usta, pa kovtrček popravit in pleničko, na kateri ima glavico ... je pa to kr že ustaljen in vsak dan enak ritem za spanje... najprej umivanje, previjanje, hranjenje, še mal crkljanja po naročju, potem greva pa v sobo in spat

kolk paše tale vreme ane brez vročine. sam, da ne dežujeuser posted image , sicer pa pri nas kar piha

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
16.6.2010 12:28:32   
evangelie
Se že dolgo dogovarjava z Evangelie, da se dobiva, pa ne upam več predlagat termina. Dopoldan je pri nas čas za spanje. Jo pa raje pustim spati v miru, kot da bi jo matrala v budnem stanju če ni potrebno.
Evangelie, sva še vedno na liniji, kaj ne?
IZVIRNO SPOROČILO: Lenč.i

a ne, pa sva skor sosedi?user posted image Lenč.i., če ti odgovarja popoldan, midva sva jutri z VItanom sama doma cel dan, ker ati dela...Nč, če ti bo, pokliči (lahko tudi jutri), pa da vidimo, če nama uspeuser posted image

Shopgirl, welcome backuser posted image Men je tud dojenje tako fajn, da mi je kr žal, da mormo začet uvajatuser posted image Sam Vitan zaenkrat res še ni zainterisiran, edin riževa kašica mu ni čisto bljek

Nč, grem hitr vn, se je sonček pokazal...

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
16.6.2010 13:33:48   
ROmama
Medve sva od zravnika, sva bile cepljene, pa še sirup proti rotavirusu je spila, posvetovalnico bova imele drug mesec. Ja bila kar pogumna, mal oje zajokala, ko jo je pičila, oziroma ker jo je trdo držala, da ni mogla migat, potem pa spet smehec.

Na amketi sem označila za drug teden, samo mi boste mogle povedat, če se zmenimo, kje se pusti avto za Mostec.

Za seznamček imamo spet samo težo

5,5 mes.   - 7400 g

Neposredna povezava do sporočila: 3090
16.6.2010 13:35:12   
terida
Vidim, da v dežju ta forum kar oživi! Mi smo s pregleda - z našim miškotom je sicer vse OK, lepo napreduje in je kar pridno delal stvari, ki mu jih je naložila zdravnica, edino pretirano zdrav še ni - malo še pokašljuje in smo cepljenje prestavili na naslednjo sredo (moram popravit v Doodlu da v sredo nimamo časa).

Da vas malo spomnim:
IZVIRNO SPOROČILO: terida

glasovanje za srečanje user posted image

Torej, pojdite na Doodle (http://www.doodle.com/r2g93dnkztzehb64), vpišite svoj nick in označite vse dneve in lokacije, ki vam ustrezajo. Pod tisto tabelco se potem avtomatično seštevajo glasovi. Če se gremo potem lepo demokracijo, bomo za srečanje izbrale termin in lokacijo, ki ustreza čim več ljudem. Pa dejmo še rečt, da se odločimo najkasneje v četrtek do poldne, da bomo/boste imele dovolj časa za priprave (če se slučajno dobimo res že ta petek).

Zaenkrat za en glas vodi ponedeljek (v ZOO). Zdaj vidim, da vas je več omenjalo ta petek, pa potem niste glasovale (marusi, ShopGirl). A vam ustreza tudi kak drug dan? A lahko prosim glasujete preko Doodla, da bo bolj jasno kako in kaj... Že vidim, da sem zmedo naredila s to zadevo. Ne bi smela prej petka omenjat, ne? user posted image

Aja, pa še ura: Dobimo se ob 9ih - ne glede na dan in lokacijo. Če katera pride kasneje, po moje ne bo hude panike, ker verjetno ne bomo tam samo eno uro.

dreamz, Mostec je pod Rožnikom, tako kot ZOO. V bistvu sta zelo blizu. Če bi slučajno Mostec izbrali. bi vam kak zemljevid narisala kako se do tja pride. Če ne pa se mi ne bo dalo se še s tem ukvarjat... Čestitke za izgubo kg, to pa ni kar tako!

evangelie, držim pesti močno močno! Sporoči kako vama gre!

marusi, koliko časa po hranjenju ga pa daš spat? Mogoče je takrat še poln energije od zadnjega hranjenja in bi se rabil "zlaufat" preden ga daš spat... Ne vem, ugibam...

taraji, hvala za nasvet, bom poskusila res tako, da ga malček podojim prej in mu potem dam GH. Se pa strinjam s ShopGirl in evangelie - dojenje je zakon!

MMMojca, seveda ne zamerim. Upam, da pride prav še komu drugemu!

Zdaj pa šibam, ker se je Primož zbudil. Sem mislila, da bo kaj dlje spal (obisk pri zdravniku pa je ja dogodek, ki zmatra dojenčka), a je naredil samo svojih standardnih 30 minut...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
16.6.2010 16:00:48   
araz
Ojla punce,

kolk paše tale ohladitev user posted image .

Glasovanje - sem že včeri glasovala

Shopgirl, sem se že spraševala kje si, ker se že tolk časa nisi nič oglasila.
Ti pa Kaja lepo spi. Moja pa čez dan še  vedno zelo malo. Danes presenetljivo spi že od 14 pa se zaenkrat še ni zbudila. Drugače gre pa tud zvečer od 19-20 že spat. Bog ne daj, da zumudimo njeno uro.

Marusi - ja tud moja se v posteljici tako prekucuje. Zdej sem ji okrog posteljice dala obrobo, pa je takoj pogruntala, kako nogico dat čez rešetko. Pa kar počez se postavi, najrajši bi kar stojo včasih naredila user posted image .

Včeri sem jo pa peljala do pediatra, ker je dobila ful ene velike pike, pa nisem bila ziher kaj bi to bilo, čeprav sem domnevala, da jo je kaj pičilo. Sva dobile Fenistil kapljice in kremo in je danes že skoraj izginilo. Je bila pa tko hecna, ker je imela take velike pike po obrazu. Hvala bogu jo ni nič srbelo.

Toliko zaenkrat, je prišel moj domov, pa moram kosilo do konca narest.

Uživajte v ohladitvi.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
16.6.2010 16:49:18   
METULJ1
Hoj,

da se še mi po dolgem času mal javimo. Prejšnji teden smo bili v Piranu. Bilo noro lepo. Naša princesa 1. čofotala v morju. Neizmerno uživala.
Drugač imamo pa mi že 3. obroke goste hrane na dan. Prvo ob 6 zjutraj dobi flaško mleka (210 ml), nato cca ob 9-ih sadje (jabolko, banano, breskev + piškotek), ob cca. 13-ih sledi kosilo (korenček, bučke, brokoli, špinača), nato ob 17-ih flaša (210 ml), ter cca ob 20. uri še mlečna kašica. Počasi bom uvajal tudi marelico, hruško, rižek, krompirček. Skratka zaenkrat nam super kaže.

Pregled imamo čez cca14 dni, nam po pošti sporočijo kdaj točno.

Sicer pa naša spi cca. od 21 ure do 6 ure. Čez dan ima pa ponavadi še 5 krajših spancev (od 30 minut do 1,5ure). Se mi zdi, da je to super.

Drug teden pa verjetno spet šibamo na morje. Če bo lepo vreme bo super.

Pozdravčki vsem in vse dobro vašim zakladkom

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
16.6.2010 18:38:56   
marusi
ojla! no, mi smo samo še v petek doma, potem gremo do 29 na morčka:)

terida: ponavadi ga po hranjenju kar zmanjka... pa se potem spet prebudi user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
16.6.2010 19:47:26   
Lenč.i
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

a ne, pa sva skor sosedi?user posted image Lenč.i., če ti odgovarja popoldan, midva sva jutri z VItanom sama doma cel dan, ker ati dela...Nč, če ti bo, pokliči (lahko tudi jutri), pa da vidimo, če nama uspeuser posted image

Bom skušala prej kot popoldne,se mi je ob 5h obisk napovedal. Če ne pa spet drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 3095
16.6.2010 20:01:36   
evangelie
Lenči, sporoči kdaj ti bi ustrezalo, malo bova tudi midva terenska...mogoče nama pa ratauser posted image

Evo, samo toliko, da poročam kako se je obneslo današnje uspavanje po načinu, ki ga je opisala terida, oz. po malo prilagojeni variantiuser posted image

Jutranji spanec smo kar preskočili, ker mu ni bilo jasno kaj naj zdaj počne v posteljici, se je čisto prebudil in čakal na akcijouser posted image Pa se nisem sekirala, itak enkrat mora zaspati. No, čez ene 2 uri ga je zmanjkalo - med dojenjem mu je učke že skupaj vleklo, pa sem ga samo prestavila, je malo zamijavkal in zaspal.
Popoldanski spanec je bil podoben, spet se je podojil, potem pa sem ga odnesla v spalnico, ga položila na najino posteljo (ki je čisto zraven njegove) in se vlegla zraven njega (če bi ga položila v njegovo, bi se sigurno spet čisto zbudil). Zaspal je v roku 10 minut in spal skoraj 3 ure!
Zvečer pa sva se spet podojila in sem ga položila v posteljo - prvič malo prehitro, ker je bil čist naspidiranuser posted image , mi je skoraj iz postelje skočiluser posted image Sem ga vzela ven še za dobrih 10 minut, še malo priklopila in ga ponovno položila v posteljo - še vedno budnega, a že zaspanega. VPoložila sem ga na bok oz. se je kar sam zavrtel, čeprav vedno spi na hrbtu in tako kot Zibka in Shopgirl, sem ga tudi jaz trepljala po ritki, drugo roko sem imela na njegovi glavici. V usta sem mu dala dudo, na katero sem dala 1 vetrovno kapljico (saj to sem že pisala, da je mali od njih odvisenuser posted image Zdaj je bolje, ker ga odvajam, ampak danes sem mu jo dala) To trepljanje je trajalo nekje 2 minuti, za piko na i sem se nagnila čisto k njemu, mu dala ljubčka na čelo in ostala v tem položaju kakšno minutko. In...to je bilo to! Mali spi, nič manj trdno in nič kasneje, kot ostale dni! Pa čisto brez joka! Vsekakor nama je uspelo povsem nad pričakovanji. Upam, da nisem imela le začetniške srečeuser posted image Jutri vsekakor ponovimo postopek. Če nama bo uspevalo tako še nekaj dni, bomo potem vključili še atija, da se še onadva naučita uspavatuser posted image

Tako, to je to...tuš, potem pa počasi spat - mi vstajamo med 5. in 6.

< Sporočilo je popravil evangelie -- 16.6.2010 20:06:22 >

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
16.6.2010 20:28:58   
Zibka
Živjo!

Mi smo s pregleda:
6.mesec: 9230g, 69,5cm.

Bili smo na pregledu: pohvaljeni, ker se še polno dojimo in navodila za uvajanje gh- nič posebno novega. Vprašala sem kaj zdaj s tem ko Klara dela most- jo je premetala sem in tja, vlekla za okončine in sklenila, da ima dobre odzive in mišice in da ni panike, pač tako je... Terida, prosim, povej mi kaj več o tem, zakaj pri vas most ni bil ok. Razmišljam, da je mogoče razlika v tem, da je bil takrat vaš še majhen in je to lahko pomenilo nagnjenje k ekstenziji mišic, sedaj ko so pa že večji in močnejši, je p mogoče drugače user posted image user posted image  Glede obračanja je pa rekla, da tudi še ni panike, ker je lepo razvita in se lepo odziva in da so eni otroci pač kasnejši. Samo da ni nič narobe.... saj me ne moti če smo počasni.

Jutri ali pojutrišnjem user posted image user posted image  (kako fajn je dojit!!!!!!!!!!!!!!!!) pa res začnemo z žličko korenčka.

Blagor vsem, ki greste na morje... Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3097
16.6.2010 20:51:43   
ROmama
Jaz pa zdaj drugi dan uvajam po žličko dve korenčka. Včeraj je bruhnila ven, danes pa po dveh urah pokakala čisto cel korenček. Se pravi, da ga želodček sploh ni predelal. Kako je bilo pa pri vaših sončkih?
Zdravnica mi je tako rekla, da moram vstrajat, tudi 10 dni na korenčku, oz. z uvajanjem, da se navadi na hrano. Valda a ne.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
16.6.2010 21:02:06   
ShopGirl
Ja, dojenje je zakon, ni kaj. Sploh potem ko lepo steče in se nehaš obremenjevat kok je dojenček spil in kok pridobi na mesec. Men so to take nepomembne zadeve, ki pa znajo zelooo obremenjevat mlado mamico. Jst sm se lepo prilagodila Kaji, ne gledam na uro kdaj je treba dojit, ampak jo dojim kadar njej paše. In res lepo napreduje, kar je najvažnejše. Pa spi mi, to je zakon.

Evangelie: odvisen od vetrovnih kapljic? user posted image  hahaha...hudo! Jst sm tut Kajo navlekla na kapljice na dudi, pol sm pa končno dojela da pač ne mara dude in se sprijaznila da bo pač jokala tko ali drugače. In nima dude že ene 2m. Po moje jo sam jst pogrešamuser posted image  Tako priročno mašilo ustec je...user posted image  Je več dela če ni dude, se je treba bolj ukvarjat, ampak rajš se zdj ukvarjam tok več pa upam da se mi to nekoč obrestuje.
Sej enako je s spanjem.... Prej mi je blo priročno da je zaspala med dojenjem. Ni blo joka, ni mi blo težko... Pol sm se pa vprašala kako bo ko neham dojit. Zna bit težko za recimo 8mesečnika da naenkrat ukineš uspavanje med sesanjem. Pa tut ni vedno hotla sesat ob 19h al pa ob 20h..ampak recimo ob 21huser posted image  Tko pa točno vem da bom po 20. uri sigurno fraj, da bom lahko delala kar bom hotla in si spočila.
Tko da, evangelie, čestitke za uspešno uspavanje! Vsak dan bo lažje, vmes mejbi kdaj zaškripa pa mal dlje traja, ampak to so pač dojenčki.

Oddala sem glas zase in za anuš da se dobimo v petek.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
16.6.2010 21:09:23   
ShopGirl
user posted image Korenček & prebava: jp, tut pri nas je blo bolj neprebavljeno. Ma sej je logično po moje, to kr pade skozi njih. Sej bo,... Jst sm vse fajn spasirala v kašo, tko da nima bit kej narobe, tut če ni čist prebavljeno.

Krompir je boljš sprejela. Se pa tok smejim ko jo hranim ker take face dela, da ne morš ostat resen. No pači se, ampak požira pa vseeno, tko da je kul

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?