pipika 13
|
Pozdravljene tako na hitro Pri nas piha kot zmešano in res ne vem, kako naj oblečem Davida. Glede na to, da se mu solzi desno oko in da je včeraj kihal, je spet nekaj fasal. Danes je oko boljše in desna nosnica je prehlajena. Upam, da bo do nasednjega tedna bolje, ker imamo cepjenje, ki jže bilo že 2x prestavjeno. Groza!!!!!! Res ne vem, kako naj ga oblečem v tem vetru. Včeraj je imal body s kratkimi rokavi in tanko majčko čez, spodaj pa tanke nogavičke in hlačke (nič žabic), na glavi je imel tanko kapico zaradi vetra. Danes sem še majčko slekla in je bil tudi po rokah gol? A delam prav? Dekice v vozičku več davno ni, je pa problem, če mu je notri prevroče, pol pa ga kaj moram ven vzet in je moker, zunaj pa piha. Druga stvar - že 2 dni imamo probleme s spanjem. Utrujen je, pa noče spat, ali pa ne more, ne vem???? Komaj gleda, ampak spat ne, dere se, kot da bi ga s kože dajali. Danes je dosegel vrhunec ponoči. Vsi skupaj smo spali zelo malo. Ne vem, ali ga je kaj bolelo ali je bila reakcija na 1. kašico, ali je bilo samo napenjanje, ker sem jedla cvetačno juho in 3 jagode z vrta? Ali pa se naš mali enostavno pri dojki preveč nabaše in posledično, ga tišči, ker ga je treba večkrat dvignit in podirat kupčke, ker se sredi noči kar zdere. Včeraj pa je bilo teh kupčkov, prdcov in vsega preveč. Ne vem, danes sem tečna in neprespana, ker je tako že drugo noč, podnevi pa tudi ista pesem z uspavanjem. Sem pomislila tudi, da je mogoče preveč oblečen ponoči. ( body brez rokavov in pajacek za spanje - je to preveč?) Še 10 dni ima do 5. meseca pa je včeraj prvič poskusil HIpovo korenčkovo kašico, ker je kazal takšno zanimanje za hrano, ki jo mi jemo, da smo morali poskusit in odpiral je usta in nič ni ven pljunil. Tako je lepo jedel. Hm, ne vem, meni se zdi to prezgodaj, mojemu ne. Ne vem, kaj bo rekla P, ker je polno dojen in naj bi čakali s gosto hrano do 6. meseca. On pa je tako firbčen in teh par žličk je z veseljem pojedel. Še slinček ni nič umazal, pa ven ni tud nič metal. Kaj pravite????Je prezgodaj, glede na to, da je izključno dojen??? Obračanje - se že kar nekaj časa obrača iz trbeuha na hrbet in iz hrbta na bok, na trebuh še ne gre. KUpili smo igračo Pamtni kuža in je čisto navdušen, samo da kaj igra. Rad ima, če mu pojem, včasi mi kar zmanjka pesmic, ker me posluša tudi po pol ure, ko pojem. Mogoče je veselje do glasbe podedoval po meni, hehe, ....očitno ga spominja na čase, ko je bil še v trebuhu in sem jaz v službi otroke učila in smo peli vsak dan. Kaj pa vem? Čudim se kako živi spremlja vsako pesem in tekst, kot da bi vse razumel. Še malo pa bo sam sedel, zelo rad sedi v naročju ali p apodložen z blazinami. Začeli so mu tudi iztenzivno rast laski, očitno bo blond po meni. Še vprašanje - s čim, s katero kremo mažete dojenček proti soncu? Jaz imam neko kremo od NIvee, pa ne vem, če je ok? Evo, alarm, spal samo 15 minut, očitno bo treba ven, ker spi samo še v vozičku in še to, če se vozi po makadamu ali travi. Asfalt odpade, takrat mora biti v vozičku pokonci, da kaj vidi, če ne je dretje.