Poopsy
|
moja ima že cca. 1 mesec 5 obrokov na dan. Mal pred 6, ob 9, 13, 17 in 21 približno (celo noč prespimo tudi že kakšen mesec). Naredim ji 180 ml.Včasih poje vse, včasih pusti tudi 50 ml. Mi smo na istem, le da včasih pri zadnjem obroku poje le ca. 60 ml, ker je že zaspana. Pa okrog poldneva dobi kašico, poje pa pol male Hippove stekleničke. Elly79: Mi smo mislili s tečajem za dojenčke začet že pri 4. mesecih, pa mi je zdravnica to odsvetovala. Baje ni nič narobe, če se ušesa zmočijo, ker so itak tega vajena še iz bušija. Je pa problem v bazenih, v katerih se kopajo tudi ostali (izpostavila je predvsem starejše, ker baje ti največ bakterij v vodo prinesejo). Lahko faše vnetje ušesk. Ampak mi ne bomo komplicirali - naslednji teden gremo v toplice v Avstrijo, pa bom samo pazila, da ji ne bi preveč vode šlo v ušeska. dreamz: S kakanjem smo imeli mi problem pred 2 tednoma. Ponavadi je blato mehko, tudi če 3 dni ne kaka, takrat pa sem ukinila BioGaio pa začela uvajal GH, in jo je čist kakec zmučil. 3. dan zjutraj je začela kakat, pa ni šlo ne naprej ne nazaj, ker je bil tako trd. Sem ji mogla s toplomerčkom pomagat pa ga ven kopat, a ni nič pomagalo. Tisti dan smo sprobali sladkani čaj, z oljem namazan toplomer in svečke, ki so blato malo zmehčale. Popoldan pa se je v mukah pokakala. Saj mi je smešno da to pišem, ampak kakec je bil trd kot kamen, dolg pa tam nekje 6 cm. In to je siroti uspelo spravit ven! In smo BioGaio uvedli nazaj, da se kaj takega ne bi ponovilo. Momtobe: Tudi nam pravijo, kako je velka (iste mere kot tvoj). Mi je pa zanimivo, da se ponoči še vedno hranita tako pogosto, glede na to da sta na AM. Naša se sicer ponoči tudi zbudi, ampak ne zaradi lakote, tako da zaspi nazaj s slepo dudo. Lenč.i: Naša ponavadi joka po kopanju, ko je lačna ali pa fuuul zaspana. Pa čez glavo ji nisem smela ničesar oblačit, ker je takoj začela jokat - zdaj se med oblačenjem z njo igram skrivalnice, pa jo tako zamotim, da sploh ne opazi, da je že oblečena. Tiste, ki ste že na GH: so imeli vaši ob uvajanju tudi krče? Naša sicer nima takih krčev kot prve mesece, ampak ful stoka pa prdka. Pa ponoči se večkrat zbudi in stoka, dokler ji ne uspe prdnit. Smo mogoče prehitro začeli z uvajanjem? LP
|