|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
18.5.2010 13:21:33   
KulGirl
Jaz sem že dobila regres, dopust mi tudi v celoti pripada.

Naša punca je danes prvič korenčka papala in je zmazala enih 50 mluser posted image user posted image  
Najprej sem ji dala 100 ml mleka, potem pa še kašico in je res lepo odpirala usta. Tudi zvečer ji že nekaj dni naredim Hipp riževo kašico in ful rada je.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.5.2010 13:27:38   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

he he blondy, še v službo nisi prišla pa že na dopust mislišuser posted image ? hecam se, ne zameri.
jst sicer nisem zaposlenauser posted image , ampak privoščim vsem, ki se vrnete iz porodniške na delo, še 25 dni dopusta.

Kaj čem ti zamerit user posted image user posted image user posted image Doma mi je tko luštno z mojo malčico, da itak bi z njo ostala doma kolikor je možno user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.5.2010 13:37:42   
ROmama
Jaz imam 29 dni dopustauser posted image , v letošnjem letu ga je pa potrebno izkoristit vsaj 10 dni, da ti pripada celoten. Izkoristiš ga lahko pa do 30.06.11.

Midve sva bile danes v posvetovalnici, so mi jo samo stehtali, ima 7100 g, cm bom pa potem sporočila, jo bom malo premerilauser posted image . Cepljena ni bila, ker še vedno pokašljuje, mi je najprej dala datum za naslednji teden, ampak mora dozo proti rotavirusu dobiti do 6 meseca, zato morava priti čez 4 tedne. Upam, da bo takrat zdrava.
Držanje pokonci, jaz jo imam ponavadi kar pokonci, oziroma je naslonjena na mene.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.5.2010 14:23:19   
Lenč.i
Jaz tudi dobim celoten dopust in ga tudi celega lahko porabim v naslednjem letu do konca junija. Regres menda dobim od firme (vprašanje, če bo letos kajuser posted image , sem že lani skoraj brez ostala - mi ga je čisto malo pripadalo, ker sem bila veliko na bolniški - mučke!).  

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.5.2010 14:30:13   
terida
Pozdravljene, punce!

Midva sva bila danes dopoldne kar noter, ker sva bila včeraj cel dan zunaj in sem bila čisto crknjena! Sem prav rabila malo pospat. Očitno mi je v preteklih dveh tednih, ko smo zaradi bolezni in vremena bili večinoma noter, kondicija izpuhtela user posted image No, ampak zdaj imam tega "posedanja" že zadosti in komaj čakam, da greva ven.

Danes je že tretji dan na GH. Začela sem s krompirjem, ki mu dodam nekaj svojega mleka. V nedeljo je kar lepo jedel, včeraj niti ne, danes bomo pa videli, ko se zbudi. Saj usta lepo odpira in se mi zdi, da "zna jest", samo imam občutek, da mu okus neslanega kuhanega krompirja ni preveč všeč. No, saj ni čudno user posted image Upam, da bo kmalu začel lepo jesti, ker mu mleko ne zadošča več in tole dojenje non-stop tudi ni ravno zabavno.

Bom samo na hitro pokomentirala kar sem si zapomnila:

Fredov obroč
smo mi kar dosti uporabljali. Letos bomo hčerki dali rokavčke, Primoža pa v obroč.

Regres nam pripada, dobimo ga pa od službe. Tudi dopust nam pripada v celoti z istimi pravili (porabiti 10 dni v kosu v istem letu) kot sicer.

Zbudil se je, šibam...

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
18.5.2010 15:21:33   
MiNa*
Dreamz, isti problem je bil pri naši prvi bejbi, ko sem začela uvajati GH. In to od okoli 7. meseca, pa kakšen mesec in pol. Pri malemu še nismo na GH, upam pa, da ne bo težav.

Torej stvari (hrana), ki so nam pomagale naj ne bi jedel na začetku uvajanja. Vendar smno potemn mnalo zamižali, ker je res hudo gledati in jokati z otrokom, ki se tako muči s kakanjem. Zapira pa korenček, banana.
Pri nas je pomagalo, če sem ji dala piti malo izstisnjene pomaranče, pa kasneje malo grozdja, kivi tudi pomaga, pa laneno seme. Če boš ahko kaj kam umestila. Sicer pa esm par krat pomagala z glicerinskimi svečkami, ki res pomagajo (dobiš v lekarni). Sprva jih nisem hotla, kersem se nbala, da se navadi in bo potem le tako kakala, vendar mi je dohtarca zagotovila, da tu ne more priti do navade, saj je njihova funkcija le, da zmehčajo blato. Poskusi.
Poskušajte še več piti, pa malo manj GH. Sem nekje brala, da lahko pride do zaprtja, če prehitevamo in smo prehitri z GH.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
18.5.2010 15:30:48   
marusi
DREAMZ: mi HB imamo problmov, mi je pa danes rekla patronaža pa ena prijateljica, da pomaga sok od suhih sliv, namočenih čez noč, qali pa voda od namočenega lanenaga semena. 

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
18.5.2010 15:42:09   
KulGirl
Skuhaj mu kašico iz suhih sliv. Tako dela moja prijateljica. Jaz še nisem preizkusila, ampak, če bo korenček zaštopal rito bom tudi jaz probala dat kuhane suhe slive.

< Sporočilo je popravil KulGirl -- 18.5.2010 15:43:02 >

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
18.5.2010 15:51:55   
METULJ1
Hoj

mi smo mel danes 2. cepljenje. Zaenkrat vse ok.
Za seznamček - mamo 6800g, dolžine nam niso zmerl, sam mislim, da smo tam okrog 64-65.

Riževa kašica od hippa - kako jo ponudite otroku. A po flaši(voda, mleko?, kolk ml?, kakšen cucelj) al že kr v krožniček. Jz sm tud mali včer dala med mleko dve veliki žlici pa cucelj nuka za gosto hrano. Pa je kr lepo pila. Sam ne vem kako bi blo, da bi zmešala not 4 žlice, tko k piše. Mislim, da pol ne bi nič teklo.

Regres - tud jz sm ga že dobila in tud že celga zapravla.

Vrtec - a ste že vse dobile odločbe za vrtec?mi še čakamo....

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
18.5.2010 15:55:22   
KulGirl
Jaz imam Hippovo riževo kašico in jo ne dajem v flašo ampak naredim kašico z adaptiranim ali s svojim mlekom. Najprej ji dam mleko po flaši in potem še kašico kolikor pač poje.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.5.2010 18:07:37   
METULJ1
Kulgirl - ja kolk pa tvoja pol poje. Moja poje zdej 180ml. Včer sm ji pa prpravla 150ml mleka pa sm not zamešala 2 veliki žlici kašice. A pol misliš, da naj ji dam kr 180ml pol naj ji pa pripravim še kašico al kako? Oprost za tko neumen ? sam res ne vem, kako naj malčico nahranim s to kašico.

Hvala za odgovor

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.5.2010 18:19:11   
KulGirl
Moja poje 180, če je res fejst lačna. Mleka ji dam npr. 100 ml. Kašo sem pa naredila iz 60 ml mleka + rižek. Če prav razumem šele začenjata in bi naredila manj kašice, ker verjetno še ni navajena jest z žličko.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.5.2010 18:23:01   
zoja88
oj!
Najprej podatki za seznam
starost 5mesecev eden teden:8200g 70cm
Naš je začel zavračati adaptirano mleko in je samo kaše kar je rekla zdravnica da je ok,sam naj dajemo bol sadno zelenjavne ker se preveč redi.V 6 tednih je pridobil rekordne 2kile.
Bil je drugič ceplen in je hrabro prenesel.Po novem pri nas cepijo v stegno da otroček gleda ker se majn ustraši.Naš bučko je začvilu ko je pičla pol se pa smejal na vsa usta.
Drgač nimamo nč večjih težav.
Mamo pa tako malo srečo skoz res skoz se smeji in se neki pogovarja,tok je posrečenuser posted image

Uvajanje GH:Mi2 sma od začetka tud mela probleme z kakanjem zdej kakama 3-4x na dan.Kar prej kljub novalacu it nisma.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.5.2010 20:07:09   
Tincy90
Mina hvala za nasvete kaj nardit, če ti dojenček ne kaka. Js mam tud take probleme z mojo, smo že sprobal od toplomer do sladkih kamilc do svečk. No svečke so ji pomagale, dans sm ji pa stisnla pomarančni sok in se je u momentu pokakala.user posted image user posted image user posted image drgač pa pri nas nič novga, včerej sm klicala patronažno in je rekla, da se bo oglasila, da mi pove kej več o GH, tko da smo še zmer na dojenju in čajčku. Dal smo čez drugo cepljenje in ga je prenesla supr, mal je zastokala k so jo pičl pol se je pa veselo pogovarjala in smejčkala. Ma pa 6550g, kok je velika je ni merla kr jo bo pri 6ih mesecih. Joj, kok gre hitr čas, jutr bo že 5 mescev stara, ne morm vrjet kok gre čas z dojenčkom hitr mim.user posted image mam pa eno vprašanje, mogoče mal butasto sm useen...za na morje, a boste ve malčkom kupile kopalne pleničke, so sploh za tako mejhne al bodo bli nagci? 

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu zoja88)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.5.2010 21:24:09   
MiNa*
ni kaj, če le komu pomaga.
Za na morje bom imela kopalne pleničke, ki jih bo imel, ko nbom pričakovala, da kaka (če nbomo ujeli ta prav cajt), sicer bo pa naga rita v vodi.
Če za pse nič ne težijo, se mi naj samo proba kdo oglasit za nago dojenčkovo rito, ki lula v morje...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.5.2010 21:31:31   
taraji
lep pozdrav, končno malo sončka po dolgem času in ga je seveda treba do dobra izkoristiti

No, mi smo bili tudi včeraj prvič na tečaju plavanja in je naša Iris totalno uživala - me je bilo malo strah da bo kaj sitna ker je čez dan spala zelo malo, no pa je bila ves čas zelo dobre volje in je res ful brcala in uživala, tudi ko jo je enkrat zalila voda je bogica samo prestrašeno gledala, si mal uččke pomela in začela kašljatiuser posted image user posted image

didi - ja se mi je zdelo, da ste vi tisti ki se niste hoteli pridružiti skupiniuser posted image user posted image - se, bila na začetku. ko je vaditelj spraševal po prisotnosti pozorna kdaj bo poklical Nika - no oćitno sem dobro špegala kdo se bo oglasiluser posted image user posted image user posted image - no, mi smo bili pa tisti, ki nas sploh ni poklical - ti naslednjič pomaham da boš videla kdo smo.

Kar se pa lupinice tiče - mi imamo maxi cosi - pa itak se mi zdi da imajo vse lupinice isti naklon - meni se tudi zdi zelo pokončna ko jo namontiram v avto, ampak imamo isofix podlago tako da jo sigurno prav namestim

dreamz - ma lupinico imamo v seat leonu - se mi ne zdi ravno športen sedež, pa kot sem že napisala imamo tusi isofix podlago tako da res ne vem v čem je problem.

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega Samuela da se mu tole s kakanjem čimprej normalizira in spravi v red, ker si kar predstavljam kako je bogi ko ga takole muči

Tincy - kopalne pleničke so od 7 kg naprej - naša jih bo za v vodo vsekakor imela ker nebi rada kakšnega kakca po morju lovilauser posted image user posted image

No, jaz pa tudi čakam da naslednji torek pride patronažna da mi malo razloži glede goste hrane. Mi smo kakšen mesec samo na AM, pa sem naši že parkrat poskusila dati malo jabolčka, pa korenjčka pa krompirča pa je ful lepo jedla, samo se kar bojim začeti brez posveta s patronažno ker ne vem koliko ji lahko dam za prvič, pa kolikokrat na dan,.pa......je pa naši tudi samo mleko zgleda premalo, ker ona bi jedla na 2,5 do 3 ure. Res je, da na obrok poje 120 - 140 ml ampak se mi zdi da na pregosto je - saj v celem dnevu + noči mi poje nekje med 820 - 860 ml - saj ne da bi se bala da premalo poje - pri nas je treba malo paziti ravno v obratni smeri ker ni ravno med suhimi - sem ravno mužu rekla da povsod lahko prebereš kaj storiti če dojenček premalo poje, nikjer pa ne piše kaj storiti če preveč je user posted image user posted image user posted image
Kakšen ritem hranjenja pa imate ostali -. predvsem tisti, ki ste na AM - koliko obrokov imajo malčki na dan in na koliko časa??

Grem jaz počasi malo do kopalnice, pa še nekaj narest pol pa spat - jutri imamo namreč UZ kolkov in to ob čisto nečloveški uri namreč ob 7 30 - vstati je pa treba najmanj uro prej - še skoraj sredi nočiuser posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.5.2010 21:31:42   
Puffy
Ooo morje..kje je še to user posted image  Gremo šele v začetku septembra. Jaz ji bom kupila ene par kopalnih plenic, pa jih bom pomojem kar uporabljala za v morje. Odvisno tudi od gužve, če ne bo dosti ljudi, bo kar brez, drugače pa jih bo mela gor, k se mi ne da poslušat težakov.

Jaz sem Kaji tudi enkrat svečko utaknila v rit, pa se je takoj pokakala. Ni bil to moj namen, ma dobro user posted image

Kaj se bolj splača kupit tisti fredov obroč ali kar navadnega s hlačkami ali kako se že reče? K če je res tolk dela z "montiranjem" otroka notr...bo moja kar znorela, že za oblečt mamo komedije.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.5.2010 22:26:27   
Elly79
IZVIRNO SPOROČILO: taraji

No, mi smo bili tudi včeraj prvič na tečaju plavanja in je naša Iris totalno uživala - me je bilo malo strah da bo kaj sitna ker je čez dan spala zelo malo, no pa je bila ves čas zelo dobre volje in je res ful brcala in uživala, tudi ko jo je enkrat zalila voda je bogica samo prestrašeno gledala, si mal uččke pomela in začela kašljatiuser posted image user posted image

Punce, a je kaj nevarno, če se dojenčku zmočijo ušeski? Al pa da jih klorirana voda zalije? user posted image Mi je ful žal, ker tako neumna vprašanja postavljam... Ampak sem čist nova na tem področju... user posted image

lp

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.5.2010 22:30:49   
Tasmanskivrag
No to tudi mene zanima, za tiste, ki jim dajete AM, kakšno količino.

Naš David je do sedaj jedel 150 ml 5-6 krat na dan, se pravi na 3 ure. Začel je ob 6 zjutraj pa do večera. Zvečer je včasih tisti 6. obrok izpustil, ker je prišlo ravno tako, da je pojedel 5. in šel spat. Noč mi celo prespi. Je pa bilo hranjenje res skoraj točno na 3 ure. Že slab mesec mu en obrok zamenjam za kašico. In sem v ponedeljek spraševala pediatrinjo, ko sva bila na UZ kolkov, ga je šla tehtat in se je v dobrih 14 dneh zredil samo 30 g. Ok, povečati dozo, 180 ml. Pri teh 180 ml mi pa po vsakem obroku bruha in skoraj polovico vrže ven. Torej, kaj naj mu dajem vseeno 150 ml? Samo je to očitno tisti minimum ko se ne redi. Sej ne, da ni zadosti buckast, ima kar zajetno količino zaloge še od prej pa vem da lakote tut ne trpi, ker to bi pa sigurno povedal!

Uglavnem zdej sem povedala na dolgo in na široko. Ma ni mi jasno, ker je pediatrinja rekla, da bi moral dobiti vsaj 1000 ml mleka na dan. Pol ga moram začet prav pitat. Ker pri 180 ml se mi pa norca brije na flaši in mi je pa na 4 ure in spet ne pridem do 6. obroka, razen če ga začnem ponoči zbujat.

Bom zaenkrat poslušala otroka, dokler ne tuli od lakote, bom počakala, da vidim, če bo teža ostala ista pa bom pol ukrepala.

Dreamz, smili se mi tvoj otroček!!!!! Upam, da boste našli kakšno super metodo, da bo lažje kakal. Nasveta ti ne morem dat, ker pri nas kakakmo 2-3 krat na dan. Sem pa opazila, da ga banana ful zapira, tako da mu jo dam čisto malo, pa še to primešam jabolku ali čemu drugemu.

Zdej ste me čisto razdražile s tem čofotanjem, prav razmišljam, da bi šli kam čofotat.......

Pozdravček vsem!!!!! Pa lupčka vsem malčkom!!!!

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.5.2010 22:34:50   
Tasmanskivrag
Jst našemu pri kopanju skoraj vedno zmočim ušesa, ker se uleže v banjo, tako da ima ušesa v vodi. Do sedaj ni bilo nobenih problemov, mu jih pa zbrišem s pleničko potem kolikor gre. Tut voda mu gre čez obraz in v učke, 2 krat kihne pa je vredu.

Nisem nikoli slišala, da se ne bi smelo ušesk močit. Edino mogoče mu kdaj voda ostane v ušesu, tako kot nam odraslim? Je možno?

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.5.2010 22:39:03   
Elly79
IZVIRNO SPOROČILO: Elly79

IZVIRNO SPOROČILO: taraji

Punce, a je kaj nevarno, če se dojenčku zmočijo ušeski? Al pa da jih klorirana voda zalije? user posted image Mi je ful žal, ker tako neumna vprašanja postavljam... Ampak sem čist nova na tem področju... user posted image

lp

Jz sem namreč čist preveč previdna in mogoče mal preveč kompliciram...? user posted image

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.5.2010 22:41:08   
Elly79
IZVIRNO SPOROČILO: Tasmanskivrag

Jst našemu pri kopanju skoraj vedno zmočim ušesa, ker se uleže v banjo, tako da ima ušesa v vodi. Do sedaj ni bilo nobenih problemov, mu jih pa zbrišem s pleničko potem kolikor gre. Tut voda mu gre čez obraz in v učke, 2 krat kihne pa je vredu.

Nisem nikoli slišala, da se ne bi smelo ušesk močit. Edino mogoče mu kdaj voda ostane v ušesu, tako kot nam odraslim? Je možno?

Sej glih to mene spravlja v pomisleke... Kaj če mu ostane voda v ušesu oz. si jih lahko posledično prehladi /stakne kakšno infekcijo?

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.5.2010 22:42:58   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

DREAMZ: mi HB imamo problmov, mi je pa danes rekla patronaža pa ena prijateljica, da pomaga sok od suhih sliv, namočenih čez noč, qali pa voda od namočenega lanenaga semena. 

Tocno tako,suhe slive zelo pomagajo.Sem jih dajala moji ta drugi punci,zdaj ima 2leti.Lahko jih cez noc namocis in potem otrocek to vodo pije,ali skuhas kompot.Jabolko plus ena do dve slivi,ne vec,ker je hitro zadosti.Slive kupi v Mülerju,ne vem kje se take pri vas prodajajo.Morajo biti nezveplane in to so od firme Seeberger.Ce je huda sila,daj otrocku glicerinsko svecko,ampak bos vidla,da slive zelo pomagajo.Nikakor pa ne dajaj pomarance,ker lahko otrok krvavo kaka.Citrusi so odsvetovani zelo dolgo.Jaz jih do enega leta nisem dajala in se zdaj limonce sparam.

No punce,ce se me slucajno se spomnite...sem bivsa Kleopatra,sem menjala nick.Vas vsake toliko malo preberem,da vidim kako moja punca v primerjavi z vasimiuser posted image napreduje.
Ravn danes sva imeli cepljenje in tamala tehta 7700g.Stara je 4,5m.Je na skoraj vsaki 2h,se ponoci tudi po 3x.

Tasmanskivrag-joj tale tvoj nick me vedno v smeh spraviuser posted image .Poslusaj otroka in ga ne sili z vecjo kolicino.Se pac bolj pocasi redi.In ce je sicer zadovoljen,sit,jaz tu problemov ne bi delala.Glede P,pa je vcasih bolje,da gre skozi eno uho noter,skozi drugo ven.Moj ravn tako jamra da je tamala predebela in,pazi to,naj ji ne dam celega obroka.Se pravi,ceprav bi se pila,naj ji odtegnemuser posted image .Pije pa ravn tako po 150ml in marsikdaj niti toliko ne.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.5.2010 22:52:21   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: Elly79

IZVIRNO SPOROČILO: Tasmanskivrag

Sej glih to mene spravlja v pomisleke... Kaj če mu ostane voda v ušesu oz. si jih lahko posledično prehladi /stakne kakšno infekcijo?

Nikar skrbet.Vse tri moje punce sem vedno kopala z useski pod vodo in ni bilo nikoli tezav.Seveda obrises,jaz kar s palcko fest usesno skoljko,potem pa za kake pol urce kapico na glavo.Itak ne gres koj po kopanju z otrokom ven,saj se ponavadi kopajo zvecer.Kaj pa poletje in morje?

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.5.2010 7:14:52   
araz
Dobro jutro! Spet bo en prsv lep dan danes, zato za vse vas ena fajn dobra user posted image .

Močenje ušesk: no tud pri nas se ušeska kdaj zmočijo, ker je drugače skoraj nemogoče fajn glavico umit, ne da bi ušeska bila mal mokra. Pa tud čez učke gre kdaj voda. Mi je pa zadnjič, ko sem jo imela obrnejno z glavico proti vodi celo mal vode spila, ker sem jo po nesreči mal potunkala. Ni bilo nič hudega.

Količina hrane: moja je kar nekaj časa jedla po 180ml 5 x na dan. Sedaj, ko pa je tudi že GH (2 obroka) pa čez dan popije manj mleka (tam od 50 - 100ml). Zvečer in ponoči pa 210ml.
Jest točno vidim kdaj ni več lačna - ko se začne igrat z flaško oz. cucljem.

Dopust: sem včeraj dobila termin za Bohinj zadnji teden v juliju. Na morje bomo šli pa verejtno v juniju in septembru za dalj časa, vmes pa bodo podaljšani vikendi. Me pa zelo mika, da bi šla nekam na kakšno turistično kmetijo za par dni.

Kaj boste pa danes kuhale? Jest sploh nimam nobene ideje, sploh pa ne volje za kuhat. Sem rajši zunaj.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.