Tasmanskivrag
|
No to tudi mene zanima, za tiste, ki jim dajete AM, kakšno količino. Naš David je do sedaj jedel 150 ml 5-6 krat na dan, se pravi na 3 ure. Začel je ob 6 zjutraj pa do večera. Zvečer je včasih tisti 6. obrok izpustil, ker je prišlo ravno tako, da je pojedel 5. in šel spat. Noč mi celo prespi. Je pa bilo hranjenje res skoraj točno na 3 ure. Že slab mesec mu en obrok zamenjam za kašico. In sem v ponedeljek spraševala pediatrinjo, ko sva bila na UZ kolkov, ga je šla tehtat in se je v dobrih 14 dneh zredil samo 30 g. Ok, povečati dozo, 180 ml. Pri teh 180 ml mi pa po vsakem obroku bruha in skoraj polovico vrže ven. Torej, kaj naj mu dajem vseeno 150 ml? Samo je to očitno tisti minimum ko se ne redi. Sej ne, da ni zadosti buckast, ima kar zajetno količino zaloge še od prej pa vem da lakote tut ne trpi, ker to bi pa sigurno povedal! Uglavnem zdej sem povedala na dolgo in na široko. Ma ni mi jasno, ker je pediatrinja rekla, da bi moral dobiti vsaj 1000 ml mleka na dan. Pol ga moram začet prav pitat. Ker pri 180 ml se mi pa norca brije na flaši in mi je pa na 4 ure in spet ne pridem do 6. obroka, razen če ga začnem ponoči zbujat. Bom zaenkrat poslušala otroka, dokler ne tuli od lakote, bom počakala, da vidim, če bo teža ostala ista pa bom pol ukrepala. Dreamz, smili se mi tvoj otroček!!!!! Upam, da boste našli kakšno super metodo, da bo lažje kakal. Nasveta ti ne morem dat, ker pri nas kakakmo 2-3 krat na dan. Sem pa opazila, da ga banana ful zapira, tako da mu jo dam čisto malo, pa še to primešam jabolku ali čemu drugemu. Zdej ste me čisto razdražile s tem čofotanjem, prav razmišljam, da bi šli kam čofotat....... Pozdravček vsem!!!!! Pa lupčka vsem malčkom!!!!
|