dreamz
|
Ciao! kakanje Sem že pisala, da ima moj Samuel težave s kakanjem, ampak danes sem se skoraj jokala. Bogi ni kakal tri dni in danes ga je napenjalo, a ni mogel nič... je bil čisto rdeč v faco, žile je imel napete na čelu, na vratu od pritiskanja... jokal je do solz in kričal od bolečin in nič... kasneje je bilo tako še trikrat in vsakič je pokakal zelo trde bobke. Pred spanjem spet isto, sem ga slekla, mu skrčila noge navzgor na trebuh in mu razširila ritnici, da mu je šlo lažje... bošček je kakal in jokal... Jaz nevem kaj naredit. Se bojim da bo tako vedno. maya2: Tako je bilo pri nas z uvajanjem. Sem mu provala dat prvič gh pred 5. mesecem, pa ni hotel, je pluval in celo bruhal. Sem počakala 2 tedna in provala spet. Zgleda, da prej ni bil dovolj zdrel, zdej pa rad papca, prav gode zraven. komarji: sem že napisala, da sem kupila od Chicco sprej za dojenčke. Tu pri nas je ogromno komarjev, tudi čez dan so uni tigrasti. Doma imamo komarnike, a na sprehodu raje pošpricam voziček in obleke, ker tudi naše dojenčke srbijo piki komarjev. Moj starejši je po piku dobil ogromne rdeče napihnjene fleke. Uspavanje: tudi naš je bil večkrat grozno tečen zvečer, pa sem ugotovila, da je bilo prepozno in je bil preveč utrujen. Zdej ga dajem spat skupaj z bratom ob 20.00 in zaspi takoj. Fredov obroč: sem ga kupila za prvega in ga uporabila le enkrat. Mali je imel 9 mesecev in ga ni maral, je postal živčen še preden smo mu ga uspeli zapet. Pol smo kupili kar unega navadnega s hlačkami v katerem otrok sedi. Držanje pokonci: jaz sem ga nosila tako kar hitro, ker mu leže ni pasalo. Didi: Da meni kdo kaj reče, naj se samo pazi, bi že zabrusila kaj nazaj mehčalec in pranje: jaz perem že od začetka vse cunje skupaj s persil sensitive. Mehčalec tudi že uporabljam silan sensitive in ni problemov. Nekateri pač imajo bolj občutljivo kožo kot drugi. Lupinica: jaz imam MC in ni šans da pade glava naprej, ker je v polležečem položaju. Taraji Ma kaj imate zadnji sedež bolj športni, da ima sedišče malo navzdol, da lupinica ni čisto ravna? temenca: jaz sem pri obeh to takoj rešila z Mustelinim šamponom. Niti se mi ni dalo provat ostalih načinov, npr. olje.. Bazen: Jaz nisem ljubiteljica bazenov. Saj mi zgleda luštno druge videt uživat v vodi, a meni se ne da vseh teh ceremonij, se preoblačit, pa tam sušit, pa pol ti je vroče, te utrudi... ok, sem čudna Uh, koliko je že ura, zdej pa grem res spat
< Sporočilo je popravil dreamz -- 18.5.2010 1:04:34 >