ROmama
|
Dobro jutro, pri nas ni in ni bolje, Ema je od sobote spet začela ful kašljat, iz noska ne dobim nič. Po moje se vsa ta prizvodnja šmrkeljčka dela v grlu in jo to moti. Nimam občutka, da bi to bil kašelj iz pljučk. Ponoči je kašljala od 11 ure pa do 2, potem pa sem jo vzela v svojo posteljo, da mi je ležala na rami. Ob treh ponoči sem jo lahk dala v svojo posteljico. Sploh ne vem, kaj delam narobe. Ven nismo šli cel teden, razen en dan, ko smo šli voščit dediju za rojstni dan, pa včeraj, smo bili res skoraj cel dan zunaj, pa zunaj ni kašljala, noti pa kar naprej. Zdaj sem že v tej fazi, ko mi je čisto vseeno ali spim ponoči ali ne. Pri nas ni dežja, piha pa ful. Na vrtu bi morala kumare in bučke vsijati, pa je zaradi tega dežja toliko plevela, da bi morala prej oplet, Eme pa si ne upam pustit same, zdaj ko spi, ker začne tako grdo kašljat, se bojim, da se bo kar zadušila. Upam, da bo popoldne še vedro, da bom lahko na vrtu vsaj nujne stvari naredila. Naša tudi zdaj par večerov joka preden zaspi, po moje zato, ker sem začela vse jesti, tudi solato in sadje. Zadnjič sem jo masirala po trebušču, je kar nekajkrat močno poprdala, potem pa je zaspala. Igračke rada prijema, obdržat pa ji ne uspe, najbolj je smešna, ko si iz ust kar naprej vleče dudo, potem pa se jezi, ko si je ne more dati nazaj.
|