|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
9.5.2010 10:35:21   
Lenč.i
Najprej čestitke teti Nivei za Laro - se bosta sestrični lahko skupaj igraliuser posted image .
Želim vam le lepo, po možnosti sončno nedeljo, gremo k babici na kosilo.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
9.5.2010 22:50:07   
Momtobe
Sem mislila, da ne bom folgala brat ... pa vidim, da smo vse vikend izkoristile :).

V petek in danes je mel naš mali krče user posted image user posted image in to f ul hude. Mi ni čisto jasno od kje in zakaj sedaj. Mogoče zato, ker mu kakšnih 14 dni dajem AD3 in sem že na 6ih kapljicah ... mogoče sem prehitro povečevala dozo.

Imamo pa jutri cepljenje ... grem raje kr spat.

Lahko noč, punce!

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
10.5.2010 9:05:24   
Zibka
Dobro jutro! Dons pa jaz kuham user posted image

Naša Klara se je pa zaela zanimat za igrače: ful jih ogleduje, igralni center je postal zanimiv, pa tudi nogice- v usta jih še ne daje, jih pa ful prijema (ampak samo če ima gole noge, če je oblečena jih pa sploh ne zna dvignit user posted image ).

Pa mislim, da se je začela bat nepoznanih ljudi. Je že dvakrat v tak mili jok padla, da me je kar pri srcu stisnilo.

Ta vikend smo ali bili na obiskih ali imeli obiske: seveda sem dobila raznorazne nasvete: daj mu žemljico za grizkat, pa čaja še nič ne pije??? pa zelo bo mela rada, če ga lepo sladkaš, pa mal juhice bi pa lahko dala- a lahkl probam?, ........user posted image ) Najbolj radodarne s temi dobrohotnimi nasveti  so pa tiste tete, ki jim ni uspelo svojih otrok pripeljat tja kamor so si želela (no, nič ne obsojam, ne vem kako bo nam uspelo....) ali pa tiste ki nimajo otrok.  Tiste, ki imajo pa otroke približno v pričakovanih okvirjih so pa dosti bolj uvidevne. Take so moje izkušnje user posted image user posted image

Vreme pa za znoret!

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
10.5.2010 9:43:06   
Lenč.i
Hvala Zibka za kavico. Si bom kar predstavljala, da je kakav, ker kave ne pijemuser posted image .
Pri nas so igrače že nekaj časa zanimive. Lepo jih prijema, če ji pripližaš kakšno plišasto igračko. No ja, kaj hudo steguje se pa še ne za njimi. Se pa lepo zaigra pod vrtiljakom in na blazinici. Tako brca z vsemi štirimi, da je joj.
Pa pred dvema dnevoma se je prvič obrnila med pasenjem kravic. Je glavico dvignila visoko v zrak, se dvignila z eno rokico in že je bila okoli. Potem sva ponovili vajo parkrat. Zdaj se že jaz veselim, kako bova vsak dan vadili te obrateuser posted image .
No, nogic pa še ne najdemo - so le za brcanje namenjene.
Tudi pri nas vreme nagaja.  

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
10.5.2010 9:57:55   
Momtobe
Evo nas od zdravnika ... je bil ful priden, ni nič jokal (no malo je zajokal, ko je špiknila, ampak potem takoj utihnil). Podatki za seznam:
4,5 meseca: 6530 g, 63 cm

Igračke so tudi pri nas že nekaj časa aktualne. Prijema vse, kar je na dosegu ... tudi plenice, deke, flaše, dude user posted image in seveda nosi v usta. Če dobi za žvečit kaj gumijastega (za dlesni) rata ful histeričen, ker mu očitno paše ko si jih drgne in potem ko zgubi oprijem je cela štala in histerija user posted image . Na dan zamenjava vsaj 5 slinčkov, ki so po uporabi za ožet, pa čeprav mu slino brišem skoz vmes tudi s plenico. Proizvodnja sline d.o.o.
Nogic še ni najdu, se pa redno drži za kolena user posted image .

Grem zdaj Zibkino kavico spit :D.

< Sporočilo je popravil Momtobe -- 10.5.2010 9:58:13 >

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
10.5.2010 9:58:19   
Zibka
Mož bo menda le uspel dobit par dni dopusta in razmišljava, da bi šli v kake terme za kakšen dan. Ali je katera že bila v termah in ali bi se user posted image  lahko kopala z nama v bazenu (v mislih imam npr. terme Olimia)? Je že katera bila na bazenu z malčkom palčkom?
Rada bi šla za vsaj 1 dan v hotel, da bi lahko vsaj skupaj s Klaro bila v banji- mi je namreč nimamo in ne morem vam povedat kako jo pogrešam- sploh zdaj, da bi lahko skupaj počofotala s Klaro. če bi pa lahko šla v bazen bi blo pa sploh noro.
Sem klicala v terme Olimia pa so rekli, da ne vidijo zadržkov in da veliko mamic plava tam z s čisto majhnimi dojenčki. Kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
10.5.2010 10:13:20   
ROmama
Dobro jutro,
pri nas ni in ni bolje, Ema je od sobote spet začela ful kašljat, iz noska ne dobim nič. Po moje se vsa ta prizvodnja šmrkeljčka dela v grlu in jo to moti. Nimam občutka, da bi to bil kašelj iz pljučk. Ponoči je kašljala od 11 ure pa do 2, potem pa sem jo vzela v svojo posteljo, da mi je ležala na rami. Ob treh ponoči sem jo lahk dala v svojo posteljico. Sploh ne vem, kaj delam narobe. Ven nismo šli cel teden, razen en dan, ko smo šli voščit dediju za rojstni dan, pa včeraj, smo bili res skoraj cel dan zunaj, pa zunaj ni kašljala, noti pa kar naprej.
Zdaj sem že v tej fazi, ko mi je čisto vseeno ali spim ponoči ali ne.
Pri nas ni dežja, piha pa ful. Na vrtu bi morala kumare in bučke vsijati, pa je zaradi tega dežja toliko plevela, da bi morala prej oplet, Eme pa si ne upam pustit same, zdaj ko spi, ker začne tako grdo kašljat, se bojim, da se bo kar zadušila.
Upam, da bo popoldne še vedro, da bom lahko na vrtu vsaj nujne stvari naredila.
Naša user posted image  tudi zdaj par večerov joka preden zaspi, po moje zato, ker sem začela vse jesti, tudi solato in sadje. Zadnjič sem jo masirala po trebušču, je kar nekajkrat močno poprdala, potem pa je zaspala.
Igračke rada prijema, obdržat pa ji ne uspe, najbolj je smešna, ko si iz ust kar naprej vleče dudo, potem pa se jezi, ko si je ne more dati nazaj.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
10.5.2010 10:13:38   
araz
Dobro jutro,

Zibka hvala za kavico, je pasala user posted image .

Naša Zojči ima pa danes 5 mesecev. Ji bom kar torto spekla. Itak je tak smotan vreme, da ne bova mogle nič ven.

Čestitam pa tudi vsem ostalim decemberčkom in decemberčicam za obmesečnice.
Vsi, ki so bolani pa želim, da bi se čimprej pozdravili.

Igranje: naša se pa že tko veselo igra. Prijemlje vse kar ji pride pod , nad, pred roko. Kar rokice steguje, če kaj novega vidi, da bi prijela. Je pa v soboto prvič začela prijemat stvari iz položaja kravic. In zdej je to tolk zanimivo ratal, da je že skor začela puzat.

Menstruacija: kej takega pa še ne. TOlk je lilo iz mene tri dni, da sem mislila it kar na urgenco. Sem ponucala cel paketek vložkov v enem dnevu. Sem imela vedno bolj šibke menstruacije in mi je bilo tole zdej res prav zoprno. No hvala bogu se je včeri čez dan umirilo.
Prvi dve pa sta bili čist normalni. Upam, da ne bo zdej skoz tko user posted image .

Lasje: meni nič ne izpadajo več kot ponavadi. Celo se mi zdi, da jih imam več. Pa spet so se mi začel mal bolj kodrat.

KG: sem samo še na +3 user posted image . Nisem mogla verjet, da sem v tistem tednu, ko smo bili na morju shujšala za 2 kg. Pa skoz sem nekaj jedla, celo zvečer.

Pametne tete: smo bili v soboto na pikniku in je moja teta na vsak načim hotla imeti Zojo skoz v naročju. Ni problem (za krajši čas), samo kaj ko jo sploh ne zna držat. Se mi je Zoja tko smililila. Pa skor jo je slekla, tko grdo jo je držala.
Mi gre pa to na živce, ker hočejo vsi imeti dojenčke po naročjih. Jest je nimam kaj preveč in Zoja tud ni navajana, se hitro naveliča.
Pol mi pa še pravi, a vidiš kako ji je všeč pri meni. Zoja se ji je pa kar naprej nekaj izmikala, pa nergala. Uff, sem bla jezna. Še dobro, da smo bili bolj malo časa tam in smo kar hitro šli. Ja , tele naše tete, so res mal preveč pametne z raznimi nasveti, pa čeprav nam verjetno hočejo samo dobro.

Danes bova pa z Zojo rožice sadile (v soboto ni bilo časa). Včeri smo pa šli na en res zelo dolg sprehod dopoldne. Pol pa poldne še na enega manjšega in smo res izkoristili lep dan.

Fajn se imejte, pa enga lupčka za vse biserčke user posted image .

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
10.5.2010 10:15:39   
araz
Romana, boga Ema. Upam ,da ji bo čimprej boljše.
Si pomislila mogoče na kakšno alergijo (samo ugibam)?

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
10.5.2010 10:15:54   
natasa28
Kopanje v bazenih: smo bili ta vikend v Moravskih toplicah pa se nekako nisem mogla odločit da bi šla s tamalo v bazen, mogoče naslednjič ko bomo šli pa še takrat mislim da jo bom kar v hotel Ajda peljala in ne v Terme.
Menstruacija: sem jo tudi dočakala, ni čudno ko se tamala skoraj nič noče več dojit, samo zjutraj in zvečer, prek dneva pa se kar stran obrača.
Oblekica za krst: sem našla eno ful luštno v Pikapolonici, je komplet oblekca, klobuček in copatki, pa še fajn podložena je tako da ji dam samo štramplčke spodaj gor pa bo prava princeska. Sicer cena tudi ni bila tako mala, pa bo že šlo je botrca rekla da bo ona dala.
Smo imeli v petek posvet za krst pri župniku in smo se odločili da bo krščena Danaja Nika, ker pač samo Danaja ne more bit, tako bo pač frajerka imela 5.12. roj.dan, 6. na miklavža pa še god.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
10.5.2010 10:27:25   
*nivea
pozdrav še od naju s Tajo

sve se zdaj napapale sadne kašice, zdaj pa malo pred računalnikom. jaz tipkam,ona bi pa tud user posted image

čestitke Zoja za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

nataša28-zakaj pa ne more biti samo Danaja?

aja, pa čestitke Poopsy za poroko user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
10.5.2010 11:07:26   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Romana, boga Ema. Upam ,da ji bo čimprej boljše.
Si pomislila mogoče na kakšno alergijo (samo ugibam)?

Ja sem, pa tudi to, da ima kako bakterijo v nosku in bi mogoče potrebovala antibiotične kapljice. saMO TAKO TEŽKO PRI ZDRAVNIKU DOSEŽEŠ, DA TI KAK DODATEN TEST NAREDIJO ali pa dajo napotnico, ups velike črke. Mi je zadnjič svakinja rekla, da je ena dojenčice imela neko bakterijo v nosku in je bila cel čas prehlajena.
Zdajle spi skoraj 2 uri in ni niti enkrat zakašljala.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
10.5.2010 11:30:44   
Lenč.i
Joj, a smo res že 10.?Potem imamo tudi mi že 5 mesecev za sabo.
Zoji in Araz tudi z moje strani čestitkeuser posted image .  

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
10.5.2010 11:31:28   
METULJ1
Hvala za kavico

bila odlična.

A se še kateri malčki potijo v lupinici. Naša je bila zadnjič tako mokra, da je bilo veselje in je seveda zato ful tečnarla. Zdej pa iščem, kam bi dala laghko zašit prevleko za lupinico pa kakšen material bi kupila, da se na njem ne bo potila.

Hvala za nasvet

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
10.5.2010 11:51:26   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Hvala za kavico

bila odlična.

A se še kateri malčki potijo v lupinici. Naša je bila zadnjič tako mokra, da je bilo veselje in je seveda zato ful tečnarla. Zdej pa iščem, kam bi dala laghko zašit prevleko za lupinico pa kakšen material bi kupila, da se na njem ne bo potila.

Hvala za nasvet

Prevleke za poletje se dajo tudi kupit, jaz sem kupila v BC - okrog 30 € mislim da sem dala. Je pa iz takega materila, kat brisača, se mi zdi user posted image  samo tanka.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
10.5.2010 13:27:20   
KulGirl
Momtobe, evo pa sva se spoznali. Kakšno naključje user posted image  
Tvoj je že kar konkreten poba za videt user posted image  
In kako si kaj zadovoljna z zdravnico? Jaz ne preveč. Mamo kup problemov pa se ne ukvarja z nami kaj preveč.

< Sporočilo je popravil KulGirl -- 10.5.2010 13:29:02 >

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
10.5.2010 14:23:04   
natasa28
nataša28-zakaj pa ne more biti samo Danaja?
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea

Tak je župnik rekel, da ni Danaja na seznamu krstnih imen, baje kaj pa jaz vem, smo iskali potem če je kaj podobnega, Dan... pa nam nič ni bilo všeč, potem pa smo se zmenili za Niko, sicer pa bo to tako ali tako samo na papirju pa za babice in dedke pa botrco za dodatno darilo...

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
10.5.2010 14:30:09   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Mož bo menda le uspel dobit par dni dopusta in razmišljava, da bi šli v kake terme za kakšen dan. Ali je katera že bila v termah in ali bi se user posted image  lahko kopala z nama v bazenu (v mislih imam npr. terme Olimia)? Je že katera bila na bazenu z malčkom palčkom?
Rada bi šla za vsaj 1 dan v hotel, da bi lahko vsaj skupaj s Klaro bila v banji- mi je namreč nimamo in ne morem vam povedat kako jo pogrešam- sploh zdaj, da bi lahko skupaj počofotala s Klaro. če bi pa lahko šla v bazen bi blo pa sploh noro.
Sem klicala v terme Olimia pa so rekli, da ne vidijo zadržkov in da veliko mamic plava tam z s čisto majhnimi dojenčki. Kaj pa vemuser posted image

Mi smo bli z Manco na bazenu v hotelu ko je bla stara mal več kot 3 mesece, pa ni imela nobenih problemov. Še ful je uživala. Res da niso bile terme in ne vem kako je to s termalno vodo. Tukaj je bila slana klirirana voda.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
10.5.2010 14:34:08   
martinca
dan!
meni spet primanjkuje časa. pa vseeno na hitro....

zibka
, mislim,da imajo plavanje tudi v Laškem.

pipika, vlogo lahko še vedno oddaš samo ne boš dobila za tiste 3 mesece vrnjeno.

momtobe, če bi ga šraufalo po kapljicah ad3 bi ga že od vsega začetka. saj ti je P verjetno rekla da mu moraš vsak dan eno kapljico več dat.

nivea, čestitke teta.

menstruacija, jaz sem jo že tudi zdavnaj dobila. in je tista ta prva bila tudi naj bolj ta huda, je samo teklo od mene, zdaj pa so že bolj mile.

igranje, Filip se rad igra v igralnem centru, v ležalniku ni več tako rad. rad tudi igrače drži v rokah in se igra z njimi. pa zelo je spreten z nogicami si zelo hitro sezuje desen čevelj ali si celo zbrca zokn dol z nogice. obrne se že tudi iz hrbta na trebuh, mu že kar gre in obratno (ko pase kravice). pa noge so mu tudi zanimive samo za v usta še ne.user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
10.5.2010 14:42:31   
blondy_81
Punce a imate ve svoje sončke veliko na tleh, da se sami ubadajo s sabo? Manca ko ji kaj ni všeč, ali da ji kaj ne rata začne tako tulit, da jo potem ni več mogoče pomirit. Ali naj jo kar pustim, da se malo dere in bo dojela, da ne bo vedno dosegla tega, da jo bomo dvignili ali kaj naj naredim?

Smo bili pa danes na pregledu in smo dobili 3. cepivo. Me je presenetila njena teža. Glede na to, da tako pridno papca se je v 3 mesecih samo za kilo in pol zredila. Tehta bogih 6620 g. Ko sem se začudila, je rekla sestra: ja veseli bodite, a bi radi imeli debelega otroka. Je ravno prava. In isto mi je rekla pediatrinja. Da je čisto taprava in da HB ni debelušna.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
10.5.2010 15:17:04   
mala bejba
Hej mamice.
Vidim d je govora o plavanju...v Laškem je tečaj,sam ga bo že kmal konc,naslednji je šele oktobra,čez poletje ga ni.Sm hotla it pa nism bla ziht če je to kul,pa se pol nekak nism odločla...bomo počakal do oktobra,k se bo tud malo bolj zanimala za igre.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
10.5.2010 23:14:27   
tintara
Romama: boga Ema, upam, da bo kmalu bolje.

Mi smo pa sami, tri dni. Ma saj je še kar šlo, sam zaspatr nista glih najbolj hotla. Že, sam jaz naj bi bila zraven med njima (seveda sta prešaltala na najino posteljo). Pol so mi pa oči skup začele lest, pa je blo še dost za nardit, tak da čist za konc dneva smo se pa mal skregal. Eh, ne maram tega, sam kaj čem, zdaj ne morem spremnit. Ma čist živčna ratam, k Vane lepo spi, Gašper začne zraven žvižgat, namest da bi spal, Nadja pa vsake tri sekunde vstane, pa že najde kak dober razlog.

Nič, grem spat, Bo veselo, ker nAdja kašlja. Mi imamo pa v sredo cepljenje, upam, da ne začne tud Vane kaj do takrat kašljat.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
11.5.2010 8:18:06   
ROmama
Dobro jutro,
Tintara si kar predstavljam, kako je če ste sami, en drugega motijo pri sapnju. Mi smo se danes zbudili že ob pol šestih. Pa Luka bi mogoče še zaspal nazaj, pa se je tudi Ema zbudila.
Ema včeraj čez dan ni kaj veliko kašljala, kakor pa sem jo prestavila v spalnico pa spet. Potem sem ji pa segrela kamilice na olju, jih zavila vpleničko ter dala na prsa. Moram reči, da se ji je kašelj v pol ure umiril in smo lepo spali.user posted image  Zdaj zjutraj že spi, sem ji pa spet dala toplo pleničko, je parkrat pokašljala, zdaj pa izgleda v redu. Mi imamo drug tden tudi cepljenje, upam da bo do takrat v redu.
A gre katera na festival družin v Laško? Jaz mojega nagovarjam, seveda če bo Ema v redu, bi rada Luka peljala na Čuke. Ima tako rad Huba buba, pa Zvočnik na pločnik,.. Pa še z vlakom bi šli, iz Celja. Drugače so v naši vasi na veselici vsako leto, mogoče nam letos uspe priti.
Danes bom pa skuhala golaž in polento, pa solato zdraven.

Jaz Eme nimam še na tleh, imamo pa raztegnjen kavč, tako da ima dovolj prostora.

Se moram pohvalit, mi bomo pa avto dobili, tast nam ga bo dal, je sicer precej star, ampak ima pol manj km kot moj. Servisiran je skozi, dela lepo. Ona dva sta si kupila novega. Tako da bova nakup avta iz jeseni prestavila na drugo leto, bova za malo boljšega navarčevala. Za mojo fiesto ne bova doila več kot 200 €, mi je kar žal, ker sem za njega dala 1.600.000 SIT

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
11.5.2010 11:17:25   
Momtobe

IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl

Momtobe, evo pa sva se spoznali. Kakšno naključje user posted image  
Tvoj je že kar konkreten poba za videt user posted image  
In kako si kaj zadovoljna z zdravnico? Jaz ne preveč. Mamo kup problemov pa se ne ukvarja z nami kaj preveč.

ja user posted image ... res. Sem si tvojo punčko po frizuri zapomnila user posted image . Ja, naš je že kar orng, čeprav mu še kar nekaj fali da decembrske dojenčke ujame, sam ne bo problemov user posted image .
Tudi jaz nisem zadovoljna z zdravnico - sploh ne. Samo smo bolj na blef izbirali, pa nam očitno ni ratalo. Nič kaj se ne ukvarja z njimi. Ko berem kaj vse drugi pediatri počnejo ... ne vem.

Drugače pa je mel naš malo slab dan - po cepljenju ... Je tam od ene 2eh popoldne jokal user posted image in se bunil. Sem ga že ob 6ih dala spat, ker je bil čist fertik. Danes je pa že ok.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
11.5.2010 11:21:47   
Momtobe
Pa moram povedat naglas:

ful sem štorasta in pozabljiva! FUL! ful bi blo lepo, da se en dan nebi udarla v glavo al pa se zaletela v štok ali kljuko ali naciljala mezinčka na nogi itd.! AU!

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.