|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
6.5.2010 22:20:31   
Zibka
Punce, kaj je treba oddat za otroški dodatek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
6.5.2010 22:39:05   
martinca
dober večer!

se vidi da sem prišla na zeleno vejo s časom. no ne bom se hvalila prehitro.

tulpika, vi imate tudi konkretne mere. bravo, le tako naprej. za otroški dodatek pa sem jaz že oddala v decembru. verjamem pa da ti bodo znale druge punce svetovat jaz nimam pojma kam moraš to vpisat.

araz, jaz imam en star kengurujček, pa še nič gor ne piše katere znamke je. tak da ne vem, kak je s kvaliteto tega. sem ga pa jaz tudi videla v reklami.

lenči, ja kak bi blo fajn, da bi bla ta suhica na sliki jaz user posted image ampak je to njuna botrca (moževa sestra). mene lahko vidiš na FB kak zgledam. MartinaBrumen

lahko noč

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
6.5.2010 22:45:23   
martinca
zibka, mislim, da ni potrebe če si že to naredila po Klarinem rojstvu. razen ko jo boš vpisala v vrtec takrat je potrebno zopet spremenit. ampak to še ne bo letos. če imaš sedaj do 31.12. 2010, potem boš na novo dala vlogo v začetku decembra.

zdaj pa res lahko in mirno noč

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.5.2010 23:20:11   
Momtobe
ej sej res ... v koliko časa so pa vam odgovorili za otroški dodatek? jaz sem poslala konec februarja, pa še zmer ni blo nič??

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
7.5.2010 7:42:28   
martinca
momtobe, meni so v roku 14 dni odgovorili. daj jih malo poklili in vprašaj. samo lahko da si zdaj že oni rok zamudila ko bi dobila še otroške za nazaj, čeprav je njihova napaka da ti niso nič odgovorili.
držim pesti, da se reši v tvojo korist.user posted image

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
7.5.2010 7:58:40   
Momtobe
ja, moram poklicat, očitno jim nekaj ne štima, sporoči pa noben.

nisem roka zamudila ... v 90 dneh po rojstvu moraš poslat.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
7.5.2010 9:08:09   
*nivea
jutro

mi smo pa danes 5 mesecev stariuser posted image user posted image user posted image jupijej

jaz sem otroške oddala februarja al konec januarja, ne spomnim se točno, sem pa potem februarja dobila za oba meseca (dec in jan). mam pa otroške do decembra 2010, tak da moram vlogo oddat novembra.

mi smo pa včeraj bli na rojstnem dnevu pri prijateljici. Taja je bla tak pridna. samo sem se čudila. nič se ni jokala, malo je bla pri enem pa pri drugem. pa na kavču ležala in norela. itak da ji je najlepše blo ko ni imela žabic na sebi in si je lahko skoraj nogice v usta potisnila user posted image

pred odhodom domov (nekje ob osmih) je ona še zadremuckala, tako da smo morali obisk "podaljšati" za 20 minut user posted image

mi je končno včeraj zvečer spet normalno mleko spila pred spanjem, pa zjutraj (ob pol 6, ko je začela rogoviliti) je tudi mleko spila in takoj zaspala. zdaj mi pa še tud spi.

nekak štrajka s tem mlekom zadnje čase. no, saj ni nora, je skužila, da so boljše stvari za jesti tudi kot je mleko user posted image

se mi pa zdi da je fejst razvajena. ne, ni zdi se mi, je razvajena. samo kaj, če je prvi otrok v familiji po dolgem času in vsi bi jo samo cartali, ona pa to izkorišča, pa četudi je samo 5 mesecev starauser posted image

ta vikend pa verjetno bomo bogatejši za še eno članico družine. od bratranca žena ima jutri rok poroda, pa bomo videli, če se bo mali gospodični kaj mudilo na svet al je pri mamici lepšeuser posted image

tak da Taja več ne bo najmlajša, ampak že velka sestrična user posted image

bluzim..hehe

mejte se

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
7.5.2010 9:40:48   
ROmama
Dobro juro,
jaz sem bila danes pa že pridna, posesala, po tleh pobrisala, pospravila stopnišče (sem kar nekaj časa zlagala stvari za zgornje prostore, kjer imam trenutno eno shrambo), omarice pobrisala, tako da ne bom jutri imela preveč dela. Bodo samo cotke za oprat in zlikat.
T´ta naša Ema (tako ji Luka reče) še kar naprej pokašljuje, jutri bo že 14 dni. Sploh ne vem, ali naj greva danes malo ven, ali ne. Moram iti Lukcu par majčk z dolgimi rokavčki kupit, ima vse prekratke, izgleda kot en ubošček.
Klopi jaz sem zadnjič kupila elektronski odganjalec za klope v Tušu na Zvezdice, bom začela uporabljat, ker je Luka zadnjič dobil klopa, pa smo hodili po asvaltu. Klopov se pa res bojim, bomo videli, če kaj pomaga.
Krst bomo imeli enkrat julija ali avgusta.
Otroški dodatek se oddaja samo enkrat letno - se mi zdi, da se porodniške res ne piše, najbolje da greš kar z doh. odločbo tja, pati potem tam povejo, kaj je za vpisat.
Araz - tudi naša je čedalje bolj zahtevna, pa pokonci bi bila rada, gledat me pa tudi mora cel čas.
Dojenje - zadnje čase mi iz ene strai noče preveč vleči, včeraj sem imela čisto nabito zizo, groza. Potem sem o leže podojila. Ponoči imam pa itak luže, danes sem si že preventivno plenico naštimala.
Držanje za roke - kaj sem bila včeraj jezna, smo šli voščit dediju za 60 rojstni dan in je tamala seveda tiščala roke v usta. Potem pa ji babica vleče roke ven in ji z roko briše slino dol, ona pa spet roke v usta. TAamala tako ni samo svojih rok lizala, ampak še njene. Še jaz ji ne bišem sline z roko, pa si nonstop umivam roke, da ja nebi kakšne bacile prensesla na njo.
Kosilo - danes bodo čevapčiči in pire krompir, pa verjetno kar solata.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
7.5.2010 10:45:16   
Momtobe
čestitke taji in samuelu in filipu in tariku in ... ! :)

slina - meni se pa lasje naježijo, ko mu kdo usta obriše s kuhinjsko krpo (ker je takrat pač najbližje) ... sej ne bi bil problem, če bi bla čista, ampak ni! se prej briše posoda, pa pulti, pa miza ... pol pa tamauga?!? kr ošpice dobim!

otroški dodatek - sem klicala in so rekli, da so za rojstni list zaprosili na upr. enoti pa da še niso poslali. samo, sem ga priložila, tako da mi ni jasno. no sicer pa, mislim, da bi trajalo manj kot 3 mesece, če bi še enega od mene zahtevali.

spanje - naš je ena mala težka zadnji teden ali dva ponoči. kar nekaj se zbuja in mu moram dudo dajat in čaj bi pil (jedu nebi). in ko mu duda ven pade - spet - ponovi vajo. ne vem zakaj tako slabo spi.

hrana - mi smo še zmer na mleku. glede na to, da še mleka noče več jest, se nam z GH še ne mudi (ta baje nastopi, ko mleko več ne zadošča). ne vem, kaj mu je, ampak zdaj bi jedu enkrat na 5 ur, pa še to če mu flašo tok dolg v usta rinem, da pol zagrabi. pa poje ene 100 - 110. ne vem. se malo manj sekiram. mamo v ponedeljek zdravnika, pa bom vprašala, kako je s tem. očitno ne rabi več al kaj??

a ste že strigle nohte na nogi?

lasje - pri meni se še vedno ni umirilo ... upam, da bom mela poleti še kej las! :/. pa glede na to, da imam črne in dolge je fuuuuul zabavno po hiši s svetlimi ploščicami hodit in gledat v tla. posesam bajto in pospravim sesalec in je že po tleh sto mojih las user posted image - no, čist takoj res ne tok no, čez ene 2 uri pa user posted image

križ - mene tudi križ boli že od poroda ... u bistvu sem ko 100 let stara mama ko s kavča vstajam. vsakič mal zašepam in me zanese ... tako, da res ne vem no...

cunje - sem tut jaz mogla takooooj nekaj z Next-a naročit... pa včeraj sem šla v Babycenter pa ... ne smem jit več. al pa ne smem košare vzet, ker pol lahko kupim sam toliko kolikor lahko nesem - kar je bistveno manj kot bi jaz kupila. joooj ... sem kupila še Fredov obroč, da bo mali lahko še v morje šel poleti, če bo zainteresiran user posted image
sicer pa glede na to, da sem se tako zredila zase cunj več ne kupujem, ker mi itak nič več ni prav in grem rajš za tamauga kaj kupit user posted image

kaj se pa zgodi, če bi malega slučajno kakšna čebela pičla al pa osa? sm čist živčna, ker jih zdej ful okoli leta, ker vse cveti, pa na morju jih je tudi ponavadi kar nekaj...

kengurujček - jaz imam cybex i.go ... sem ga kupila, ker otroka lahko nosiš tudi v leže - kar itak zdej odpade, ker moj znori v ležečem položaju, tako da ... drugače je ok. sicer sem skoraj doktorirala z vsemi pasovi itd. in sem si mogla filmček na netu pogledat, da ga sploh znam uporabljat, ampak je ok. mogoče edino malo prevroč? sva oba ful zašvicala po 10 minutah notri ...

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
7.5.2010 11:16:41   
Zibka
Punce, a bo katera šla na tečaj plavanja z dojenčki?
Štajerke, a ve katera kje je to v Celju?

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
7.5.2010 12:44:04   
Lenč.i
Jaz bi šla takoj na tečaj plavanja, ampak malo kasneje, ko bo že bolj trdno držala glavico pokonci. Se moram tukaj v bližini pozanimat, če obstaja kaj takega za tako majhne user posted image .
Nohtke na nogicah smo mi že strigli. So se  ji že kar nekam vihali, tako so bili že dolgi in mehki.
Kengurujčka (Maxi Gogo Mino) imamo tudi mi starega, ampak je dober, ker ima bolj trdo zadnjo stran in otroka lepo podpira.
Teh pikov os se tudi jaz bojim. Bom morala vsa gnezda v bližnji okolici hiše poiskat in z njimi nekaj naredit, da ne bo prišlo do nesreče.
Bolečine: mene pa boli ena kita na podplatu, ko hodim po stopnicah dol. Da še jaz malo pojamram. Križ me še ne, bolj občutljiv imam vrat - se mi je vrnila bolečina ispred dveh let.
Sem že mislila, da se je ispadanje las umirilo, pa ne bo držalo. Jih je čedalje več na tleh. Kaj je bolje, večkrat ali manj pogosto umivanje? To sem že ugotovila, da bo treba večkrat sesat.
Glede slinjenja pa kar prakticiram, da ima user posted image  krpico v rokah. Jo tako rada stiska in mečka, pa še pri roki je za brisanje sline. Ji večkrat zamenjam, da je čista. So se vsi naučili, da je to za brisanje le njenega obraza.
Čestitke vsem(Taja, Filip, Tarik, Bor), ki danes praznujeteuser posted image user posted image user posted image . Otroci so zato, da se razvajao, kaj ne Nivea?

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
7.5.2010 13:48:20   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Momtobe

hrana - mi smo še zmer na mleku. glede na to, da še mleka noče več jest, se nam z GH še ne mudi (ta baje nastopi, ko mleko več ne zadošča). ne vem, kaj mu je, ampak zdaj bi jedu enkrat na 5 ur, pa še to če mu flašo tok dolg v usta rinem, da pol zagrabi. pa poje ene 100 - 110. ne vem. se malo manj sekiram. mamo v ponedeljek zdravnika, pa bom vprašala, kako je s tem. očitno ne rabi več al kaj??

Ne skrbi...tudi mi smo imeli te probleme. Sploh ni hotla jest. Po petih urah je šele mal pojedla, pa še to res samo okrog 100 ml, tako kot praviš ti. Ene 14 dni smo mel to krizo, pol je pa kar naenkrat začela fuuuul jest, po 200 do 240 ml na obrok in je jedla na 4 ure. Zdej se mi pa mal punta pri mleku, če ji pa dam kašico jo pa ful je. Tko da očitno je skužila, da je druga hrana boljša kot pa mleko.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
7.5.2010 15:34:00   
araz
No pa imam mal časa za RR. Kosilo se kuha, mala mi spi. Uf kakšen mir.

Sem šla dopoldne mal po trgovinah.  Za kengurujčka se pol nisem odločila, bom rajš kupila nahrbtnik, ki nam bo bolj in dalj časa prav prišel. Sem ji pa kupila pametnega kužija (je tud v akciji) in pa eno knjigici in blaga. Nad kužkom je bila tolk navdušena, da se je kar tresla, ko ga je zagledala. Pol pa, ko se je začel oglašat je pa še cvilit začela.
Pol sem šla pa še mal v Zaro pogledat, da še sebi kaj kupim, pa sem spet samo za Zojo kupila.
Jest ne vem, ali se samo meni zdi ali je res vse tako drago. Tolk imajo luštnih stvari, da se je res kar težko odločit kaj kupiti, ker lahko samo kakšno stvar, glede na cene.

Punce tiste, ki ste že dobile menstruacijo. A vas tud kej sramne kosti bolijo prvi dan. Jest sem jo danes dobila (in to z 5 dnevno zamudo - sem mislila že test delat) in me tko bolijo. Pa nobenih predhodnih znakov nimam, kot pred porodom.

No, pa se je alarm zbudil. Grem, se javim še kaj zvečer , da kaj pokomentiram.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
7.5.2010 15:40:18   
Momtobe
moj tamau spi že 3 ure user posted image ... sam mal je jedu vmes user posted image .

blondy_81 - hvala za tolažbo ... sej se mi zdi, da je pri nas tudi nekaj takega, čeprav traja že skoraj 1 mesec. ampak ni vidt, da bi mu kaj falilo, pa shujšan tut še ni vidt.

araz - mene je tut bolelo med taprvo M, pa bila je ekstra močna in je trajala 10 dni ... upam, da se te stvari potem umirijo. a niso vedno govorili, da se M po porodu uredi?

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
7.5.2010 15:52:25   
marusi
otroški dodatek: kako nizko plačo moraš imeti, da si do njega upravičen?

vrtec: mi smo dobili na vrhniki zavrnjeno (ITAK). kako ste pa ve kaj? ima katera kakšno idejo, kam otroka dat v LJ? kaj boste z biserčki decembra?

nohtki: mi strižemo na rokah in na nogah 2 krat tedensko.

plavanje: po 6 mesecu. zibika, mislim, da imajo v olimiji, pa v dobrni zagotovo.

živali (komarji, klopi, čebele, ose): jaz sem tudi čisto panična. dreamz: kako se obnese chiccotova krema? a je samo za komarje?

tulpika in araz: super slikce:)

papa

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
7.5.2010 19:35:16   
ROmama
Marusi - otroški dodatek dobijo vsi, tisti z najvišjimi plačami dobijo najnižjega, znaša okrog 19 €, če imaš nižjo plačo pa seveda več.

Plavanje z dojenčki - me je žepri Lukcu mikalo, zdaj si pa sploh ne upam razmišljat o tem, ker je user posted image  tako občutljivauser posted image .

Lasje - mi za enkrat še ne odpadajo, še čakamuser posted image

Vrtec - menda bodo drug teden pošiljali odločbe, nimam kaj upanja, če ne bom dobila, bom napisala eno pismo, ne kot pritožbo, ampak prošnj, ker v bližini res nimam nikogar, ki bi mi čuval malo.

Cotkice za male so res drage, sploh znamke. Jaz sem dobila enkrat nagrado, bon za 20 € v trgovini Mimo, al kaj je že bilo (trgovina je v novem Mercator centru na Šmartinski) Cene so bile res zasoljene.
Na srečo veliko cotk dobim, za enkrat, se bo pa tudi to končalo.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
7.5.2010 20:18:22   
Zibka
Marusi, v Dobrni nimajo več (sem ravno danes preverjala), Olimia mi je pa predaleč. Celje?

Cotke: jaz sem jih tudi večino dobila, ampak je pa neprimerljivo ko lahko kdaj pa kdaj moji pikici kaj novega oblečem. Jaz mam tko malo za oblečt (no, ni mi še prav user posted image ), ampak raje kupim Klari...

Nohtke mi na rokah strižemo 2krat na nogah pa 1krat tedensko.

Vrtec: mi dobimo odgovor šele mesec pred predvidenim vstopom- to je novembra. Res super za planiranje user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
7.5.2010 21:23:26   
zoja88
Ja dans ma naš Tarik 5 mesecev.
Plavanja bi bla prepričana da tudi v termah Olimia ni ker živim minutko stran pa bi ziher zvedela.
Nohtke strižemo vsak 3 dan.
Vrtec je pr nas tolk zaseden prisiljeni še bit en let doma.Pa še vrtec traja od 6-16h kar nama z partnerjem zal nč kej prav ne pride k mama tak delovnik.Bomo že neki naštudiral če bo pa mami sam 4h v službi eno leto.Mam srečo to možnost tudi.
Cotke kupujem v kiku pa hofer če ma kej pa takko fashion.Mam pa srečo da ful lepe in drage cotke dobim en ene sorodnice k čene bi bankrotirala k je vse tak šikano.

Zdej pa spat k mi že učke skupi vlečeuser posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
7.5.2010 22:07:11   
DiDi*
Dober večer punce,

najprej čestitke vsem, ki danes praznujete user posted image

Tečaj plavanja: jaz sem se glih danes prijavila v Atlantis. Sem najprej misla na DIF pa zdej čez poletne mesece nimajo. Te, ki imajo na DIFu imajo tud po drugim krajih v SLO, http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=388. Je pa tečaj za dojenčke od četrtega meseca dalje. Pediatri pa pravjo, da je bolje od šestega. No moj bo glih neki vmes. Do šestega ne morem čakat, ker pol bo pa res že poletje in bomo verjetno veliko na morju. Sicer pa tud glavco že zelo dobr drži. Joj, komi čakam in upam, da res ne bo mel kake reakcije na bazensko vodo.

Nohtki: mi jih kar naprej strižemo, na rokah in na nogah. Neverjetno kok jim hitro rastejo.

Cunje:hi hi, pol maste ve tud ta sindrom, da greste zase kupvat, pa samo za svojga otročka kupte. Jaz si grem že prou na živce, ker skoz to delam. Kako se tega odvadiš?

Menstruacija: jaz sem dobila neki menstruaciji podobnega, čeprav še vedno dojim. Zgleda neki tazga kot čišča na koncu. A je to normalno? Pa nobenih bolečin ni zraven, tud PMSa ni blo.

Grem še mal peglat. Jutri pa na pohod ob žici, če ne bo preveč deževalo seveda.

(odgovor članu zoja88)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
8.5.2010 10:46:09   
*nivea
jutro

ja, taja pa ima novo sestrično Laro user posted image user posted image user posted image

danes sem dobila pleničke od lionstara

cotke ji jaz tud v kiku kupujem, ker mi itak čez par mescov preraste. cena v kiku je pa od 2.19€ naprej. pa se po mojem niti ne vidi , da to ni nekša firma. jaz sem zadovoljna s temi cotikami. pa kak praviš zoja88 v hoferu majo včasih tud kake fajne. sploh ti bodiji ka so na nogice so zadnjič meli in so ful fajne.

večinoma pa cotike mamo od ene kolegice, pa tisto kaj je dobila ko so jo prišli gledat. kupila pa sem ji zdaj npr. majčke s kratkimi rokavi, ker številke 68 nismo meli, poleti bomo pa kar še to nucali

toliko na kratko, ker moram iti hišo spucat,ko je taja še na potepu z babico

zvečer pa itak da fešta, moramo nazdraviti za malo Laro in ji malo potoriti s slamo in perjem, da bo na mehkem fajn spala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
8.5.2010 13:25:29   
pipika 13
Pozdravljene!

Tolko ste napisale, da ne vem, kaj naj komentiram. Sigurno bom kaj spustila, pozabila.
Vsem, ki imate bubane sončke, želim čimprejšnje okrevanje, Matevžu pa - bogi fantek, kolk mora ta prestat, vendar vem, da bo tudi ta gips.user posted image

Pa začnimo:

Menstruacija: - sem jo dobila še preden je bil tamali star 3 mesece in potem aprila čakam, čakam, čakam, ......bla sem že čisto panična, da nisem mogoče noseča, ko pride z 10 dnevno zamudo. Medtem sem si že tester kupila, pa je čakal, ker nisem imela poguma. POtem sem malo po netu brskala in piše, da pri nekaterih mladih mamicah, ki dojijo, zaradi nihanja hormonov mentruacija ni redna ali pa nima nekega pravega ciklusa, dokler dojijo. Pri meni je sigurno tako, ker imam še vedno težave z zanohtnicami, pa ščitnica mi tudi ne deluje spet prav, pa kile ne gredo dol - čeprav polno dojim itd.   Torej prišla je, samo z zamudo. Malce sem se ustrašila, ker sem imela carski rez in tako kmalu ne bi smela že biti noseča. Pa moj skrbi za kontracepcijao.user posted image

Kakanje:
naš David kaka vsak dan tudi po 3x. Si ne predstavljam, da ne bi kakal kak dan - bi me čisto panika zajela, zato pa naredi cel halo zaradi enga prdca, posebej ponoči, tako da morava potem z dragim dežurat in mu ninico z dudo v usta tiščat

Oblekce:
v začetku sem sama kupila vse št. 56 v Baby centru in v HOferju. potem sem veliko stvari dobila od obiskov (lepe stvari, predv sem kake hlačke, kompletke, jopice, puloverčke), sama pa zdaj večinoma kupujem v Hoferju (imajo kvalitetne stvari za malo denarja). Njihovi bodyji se niso sprali, pa niso se skrčili v sušilcu, pa trenrkice iz pliša so ble tud fajn, zdaj sem pa kupila kompletke za poletje) Tu pa tam, se tašča tudi kaj izkaže, pa Davidova teta in botrca hkrati

Krst:
mi smo ga imeli konec marca, ko je bil David star 2,5 meseca. POhiteli smo, ker ima moj dragi zdaj sezono dela. Na Fb lahko vidite, kako je bil oblečen David, Oblekice mu je kupila botrca, ker je baje to v navadi, da krščanca mora botrca bleč, Imel je bel bodi povrh pa pravo belo srajco iz kompelta , pa tanke modre žabice spodaj, potem pa gor hlače in jadnico iz kompleta v umazano beli barvi, pa belo modre copatke, tanko modro kapico in povrh še belo kapo iz kompleta. Biti je moral kar oblečen, ker je bil še kar mraz. Danes ne bi potrboval jaknice. Kje je moja sestra to kupila ne vem?

NOhti: moj dragi mu jih striže na roki 1x na teden, medtem, ko jih na nogah še nismo strigluser posted image , se mi zdi, da tam sploh ne rastejo

Toliko zaenkrat, sigruno sem kaj pozabila.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
8.5.2010 13:47:46   
pipika 13
Evo, saj sem vedla, da bom nekaj pozablauser posted image

OTROŠKI DODATEK

jao, čisto sem pozabla izpolnit in oddat vlogouser posted image , a jo lahko sploh še oddam? 3 meseci so že zdavnaj mimo,......enostavno pozabla, ker je takrat nisem znala izpolnit, je ostal obrazec nekje v kabinetu, hm, kaj mislite???

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
8.5.2010 13:58:13   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13

Evo, saj sem vedla, da bom nekaj pozablauser posted image

OTROŠKI DODATEK

jao, čisto sem pozabla izpolnit in oddat vlogouser posted image , a jo lahko sploh še oddam? 3 meseci so že zdavnaj mimo,......enostavno pozabla, ker je takrat nisem znala izpolnit, je ostal obrazec nekje v kabinetu, hm, kaj mislite???

Seveda lahko, samo ne boš dobila od januarja, mogoče samo za zadnje tri meseceuser posted image

Danes so prišli k nam popravljat dimnik, mož ga je moral prej čistit vsaih 14 dni. Pa gre moj regres, pa še 30 € je bilo treba zraven dodatuser posted image .

Luka je cel čas zunaj z njimi, je čisto črn, mož ga je celo obul v supergice za vrtec, kaj sem bila jezna.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
8.5.2010 17:46:30   
kejti
Oblekce: jaz tudi kupujem v kiku, veliko stvari sem dobila že rabljenih ampak še lepih, no tudi dobil je veliko novih stvari. Kako teče čas, 68 št. je glih za glih, nosi že 72 št . določene stvari.

Menstruacija: pri meni je še ni, dojim še.
Lasje: še vedno odpadajo kot nori.
Krst: bo junija skupaj s poroko, imeli bomo doma, naročila sem catering.
Križ: me kar boli, tako da sem si zadnjič privoščila masažo.
Tečaj plavanja za dojenčke: ni mi všeč ta klor ko je v bazenih. Če boste kaj izvedele na celjskem območju poročajte.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
8.5.2010 23:08:38   
tintara
Nivea, čestitke za Larouser posted image user posted image user posted image  Je tud teta fajn postat, kajne! Madonca, men se je vsakič od ponosa mešal! Hm, upam, da se stvar še kdaj ponoviuser posted image , al pa vsaj da moji sestri in brat postanejo še kdaj teti in stricuser posted image

Mi smo OK. Imeli fizioterapijio, čist fajn je blo. Vane se je še cel dan na polno obračal, zdaJ JE SPET MAL POZABIL KAKO SE ŽE TO DELA. Ah, pardon, velike črke.

V sredo imamo cepljenje, tretje že. Upam, da do takrat kaj ne faše, da bi bili konc s cepljenji za nekaj časa.

Tak, uživajte, vreme je sicer bolj kislo, upam, da bo jutri bolje.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.