pipika 13
|
Pozdravljene! Tolko ste napisale, da ne vem, kaj naj komentiram. Sigurno bom kaj spustila, pozabila. Vsem, ki imate bubane sončke, želim čimprejšnje okrevanje, Matevžu pa - bogi fantek, kolk mora ta prestat, vendar vem, da bo tudi ta gips. Pa začnimo: Menstruacija: - sem jo dobila še preden je bil tamali star 3 mesece in potem aprila čakam, čakam, čakam, ......bla sem že čisto panična, da nisem mogoče noseča, ko pride z 10 dnevno zamudo. Medtem sem si že tester kupila, pa je čakal, ker nisem imela poguma. POtem sem malo po netu brskala in piše, da pri nekaterih mladih mamicah, ki dojijo, zaradi nihanja hormonov mentruacija ni redna ali pa nima nekega pravega ciklusa, dokler dojijo. Pri meni je sigurno tako, ker imam še vedno težave z zanohtnicami, pa ščitnica mi tudi ne deluje spet prav, pa kile ne gredo dol - čeprav polno dojim itd. Torej prišla je, samo z zamudo. Malce sem se ustrašila, ker sem imela carski rez in tako kmalu ne bi smela že biti noseča. Pa moj skrbi za kontracepcijao. Kakanje: naš David kaka vsak dan tudi po 3x. Si ne predstavljam, da ne bi kakal kak dan - bi me čisto panika zajela, zato pa naredi cel halo zaradi enga prdca, posebej ponoči, tako da morava potem z dragim dežurat in mu ninico z dudo v usta tiščat Oblekce: v začetku sem sama kupila vse št. 56 v Baby centru in v HOferju. potem sem veliko stvari dobila od obiskov (lepe stvari, predv sem kake hlačke, kompletke, jopice, puloverčke), sama pa zdaj večinoma kupujem v Hoferju (imajo kvalitetne stvari za malo denarja). Njihovi bodyji se niso sprali, pa niso se skrčili v sušilcu, pa trenrkice iz pliša so ble tud fajn, zdaj sem pa kupila kompletke za poletje) Tu pa tam, se tašča tudi kaj izkaže, pa Davidova teta in botrca hkrati Krst: mi smo ga imeli konec marca, ko je bil David star 2,5 meseca. POhiteli smo, ker ima moj dragi zdaj sezono dela. Na Fb lahko vidite, kako je bil oblečen David, Oblekice mu je kupila botrca, ker je baje to v navadi, da krščanca mora botrca bleč, Imel je bel bodi povrh pa pravo belo srajco iz kompelta , pa tanke modre žabice spodaj, potem pa gor hlače in jadnico iz kompleta v umazano beli barvi, pa belo modre copatke, tanko modro kapico in povrh še belo kapo iz kompleta. Biti je moral kar oblečen, ker je bil še kar mraz. Danes ne bi potrboval jaknice. Kje je moja sestra to kupila ne vem? NOhti: moj dragi mu jih striže na roki 1x na teden, medtem, ko jih na nogah še nismo strigl , se mi zdi, da tam sploh ne rastejo Toliko zaenkrat, sigruno sem kaj pozabila.