|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
22.3.2010 14:56:41   
archie
jaz sem ugotovila, da mi proti krcem in slabostim pomaga Donat ali pa zadnje case pijem caj Teekane za nosecnice. Sicer bi si lahko zmesala precej podobno mesanico tudi doma, ampak za v sluzbo je pa prov fajn! 

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
22.3.2010 15:47:02   
tejči28
meni pa so se začeli pojavljat krči v nogah na mečih in po prstih,mi ji kar noter vleče.Verjetno bom tudi jaz mogla začet pit donat,ko mi je ne bi bil tak nagravžen. user posted image  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
22.3.2010 15:49:11   
archie
poiskusi z magnezijevimi tabletami. 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
22.3.2010 15:50:55   
archie
sem nasla tole:

"Znaki, ki nas opozorijo, da telesu primanjkuje magnezija, se kažejo kot hitra utrujenost, nagnjenost h krčem v mečih, motnje v delovanju srca in ožilja, pobitost in depresije."

http://www.lekarnar.com/izdelki/magnesol-sumece-tablete

in se tole:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1339601

< Sporočilo je popravil archie -- 22.3.2010 15:52:19 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
22.3.2010 15:55:28   
tejči28
ooooo archie hvala za tole informacijo.Si pa pridna kak si se potrudla.user posted image user posted image user posted image Si bom pa res kupla te šumeče tablete,ker ti krči so res moteči in boleči.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
22.3.2010 16:20:06   
limonita
Če ne marate šumečk imajo v DM-u super poceni magnezijeve tablete - 300 tablet (150mg) je okoli 5 EUR in niso prav nič slabše od lekarniških. Sicer pa menda tudi pomanjkanje kalcija povzroča krče. 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
22.3.2010 16:55:30   
NiNiBo
Ce se jaz prav spomnim je najbolje jemati tablete, ki imajo kombinacija Kalcija in Magnezija.
Zakaj tocno se ne spomnim, vendar pred leti vem da se je v lekarnah tako svetovalo.

IZVIRNO SPOROČILO: limonita

Če ne marate šumečk imajo v DM-u super poceni magnezijeve tablete - 300 tablet (150mg) je okoli 5 EUR in niso prav nič slabše od lekarniških. Sicer pa menda tudi pomanjkanje kalcija povzroča krče. 

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
22.3.2010 16:56:26   
malecka_mateja
ninibo sej boš boš videla.sam voljo je treba met.

ja sej v donatu je veliko magnezija tako da če vam je to ok potem je vredu sam jaz pijem od fidi..nekja magnezijeve tablete, ker magnesol mi samo kislino del apa še slabo mi je po njem.

zdaj pa moremo našo piko na plesne peljat.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
22.3.2010 17:05:59   
maca29
dan še iz moje strani :)danes pa ni sončka :( je dežek kot nalašč za počivanje :)donata ser bom tud jaz očitno morala lotit :D ker tud mene so začeli mučit krčiuser posted image Pa še eno glupo vprašanje imam :)EM kaj je to angel sound ???In kje se to dobi ?? JZ bi tud lovila mojo pikico po trbuščkuuser posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
22.3.2010 17:17:54   
katrinka
klemcy - super za denar in da dobita vozicek - vsak ki pomaga je dobrodosel a neuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Kaj ima katera tut krče, kot da bi ravnokar dobila . Nimam pojma kaj je to že 3 dni. Pa ko se vsedem, dobim tak pritisk v maternici. Upam, da ni to nič povezano z bebo

mela sem jih 5,6 teden pa prejsnji teden enega mocnega - zdej name ful vpliva stres tko da se mu na veliko izogibam - kolikor se dauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Jaz pisem doktorsko tezo, diploma in magisterij sta ze za mano. Sem oboje prav pridno naredila, ampak tokrat se mi pa vlece. Pa v bistvu za pisat ni veliko vec, ker je moja teza sestavljena iz clankov in te imam ze vse spisane. Tako, da trenutno se matram na uvodu, ki je kratek pregled literature. Pa sej bo, mal se moram v ta'''' zadnjo brcnit. Zagovor, seveda ce bo teza dovolj dobra (o tem se bo se odlocal) bo pa itak po porodu, ker je birokracija zelo pocasna. A ti racunas, da bo vse konec se pred porodom?

kapa dol - pohvalno, ti pa si zelo pridna...ko bi se vsaj tvoje pridnosti malo nalezlauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maca29
Pa še eno glupo vprašanje imam :)EM kaj je to angel sound ???In kje se to dobi ?? JZ bi tud lovila mojo pikico po trbuščku

angel sound je kot mini ultrazvok - tisto kar imajo g - ni slike je pa zvok...to je taka domaca razlaga

user posted image

user posted image

jaz sem ga kupila v pikapolonici - pred letom dni - 70eur
poglej po netu, se narabljeni prodajajo ceneje...ali pa malo rabljeni

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
22.3.2010 18:48:35   
sanje2
večer user posted image

se vam po dolgem času oglašam. no v torek sem bila na NS in je vse okuser posted image user posted image user posted image sem si kar odahnila, imamo pa fanteka in če to drži se bo nam oresničila želja, so pri nas same babe izmet 11 pravnukov je en fantek, tako da juhuuhu.

počutje: slabo, glavobol, noge mal zatekajo, jokam se za vsako figo pa še nekaj sem fasala ker sem včeraj vse kar sem pojedla in spila ven zbruhala,... tako da je veselo pri nas.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
22.3.2010 19:54:44   
Anonimen
večer punce!

kake čveke ste pa le še danes... se vidi, da je slabo vreme hehe user posted image
jaz pa sem prišla domov zmatrana ko tele... sem potencialni pleskar zadnje dni... tašča me je že prekrstila v štrihmajstera hehe user posted image
hec more bit...
še za pisat mi več ni, odkrito povedano user posted image
hotla sem vam še sam to povedat, da mi je končno upspelo dobit pameten moderc, bravo jaz user posted image
in stal me je slabih 8 eur... fantu se dopadejo moje zize, sam meni pa hudičevo najedajo... rastejo, bolijo in srbijo... pa še spati ne morem več na trebuhu... hvala bogu še trebušček raste, da se potem s tem tolažim, zakaj spim samo na strani user posted image

nič ne bom nakladala več... lepo spite in sanjajte svoje angelčke, kako rastejo...
nočka

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
22.3.2010 20:01:10   
katrinka
joj sploh ne modrcih...vse ki sem jih imela ne morem dati gor...moram nove kupiti...grozauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
22.3.2010 20:17:21   
corfu
še dobro da imam zalogo modrcev iz prejšnih nosečnostiuser posted image user posted image user posted image so mi pa noro nahajale spetuser posted image pa že tako nimam majhnihuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
22.3.2010 20:34:52   
tejči28
ja modrci in joškice po porodu so tudi problem.jaz sem tudi že pospravla te modrce in one ven iz omare,ker mi že sam obseg ni več prav user posted image ,še dobro da je to povezano z bebijem,da vem zakaj se redim.user posted image user posted image user posted image do zdaj sem pridedala samo 1kg,videt pa je ful več.

lepo spite.

nočko

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
22.3.2010 20:58:59   
benika
Pri meni pa modrci in prsi niso problem. Med nosečnostjo so ravno takšne kot prejuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa tako sem se troštala, da bo vsaj med nosečnostjo padla C košaricauser posted image Edino spremembo opažam na samih bradavičkah. Te so se izbočile, medtem ko so bile v prejšnjih user posted image ploske in sem dojila znastavki.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
22.3.2010 22:35:46   
ŽanaTaja
Dober večer punce...

Kar se tiče AS, nas kar nekaj uporablja tole čudežno stvarco in men osebno se zdi čist super stvaruser posted image Najdem jo vedno nekje na istem mestu, zadnje čase pa jo tudi iščemo...user posted image ker odplava, še ima čist dovolj prostora...

Kje pa se kupi ta tekane čaj za nosečnice a kar v navadni trgovini, ker še ga namreč nikoli nisem zasledila, pa imamo in pijemo izključno tekane čaje...

Mene tudi krci dajejo v spodnjem delu noge, pa takkooo boli...bom probala z vašimi nasvetiuser posted image

Nič grem spat lepo noč in čuvajte svoje zaklade...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
23.3.2010 7:24:33   
Natalija28
Dobro jutro user posted image .

user posted image user posted image user posted image za dober začetek dneva. Jaz bom pa kar čajčka, ker kave ne pijem.

Debata, ki ste jo načele mi je pisana na kožo. Ravno danes ponoči me je krč v meči takooooooooo zgrabil, da bi lahko tulila. Nisem niti pomislila, da bi to lahko imelo kako vezo z nosečnostjo. No, zaj vem. Bomo ukrepali.user posted image

Lepo se imejte, naj vreme ne vpliva na vas.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
23.3.2010 7:52:43   
tinkatonka
krči.....tudi jaz sem jih imela v prvi nosečnosti. Me je znalo sredi noči tako uščipniti v goleno, da sem skočila ven iz postelje in tacala po eni nogi od bolečine pa skoraj jokala. Meni so pomagale magnezijeve šumele tablete. Je bilo prec bolje. če sem kakšen dan pozabila vzet, sem pa krče spet takoj dobila nazaj.

Danes ponoči je pa rodila moja prijateljica. Ima fantka Lana! user posted image user posted image user posted image  Sem tok vesela, mi grejo kr kocine pokonci. In komaj čakam, da vidim kakšno fotko tega lepotca!!!!

LP Tina  

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
23.3.2010 8:19:17   
archie
Tinkatonka, a Ursa? user posted image

Jaz imam prsi se vedno cisto enake.. no, mogoce malenkooooost vecje, ampak modrce imam se  vedno iste, tiscijo me nic ne... tudi bolijo me nic ne user posted image

Krcev tudi se ni. sem zacela kar preventivno pit magnezij. Skodovat ne more. Vceraj sem sla v DM in imajo sumece tablete magnezij (pise, da je za nosecnice) ter kombinacijo magnezij in kalcij (pise da je za une, ki bi radi imeli mocnejse kosti in zobe). Sem potem vzela samo magnezij.

Teekane kupim v Mercatorju. Ga pa nimajo v vsaki trgovini.

Lep dan! Mene Kapucin ze caka. user posted image

Aja, kaj boste danes kuhale? Kaksne ideje? Jaz bom kar pojedla eno veliko skledo regrata s krompirjem in jajcem. Sem ga vceraj nabirala... mmmmm....

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
23.3.2010 8:29:03   
katrinka
jutrouser posted image

krci - ja tudi mene so dajali v prvi nosecnosti - vedno ponoci in to v obe nogi...vcasih sm tulila k je tok bolel - je pa magnezij pomagal - ceprav so bile tiste tablete tako obupnega okusauser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
23.3.2010 8:46:02   
lillchy123
jutro

jaz sem spet doma user posted image je ponoč ga škratek neki biksal. je bruhal in nekaj malega je imel vročine. zdej mu sicer ni nič user posted image , ampak ker smo bili ponoč 3 ure pokonc, smo zjutri spali do 7.30user posted image in sva zdej kar lepo doma, da vidmo kaj bo ratalo. upam da nič, ker mamo jutri srečanje v vrtcu, pa pridejo tud moji staršiuser posted image
drugače se pa vidi, da prihajam v drugo tromesečjeuser posted image slabosti so precej boljše, so mi dons zjutraj takooo umešana jajčka zadišala user posted image pa kavico spet pijem zjutraj in se mi manj vrti, pa še prebava laufa.user posted image

grem probat še kaj nardit, ker ob 12h mava smeno. pride dragi domov, jaz grem pa delat, da ne rabim bolniške jemat. sem bla ta mesec že 14 dni doma.user posted image bo plača čist za en kuser posted image .

lepo se mejte

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
23.3.2010 11:12:53   
kockica09
pozdravljene,
imam eno vprašanje, uporabljam AS, samo tk čudn zvok mi prihaja, kot da nekaj piha
kako vi to slišite, kot vaše srce?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
23.3.2010 11:26:15   
benika
Srček se sliši kot da nekaj zelo hitro razbija. Tisto pihanje ni to. Se pa slišijo brcike, kot da nekaj butne v AS.

(odgovor članu kockica09)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
23.3.2010 11:43:00   
Anonimen
hej user posted image !

jaz pa sem tak vesela zdaj da kar groza user posted image
po dolgem enem tednu sem končno dobila izvide za toksoplazmozo... hvala bogu je vse ok, ker je stara okužba... pa sem si mislila, da sem jo fasala takrat, ko sem mela mačka v hiši... no vse je za nekaj v redu hehe user posted image

zdaj pa kar grem naprej v čiščenje, da si čimveč pripravim za selitev...
uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?