|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
21.3.2010 8:04:27   
tinkatonka
Dobro jutro!

Kako ste? Tudi mi smo že zgodaj vstali. Danes ob 5:50. No ampak to je že luksus, včeraj ko je spal pri babici in dedku je namreč vstal ob 5h user posted image . Zdaj gleda Živ Žav, možek še spi, jaz pa imam čas malo brskat po RR-ju. Potem pa šibam na Sezamov sejem s prijateljico. Drugače pa nobenih posebnih planov za danes. Končno smo vsi trije doma. Tak da bo kakšno dobro kosilo danes, kakšen obisk mogoče, pa bo dan mimo. Te  nedelje so men kr mal smotane, ker vem da ji sledi ponedeljek in me potem vse kr malo mine. Pa še zvečer me čaka še nekaj dela za službo.

Pa da še pohvalim mojga sinka: Včeraj sem ga dala prvič na rolerje (star je 4 leta) in je bil izredno pogumen. Zelo veliko ravnotežja ima, saj že od 3-leta vozi navadno kolo (brez koleščkov), tako da sem vedla da mu to težav ne bo delalo, samo še malce mora koordinirat nogice pa bo hitrejši kot jaz. Sem se pa včeraj spomnila na archie, ki smo jo malodane vse napadle, ko je rekla, da bo šla na rolerje. No jaz sem se včeraj postavila gor, da sem Aneja malo učila in sem se super počutila, je pa res, da mi trebuh še ne predstavlja ovire, pa tud nisem pretiravala: po ulici gor pa dol vozila. No toliko o zarečenem kruhu. user posted image

morje....ojej, se že čist nesrečna, ker nimam še nič rezervirano. Čeprav se letos v denarju ne kopava, ker je recesija fajn udarila po žepu mojega moža, ampak jaz bom kr umrla, če ne bomo šli nikamor. Mogoče prepričam moža, da gremo šotorit. Bo najceneje. Vsaj za kak teden.

LP Tina

Lep dan,

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.3.2010 8:06:15 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
21.3.2010 8:13:27   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

katrinka, kaj maš familijo v Zasavju? Jst sem original zasavka drugačuser posted image

ja, mami je zasavka - radece, drugace pa familija tudi v trbovljah, rimskih toplicah...pa tudi v zg. in sp. logu pri litiji...heheuser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
21.3.2010 8:19:55   
corfu
Jutro

Mi smo pokonc od 7 to je kar dobro, glede na to, da ponavadi naša Manca že od 6 telovadi, pa pleše user posted image user posted image

Dobrodošle nove septemberkeuser posted image

Jaz grem pa jutri k prijateljici v porodnišnico, je v petek povila hčerko Elouser posted image user posted image user posted image

Počutje ok, ampak spet imam tisti občutek napihnjenosti, pa kar kruli mi po želodcu, ampak ne od lakoteuser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.3.2010 8:22:55   
corfu
Jaz si nekako bolj želim, fantka, ampak tile kitajci so mi napovedali punčko user posted image user posted image user posted image bpmo videli, počakam do morfologije user posted image Sicer pa mi je vseeno saj že imam eno in drugo.

< Sporočilo je popravil corfu -- 21.3.2010 8:23:12 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
21.3.2010 8:29:23   
lumpa6
jutro mačke

morje- mi imamo prikolico dol tko da momo dol ceu julij, v avgustu bom pa vidla, mogoče tasta našuntam da bi biu dol z večjimi muloti, če ne bom pa oddala

ja rolat, jaz ne rolam otroci pa, moram tut jureta naučit

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
21.3.2010 8:32:58   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jaz si nekako bolj želim, fantka, ampak tile kitajci so mi napovedali punčko user posted image user posted image user posted image bpmo videli, počakam do morfologije user posted image Sicer pa mi je vseeno saj že imam eno in drugo.
meni so kitajčki tudi napovedali punčko, moja prijateljica pa fantka, ima eno tako angelsko tablo, ki naj bi zaenkrat vse preu povedala, bomo vidl če tudi pri meni

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
21.3.2010 9:20:27   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jutro mačke

morje- mi imamo prikolico dol tko da momo dol ceu julij, v avgustu bom pa vidla, mogoče tasta našuntam da bi biu dol z večjimi muloti, če ne bom pa oddala

ja rolat, jaz ne rolam otroci pa, moram tut jureta naučit

a oddajaš prikolico? kje pa jo mate? a je blizu morja? ker mene bi tole zeloooo zanimalo..mi lohk pošlješ tudi na ZS. jst mam tko rok šele konc septembra, tko da planiramo dopust v avgustu user posted image

mi smo pa vsi sfrizirani user posted image je bil res že cajtuser posted image grem zdej neki v usta dat.. pol pa nimam pojma, kaj bova delala, ker je vreme user posted image

sem šla prou gledat tele kitajske napovedi. men za Lukca pri enih pokaže fantka, pri drugih pa pupouser posted image 50:50 user posted image

aaa, še to. včeri smo šli na Rudnik po eno jaknico za škratka, pa sem še na hitro v H&M in C&A zavila... fullllll so se mi zdele drage stvari za user posted image , hlače so ble vse 40eur +,  pa kr neki.. sam ene so mi ble kokr tok, sam so že čist poletne. take lepe, za v službo. pa zadnjič sem vidla na enmu avtu nalepko pozor, nosečka v avtuuser posted image a ktera ve, kje se to dobi?

grem papat, lepo nedeljo vsem

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
21.3.2010 9:45:22   
ŽanaTaja
Jutro punce...

Katrinka...nisem kupila sobe, sam ko komu povem, me pogleda kot da bi z vesolja padala...A že al kaj???? Ja pa pismo..kje pa piše, da moram na koncu laufat in vse iskat..če pa je tko za dušo pa se men zdi čist dobruser posted image Itak ni še nekih cunjic bodo mal kasneje ta prave, so zdaj bolj poletne in pomladanske zunaj..

Mene pa danes moj pelje na obalo na kosilo in en super sprehod in sladoled bo zihr padu...
Kar se tiče pa morja poleti pa se men čist iskreno povedano ne da..k vem, da bom imela takkk trebuh..če ga že zdaj imam...kot da imam 3 v trebuhu..ne vem kako to...čeprav moj vztraja da gremo, no bom vidla..mi imamo hiško doli, no mi ne, moji starši....tko da kar se tega tiče ni panike, sam k se men ne ljubi...

Moj sonček je tudi pri očiju ta vikend in sem si dala mal duška z lenarjenjem in spanjem, čeprav ga že tokkk pogrešam in komaj čakam da pride danes...user posted image

Lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4083
21.3.2010 10:27:46   
klavdi1
Čao punce!

jaz sm se pa včeraj zjutraj zbudila z groznim prehladom ter še hujšim glavobolom. Sem večino dneva prespala. Sem upala na to, da bo vsaj glavobol popustil pa nič. Ponoči skoraj nisem spala tako da danes zjutran ni bilo nič bolje.
Nsem ravno kakšen pristaš tablet, pa kot kaže bom nekaj vseeno mogla vzeti, drugače se mi zmeša od te bolećine.
A mogoče katera ve ali se med nosečnostjo sme jemati lekadol, lekadol plus C ali aspirin. Kajti samo to imam doma. Pa na vseh navodilih piše, da se je pred uporabo potrebno posvetovati z zdravnikom. 
Prosim za šakšen nasvet!
by, by

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
21.3.2010 10:40:10   
NiNiBo
Uh ze o poletju sanjate.. midva tud oz. jaz tudi user posted image

Jaz tu zelo morje pogresam in sem mojemu zabicala, da greva letos ko se koncno ustaliva v Sloveniji avgusta na dopust. Nimam pojma kako bo to z velikim trebusckom, ampak se ne obremenjujem prevec ker sem prepricana da mi bo pasal. Imam v mislih, da bom kmalu mal pogledala za kaksen apartma kje v Dalmaciji.

Sicer pa gre moj junija sluzbeno v Izrael in sem se odlocila, da grem z njim. Sva bila dol pred dvema letoma in mi je bilo ful vsec. Tako, da moj bo pridno na konferenci v Jeruzalemu jaz sem si pa eno poceni sobo rezervirala v Eilatu (Rdece morje). Komaj cakam, soncek, snorklanje, kaksna dobra knjiga.. Imava pa potem se par dni skupaj, tako da upam na ogled kaksnega lepega zgodovinskega kraja. Je toliko stvari za videt, da se bo itak tezko odlocit.

Pri nas pa danes dez, tako da upam da mi rata kaksen odstavek za tezo napisat. Moj pa pride sele popldan, ker je sel smucat.

En lep vikend in uzivajte!!!!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
21.3.2010 10:41:20   
NiNiBo
Kakor jaz vem se lahko vame Lekadol. Poklici v dezurno lekarno npr. v Ljubljana in vprasaj.

IZVIRNO SPOROČILO: klavdi1

Čao punce!

jaz sm se pa včeraj zjutraj zbudila z groznim prehladom ter še hujšim glavobolom. Sem večino dneva prespala. Sem upala na to, da bo vsaj glavobol popustil pa nič. Ponoči skoraj nisem spala tako da danes zjutran ni bilo nič bolje.
Nsem ravno kakšen pristaš tablet, pa kot kaže bom nekaj vseeno mogla vzeti, drugače se mi zmeša od te bolećine.
A mogoče katera ve ali se med nosečnostjo sme jemati lekadol, lekadol plus C ali aspirin. Kajti samo to imam doma. Pa na vseh navodilih piše, da se je pred uporabo potrebno posvetovati z zdravnikom. 
Prosim za šakšen nasvet!
by, by

(odgovor članu klavdi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.3.2010 10:58:39   
limonita
klavdi1 - lahko vzameš lekadol, tudi lekadol + C, aspirina pa nosečnice ne smemo, razen če ga ne predpiše ginekolog npr. zaradi previsokega pritiska (ampak za ta namen predpišejo Aspirin protect, ki je samo 100mg).

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.3.2010 11:59:05   
lillchy123
klavdi, lahko vzameš lekadol, aspirina pa ne. tudi od lekadola jaz vzamem sam onavadnega ali pa direkt. S C vitaminom ga ne upam.

ninibo, glede dopusta v avgustu. jaz sem v prvi user posted image rodila 3 tedne pred planiranim porodom, tko da... po moje je vseeno fino, če smo kje blizu Slo. user posted image
jaz pa planiram en teden na morju cela family- 3 otroci, midv ain slepi potnikuser posted image , en teden sami trije + slepi potnik, en teden bi šla pa še z mojimi starši, ker sama ne upam..drugače bomo pa tko pred hiško bazen postavili in bo prou luštnouser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.3.2010 12:03:08   
benika
klavdi1, lekadol lahko komot vzameš. do 8 na dan. Aspirina pa ne smeš!
Če poznaš ali če imaš kaj od tega doma, Justovo olje 31 za glavobol in krema materine dušica, zmešana z evkaliptom delata čudeže pri prehladu.

Neposredna povezava do sporočila: 4089
21.3.2010 12:04:15   
benika
Sicer pa gre moj junija sluzbeno v Izrael in sem se odlocila, da grem z njim. Sva bila dol pred dvema letoma in mi je bilo ful vsec. Tako, da moj bo pridno na konferenci v Jeruzalemu jaz sem si pa eno poceni sobo rezervirala v Eilatu (Rdece morje). Komaj cakam, soncek, snorklanje, kaksna dobra knjiga.. Imava pa potem se par dni skupaj, tako da upam na ogled kaksnega lepega zgodovinskega kraja. Je toliko stvari za videt, da se bo itak tezko odlocit.

Fouš, fouš, fooooooooooooouš!!!!!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.3.2010 12:04:29   
lumpa6
ja morje je zakon, po eni strani sem ful vesela da imamo prikolico po drugi sem pa letos malo jezna nam je zunanjo kuhinjo zrušila burja in moramo postavit na novo, sej bo bomo imel vsaj vzrok že dol jet prej

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.3.2010 12:05:53   
benika
Lumpa, kje pa imate prikolico?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.3.2010 12:06:45   
katrinka
kitajci parvijo da bom imela fantka...jaz bolj sumim da bo pupauser posted image

dopust - pri meni bodo ocitno vikendi malo na morju...med tednom bom pa z mami sla na bazen - malo dopoldne ko se ne bo vrocine pa je - zaradi hcerke namrecuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Katrinka...nisem kupila sobe, sam ko komu povem, me pogleda kot da bi z vesolja padala...A že al kaj???? Ja pa pismo..kje pa piše, da moram na koncu laufat in vse iskat..če pa je tko za dušo pa se men zdi čist dobr Itak ni še nekih cunjic bodo mal kasneje ta prave, so zdaj bolj poletne in pomladanske zunaj..

te cist razumem, pri meni je bilo pa v prvi nosecnosti tko da sta dve ''''cvetki'''' v druzini govorili da sem neodgovorna ker nisem takoj zacela vsega kupovat - po njuni teoriji bi morala namrec vsak mesec vsaj paket plenic kupit ker je to velik zalogaj...k sm jima rekla ce sta se namesto mene odlocile a bom imela pralne, racmanke ali za enkratno uporabo...potem pa tisinauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.3.2010 12:25:20   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: benika

imamo jo v velem jožetu takoj za mejo v savudriji, sva se tako odločila ker imava otroke, žiga je biu še dojenček, ko smo jo tukaj postavila in lahko če se kaj pripeti, beri zbolijo, jih peljem v izolo, to je med 10 in 15 minut vožnje, jaz pa tudi z trebuhom nimam namena nikamor daleč hodit, zdravnik za poškodbe je tudi v kampu, za nas slovence pa lahko skočmo tudi do otroškega zdravnika v ravni dolini, no sem vesela da ga še nismo potrebovaliuser posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.3.2010 15:19:32   
NiNiBo

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ninibo, glede dopusta v avgustu. jaz sem v prvi user posted image rodila 3 tedne pred planiranim porodom, tko da... po moje je vseeno fino, če smo kje blizu Slo.

Ups, evoti se vidi da sem prvic noseca in, da sploh pomislila nisem da bi pa morda lahko prezgodaj rodila user posted image Rok imam na koncu septembra, planirava dopust pa prve tri tedne v avgustu-nikoli pa ne ves.

Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.3.2010 15:23:32   
tejči28
Midva sma šla na dopust pri prvi v začetku avgusta,rok pa sem imela 12.9.Bila pa sma na Rogli,tak da blizu vsega.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.3.2010 19:08:34   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: benika

imamo jo v velem jožetu takoj za mejo v savudriji, sva se tako odločila ker imava otroke, žiga je biu še dojenček, ko smo jo tukaj postavila in lahko če se kaj pripeti, beri zbolijo, jih peljem v izolo, to je med 10 in 15 minut vožnje, jaz pa tudi z trebuhom nimam namena nikamor daleč hodit, zdravnik za poškodbe je tudi v kampu, za nas slovence pa lahko skočmo tudi do otroškega zdravnika v ravni dolini, no sem vesela da ga še nismo potrebovaliuser posted image user posted image

o ful dobro lokacijo imate...sem kar malo fous...ce bi pa kaj bilo pa imate res vse blizu...ne klicem nesrece...pac tko pravimuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
22.3.2010 6:37:56   
binabina
Dobro jutro vsem nosečkam !

kako ste kaj punce,... jaz sem  ok , čeprav se mi sploh ne da več hodit v službo sej ne zato da se mi neda delat ampak zgodaj vstati se mi ne sam potem ob 13 tih je pa lepo iti domov ,.... 
no zanima me  nekaj oz to vprašanje je za tiste katere ste že rodile,... in sicer zanima me kaj potrebujem vse  kot prvo rodka za dojenčka , v milsih imam recimo kremice, olja itd,.... da nebi ponepravem zapravljala denar za nekaj kar potem sploh nebi rabila???

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
22.3.2010 7:53:06   
benika
in sicer zanima me kaj potrebujem vse kot prvo rodka za dojenčka , v milsih imam recimo kremice, olja itd,.... da nebi ponepravem zapravljala denar za nekaj kar potem sploh nebi rabila???

No binabina, pa dejmo (lepo prosim, dajte me dopolnit, če sem kaj pozabila):

Osnovne stvari za prihod dojenčka:

Oprema:
voziček
lupinica
posteljica (jogi, posteljnina)
previjalna (miza, deska, pena...)
banjica ali čebriček

Oblačilca za sam začetek (po želji, ampak količinsko zelo po pameti):
bodiji (najboljši so na preklop) 
žabice, ki se zapirajo na ramenih
en ali dva kompletka
nogavičke
rokavičke
kapice
copatki (zakon so pleteni)
tetra plenice(niš šparat, ene 20-30 kom je lih prav)

Higiena dojenčka:
plenice
vlažilni robčki (če jih boste uporabljale)
to to krpice (super za brisanje ritke in umivanje)
mandljevo ali olivno olje za mazanje kože (jaz uporabljam slezenovčevo mleko, ker ni tako mastno in se lepo vpije v kožo)
fiziološka raztopina (za nosek, za popek)
lahko tudi alkohol za popek, čeprav ga sedaj patronažne zelo odsvetujejo
trdo milo
škarjice in glavniček
hladilno mazilo za ritko

Ostale zadeve:
flaške
dude

To je tisto najbolj nujno. Potem pa ostale stvari dokupuješ po željiuser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 22.3.2010 7:54:10 >

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
22.3.2010 8:15:28   
tinkatonka
Zivjo punce!

Kako ste kaj? Jaz sem v službi, ma se mi nič ne da. Ampak ker sem včeraj zvečer zabluzila in gledala Slovenija ima talent, namesto da bi delala za službo, bom imela danes se pestro. Zajtrk (dva jabolka) sem že pojedla, zdaj pa »gremo na delo«.

No pa da se še jaz pohvalim. Včeraj zvečer mi je mož med gledanjem TV-ja držal roko na trebuščku in se je v trebuhu vse nekaj migetalo. No potem ko sva šla v  posteljo sem ga pa še enkrat prosila, če da roko na trebuh in je takoj ko je položil roko bebika dvakrat »brcnila«. Niso bili metuljčki ampak kr ornk premiki. Happy, happy, happy. Naslednji teden imam pregled in komaj čakam, da mi pove kdaj imam morfologijo, pa da seveda slišim srček.

Prvi nakupi za bebiko so že opravljeni. Ampak čist nepričakovano. Sem bila včeraj namreč na Sezamovem sejmu in je ena mamica prodajala skoraj čisto nove oblekice. Sem kupila 7 novih oblekic št. 62 – saj teh nimam veliko za novorojenčka, ker mi je takrat  pri Aneju ena mamica posodila oblekice, zdaj jih je pa posodila že naprej drugi mamici – sem dala 19€ za vseh 7, pa so res kot nove (en bodi, štiri hlače do pasu, dva pajacka). Ma se nisem mogla upreti, sploh pa ker je bilo res poceni. Bom pa vsak mesec kupila kaj za bebiko na tem sejmu, ker se res splača.

Zdaj pa res šibam.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

kaj praznujete
Naša črtica koraka

8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?

oboje (44%)

samo 8. marec (21%)

samo 25. marec (12%)

nič od naštetega (17%)

vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (3%)

nič ne bi. pa moram :((( (3%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!