NiNiBo
|
Bozicka09 Z AS, sem jaz nekako pogruntala kje je nasa pikica, tako da bolj kot ne jo vedno najedem na istem mestu. Je pa tako fino poslusat srcek... tinkatonka Joj super, da sta ze cutila. Kolk mora biti to lepo.. Sicer pa super za nakup, res super cena ce pomislis kolk bi dala za nove stvari Jaz sem pa bolj kupila zase za oblect, neki na ebayu, nekaj pa na netu. Kupovala sem pa na http://www.funmum.com/ ce katero zanima. Dobila sem stvari v treh dneh preko DHL. Cepram moram reci, da hvala bogu sem vzela tope S, ker so kar veliki. Drugace nosim S ali M. Hlace sem pa vzela L, ker so za tiste ki sem jih vzela svetovali eno st. vecje in pasejo super. En lep dan vam zelim. Jaz sem dane sdopoldan doma, ker pride novi potencialni najemnik pogledat stanovanje. IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka No potem ko sva šla v posteljo sem ga pa še enkrat prosila, če da roko na trebuh in je takoj ko je položil roko bebika dvakrat »brcnila«. Niso bili metuljčki ampak kr ornk premiki. Happy, happy, happy. Naslednji teden imam pregled in komaj čakam, da mi pove kdaj imam morfologijo, pa da seveda slišim srček. Prvi nakupi za bebiko so že opravljeni. Ampak čist nepričakovano. Sem bila včeraj namreč na Sezamovem sejmu in je ena mamica prodajala skoraj čisto nove oblekice. Sem kupila 7 novih oblekic št. 62 – saj teh nimam veliko za novorojenčka, ker mi je takrat pri Aneju ena mamica posodila oblekice, zdaj jih je pa posodila že naprej drugi mamici – sem dala 19€ za vseh 7, pa so res kot nove (en bodi, štiri hlače do pasu, dva pajacka). Ma se nisem mogla upreti, sploh pa ker je bilo res poceni. Bom pa vsak mesec kupila kaj za bebiko na tem sejmu, ker se res splača. Lp Tina Oooo Tina, jaz tudi komaj čakam na kak konkreten dotik Kje pa je ta Sezamov sejem? Angel sound: ne vem, katera je rekla, da ga uporablja - takoj najdeš utripe ali moraš malo iskati? ---- Tako, jaz sem danes v službi do 3h, potem letim na jogo, na en sestanek, na pijačko s kolegico, ki se kmalu poroči in domov. Pester dan bo Moja kolegica pa je v soboto rodila fantka Naj vam tale ponedeljek mine kar najbolj prijetno
|