|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
24.3.2010 9:42:28   
tinkatonka
babyboom voziček....meni je tud vizualno všeč ta voziček, pa cenovno je tudi fajn. Me pa tudi zelo moti, da moraš sedalo športnega dela dvigovati tako da zateguješ en štrik za hrbtom. No to mi pa ni všeč: na isto foro je quinny Speedi, ki mi je tudi zelo všeč, samo športni del ne gre čisto pokonci, kar otroke moti, potem ko že samostojno sedijo in želijo videti vse okrog sebe. Tak da pri meni je padel izven ožjega kroga. Jaz kolebam med Jane Slalom Pro in Implast Bolder. Upam da vsaj kateri izmed teh gre v prtljažnik Fiat-a Punto Grande. Sicer vozičke že ogledujem sploh takole preko spleta, ampak v ornk oglede pa grem šele po opravljeni morfologiji. In ko bo padal odločitev bom potem še nekaj časa spremljala različne ponudbe, da naletim na kakšno akcijo. Ali pa celo naročim preko spleta. Da pa ne bom spet pojedal preveč zarečenega kruh - lahko se nam zgodi, da bomo tudi mi, ravno zaradi "majhnosti prtljažnika", pristali na Baby Boomu.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
24.3.2010 9:57:18   
limonita
tinkatonka, jane slalom pro ne gre čisto pokonci. Sicer bo pa tam nekje aprila prišel ven nov model vozička Jane - pri tem novem se bo dal športni del obrniti v obe smeri, verjetno bo pa še kakšna druga izboljšava, tako da se splača počakati.

http://www.preciouslittleone.com/product-information/20/8961/jane-slalom-reverse-formula-travel-system---stylon-475/

Midva bova po vsej verjetnosti izbrala Quinny freestyle.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
24.3.2010 10:04:38   
malecka_mateja
tinkatonka drugi mesec bodo bolderji v akciji , tako da pazi pa večkrat poglej na njihovo spletno stran otroški vozički pod akcijo.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
24.3.2010 10:21:40   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: cvetličarka

pozdravljene

tudi jaz pričakujem septembra.
trenutno izbirava voziček, nama je pa žal, da sva zamudila akcijo v baby centru, upam da bo še kaka tako ugodn aponudba.

in koko ste kaj?

lp

Čestitke user posted image Kar se pa vozičkov tiče, ne sekiraj se, dovolj bo še akcij - ena tudi na strani www.otroski-vozicki.com (poglej pod akcije in znižanja), ki jo opisuje malecka_mateja.

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

tinkatonka drugi mesec bodo bolderji v akciji , tako da pazi pa večkrat poglej na njihovo spletno stran otroški vozički pod akcijo.

Bojda bodo SD-ji v akciji aprila, sem jih spraševala. Jaz sem nameravala vozek kupiti po morfologiji, ampak, če bo tako, ga bom zgleda prej - naslednji pregled imam v sredini aprila, 19.teden in me skrbi, da bo morfologija šele maja potem ... pa tako jo komaj čakam, joooojjjj user posted image

Hrana: jaz do kosila sigurno pojem kilogram različnega sadja, sem od nekdaj tako navajena, za kosilo obvezno skleda solate, kaki riž, krompir, kuskus, kamut ... Skratka nekaj hidratnega, potem pa še beljakovince seveda obvezno zraven :) Če ne drugače, kar kup stročnic, hihi.

Srček: midva sva si sposodila stetoskop torej in sva imela iskalno akcijo po mojem trebuščku. Na enem koncu se je slišalo nekaj podobnega hitremu topotanju konj - ja, slaba primerjava user posted image - in sumiva, da bi to pa znal biti srček user posted image Do AS pa nisva prišla, ne vem, če ga sploh bova vzela. Verjetno bova kar na stetoskopu ostala.

Kako ste drugače? Slišim, da s eže bašete z regratom - jaz tudi user posted image Včeraj sva ga na koseški tržnici vzela in ga je bilo toliko, da si ga bom danes jaz še enkrat naredila user posted image Seveda šestkrat prepranega, sja toksoplazme še nisem prebolela.

Lepo bodite in uživajte na sončku, jaz ga gledam skozi okno v službi user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
24.3.2010 10:29:49   
tejči28
user posted image    

user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS),MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 13.4.+Morfo. 
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7user posted image ,doma 5user posted image 2P in 3F ,NP 14.4.+Morfo.,AC29.3.,P za slad.23.3.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4. user posted image
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 18.3.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP 15.3.

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 8.4., Morfo 29.4.
user posted image Gala 4, 1 user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , NP 8.3.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.4.
user posted image maca29, AC 16.3., Morfo 20.4.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, NP 1.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 2.4.
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 13.4. ,
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP         user posted image
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP 1.4.,
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NP 26.3.
user posted image luna2010, 1user posted image ,                                          user posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP 10.3., GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 25.3.
user posted image daga79, 1user posted image , NP1.4.,

11.09.2010
user posted image LoveLove,Litija, 28,  1 user posted image , NP 13.4.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3.           user posted image
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP 24.3. ,

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., morfo. 3.5. user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F,

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 23.3., Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, NP 31.3. , NS 11.3.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP 25.3.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP 30.3.,                               user posted image
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NP 16.4.                      user posted image
user posted image SOncIca,Kamnik, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP 23.3.,

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.,NS 8.3.
user posted image marella1, KR,29,2user posted image ,doma 1user posted image P,         ,     user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,NP 12.4.
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image , NP 25.3. ,                         .user posted image

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 1.4.,
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P, NS 15.3., NP 8.4.
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1 user posted image ,NP 6.4.,NS 18.3.
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 12.4.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS 18.3.
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1user posted image

25.09.
2010
user posted image
ninibo,31, 1user posted image , NP 21.4.

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3user posted image

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP 31.3. ,NS 16.3.
user posted image nenka7,LJ,32, 1user posted image ,NP 24.3., NS 17.3.

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4., NS 17.3.
user posted image
ina79, 30,1 user posted image ,NS 23.3. (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image

Skupno število srečk user posted image : 81           2 user posted image , 7 user posted image in 72 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

user posted image

user posted image

Linke najd
ete na prvi strani!user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
24.3.2010 10:32:23   
tejči28
Dobro jutro nosečke,

jaz pa pijem kavo in uživam na sončku in rač.imam poleg.user posted image user posted image  kak se enim godi user posted image
Ponoči smo spali super,ker je včeraj celi dan bil zunaj in se gugal,vozil kosilnico in hodil sem in tja in je spal do 9.To doma nikoli.Komaj čakam,da boma mela hišo,ker za otroke je to zakon,da so lahko celi dan zunaj. Danes pa grema domov od babi,ker se moj user posted image  vrne nazaj.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
24.3.2010 10:39:36   
NiNiBo
tinkatonka pa saj sploh ne jes toliko, jaz pojem pomoje vec. Torej za zajterk vedno toplo mleko z müslli, za malico sadje (banane, grozdje), za kosilo kakor je, vcasih gremo ven jest potem je to ta''pravo kosilo ce pa jem v "kafetariji" potem pa solata, kaksen polnozrnat kruh, avokado, ribe etc. Popoldan spet kaksno sadje, pri nama je potem pozno popoldan kaksen vecji obrok, napr. brokolijeva torta, al pa cist tanka pizza, kaksna juha, rizota, kaj tajskega. Obvezno pa je vedno zraven skleda solate, ker sem jaz totalni solatar. Ponavadi je tako ce jem "ta pravo kosilo" potem je zvecer kaj manjsega in obratno.

Pri meni je apetit sedaj spet normalen in mi ni treba pojest vsega kar vidim user posted image . Na zacetku je bilo res grozno sem jedla tudi pomfri kar se prej tudi dotaknila nebi. user posted image Od prvega do drugega pregleda se nisem zredila, upam da mi rata to tudi do tretjega. Jaz se pac z mojimi kilami kar obremenjujem, ker vem kako tezko jih spravim dol, ko jih enkrat dobim gor.

Pri nas pa danes tako lep spomladanski dan, soncek, visje temperature, se kar bolje pocutim. user posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
24.3.2010 11:20:11   
katrinka
katera se spet base z regratom...packa
jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
24.3.2010 11:32:36   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

jaaaaaaaaaaaaaz user posted image user posted image user posted image in to z doma nabranim! ena velika skleda regrata z motovilcem s krompirjem in jajcem. mljaaaaask user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
24.3.2010 11:52:38   
klavdi1
Zdravo,

no, NS je za mano. Je bilo vse vredu, izvidi normalni. Hapy full!

PDP je 26.09.2010 - za seznam.

Smo poslušali srček, user posted image je bil full razigran - vseskozi v gibanju. Ga je mogla dr. malo pošpikati z ultrazvokom, da se je prav obrnil, da je sploh lahko izmerila NS. Moj je bil pa itak čist navdušen ko ga je videl.
Smo videli rokice, nogice. Žal pa nama ni povedata za spol, ker je rekla, da je preveč v pokončnem položaju, da bi lahko za sigurno videla in da raje ne bo nič rekla user posted image
Škoda no, bomo pač morali še malo počakati.

Sem bila včeraj tudi na pregledu pri svojem G in je bilo tudi vse normalno. Krvni izvidi vredu, zaenkrat imam vsega dovolj. Sem dala tudi kri za toksoplazmozo in mi je rekla sestra, da lahko čez kakšen teden pokličem in mi bo kar po telefonu povedala rezultate.
Drugače pa imam naslednji pregled 26.04.2010 - kako se to daleč sliši.
Čeprav je potem en mesec itak takoj mimo.

Drugače nimam kakšnih posebnih težav. Slabosti so skoraj v celoti izginile, utrujenost tudi ni več tako huda kot je bila in se mi zdi, da se sedaj začenjajo lepši dnevi oz. tedni nosečnosti user posted image . Pa še zunaj tako lepo sije sonček !!

No upam, da se tudi ostale čimbolje počutite in da tako ali drugače uživate v nosečnosti! To je res enkraten občutek.

Lep dan vam želim vsem!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
24.3.2010 12:46:10   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

Hvala za tole informacijo. Sem se odločila, da grem čimprej še v živo pogledat te vozičke in sem se ravnokar prijavila za ogled za naslednji četrtek (1. aprilauser posted image ). Tako da si v živo pogledam, da vidim kateri mi paše, da sprobamo če gre v prtljažnik avta in da se potem dokončno odločimo kateri voziček, potem pa samo še akcije gledamo.user posted image  

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
24.3.2010 12:52:18   
nadka30
hay kako smo moje nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja tudi mi se na veliko bašemo z regratom v njem pa krompir in jajčke-njami,njami.Se mi zdi da mi bo počasi pogledal pri ušesih ven.Je pa dobro, ker je zdrav ker je v njem veliko železa, tako da pounce na travnik in na pašouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da se na veliko pogovarjate o tem, koliko pojeste jaz pa moram priznat da apetita nimam nevem kako povečanega in res ne pojem nič kaj več kot sem prej.
Čestitke za lepe nuhalne in sedaj počasi pridejo na vrsto prve morfologije. Mi občasno že čutimo prve gibe ploda ampak to je tako nežno tako da bo na konkretene brce treba še malo počakat.Včasih sploh ne vem ali se mi zdi da čutim gibe ali se mi pa to že zdiuser posted image user posted image , pa saj bodo kmalu tukaj konkretne brcike.user posted image

No vam moram povedat v službi mi ugotavljajo kaj naj bi rodila, prav zanimivo jih je poslušat po kašnih fintah se baje ugotovi spol, no upam da se bo na morfologiji videl spol, ker sedaj so pa še mene naredile radovedne.

Tako sedaj vas zapuščam, odhajam v službo, že danes vam pa želim prelep jutrišnji MATERINSKI DAN, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nektere ga boste praznovale prvič, vem pa da vam bo drugo leto še toliko lepši, ker bojo naši sončki že z nami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
24.3.2010 13:00:28   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

jaaaaaaaaaaaaaz user posted image user posted image user posted image in to z doma nabranim! ena velika skleda regrata z motovilcem s krompirjem in jajcem. mljaaaaask user posted image

oooooooooo...sline cedijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
24.3.2010 13:11:56   
malecka_mateja
jaz sem ga tudi pravkar pojedla eno skledo. njami to je najboljša solata.

če katera kopuje trampolin v leclercu ga imajo sedaj za 160 evrov onega velikega 3 metre premera z zaščitno mrežo...

tinkatonka ni problema, mogoče si katerega drugega od njih izbereš, v živo so še lepši :)

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
24.3.2010 13:32:33   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS),MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 13.4.+Morfo. 
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7user posted image ,doma 5user posted image 2P in 3F ,NP 14.4.+Morfo.,AC29.3.,P za slad.23.3.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4. user posted image
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 18.3.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP 15.3.

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 8.4., Morfo 29.4.
user posted image Gala 4, 1 user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , NP 8.3.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.4.
user posted image maca29, AC 16.3., Morfo 20.4.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, NP 1.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 2.4.
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 13.4. ,
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP         user posted image
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP 1.4.,
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NP 26.3.
user posted image luna2010, 1user posted image ,                                          user posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP 10.3., GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 25.3.
user posted image daga79, 1user posted image , NP1.4.,

11.09.2010
user posted image LoveLove,Litija, 28,  1 user posted image , NP 13.4.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3.           user posted image
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP 24.3. ,

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., morfo. 3.5. user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F,

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 23.3., Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, NP 31.3. , NS 11.3.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP 25.3.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP 30.3.,                               user posted image
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NP 16.4.                      user posted image
user posted image SOncIca,Kamnik, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP 23.3.,

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.,NS 8.3.
user posted image marella1, KR,29,2user posted image ,doma 1user posted image P,         ,     user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,NP 12.4.
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image , NP 25.3. ,                         .user posted image

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 1.4.,
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P, NS 15.3., NP 8.4.
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1 user posted image ,NP 6.4.,NS 18.3.
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 12.4.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS 18.3.
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1user posted image

25.09.
2010
user posted image
ninibo,31, 1user posted image , NP 21.4.

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3user posted image
user posted image  klavdi1, NP 26.4.
27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP 31.3. ,NS 16.3.
user posted image nenka7,LJ,32, 1user posted image ,NP 24.3., NS 17.3.

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4., NS 17.3.
user posted image
ina79, 30,1 user posted image ,NS 23.3. (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image

Skupno število srečk user posted image : 81           2 user posted image , 7 user posted image in 72 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

user posted image

user posted image

Linke najd
ete na prvi strani!user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
24.3.2010 13:33:40   
tejči28
klavdi1,kaj poveš še ostale podatke 1x za seznam,da ne rabim iskat za nazaj.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
24.3.2010 13:49:10   
klavdi1
tejči 28 - stara sem 29 let in prvič noseča.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
24.3.2010 15:17:43   
maca29
lep dan želim :)vidim da kr neki jete :D regrat je tud na mojem jedilniku a sem zdej brez moči da bi ga šla nabirat.Se me je lotila neka viroza user posted image in sem ponoč komaj zdržala v službi danes pa sem jih poklicala da me ta teden več ni tako da mal k seb pridem.Mali se igra zunaj pred hišo dragi je v službi jaz pa bom šla zdej jest špargljevo juhico da mi da mal moči user posted image .Drugače pa berem da se vse nekam redite kar je dobro jz pa kr nekam hujšam vsakič ko grem na pregled imam manjuser posted image ne velik ampak dovolj da gre navzdol.V roku 2 mesecev sem shujšala za pol kilce pa jem vse kar mi pride pod roke tud čikolade se ne branim :(

no lep dan želim

(odgovor članu klavdi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
24.3.2010 15:26:22   
bambinca
Ce se jaz prav spomnim je najbolje jemati tablete, ki imajo kombinacija Kalcija in Magnezija.
Zakaj tocno se ne spomnim, vendar pred leti vem da se je v lekarnah tako svetovalo.

Ninibo, imaš prav - ta dva elementa morata biti v ravnotežju za pravilno delovanje

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
24.3.2010 15:37:50   
bambinca
maca ne sekiraj se - jest tud hujšam, pa kaj! Bo še čas za redit se.

Je pa res, da sem poklicno deformirana in pazim, kaj jem, pojem pa ko SLONuser posted image user posted image user posted image

Danes sem bila na pregledu za dihala v porodnišnici ( kolk je fino it tam mimouser posted image ) in seveda smo že 3. ugotovili, da bruham zaradi alergije. Flixonase ostaja, dodajamo Claritine, če bo treba, pa še kaj...in tako bomo veselo nadaljevali s 'kozlovskimi sodbami' do septembrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
24.3.2010 15:41:42   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: maca29

lep dan želim :)vidim da kr neki jete :D regrat je tud na mojem jedilniku a sem zdej brez moči da bi ga šla nabirat.Se me je lotila neka viroza user posted image in sem ponoč komaj zdržala v službi danes pa sem jih poklicala da me ta teden več ni tako da mal k seb pridem.Mali se igra zunaj pred hišo dragi je v službi jaz pa bom šla zdej jest špargljevo juhico da mi da mal moči user posted image .Drugače pa berem da se vse nekam redite kar je dobro jz pa kr nekam hujšam vsakič ko grem na pregled imam manjuser posted image ne velik ampak dovolj da gre navzdol.V roku 2 mesecev sem shujšala za pol kilce pa jem vse kar mi pride pod roke tud čikolade se ne branim :(

no lep dan želim

maca29 Joj jaz bi pa zamenjala s tabo, takoj. Pri meni se pa takoj pozna, samo da mal sport zmanjsam, pa da ne pazim kaj jem pa imamo takoj par kg gor user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

maca ne sekiraj se - jest tud hujšam, pa kaj! Bo še čas za redit se.

Je pa res, da sem poklicno deformirana in pazim, kaj jem, pojem pa ko SLONuser posted image user posted image user posted image

Danes sem bila na pregledu za dihala v porodnišnici ( kolk je fino it tam mimouser posted image ) in seveda smo že 3. ugotovili, da bruham zaradi alergije. Flixonase ostaja, dodajamo Claritine, če bo treba, pa še kaj...in tako bomo veselo nadaljevali s 'kozlovskimi sodbami' do septembrauser posted image user posted image user posted image

bambinca s cim se pa ukvarjas, da si "poklicno deformirana" da te za kilce skrbi? Firbec pac?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
24.3.2010 15:56:20   
bambinca
Uf, tud približno me ne skrbi za kilce; pazim, kaj jem zaradi bruhanja in hujšanjauser posted image user posted image user posted image ''''deformirana'''' sem, ker sem 4 leta na faksu imela predavanja samo o hrani, njeni sestavi, vplivu na telo in na splošno vsem, kar je povezano z relacijo hrana/človeško telouser posted image   pa še malo farmacevtske podlage, pa lahko rečem, da sem ''''deformirana'''' ne, haha

< Sporočilo je popravil bambinca -- 24.3.2010 16:03:45 >

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
24.3.2010 17:42:52   
Klemcy
Joooo 2 dni me ni na RR, pa vas več ne ujamem user posted image

Ninibo sory, da ti nisem nič odpisala. Glede avtodoma je čist odvisno kdaj bi šli, za kako dolgo in kam. Je pa v glavni sezoni okoli 80-100€ na dan, odvisno od tistih treh dejavnikov. Je že kar dosti terminov zasedenih, tako da bi blo fajn, če se odločite, da mi podaš vse te podatke, pa se potem dalje menimo (seveda ne tu preko, haha).

Joj meni je pa taaaaaaakoooooo zelo všeč voziček X-lander Xrun. Imajo ga samo na tisti spletni strani, ki ste mi jo podale (www.otroski-vozicki.com). Pa še tam je cena samo za športni del vozička, za globoko košaro in ostalo opremo je treba doplačat, ampak nikjer cene tega. Najbolje, da kar pokličem tja. Bi ga pa fuuul imela, tut fantu je najbolj všeč.
user posted image

Jutri pa končno fraj in malo počivanja, komaj čakam!!! Je fuuul naporno delat v gostilni zdaj, ko je tako lepo vreme in je vrt non stop poln, sem imela danes prav intenziven fitnes, upam da ni beba preveč trpela.user posted image

Lep večer punce!user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
24.3.2010 18:43:28   
lumpa6
oj

mi smo pa danes imeli pogreb za teto in je jure tok žalosten, samo da se spomne samo joka, grozno ga je gledati se mi kar srce trgauser posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa po eni strani ful vesela , kaže da se bomo selili v večje stanovanje, jupppiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
24.3.2010 19:32:50   
benika
mi smo pa danes imeli pogreb za teto in je jure tok žalosten, samo da se spomne samo joka, grozno ga je gledati se mi kar srce trgauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?