|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
7.3.2010 15:13:47   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj punce

kam ste se skrile, a vse veselo kosilo papate, za vn it je itak premrzlo, v lj itak tok piha da ni za zdržatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala po kosilu oba fanta spat/počivat, pa sem šla sama en krog po vasi naokrog za 45minutk. Je tko pasalo, kljub vetru, sem se vsaj svežga zraka nadihala. No ko sem pa domov pršla,me pa sin na vratih čaka, češ mami kje si pa bla, mož pa spi v njegovi postelji. user posted image  

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
7.3.2010 15:21:00   
lumpa6
evo sem se vrnila s sprehoda z možem in otroki, malo me sicer zebe, ampak ne bo hudegauser posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
7.3.2010 15:32:23   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dan souser posted image
moj želodček je totalna štalauser posted image . je blo tok hudo, da sem bla v soboto na urgenci, dobila tablete proti bolečinam, jutri grem pa k moji zdravnici, da pove kako naprej.

O ti reva. Upam, da ti čimprej minejo te slabosti. Jaz sem bila tok boga zaradi bruhanja in slabosti, da sem konec januarja pristala v bolnici zaradi dehidriranosti, najprej 4 dni, potem sem bila 5 dni doma, pa se je vse ponovilo in potem sem bila spet prve dni februarja še 3 dni v bolnici. Ampak ti povem,da mi je kr pasalo, da so me sprejeli in dali na "flaše", ker so slabosti čudežno minile v času bivanja tam.  

na žalost pri meni ni težava v slabostih, ampak zgleda, da imam tako razdražen želodec. vsaj upam, da je to in da se bo pomiril, ker bom drugače morala na gastro da vidijo kaj in kako. ker celo nosečnost pa res ne bom mogla bit na janeževem čaju in prepečencu.user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3403
7.3.2010 16:22:01   
lumpa6
jaz sem imela to 2 tedna nazaj pa ni nič pomagal sam sm pol mal sode spila pa je sedaj vse ok

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
7.3.2010 16:46:52   
nadka30

streptokok......Preberite si! Nujno! Med marčicami 2010 je ravno zdaj en primer, ko je 11 dni stara dojenčica doživela meningitis, možgansko kap in se počasi poslavljajo do nje, ravno zaradi te bakterije streptokok, za katero mama ni vedela, da se lahko testira in jo je žal imela!

http://www.bambino.si/iskanje/streptokok

dober dan, ko pa prebereš takšno zgodbo te pa kar strese.Ko bom nekje okoli 34 t bom svojo g vprašala kje se lahko testiram za ta streptokok, ni denarja, ki bi me odvrnil od tega testa, pa naj stane koliko hoče.Sploh si ne morem predstavljat njuno žalost.Pa to bi moralo biti omogočeno vsaki nosečnici brezplačno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Moram malo poguglat da najdem, kje odvzemajo brise za ta test.
Škoda da je vikenda že skoraj konec in moram jutri ponovno v služnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3405
7.3.2010 17:14:09   
sarcy21
Cene brisa so od 9-60 evrov nekje celo brezplačne v Lj v Dravljah delajo se mi zdi da je cena 35 evrov 

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
7.3.2010 17:16:03   
Anonimen
pozdravljene souser posted image !

končno sem se vrnila iz dolgega delovnega vikenda hehe user posted image
ma sej je blo super... lepo je gledat, kako nastaja naše gnezdece user posted image
upam da nama res do konca marca uspe vse zrihtat in da se pol seliva v celski konec, tak da me celjanke spet dobijo nazej hehe user posted image
hec, štajerka sem tak ali tak hehe

nič punce... uživajte pa pazite na bušije user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
7.3.2010 17:21:23   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Cene brisa so od 9-60 evrov nekje celo brezplačne v Lj v Dravljah delajo se mi zdi da je cena 35 evrov 

kaj mogoče veš, kje na celjskem koncu lahko odaš ta brisuser posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
7.3.2010 17:32:06   
tejči28

oooo,naša sarcy vedno takoj najde vse,kar nas zanima.user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom šla na ta pregled,upam,da ga moj g izvaja.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
7.3.2010 17:54:25   
sarcy21
Huh za Celje pa ne bi vedla 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
7.3.2010 17:56:07   
nadka30

Huh za Celje pa ne bi vedla 

hvala upam da bo katera iz celjskega konca vedela.user posted image user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
7.3.2010 18:06:12   
benika

Za tiste, ki ste iz KR...bris vzamejo v KR porodnišnici, stane pa 21€.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
7.3.2010 19:56:57   
tejči28
evo pa sem se najedla kornfleksa, njami je pasalo.user posted image

Zdaj pa malega divjaka počasi spravit spat,je pa vedno tak,da se pred spanjem še najbolj igra,zdaj z atijem brcata žogo.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
7.3.2010 21:23:04   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Včeraj sem vzela v roke odpustnico iz porodnišnice izpred 4 let in jo "prevedla" s pomočjo interneta..... groza!user posted image
Zdravniki mi pol stvari sploh niso povedali, npr. da je sinek imel preveliko glavico, da bi lahko šla skozi medenico in podobno... zdaj me pa nagovarjajo, da bi ponovno poskusili naravno rodit.... ja itak, 11 ur agonije in carski rez sem pa kao pozabla....komedianti!user posted image

o groza, a res...ne morem vrjet, in zdaj hočejo da spet naravno - ja ce ne gre ne gre, zakaj bi te muciliuser posted image
ne daj se jimuser posted image user posted image user posted image

zanataja - ej dobra si da si bila tako vljudna in mirna, svaka ti cast, da bi men to naredi jaz ti povem da bi jo user posted image
pa pozabimo to kravo, vazn da je s teboj in otrokom vse ok, kar se pa tice ali ze cutis otrocka - itak da ja, jaz v prvi user posted image pri 17t, sedaj pri 13tuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jaz sem v prejšnji nosečnosti krvavela in so ugotovili da mi žilice pokajo v materničnem vratu, kri je bila sveža, pokale pa naj bi zaradi rasti matenice, pol se je pa počasi umirilo

to se je tudi meni 1krat zgodilo, sem se tok prestrasila - v 20t, samo potem je bilo vse okuser posted image

EA - nisem v prvo, ne bom sedaj, sicer pa v lj je itak loterija ali jo imas ali neuser posted image

imena - za user posted image izbrano se od prej, za user posted image se pogajava, je moz lepo ime nasel a je 2 najpogostejse v lanskem letu tako da odpade, a ja - pa dvojno ime bo oz. prvo in srednje, hcerka ima tudi, ceprav je ful zgrazanja nad takimi imeni, a vam povem da mi je cist vseenuser posted image

streptokok......Preberite si! Nujno! Med marčicami 2010 je ravno zdaj en primer, ko je 11 dni stara dojenčica doživela meningitis, možgansko kap in se počasi poslavljajo do nje, ravno zaradi te bakterije streptokok, za katero mama ni vedela, da se lahko testira in jo je žal imela!

http://www.bambino.si/iskanje/streptokok

o tem sem se jaz zelo informirala v prvi user posted image , smotan je k se dela ta test pri 28t nosecnosti, na dan ko sem bila narocena za test sem rodila, hb vse okuser posted image mi je pa tako hudo za to malo malcicouser posted image
a ja - na metelkovi - stavba zraven zdr.doma - v lj, je ena privat dohtarca, bris vzame za 10eur

no, danes sva z mojim se tastu in druzini povedala - vsi veseli, zdaj vsi uradno vejo in mi ni treba vec trebuha skrivat...hehe, kot da bi ga lohuser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
7.3.2010 21:37:58   
sarcy21
oo hvala za tole informacijo potem pa se bom jaz k njej naročila ko bomo rabili mogoče veš kako se piše tale dohtrca?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
7.3.2010 21:42:52   
tejči28
katrinka si mislila,pri 38t da se dela test? ne 28t?

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
7.3.2010 22:05:58   
karbobo
Ojla!

Bo treba it kar počivat..., kot da ne delam to že cel dan, me je začelo nekaj zbadat in napenjat. Mogoče se bo umirilo.

Sladko noč vam želim in čim manj obiska na wc-ju, namreč jst morm vsako noč ustat, ker mam čist pouhn mehur.user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
7.3.2010 22:11:39   
tejči28
karbobo,a veš jaz sem tudi bila ful utrujena in bi cele dneve samo počivala in še sem bila ful utrujena,no in zdaj se to počasi spreminja in mam kar energijo za pospravljat in preurejat.Boš vidla,pri tebi bo tudi tak.

Lep počitek in miren spanec ti želim.

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
8.3.2010 6:45:52   
lumpa6
user posted image

vse naj naj za dan ženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
8.3.2010 7:12:18   
binabina
dobro jutro vsem so user posted image !
pa je spet ta zoprn teden ko  sem popoldan v službi ,.... joj kako bi še spala, zvečer pazaspat ne""" ojoj sedaj pa sem cela skozlana,... uffff komi čakam konc službe da pridem domov in malo zadremam,....

no paje počasi začel sonček kukat jeeeeee le nekaj dobrega ,..

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
8.3.2010 7:35:55   
Klemcy
Naj vam bo današnji dan s sončkom obsijan user posted image

Lep Dan žena!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
8.3.2010 7:47:11   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

katrinka si mislila,pri 38t da se dela test? ne 28t?

A se ne dela od 35-37 tedna

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
8.3.2010 7:53:00   
malecka_mateja
jutro!

vse naj naj vsem za dan ženauser posted image user posted image user posted image user posted image

žanataja če je to ta dr kaj sem ti napisala, dr. Završnik jo predobro poznam jaz sem jo imela v porodni sobi 15 ur od 20 kaj sem jih preživela v porodni in to je katastrofa od zdravnice. amapk glavno da si ok in da je tvoja pupika tudi ok.

glede tega brisa in streptokoka to je grozno in si ne znam predstavljat. jaz če bom morala rodit naravno tudi grem n bris smao glede na to da sem v prvo imela CR bom ga imela tudi sedaj.bomo videli.

pa hvala vsem za čestitke za izpit.user posted image

zdaj pa grem še mam dve seminarski za naredit tako da veselo na delo. lep dan pa naj že mine ta mraz.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3423
8.3.2010 8:07:23   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Najprej naj vam zaželim vse najlepše ob našem prazniku user posted image user posted image user posted image . Naj vas danes vaši user posted image  "nosijo po rokah".

Meni sonček nagaja in mi sveti v računalnik, ampak se nič ne pritožujem, prav lep dan je pred nami. Sicer se mi danes za kosilo začne delo, ker pide v RS ena delegacija, ki jo ima "čez" potem do srede in bo veliko dela, tako da se bom zdele načrtno odklopila iz RR, ker me čaka še nekaj dela.

Sem pa danes prvič v službi v nosečniških hlačah in se prav fajn počutim in kažem trebušček. user posted image

Zdaj pa res šibam. Želim vam prelep sončen dan!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3424
8.3.2010 8:29:51   
nadka30
dobro jutro, želim vam en prelep dan ter veselo praznovanje dneva žena
Tole je pa samo user posted image za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vam bodo danes v veseljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?