|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
6.3.2010 16:28:04   
karbobo
Ojla!

Zanima me, če je to normalno, da ko se na hitro usedeš te zaboli čisto spodaj v trebuhu?
Kar naprej nekej boliuser posted image , verjetno preveč razmišlam u to smer.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
6.3.2010 16:49:59   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Žana, tvoj link nas pripelje do Cece in ne do vozkauser posted image

jaz sem pa že mislila da sem jaz nekaj zafrknilauser posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
6.3.2010 16:52:20   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: karbobo

Ojla!

Zanima me, če je to normalno, da ko se na hitro usedeš te zaboli čisto spodaj v trebuhu?
mene tudi zaboli enako kot tebe, pa tudi če se na hitro v avto vsedem al pa stegnem da bi kaj vzelauser posted image

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
6.3.2010 17:10:58   
tejči28
Mene tudi včasih kaj zapika v trebuhu spodaj.In si mislim,dokler boli,se vsaj nekaj dogaja.user posted image user posted image

Inčy čestitam za nuhalno.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
7.3.2010 7:54:47   
lumpa6
dobro jutro bejbe

kako ste kaj, jaz komaj živim tako sem zaspanauser posted image , pa sem šla spat ob pol devetih zvečer

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
7.3.2010 8:02:16   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

dobro jutro bejbe

kako ste kaj, jaz komaj živim tako sem zaspanauser posted image , pa sem šla spat ob pol devetih zvečer

Dobro jutro tudi tebi. Midva s sinom sva že od pol sedmih pokonci: že riše, striže, ustvarja, Živ Žav ga sploh ne  gane več. Sem imela pa včeraj zvečer tako migreno, da sem šla ob osmih spat, potem sem pa sredi noči bedela kot čuk in sem mal nagajala možu user posted image . No zdaj pa on spi kot polhek, jaz pa sina zabavam.  user posted image

Danes imamo delo doma okrog hiše. Sem včeraj znosila iz stanovanja 4 velike vreče, ki so za smeti ali pa za zakurit, tak da bo danes pri nas kres. Sem dve jakni stran vrgla, ki jih nisem nosila od pamti veka, pa steklene kozarce od rdeče pese, medu,....ipd., ki sem jih čuvala bog ve zakaj. Da ne govorim o kartonaskih škatlah od čevljev, spravljala, zakaj že user posted image  No zdaj gre to vse v smeti. Sem mogla možu v shrambi naredit prostor za hokejsko opremo, da lahko "hokejska soba postane čimprej druga otroška soba. user posted image  No sej prvotni namen je bil itak otroška, ampak ker je bila prazna, jo je pač zasedel s svojimi strarmi. Zdaj pa muca notr počiva, ker je dobila antibiotike in mora biti notri še danes in jutri.

No tako, zdaj pa grem naprej strižt, risat in ustvarjat.

Lepo nedeljo vam želim.

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
7.3.2010 8:21:53   
mala2001
Dobro jutro!

berem kako ste utrujene in zaspane... tudi jaz sem bila takšna prvo nosečnost! Prespala sem jo menda pol. Zdaj pa nič! Popoldne nič ne dremam, ponoči, če se zbudim ne morem nazaj zaspat, vstanem že pred sedmo uro, včasih še prej.... Je bil pa prvi dojenček ponoči priden in je lepo spal, upam, da ne bo ta drug ravno nasprotje! user posted image

Včeraj sem vzela v roke odpustnico iz porodnišnice izpred 4 let in jo "prevedla" s pomočjo interneta..... groza!user posted image
Zdravniki mi pol stvari sploh niso povedali, npr. da je sinek imel preveliko glavico, da bi lahko šla skozi medenico in podobno... zdaj me pa nagovarjajo, da bi ponovno poskusili naravno rodit.... ja itak, 11 ur agonije in carski rez sem pa kao pozabla....komedianti!user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
7.3.2010 8:33:46   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: karbobo

Ojla!

Ja je normalno. Maternica se širi in to lahk na trenutke tudi boli. Ko jaz kihnem me tudi tako zaboli, da je joj. ali pa če preveč delam kakšen dan ali dvigujem sina.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
7.3.2010 9:00:25   
janjja
Jaz pa sem danes s težavo stopila na tehtnico, ves čas imam tako napet trebuh da se mi zdi kot da sem se že najmanj 5 kil zredila. In pokazalo je samo 1kg več!!!user posted image user posted image user posted image
Nisem mogla verjeti in sem zelo vesela. Pa ve se kaj tehtate?
Jutri pa že 14 tednov nosečnosti, se pravi prvi trije meseci so mimouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3384
7.3.2010 9:01:34   
ŽanaTaja
Jutro punce...

Benika hvala da si mi povedala..ma kako mi je to ratalo nimam pojma...sedaj popravljamuser posted image user posted image user posted image

No, to je naš voziček
http://www.quinny.com/ot-en/strollers/buzz-black-and-white

Zdaj pa upam, da ni Ceca....user posted image

Karbobo tudi men se to dogaja, sam ko se vstanem..in to me takooo boli, da me kar skupaj potegneuser posted image Sam pravjo, da to ni nič narobe in tako kot pravi Tinkatonka to je posledica širjenja maternice.

Da vam povem, da sem učer bila u Mb pri mojih in sem začela spet krvavet...moj me pelje v bolnico in tam naletim na tako kravo od zdravnice da bog pomagaj. Ma da imam takšno pri porodu, raje rodim v vseh bolečinah samauser posted image
Me sprejme in že prvo kaj je bilo me je nadrla, da kako nimam materinske s seboj, da je to moj osebni dokument. Je rekla, če se znate tako zrihtat, potem si še v bodoče dajte materinsko v torbico...user posted image Kura ena!
Potem me pregleda z unim železjem in pravi, ja od kje pa vi to tako krvavite...ja halllooo a sem jaz zdravnica al ona...ma mi je šla na živce...sem ji rekla, da ne vem, da če bi vedela, najbrž nebi poiskala pomoči... Potem mi gre delat ultrazvok....in pravi ja z otročkom je vse ok, utrip je super....in ji rečem, a ga lahko vidim...pa reče..A bi vi rada da monitor dol vržem...mislim svašta lahko doživiš.....in pol ji rečem, če mi lahko da kakšno slikico in koliko je velika pa reče, da ne more, ker se meče po maternici...če je to nek pristop osebe ki opravlja takšno delo...pol pa adijo pametuser posted image

No in na koncu za piko na i ji rečem, kdaj bi naj začutil pikeca in če je možno da ga že čutim...??' Bi mogle videt ta njen pogled...a se vi smešna...otroka se čuti od 19 tedna pri vsaki naslednji nosečnosti, pri prvi pa od 20 tedna naprej..je rekla kje pa vi poslušate take neumnosti...
Ma tok mi je zamorila, povedala itak ni nič pametnega zakaj in od kje krvavitev, da naj grem jutri k svojmu do takrat pa naj počivamuser posted image

Ena taka kura ti zamori cel večeruser posted image

Nič punce...lepo nedeljo vam želimuser posted image

< Sporočilo je popravil ŽanaTaja -- 7.3.2010 9:03:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3385
7.3.2010 9:16:47   
mala2001
Ja ŽanaTaja, kaj si pa ti misliš in dovoliš krvavet v soboto popoldne in njej kvarit dežurstvo?!user posted image Tako ti je vedno za vikend, sploh v večjih bolnicah, kjer so že itak tako neosebni.... Potem nas pa še bolj prizadene zaradi user posted image hormončkov. Normalno da si se vstrašila, ko sem jaz začela krvavet sem bila čist iz sebe. Sploh ap bi ti una kura morala pokazat monitor, da te pomiri! Kaj ona misli, da pri veterinaru dela?! Kaj si imela dragega s sabo? Takrat si ne upajo bit tako osorni!

Se spomnim, ko sem v prvi user posted image prišla v petek popoldne v bolnico zaradi bolečin in mi je ginekolog rekel:" Ja kaj ste pa mislili? Saj ste teden dni do roka, krči so normalni?!" Ja halo? Sej zato sem pa prišla, ker sem teden dni do roka in imam čudne krče! Kaj pa jaz vem kako se čuti popadke, če jih še nikoli nisem imela! 

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
7.3.2010 9:18:21   
tejči28
Ojej ŽanaTaja pa saj to ni res! Kot da ni dovolj,da si krvavela in bila vsa v skrbet,še pol naletiš na tako,ki ji ni v službi za bit in opravljat svojega dela.Kot da si si namislila,da krvaviš.Pa to ne morem verjet.Svašta! Da bi se človek kar obrno in šel drugam.Joj,kak me to razjezi,mi je kar pritisk narasto.Pa sploh ne bom komentirala njenih izjav,ker so za luno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
7.3.2010 9:42:05   
karbobo
Dobro jutro!

ŽanaTaja: to pa je bla strokovnost na višku...namesto, da bi bla prjazna u taki situaciji, ti še vse skp poslabšauser posted image . More bit zlo neprijetno!
Sm pa vesela, da je vse ok.user posted image

Punce, jst ne vem, kaj nej nardim k ne morm nč jest...vse mi smrdi, razen zelo kisle solateuser posted image . Sm šla mislm da 1 kilo dol in ne gor.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
7.3.2010 9:53:58   
mala2001
Karbobo, pa jej solato, hvala bogu, da ti vsaj nekaj zdravega paše in nič ni narobe, če si se zredila samo eno kilo, boš vidla kako hitro lahko teža narašča!

Jaz se redno tehtam in preverjam težo, malo popazim, če se zelo poveča. Se trudim, da bi bilo naraščanje le eno kilo na mesec. V prvi nosečnosti sem se zredila vsega skupaj 23! kg in bila sem kot balonuser posted image

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
7.3.2010 9:57:46   
lumpa6
jaz sem v prejšnji nosečnosti krvavela in so ugotovili da mi žilice pokajo v materničnem vratu, kri je bila sveža, pokale pa naj bi zaradi rasti matenice, pol se je pa počasi umirilo

a je katera razmišljala da bi šla rodit z EA

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
7.3.2010 10:07:25   
tinkatonka
žanaTaja....ne morev verjet kako si lahko strokovni delavci, kot so zdravniki in med. sestre sploh lahko privoščijo tak odnos. Podn od Podna. No ampak je vsaj s tvojim user posted image  vse OK. Drži se in počivaj!

epiduralna...jaz je ne bom vzela. Sem prvič rodila brez in je bilo za preživet. Ja sej boli, ampak jaz pravim, da je to "bolečina z namenom". Me tudi tisti dejavniki za epiduralno ne prepričajo, ker me znajo tisti dejavniki proti epiduralni bolj "bolet" če bi do njih prišlo.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
7.3.2010 10:09:34   
tinkatonka
streptokok......Preberite si! Nujno! Med marčicami 2010 je ravno zdaj en primer, ko je 11 dni stara dojenčica doživela meningitis, možgansko kap in se počasi poslavljajo do nje, ravno zaradi te bakterije streptokok, za katero mama ni vedela, da se lahko testira in jo je žal imela!

http://www.bambino.si/iskanje/streptokok

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3392
7.3.2010 10:25:16   
tejči28
Tinkatonka o jej kaj jaz to berem.Pa kak je to možno,da je to prostovoljno testiranje,to bi moglo bit za vsako nosečnico,če je tako tveganje.Jaz se bom dala testirat.A pol,če si okužen,pa naredijo CR al te zdravijo? grozno kaj takega.
Kaj ji je otroček umrl? Si sploh ne upam niti ne predstavljam take grozne bolečine.user posted image user posted image user posted image user posted image

epiduralna- prvič sem rodila naravno in bom zdaj tudi,ne upam si met EA,ker imam tak že migrenske glavobole,saj če sem prvič preživela bom zdaj tudi,saj hitro pol pozabiš na bolečino.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 7.3.2010 10:33:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 3393
7.3.2010 10:35:41   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

streptokok......Preberite si! Nujno! Med marčicami 2010 je ravno zdaj en primer, ko je 11 dni stara dojenčica doživela meningitis, možgansko kap in se počasi poslavljajo do nje, ravno zaradi te bakterije streptokok, za katero mama ni vedela, da se lahko testira in jo je žal imela!

http://www.bambino.si/iskanje/streptokok

joj kako žalostno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar zjokala sem se

Neposredna povezava do sporočila: 3394
7.3.2010 10:45:37   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

A pol,če si okužen,pa naredijo CR al te zdravijo?

Koliko imam jaz info ti dajo antibiotike, če imaš to bakterijo. In s tem preprečijo takšne posledice pri otroku. Nisem si uspela še prebrat vseh tem, če odtipkaš v goole streptokok v nosečnosti, ti veliko strani ven vrže.

Ja grozno je. To bi moral biti res nujen pregled. Pa ni, ker ga zavarovalnica ne plača. Jaz sem zato bakterijo samo slišala tako mimogrede, včeraj pa mi prijateljica pove, da se je med marčicami to zgodilo. Grozno!! user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
7.3.2010 10:47:27   
malecka_mateja
ŽanaTaja a je bila to ddr.Završnik?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
7.3.2010 13:10:47   
lumpa6
oj punce

kam ste se skrile, a vse veselo kosilo papate, za vn it je itak premrzlo, v lj itak tok piha da ni za zdržatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
7.3.2010 14:15:56   
benika
Lumpa, tud v KR piha za znoret, pa še snegec je začel malce naletavat. Sva prejle s tavečjim peljala psa na sprehod in naju je prepihalo skor do kostiuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
7.3.2010 14:22:03   
lillchy123
dan souser posted image
moj želodček je totalna štalauser posted image . je blo tok hudo, da sem bla v soboto na urgenci, dobila tablete proti bolečinam, jutri grem pa k moji zdravnici, da pove kako naprej. jem vsake dve uri,samo prepečenec in čaj, shujšala sem več kot kilo, čeprou mi to niti ne bo škodlo , pa povrhu sem še prou lepo prehlajena. skratka od kavča do WC-a prit je cel podvig. boli ko , komi diham in pulz mi gre po moje čez 200....
Hb zgleda da je mala pikica ok, ker mi vso energijo pobere. še sreča da mam v petek pregled pri G...
grem nazaj na kavč...
lep dan in uživajte na sončku

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
7.3.2010 15:12:25   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dan souser posted image
moj želodček je totalna štalauser posted image . je blo tok hudo, da sem bla v soboto na urgenci, dobila tablete proti bolečinam, jutri grem pa k moji zdravnici, da pove kako naprej.

O ti reva. Upam, da ti čimprej minejo te slabosti. Jaz sem bila tok boga zaradi bruhanja in slabosti, da sem konec januarja pristala v bolnici zaradi dehidriranosti, najprej 4 dni, potem sem bila 5 dni doma, pa se je vse ponovilo in potem sem bila spet prve dni februarja še 3 dni v bolnici. Ampak ti povem,da mi je kr pasalo, da so me sprejeli in dali na "flaše", ker so slabosti čudežno minile v času bivanja tam.  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?