tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 dobro jutro bejbe kako ste kaj, jaz komaj živim tako sem zaspana , pa sem šla spat ob pol devetih zvečer Dobro jutro tudi tebi. Midva s sinom sva že od pol sedmih pokonci: že riše, striže, ustvarja, Živ Žav ga sploh ne gane več. Sem imela pa včeraj zvečer tako migreno, da sem šla ob osmih spat, potem sem pa sredi noči bedela kot čuk in sem mal nagajala možu . No zdaj pa on spi kot polhek, jaz pa sina zabavam. Danes imamo delo doma okrog hiše. Sem včeraj znosila iz stanovanja 4 velike vreče, ki so za smeti ali pa za zakurit, tak da bo danes pri nas kres. Sem dve jakni stran vrgla, ki jih nisem nosila od pamti veka, pa steklene kozarce od rdeče pese, medu,....ipd., ki sem jih čuvala bog ve zakaj. Da ne govorim o kartonaskih škatlah od čevljev, spravljala, zakaj že No zdaj gre to vse v smeti. Sem mogla možu v shrambi naredit prostor za hokejsko opremo, da lahko "hokejska soba postane čimprej druga otroška soba. No sej prvotni namen je bil itak otroška, ampak ker je bila prazna, jo je pač zasedel s svojimi strarmi. Zdaj pa muca notr počiva, ker je dobila antibiotike in mora biti notri še danes in jutri. No tako, zdaj pa grem naprej strižt, risat in ustvarjat. Lepo nedeljo vam želim. LP Tina